Új privát üzeneted érkezett!

Reditke!

Igen az aktivatort nagyon sokmindenre ajanljak, szerintem nagyon jo, erdemes kiprobalni! Sajnos csomo ilyen immunerosito semmit nem er, ezt en is hallottam sok helyrol!

Szivesen segitek a beszerzesben is, irj emailt vagy privit nyugodtan!

dodo

KépKép
Kép
dodo32

taii igen igen :) ha november akkor november!!! Csak legyen! Nekem 1 hétvégée nem lesz jó novemberben de azt hamarosan megtudom melyik és ne arra szervezzünk! Edi ébresztőőőő? Vállalod? El vagy tűnve nagyon meg még egy páran..,.vagy csak olvasó üzemmódban vagytok?
Erika
hurki

Sziasztok!

Orsi, először is küldök sok-sok drukkot a 2 pocaklakónak és sok-sok babatapasztót is, hogy jól ágyazzanak meg ott maguknak, mert 9 hónapig ott kell ám lenniük :lol:
Szerintem is jó kis szülinapi ajándék lesz a srácoknak a kistesó. Nagyon klassz, hogy maradt még embrikétek, ki tudja, kellhet még a focicsapathoz ha úgy döntetek 8) .

Cat, a te fiaidnak így utólag Boldog Szülinapot kívánok, emlékszem, akörül csatlakoztam a lenti topikba amikor pocakban voltak, de már februártól figyeltem a történetüket, hihetetlen, hogy szalad az idő. (Persze akkor nem ezt gondoltam). A képek (pláne a szülinaposak) még mindig szenzációsak, tetszett amit Egcsi írt a kistesókról.

Dodo, rég hallottam felőled, hogy van a kisasszony? Mindjárt 1 éves lesz.

Reditke, jobbulást a törpéknek. Mi az a pulmonológia?

Kicsit eltűntem, ne haragudjatok, zajlott velünk az élet, de jól vagyunk. Dani megkapta a 2 hós oltását, semmi baja se volt, és tündéri jó baba. Egy kisangyal. Csak anyatejet eszik, nappal sokat fenn van, de alszik 2 nagyot egyet délelőtt és egyet délután. Este fél8 és 9 között alszik el, és alszik is vagy 7 órát egyben, aztán felkel szopizni és utána 3 óránként megint eszik. Így kb. 1x 2x kelek fel hozzá. A szobájában alszik, de néha úgy hiányzik, hogy inkább közénk rakom. Elrontom majd ezzel, szerintetek?
Ma 11 hetes, 62 cm és 6250 gramm. Hihetetlenül sokat nőtt, csak lesek a sok kinőtt ruha láttán.

Feldobok egy képet rólunk, de az albumban van több is, csak nem akarom foglalni a helyet itt.

Kép

Kép

Puszik,

Noémi és Dani
Vendég

Noémi :)
Tényleg nagyon régen írtál...Dani naggyon cuki! :D Szépen nő és tök jó hogy egyben ennyit alszik éjszaka. :)
Ha alszik rendesen a helyén én hagynám, mert később nagyon gáz lesz visszaszoktatni a saját ágyába. Tapasztalat. :?
Ha tudsz, jelentkezz sűrűbben. :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi :) nagyon köszi amit írtál. Különben látom ám, hogy kezdjük elrontani, sokat van kézben (hiába, mindketten itthon vagyunk) és néha panaszkodik ha leteszem. De semmi rosszat se tudnék mondani róla, mert annyira jó baba. Néha már túlságosan is jó.
Felfedezte a kezét, imád beszélgetni a tükörképével és fogzik. Ez most a legújabb, 3 hete ömlik a szájából a nyál, és néhanapján nyugtalan is tőle, olyankor fájdalmasan panaszkodik és sír, homeopátiás cuccot adunk neki. A doktornéni szerint nagyon korán, de a fogai úgy látszik kezdik a helyet csinálni az szájában. Örültem volna ha kicsit később kezdi :)

Nálatok kistesó "projekt" van? Nem olvastam vissza sajna, csak a mérőszalagból gondolom. Ha igen, akkor nagyon drukkolok. Már én is alig várom ám :P .
Vendég

Sziasztok!

Még mi is élünk, csak ilyenkor jutok géphez, írni meg már nincs erőm.

Cat :lol: , Orsi :lol:

Boldog szülinapot a fiúknak utólag és előre!!
Zétinek is jön nemsokára, Alena nektek is, ha addig nem beszélünk :lol:

Cat :lol:

Mondta Virág, hogy fiúk sokat betegek. ez egy szar időszak. Anyu mesélte, hogy neki áprilisra már mindig elfogyott a szabija. Ebben az évben még biztos ez lesz. :(

Andi, Orsi :lol:

Mikor lesz vérvétel? Gratulálok a tüsző és embrióáradathoz. Ennyi blaszto tuti siker. Mi már csak jövőre Krizsázunk.

Velünk minden ok, Csenge egész nap mászkál, egy pillanatra nem áll le, de amúgy hisztiknek vége, szuper időszak ez. Nagyon sokat beszél már.

Bea
regibeus

Beus :)
annyit azért tudjál, hogy jövőre kb. 80% hogy a tesót nem fogja a TB finanszírozni, ezt Krizsa doki mondta.

vérvétel: megszületett: okt.20 :D
vagy tesót kapnak a fiúk, vagy anyát kizárólagosságra még egy ideig :D :D :D

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok,

Mi éppen betegeskedünk. Zéti kezdte, orrfolyós-náthás vírussal. Tegnap meg én hánytam egész délután. Zalán sem volt formában, szerintem neki meg az oltás tett be, amit most kapott. Úgyhogy most itthon pihenünk.

Noémi :) Nagyon édes Dani! A második képen olyan komoly kisfiús arca van, és milyen szép a haja!
Az egy ágyban alvással kapcsolatban nem baj, ha egy kicsit más a véleményem, mint Egcsinek :) ? Ilyen pici korában Zéti is mindig a mi ágyunkban ragadt, mert amikor éjszaka felkeltem szoptatni, sokszor belealudtam én is. Én annyira szerettem, hogy ott szuszog mellettem. Mikor már nem volt éjszakai szopi, gond nélkül maradt az ágyában, nem volt belőle probléma. Bevallom, Zalánt is magam mellé szoktam venni, mert olyan hamar megnőnek, és ki akarom élvezni, ahogy odabújik. :) Egyébként ő is jól elvan a saját ágyában, mondjuk amúgy is ritka nyugodt gyerek.

Beus :) Köszönjük a jókívánságokat, két hét múlva lesz Zéti két éves.

Orsi :) Nagyon drukkolok a tesókhoz!

Puszi, Alena
alena9

Nagyon édes a Dani fiú! Micsoda hajzata van, nekünk most sincs ennyi. :D

Beus :)
Köszi! :D Én is hallottam ezt, hogy jövőre nem akarja a TB finanszírozni a tesó lombik projektet, visszaálnának a régi rendszerre.

Alena :)
Jobbulást Nektek. Remélem Zé nem fertőzi végig a családot!

Cat
Kép
cateye

meg még infóm,
hogy 2 v, 3ra csökkentik (4re tuti nem, mert az nem igazán jelentene kiadáscsökkentést)
és 40 év felett nem finanszíroz - de mivel ezt az alkotmánybíróság egyszer ár visszadobta, lehet, hogy nem kerül be

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Hű, Orsi, ne irj ennyi rossz hirt! :( És kitételek sincsenek, pl. mint nálam, hogy endó miatt kell a lombik? Bár gondolom ilyennel nem foglalkoznak külön. :oops:

Noémi! Dani nagyon édes baba! :)
Alena! Jobbulást mindenkinek!
Bea! Én 15-én (vasárnap) tesztelek. Félek tőle rendesen. :roll:

Andi
andi28

Andi :)
mindenkinek valami miatt kell a lombik :wink:

Orsi
KépKépKép
icsilya

Drukk 15-re! Már csak 3-at kell aludni! :wink:

Orsi :)
Drukk megy nektek is! :) Szeretnétek megint ikreket? :)

Jobbulást nektek! :)

Bea :)
Szia!

Anyukámék kaptak vízumot! :D November végén jönnek. Már nagyon várom, nem láttam őket több mint egy éve. :?

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi :)
csak babát szeretnénk!

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi, persze tudom. Csak nálam ugye azért ajánlották a lombikot, hogyha gyorsan pocakos leszek, akkor sokáig nincs megint mensi (nekem ugye ápr.-ban volt utoljára), s annál nagyon az esélyem, hogy nem jön elő újra az endó. Ha mégis, az is nagyon sokba kerül az állam bácsinak. :(

Andi
andi28

egy csomó minden sokba kerül az államnak, nem így van az egész egészségügy végiggondolva.
nem csak az endon segít a terhesség.
de én tuti biztos vagyok benne, hogy ha változtatnak, nem lesz benne ilyen kivétel.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi! Azóta persze én is rájöttem, hogy hülye volt a kérdes. Akik ezeket a dolgokat hozzák, szerintem igazából azt sem tudják mi az, hogy lombik, endó, meg egyebek. :( És ez nagyon szomorú.
Egyre jobban rettegek a vasárnaptól. Ha negativ lesz a teszt, akkor lehet, hogy Péternek soha nem lesz testvére. :oops:

Andi
andi28

vasárnap a14. nap?

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok lányok asszonyok!

Csatlakozhatok hozzátok?
Bár ennyi hozzászólást nem tudtam vissza olvasni, nagyon érdekel a témátok.
Magamról annyit, hogy kislányom születését követően 11 évet kellett várnunk a következő babára.
Mindenféle módszert kipróbáltunk, mivel semmi szervi problémát, elváltozást nem találtak az orvosok egyikünknél sem. Folyamatosan jártunk uh-ra, vérvételre, hogy pontosan meglehessen állapítani a peteérést, ami sem nekem sem a pénztárcámnak nem tett jót, mivel magán dokihoz jártam.
De sajnos ez sem hozott segítséget. Kezdtünk bele nyugodni, hogy nekünk csak egy gyermeket szánt a sors, utolsó szalmaszálként kipróbáltunk egy ismerősöm által javasolt dolgot,amivel kapcsolatban kikértem az orvosom véleményét nagyon rendes volt, mert mikor megkérdeztem a véleményét, mondhatta volna, hogy nagy hülyeség, de nem tette. Azt mondta 99% megbízhatóságú. Amivel otthon nyugodt körülmények között tudod megállapítani, hogy van-e peteérésed, tüszőrepedésed, fogamzó képes vagy, vagy sem. Segítségével egy hónapon belül kismama lettem. ", ráadásul kisfiú, amit szerettünk volna az első kislány után. A baba nemét is valamilyen szinten befolyásolni lehet vele, a biológiát alapul véve. Ez elég rég volt, mert a baba most töltötte az első évét, azóta is fogi gátlóként használom minden gond nélkül.

Ha valakit érdekel, szívesen írok róla bővebben, csak nem akartalak benneteket untatni, bár így is hosszura sikerült.

Sziasztok
Stöpszli
stöpszli

Stöpszli :)
Tedd be légyszi a hasznos linkek közé, ott sokan járnak információt gyűjteni. :D
Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Orsi! A 12. nap a blasztó állapotú embrió beültetése után. Korai?
REggel jelentkezem a teszt után. Félek. Szorítsatok!
Andi
andi28

Andi28 :)

NAGYON SZORÍTOK!!!!!!!!!

Cat
Kép
cateye

Drukk! :) Remélem korán csinálod, meg akarom várni az eredményt mielőtt lefekszem. :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Andi :D
nagyon-nagyon szervezetfüggő, hogy kinél mikor jelez a teszt.
Akár korai is lehet. Nem igazán attól függ, hogy blaszto vagy nem, hanem, hogy mikor ágyazódott be.
ha esetleg negatív lenne, akkor azért nagyon elképzelhető, hogy korai volt.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

köszönöm mindenkinek a drukkokat, a szoritás, segített. Ma hajnalban gazdagodott a kincsestáram egy kétcsíkos teszttel. :lol: :lol: :lol: Erős lett a tesztcsík, és gyorsan előjött, azóta sokszor megnéztem, hogy még ott van-e, de talán tényleg nem álom és remélem minden rendben lesz és nyáron Péter is kaphat végre egy kistesót. :D
Szerintem azért 2 nap múlva csinálok még egyet.

Orsi! Nagy drukk neked is, és köszi minden jó tanácsot. :)

Cat! Nagyfiam képzeld leszokott a cumiról. Legalábbis 2 napja már a kukában vannak. :roll: Saját maga dobta oda, igaz elalvás előtt van még küzdés, de lassan talán ez is alakul. :wink:

Andi
andi28

Hurrá!!! :D Gratulálok! :D Most akkor megyek és lefekszem. :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

GRATULÁLOK! PROBLÉMAMENTES BABAVÁRÁST KÍVÁNOK!

Csak ezért néztem be, megyek is a fiúkkal vasárnapozni. A cumi elhagyásért meg irigy-irigy vagyok. Szerintem mi ezzel megyünk suliba is. :D

Cat
Kép
cateye

GRATULÁLUNK! és drukkolunk nagyon az UHig :D
nagyon ügyesek voltatok :D :D :D :D

Orsi
KépKépKép
icsilya

Cat :D
enyémek meg örök életükre ujjszopósak maradnak :D :D
ezzel már megbarátkoztam :D

Orsi
KépKépKép
icsilya

Szívből gratulálok! Ezért néztem be én is!

Puszi, Alena
alena9

Én is csak ezért jöttem.
Nagyon gratulálok és szép pocakosodást kívánok! :lol: :lol: :lol:

Edit
Kép

Kép
reditke

Andi,én is durkkoltam és most nagyon örülök a tesztednek! Gratula és további drukkok mennek a folytatáshoz!

Hajrá Orsi, most rajtad a topik szeme!!!!

Nálunk Ádám másfél évesen szokott le a cumiról,egy kis változás jött be az akkori éjszakai elalvási rutinunkba, és már nem is kereste....
Viszotnt Dani meg ujjszopós, ezt nem lehet leszoktatni. azaz mégis, de az szivtelenség. Mert ö csak akkor szopja az ujját, ha az a bizonyos kék kis takaró (csicsis névre hallgat), a keze közé kerül, na azzal veszi csak be a matyit szopni. ez olyan mindenre jó takaró, aludni,megnyugodni, utazni,szóval nagyon alaptartozék. Na, ha most lenne szivem elvenni, szerintem megoldódna az ujjszopás is, de mivel nincs, igy még mindig van. Mondjuk olyan aranyos vele, ahogy szoritgatja, morzsolgatja, és közben a matyikája a szájában....

MEgyek is, kissé rázós éjszakánk volt, ÁDám éjfélkor totál váratlanul telehányta az ágyát. Most hányt másodjára életében, fogalmam sincs mitöl, ö azt mondta túl sokat ivott...De kellemes volt ágyat cserélni,szönyeget takaritani, a vadi új házban éjfélkor :roll:

Sziasztok

Barbi

Kép
Kép
barbi

Sziasztok! :D

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a jókivánságokat! :) Nov. 7-én megyek UH-ra. Kicsit messze van még.
BArbi! Ádámnak jobbulást!
Egcsi! REmélem elég időben jelentkeztem ahhoz, hogy ki tud magad aludni. :)

Andi
andi28

Én is gratulálok! Csak így tovább :) Ha nehezen is de kibírjuk nov 7 ig :)
Orsi hajrá :)
Orsi ez már tuti, hogy 2007-től fizetős lesz a tesólombik? És az kb mennyi?
Erika
hurki

Erika :D
nem tuti... semmi sem tuti :(
még nincs meg a tv. csak a tervezet.
most olyat is hallottam, hogy aki már elkezdte a régi rendszerben, annak marad az 5, tesótól függetlenül...
nem tudom, tényleg semmi konkrétumot, csak innen-onnna hírek.

csajok :D
izgulok ám rendesen, nem is kicsit.... nagyon-nagyon.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Tökéletes volt az időzítés! :D Nov. 7 tényleg messze van, addig is drukk a folytatáshoz. :)

Barbi :)
Nekünk is van kék macis takaró, nem indulok el nélküle sehova! :)
Ádám nem lett beteg? :)

Veled izgulok! :) Mikor is tesztelsz? :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

hát ezt még nem tudom, hogy mikor tesztelek :D :D :D
sakkozok nagyon.
vérvétel az pénteken lesz, ET utáni 11. napon....
a pasikkal meg anno a biokémiai terhességnél is már a 9. napon volt 2 csíkom... szóval ezért sakkozom én ittt :D :D

Orsi
KépKépKép
icsilya

Én általában olvasó üzemmódban vagyok, de úgy mindig elolvasom kivel mi van. :)

Gratulálok! Problémamentes babavárást kívánok!

Neked is mennek a drukkok ezerrel. Minden elismerésem, hogy iker gyerkőceid mellé nekivágtál a lombiknak. Egyébként mindig nagy családot szerettetek volna?

Barbi :)
Nálunk is a takaró a menő. A sarkát begyűri a szájába. Mondjuk amellé egy gombostűt sem lehetne beletenni, úgyhogy nálunk ujj nem megy mellé. :)

Nagyon helyes Danika. Tök jó, hogy mindketten otthon vagytok. Nekem a férjemnek sokszor szívfájdalma, hogy lemarad a fontos dolgokról. :)

Cat :)
Hogy megy a bölcsi? Nagyon szerencsés vagy ám, hogy a fiúk ilyen könnyen veszik a beszoktatást.

Mindig "bújom" az írásaidat, mert nagyon érdekel, hogy milyen két kis lurkóval.
Ahogy látom, te teljesen profi vagy!
Zalán hogy kel éjszaka? Zétit nem zavarja? Amikor szopizik Zalán Zéti hogy fogadja. Na ezer kérdésem lenne még.

Ugye azért is érdekel engem a kétgyerekes téma, mert 5. hónapja rajta vagyunk a kistesó projekten, mondjuk még csak a spontán próbálkozásnál tartunk, decemberben megyünk vissza a dokihoz (Arnold), így egyeztünk meg vele.
Mi jól vagyunk, hetente kétszer járunk zenebölcsibe (ez zenés foglalkozás picúroknak anyukával), amit Domi nagyon élvez és mivel játszóházban van tartva utána mindig nagyot játszik.
Már elmúltunk 9 hónaposak, de fogunk még nincsen.
Mindent eszik amit mi és minden érdekli.
Már mondja, hogy ana (anya) ha valamit szeretne csattog négykézláb utánam, hogy ANA ANA ANA
A kacsát pedig háppának hívja. :)

Dobok fel egy pár képet is a manóról.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
pkagi

Andi :) nagyon-nagyon gratulálunk a kétcsíkos teszthez és tovább drukkolunk november 7-ig. Problémamentes terhességet kívánok én is neked. (Csak titokban jelzem, hogy mi elmentünk másik dokihoz dugiUH-ra, mert nem bírtuk ki a kórházi UH-ig a 34. napon, és már láttak egy szép nagy petezsákot :))

Orsi :) neked továbbra is mennek a drukkok, és babatapasztók
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Kell a srácoknak a kishugi, ugye? :lol:
Jó szülinapozást nektek! Így is meg úgy is szupi lesz, de drukkolunk, hogy inkább pocaklakó(kk)val legyen!

Alena :) nagyon köszi amit írtál, Dani tündéri jó fiú, el se hiszem, hogy ilyen létezik. Ha éhes vagy álmos, most már akkkor is csak nyöszörög, szinte soha sem sír. Az alvás fura dolog, szívem szerint vele aludnék mindig, és olyan fura, éjszaka mindketten a férjemmel az ágy szélén alszunk nagy lukkal a közepén, pedig Dani az ágyában alszik már napok óta megint. Néha persze jó, hogy külön alszunk, de... nem is tudom. Nagy dilemma ez. Annyira jófiú, hogy bárhol elalszik.

Ági :) milyen nagy lett Domi is!!! Mióta jártok zenebölcsibe? Dani is imádja a zenét és ha énekelünk neki, vinnénk mi is szívesen ha már lehet. A tesóprojekt minket is izgat ám, drukkolok nagyon, hogy decemberig ott legyen az a kétcsíkos teszt! Dani novemberben fogant, úgyhogy talán sikerül egy nyári kislány nektek :).
Ha a tesót nem engedi meg a TB, akkor mi lesz? Nekünk 5. inszemre sikerült Dani, és úgy számoltuk, ha nem sikerül spontán, akkor valószínüleg szükség lesz a lombikra, de így ez tényleg nagyon elszomorító.

cumizás: Dani két pofára tömi mindkét kezét a szájába, ha a keze nincs :), akkor pedig cumizik. Kiváncsi leszek melyik javára dől majd el a meccs, a nyála még mindig ömlik, hihetetlen pofa :) A csúcs az, amikor a cumi mellé nyomná be a kezét, hát az nagyon édes.

Alena :) jó szülinapozást nektek is! Várjuk majd a képeket.

Puszi
Noémi és Dani
Vendég

cat :) az ész a fontos, nem a haj. :) De különben olyan hosszú már a haja, hogy mindig meghúzom neki, ha a sapit feladom. Le lehet szerintetek vágni belőle? Kb. 5 cm hosszú, bár elkezdett hullani, valószínüleg cserélődik a haja lassacskán.
Vendég

Hurki, Noémi, Ági! Köszi nektek is! :D
Orsi! Mindenképpen akarsz tesztelni vérvétel előtt?

Andi
andi28

Andi :D
persze :D
péntekig én nem bírom ki :D meg nekem korán jelez, szóval ha van valaki a pocakban, akkor tuti jelzi, blasztónál meg végképp.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Andi :lol:
Miattad kuksiztam be. Őszintén gratulálok és kellemes pocakodást! :P

Leone :lol:
Azt nem tudom, hogy neked gratuláltam-e már a pocakhoz, de akkor neked is :P

Csajaim még mindig nem alszanak, most már tennem kéne vmit, mert este megbolondulok, ha ez így marad. Csak azt hallom a szobából, hogy Zsó ordít "add ide", Eszter "nem adom".
zzzzzzzzzzz......

Bogár
Kép
Kép
bogár

Bogár, nem semmi csajaid vannak :)
Noémi :), sztem nyugodtan vágd le a haját. Megnéztem a kedvedért: 7 hetesen nyírtam először, majd a 11.héten újra, ezek ollóval történtek, és 4 hónaposan géppel kellett már, és azóta is 2 havonta nyírjuk. Sok haja volt/van és nagyon gyorsan nő. Kezdte sötétbarnával és szőkésbarna lett belőle. Sosem volt kunkori így fogalmam sincs arról, hogy vannak babák akiknek cuki kunkori az első hajuk és aztán mikor levágták és hajat váltott nem lett göndör.
Segítsetek léci! Olyan furi az utóbbi időben többször is előfordult, hogy a ciklus második felében olyan érzékeny az alhasam, a méhem egész pontosan. Az hagyján, hogy nem kellemes az ugrálás, de néha a sex sem a rázkódás miatt :) na de a gödrök az úton is olyan kellemetlenek. És mindig a ciklus második felében mensruáció előtt 1 héttel kb. Szerintetek mi ez? És volt ilyen másnak is? Dokinál nem jártam ezzel, mert teljesen kiszámíthatatlan, akár egy napon belül is. hmm???
Erika
hurki

Bármikor tesztelsz, hajrá! :D Tűkön ülve várom az eredményt! :D

Ági :)
Nagyon tündi-bündi kissrác! :)

Hajvágás :D Berci első hajvágására 2 éves kora után került sor, addig nem volt mit vágni. :D

Bogár :)
Jó korán elkezdett beszélni a kicsi lányod. Lesz majd feleselés anyával. :D

Erika :)
Sajna nem tudom mi lehet az érzékenység oka. :? Nekem nem volt ilyenem soha.

Velünk minden rendben, nem történik semmi új. Szüleim jönnek majd 6 hét múlva, már alig várom. :D

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Hurki :) akkor mi is nekiesünk a hajának és vágunk a végéből holnap a fürdi alatt :) nagyon köszi!
Különben érdekes dolgot mondasz az alhasi fájdalomról, bár nekem mástól lehet hasonló bajom, kb. 6-hetes voltam mikor egyszer riadtan felpattantam éjszaka Danihoz és meghúzhattam magam vagy valami, mert azóta nem bírok hasizomból felülni sehogy sem, pedig a császi után már a kórházban is ment babával a kezemben. Néha hajláskor is fáj, gondolkodom én is h elmegyek a dokihoz vele, mert valami nem kóser. Sérv nem nagyon lehet, ugye? az gondolom nem ott van. De nagyon fura, na mindegy, megézetem azért.

Egcsi :) hát :P akkor mi most vágunk :P

Orsi :) úúúúúúúúúúú, annnnnnnnnnnnyira drukkolok!!!!!
Még egy nap eltelt! Azért írj ha mégis tesztre adod a fejed!

Puszi
Noémi
Vendég

Én úgy tudtam, vagy rosszul tudom, hogy az inszemek újraindulnak tesónál, vagy nem? Mi mondjuk kettőt használtunk el.
Tényleg arra nincs infótok lányok, hogy az inszemben is lesz e megszorítás kistesónál?

Kép

Kép
pkagi

Ági :) fogalmam sincs, de úgyis be akartunk menni megmutatni Danit a BMC-be, akkor megkérdezzük az Irént. :lol:
Vendég

Sziasztok!

Ági :)
Látom nálatok is ki az úr a háznál! :wink: :D Nagyon helyes a kisfiad, és ámulok-bámulok, hogy már ekkora.

A bölcsi jól megy, nagyon szeretik, nekem meg van egy kis szabadidőm munkakezdésig. Isteni dolgom van! :D

Az inszemek újraindulnak tesónál, és nem lesz korlátozás benne. Ez egy sokkal kevésbé költséges dolog a TB-nek mint a lombik, igaz a sikeraránya is sokkal kisebb. :cry: De úgy látszik állambácsit már nem érdekli a népesedés politika, csak a költségcsökkentés, megszorítás. Aki gyereket akar az fizesse ki. Tudják, hogy úgyis eladja az ember a gatyáját is, csak gyereke legyen. :( :evil: :twisted:

Drukkolok a teszthez!

Bogár :)
Nem semmi korán elkezdett beszélni Zsófi is. Szerintem a fiaim járhatnának hozzá nyelvórára. :D

Cat
Kép
cateye

Hurki :)

Nekem akkor volt ilyen érzésem, amikor gyulladt volt lent a berendezésem, a méhem is. Én is megéreztem minden hepe-hupát, és fájt a rázkódás is. Szerintem menj el nőgyógyászhoz!

Cat
Kép
cateye

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?