Draga Lanyok es Drev!
Eloszor is fantasztikus edesek a kepek!!!!
A szovegek sem utolsok hozza!!
Most viszont en bucsuzni jottem hozzatok,es megkoszonni azt a gyonyoru par honapot,amit igy Veletek tolthettem,tolthettunk!
Az az igazsag hogy ez a topic olyan sok szepet es jot adott nekunk ezalatt az ido alatt amilyet keveset eltunk meg eddigi eletunk soran.Nagyon-nagy koszonet mindannyiotoknak mindezert!!!
Viszont be kell latnom,hogy pontosan az altal hogy folyton jovok Hozzatok,kicsit olyan erzes is ,mintha a harom babankhoz jonnek,annyira resze volt a topic minden velunk tortent dolognak...
De ez nem egy szomoru bucsuzas,igerem ujra jelentkezunk ha egy kismano ugy dont hogy hozzank akar jonni!
Esetleg tobb kismano is donthet ugy,bar valoszinuleg ez a fajta csoda csak egyszer adatik meg az ember eleteben...
Az osszes ketsegemmel egyutt en olyan nagyon anyava valtam altaluk amit soha-soha nem tudtam elkepzelni magamrol!
Csak azt szeretnem meg megirni Nektek,hogy en tenyleg mindannyiotokat csodalatos embernek ismertem meg.Akkor is amikor meg minden rendben volt velunk,es akkor is amikor nagy bajban voltunk!
Arra pedig hogy ki a jo anya,es hogy hanyfele ut vezet a jo anyasaghoz arrol egy kulon konyvet lehetne irni,kulon-kulon mindenki tortenetevel.Viszont aki ezt a kerdest akar csak egyszer is feltette maganak,az rossz anya mar nem lehet!
Millio puszi mindenkinek es meg tobb szeretet Denestol is,remelem hamarosan ujra tudunk majd egymasrol.
Vigyazzatok magatokra,egymasra es a kis csibekre!!!!
Iza