Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!
Megjártuk a mamáékat -Áfi bocsika, de fényképezni nem tudtam, nem voltunk bent a városban (mi nem Szabadkán lakunk) :oops: - Csak a piacon voltam zokni és harisnya hegyeket venni :lol: Ott meg nincs sok látványosság :lol:
Akartunk menni ki Palicsra is a parkba (az nagyon szép), de akkorát aludt a kiscsajom hogy nem volt rá időnk.... majd a jövé hétvégén bepótolom :lol:

Amúgy a csajok jól vannak, vagyis az orruk folyik, de sztem az tavaszig így is marad!
A 7végén nem voltunk itthon ezért takarítanom kéne... iszonyat kupi van és rengeteg mosnivaló! :shock: :wink: Meg főzök is aztán nemsokára mehetek a csajokért :lol: Nagyon kevés ez a 2,5 óra ami megadatik egyedül délelőttönként! Mindegy ez van ezt igyekszem beosztani :wink:

Cocának gratulálok az Enterhez :lol:, Moni mikor tesztelsz???? Athiz sztem a görbéd télleg egész jó!Szirom ameddig a piros vízszintes csak fölött van addig elvileg semmi sem fura :lol: BIldi: A Te görbéd is nagyon gyanús :lol:
A többieknek is cuppa :)
Mennem kell.....

Ja a görbém: Kép

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Enikő, szép a görbéd, hajrá!

Ancsa, sajnálom, hogy menyus lesz! Fene vinné, igaz?

Pusz
Vendég

Szirom!
Szuri :( Szegeny!!! :(
En kicsit elbenaztam a dolgokat :oops: ugy hogy sajnos tapasztalatbol tudtam meg hogy mennyibe kerul ha neten rendelsz! :oops: Nem talatam semmi informaciot a szallitasrol meg a postakoltsegrol ezert ranyomtam a megrendelesre!Azt hittem hogy meg beadja hogy jok-e az adataim vagy valami...,erre elment a megrendeles! :oops: Meg akkor irtam nekik e-mailt hogy ha lehetseges akkor toroljek a megrendelesem!Valasz meg nem jott! :( Majd lehet a postast varhatom a valasz helyett!Igy jar aki bena :roll:

Eniko!
Jobbulast a lanyoknak!
Marci is itthon van ma!Meg nagyon nathas ahhoz hogy oviba vigyem!

Kép
Kép
ancsa81

Most már rohanok, csak Ancsának gyorsan: a Lehel úti boltot hívjad föl, tök rendes a srác, szerintem meg tudod vele beszélni! És ahogy a szavaiból kivettem, ő intézi a netes rendeléseket!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Huuu olyan szép görbék vannak itt, hogy ha ebből sem lesz babaeső akkor semmiből :) nagyon szukolok mindenkinek.

Nekem is felment a hőm ....

Kép
kokusz

Kókusz, nagy drukk neked, szépen alakulsz! :D
Vendég

Szirom!
KOSZONOM!!!!Felhivtam oket!Allitolag nem katak meg az e-mailemet :? !Vegul nem mondtam vissza,csak mast kertem bele!Holnap mar hozzak is!
Aztan a tobbit majd szemelyesen!Jovohonapban ugy is nevnapja van! :roll:

Kokusz!
A ferty biztos a PE-dben!Akkor biztosan volt is! :wink:
DRUKK-DRUKK... :D

Kép
Kép
ancsa81

Athiz

Köszi :)

Ancsa neked is köszi :)

Én még egy mensinek is örülnék :)
kokusz

Kókusz, nem csoda, 33 nap után! De remélem, hogy mensimanó helyett babamanó látogat meg meglepiszerűen! :wink:

Ancsa, édi az avatarod! :D
Vendég

Athiz!
Koszi! :D

ILDI!
MI LETT AZ EREDMENY??????????????????

Kép
Kép
ancsa81

Ildi, én is várom a bejelentésed, remélem, kedvező híreket fogok hallani. Most néztem át egy másik topicba, és 2 lánynak is pozitív lett a tesztje!
Úgyhogy hajráááááááá!++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

sziasztok lányok!

bocsi, h belekotnyeleskedek a témákba, de sürgős infóra lenne szükségem, és úgy gondolom itt kaphatok leggyorsabban legprecízebb választ :P

szvl duphaston. egy barátnőmmel szedeti a dokija a ciklus második felétől. 32-34 napos szabályos ciklusai szoktak lenni, most viszont már a 38. napon tart, de a doki azt mondja, h ne hagyja abba, hanem szedje folyamatosan, mert ha meg akar jönni, úgyis meg fog?! pénteken volt egy jelzésértékű vérzésszerűje, de azóta semmi. meddig fog így (duphastonszedés mellett) elhúzódni a ciklusa??? van remény arra, h emberi időben megjöjjön a menstruációja? én úgy gondoltam, h amíg szedi, addig nem fog egyáltalán menstruálni, lévén ez sárgatesthormon... v nem? egyébként volt egy negatív vérvétele is múlt szerdán (33. cn).

segítsetek légyszi!

ui. mindenkinek drukk! n szép görbék vannak!!

majus3

Május,
Duphaston mellett is megjön ha meg akar, igaza van a dokinak. És neked is hogy ez sárgatesthormon (progeszteron) de azért nem annyi hogy fenntartsa a ciklust, ha a szervezetben leesik a szintje az elég a mensihez Duphaston ide vagy oda. A doki biztos tudja miért szedeti még a negatív véreredmény után is. (Én mondjuk nem jöttem rá...)
Ildi,
mizujs???
Vendég

Lanyok sikerult!
Annyira boldog vagyok! Sikerult! Sikerult es sikerult!
++++++++++++++++++++
Bhcg: 37 a mai reggel. :)
Jeah, jeah, jeah!!!!!
Most mar csak meg kell tartani a nehezen megszerzett kincsemet. :lol: Imadom az eletet a mai nap! Annyira klasszul vagyok! Isteni boldogsag jarja at minden porcikamat!
Mindenkinek hasonlo szep pillanatokat kivanok!
Jovo heten lesz uh es ujabb vervetel. Nezik kell e progi potlas, de remelem nem fog kelleni, ma mar jobb lett a pentekinel is a progim.
Puszi mindenkinek!

baratodildi

dejó ildi! ezergratula!!!!

áfi neked n köszi a gyors választ!! örülök, h legalább nem "hiába" szedi, és meg fog neki jönni előbb-utóbb. csak hát babára várva tök nem mindegy, mennyire hosszú egy ciklus. és ha negatív a vérvétel akkor tényleg nemértem, h mire kell még szedni? de hát nem is nekem van orvosi diplomám...

majus3

BIldiI Gratulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :lol: :) :) :) :)
Nagyon nagyon örülök :lol: Jujj de jóóóóóó :)
Gyerekek babaesőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő :lol:

ceniko
Szeged

Ildiiiiiiii, EZAZ HAJRÁ, huuuuuuuuuh de boldog vagyok. Nagyon jó hírek ezek....

Purc

Kép

Kép
purc

Ildi!!!!! Gratulálok! Ez annyira nagyon jó! Olyan jó hogy legalább van akinek végre összejön. De mi se maradunk babátlanok! Szurkoltam neked tiszta szívemből!

Régen írtam már, akkor se sokat. Magam miatt kicsit el vagyok szontyoldva, de a reményt nem adtam fel.
Vendég

Ildi, gratulálok, biztosan minden rendben lesz, és sok boldogságot a babához!
Vendég

Sziasztok!

Ildi GRATULÁLOK!! :wink: nagyon szurkoltam neked,olyan jó példák vagytok :P
Vendég

Lanyok nagyon koszi, boldogsagom hatartalan! :lol: nektek is eljon a honap. Mar most is sokkal szebb a legtobbetek gorbeje, mint az enyem valaha volt vagy lesz... Hajra babaesooooo!!!!!

baratodildi

ILDI!

GRATULÁLOK!!!!!

Kép
babancs

Ildi! Jajj, de nagyon jó hír ez, fantasztikus! :lol: :lol: :lol: Óriási gratula és nagyon sok boldogságot!!!!! :wink:

Te vagy ma a második, akiről megtudom, hogy sikerült neki! :lol: :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szia Ildi! Ennél nagyszerűbb hírrel nem is örvendeztethettél meg ma minket!!! Minden sor,a mit írtál, kiabál a boldogságtól :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok Többiek!

Megkaptuk a példát, tessék követni!!! :lol:
Annyira jók a görbék ebben a hónapban, tuti befigyel még pár pozitív tesztecske!!!

Moni,Sonjus,Athiz,Ceni (bocsánat, ha valaki kimaradt): nagyon-nagyon biztató görbék!!!

Áfonya: jó, hogy újra mérsz velünk!!

A görbém (na, ez annyira nem példaértékű :-)
Kép

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso, bár az enyém is köztük lenne. Mármint a tesztre értem!
De már nem fűzök túl sok reményt hozzá, mert iszonyúan fáj a hasam. Viszont a hőm szépen fent van, még most este is.
Na mindegy, péntekig kiderül!

A görbéd egyátalán nem rossz, és szépen eltaláltátok az ovulációt! Úgyhogy +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++!
Vendég

Köszi Athiz...Viszontszorítok...
A görbéd gyönyörű, úgy emlékszem, valami gyógyteákat ittál, ugye?

SzezsoKép
KépKép
szezso

Még mindig iszom. Babancs tanácsára azokat iszom, amelyek állítólag neki is használtak a görbében. Cickafarkfű és palástfű tea keverékét vedelem, napi kétszer. És tényleg gyönyörű a görbém ebben a ciklusban, még sosem volt ilyen szép. A hőm is olyan magas, mint még sosem. Csak éppen szerintem baba nincs sehol. :roll:
Vendég

Athiz:
A hasam nekem is fajt. Most is ereztem a petefeszkemel, de a mehecskem is neha fajdogalt... Szoval ez lehet jo jel, en tutira mensinek hittem...

baratodildi

Naaaaaaaaa, Athiz, ne legyél negatív!! Ha jól emlékszem, azt mondtad egyszer, hogy amikor a kicsifiaddal terhes lettél, épp a mensidet vártad...Gondolj erre! :-D
Én nem gondolok semmit Magamról...Holnap megyünk férjvizsgálatra, kicsit izgulok, mi lesz az eredmény. Aztán jövök én, a véremet adom. Igazából nem bánom, mert végre történik valami!!!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Ildi! HATALMAS GRATULA!!! Ügyik vagytok! :D :D :D
Úgy érzem, hogy inkább előbb, mint utóbb itt mindenki bebabásodik! Hajrá Csajok! :D
szerika

Ildi!
GRATULALOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D Tesztet is csinalsz majd??????

Szezso!
Drukkolok Apa jo eredmenyehez,neked meg a csapolashoz!!!

Athiz!
Te meddig varsz a tesztel??????

Kép
Kép
ancsa81

Ildi köszi, hát nem tudom, mert olyan görcsösen fáj, és a méhem. Pont úgy, mint mielőtt megjön. De meglátom.

Szezso, igen, a fiamnál tényleg nem gondoltam, hogy babát várok, vagy inkább már nem reménykedtem benne, és tényleg úgy éreztem, hogy mi a fenéért van már megint őrült hosszú ciklusom, miért nem jön már meg. Erre kiderült azért, mert babás vagyok. :D
De jó lenne, ha most is ez derülne ki!
A pasivizsgálat miatt meg ne aggódj, akármi is lesz az eredmény, jó lesz. Majd megérted. Izgulok érted!
Vendég

Hú de jó, hogy még benéztem itthonról is!

ILDI!
HATALMAS OVÁCIÓS HURRÁ ÉS ÉLJEN ÉS GRATULÁLOK ÉS MINDEN EGYÉB JÓKÍVÁNSÁGOM KÜLDÖM!!!

Én szeretnélek lekoppintani, ha nem bánod, hogy valaki utánoz! :)
sonjus

Sonjus, még mindig semmi posta terén. :evil:
Vendég

Athiz!
posta?
nem mondod, hogy még mindig semmi?! Holnap lesz egy hete, hogy feladtam!
sonjus

pont kérdeztem, mikor írtál :)
sonjus

Szirom: "A Thomast annyiért vettem az uram, amennyi oda van írva melléjük. Rá volt ragasztva az árcímke a dobozra. Én meg sem néztem a netes rendelést, mert egyszerűbb volt telefonálni. Ennyivel drágább lenne neten át? Nem semmi Shocked
A szetteket nem nézted? "

Miről beszéltek?? Valami játékparadicsom?? :lol: :wink: Mutiiiiiiiiiii???!!!!!!!!!!!!!!!
Köszi

ceniko
Szeged

Én sem értem, de a posta már csak ilyen! :roll:
Lehet, hogy a postásunknál fogok rákérdezni, volt már ilyen, és másnapra csodával határos módon előkerült! :x Irgumburgum!
Persze feltéve, ha el tudom kapni a grabancát! :lol:
Vendég

Bildi!
Hatalmas gratula! Éljen!!!! Nem tezstelsz azért? Tudod ki vagyunk éhezve a2 csíkos tesztekre! Most már tuti az lesz!!! És neked inszemed volt, hogy vérvizsgálattal néztek?

Athiz!
Szurkolok hogy Bildi nyomdokaiba lépj! Meg mindenkinek aki etszt előtt áll!

moni

Köszi Móni, tehát magadnak is szurkolsz, igaz? Tesztelj már te is!
Naaaa! Szerintem most végre nem fogsz csalódni, legfeljebb kellemesen! Nem ezt súgja az ösztönöd?
Vendég

moni:
Nem volt inszemem, spontan probalkoztunk clostival es tuszorepi szurival. ha en tesztelek, neked is illene. :wink: En meg messze nem ott vagyok, ahol te. :wink: Nekem ma volt a 11 DPO az uh alapjan, szoval mar vagy 5-6 nappal elottem vagy szerintem...

Mindenkinek nagyon koszi a jokivansagokat! :lol: :P :P :D :D

baratodildi

Eniko!
A Minimaxon megy egy mese,Thomas a gozmozdony!O az:
Kép
Nalunk most o az aktualis kedvenc!
Lanyok jobban vannak mar???

En is szeretnek mar latni sok-sok-sok POZITIV tesztet!!!!!!!!!!!!!!!
Hajra lanyok,drukkolok nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Kép
Kép
ancsa81

AHHHH, ez a gőzös nekem is favorit volt, akkor sajna csak kifestőben kaptam meg, de én annyira szerettem..... HUUUUH nem tudom miért. Tök jó, hogy már mindent lehet kapni :roll: Csak marha drágák :?

Purc

Kép

Kép
purc

Purc, írtam már, hogy jó a csigád? Csak lassan, de biztosan, miiii? :lol:

Ancsa, nagyon köszönjük a sok drukkot és babaragacsot!
Remélem, mindenkinek használ! :D

Szilinek is tutira bejönne a sihuhu, imádja őket! :D
Vendég

jaaaa, én is így gondolom Athiz :lol: Teknőst akartam, tudod nyúl meg a teknős esete... szép kis mese, és tanulságos is. De a teki kicsit nyomi volt :lol:

Purc

Kép

Kép
purc

Nyomi?? :shock:
Egy másik topicon, ahol kismamik írnak, ugyanilyen csigu van, kék vonalzón, és ugye már baba van a pocban! Na, te is követed remélem! :wink:
Vendég

Szeretném, nagyon. Még csak holnap jelenkezünk a nődokihoz, remélem azt mondja MAKK egészséges vagyok...
Csak most meg azuram beteg, szegénykém. Már jó lenne ha kilábalna, mert halad ez a hónap, nekünk meg dolgunk van :wink: Nincs idő lazsálni kérem szépen hehe :lol:

Purc

Kép

Kép
purc

Ancsa: Ezt tudom, de játékba meg lehet rendelni valahonnan, vagy mi szösz??? :lol:

ceniko
Szeged

Kaalirol beszelnek a TV2.n!Nem biztos hogy ujat mondanak,de azert megnezem!(Frei dosszie)

Kép
Kép
ancsa81

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?