2002.10.09 12:04
Szerző: pildi
Szia Kriszta!
Kati mama, nem??? 93-ban, amikor még egyetlen szobában volt rooming in, õ volt annak a felelõse, rá gondolsz? Én végül is vele nem nagyon kerültem kapcsolatba, mindkét eddigi szülésem nyáron volt, 93-ban nyáron még csak hétfõtõl péntekig 8-16 ig volt rooming-in, pont azért, mert õ volt rá egyedül, és én oda péntek du 15-kor kerültem be (vas. meg haza), szóval épp csak láttam. 95-ben nem láttam, igaz, akkor sem voltam rooming-inben, az ikrekkel, csaszi után nem volt kedvem forszírozni a dolgot, mozogni is alig tudtam.
Még volt egy-két rendes csecsemõs, sajna a névmemóriám teljesen nulla. Volt egy hosszúhajú nõ is, aki 95-ben emlékezett rám 93-ból!!!
Én most a szülésznõkön kezdtem el törni a fejem, vajh van-e még ott olyan, aki ismerek. Most ugyanis 13-14 hetes vagyok, és bízom egy csaszi utáni normál szülésben, és továbbra is a sotére járok. Még eddig csak uh-kon voltam, majd a terhesambulancia még ezután jön, szóval nem nagyon ismerem most õket. Viszont tegnap begyûjtöttem a 2001-2002-es kiadványát a klinikának, amiben szerepelt egy szülésznõ, akinek a neve rögtön ismerõs lett, talán még 93-ból!!! Õ Németh Rita, nem tudom, mond itt valakinek valamit????? Akkoriban egy nagyon vékony elég pici nõ volt, olyan közepes barna hajjal, ami tán hosszú volt, de mindenesetre fent volt a feje tetején (szóval nagy volt a haja).
Egyébként a Csabayhoz jártam akkor is, azóta is, vannak ugyan nehezen viselhetõ dolgai, de megszoktam, és kedvelem. Viszont normál sosem szültem még nála (93-ban szabin volt, 95-ben ugye csaszi, azt õ csinálta), ki akarom azt is próbálni !!! (vicsorító fej kéne ide asszem)
Terhesosztályon meg volt egy Zsuzsa nõvér (bár lehet, hogy nem is nõvér, hanem igaziból szülésznõ volt õ is), aki tök rendes volt (95-bõl), nem tudom, õ megvan-e még.
Tényleg, lányok, meséljetek már a szülésznõkrõl, jó???
Dokim tegnap felvetette a tanfolyamot. MOndom neki, voltam olyanon vagy 10 éve (elsõ gyerek elõtt, ugyebár). Erre õ, hogy hát azóta már sok minden változott, érdemes lenne eljárnom. Szerintetek??? Páromnak mondtam, körberöhögött, hogy persze, majd 3 gyerekkel, a 4.-et várva elmegy tanfolyamra, hogyne. (anno õ is volt) Igaziból a fele engem se érdekel újra, inkább csak a szülésznõk, szülõszoba, benti konkrétumok, amik változtak tényleg, és nem általános dolgok. Vagy szerintetek ez megoldható bejárogatás nélkül is? Vagy nézzem ki, mikor van ilyen téma, azt akkor egyszer-kétszer menjek majd el?
Amúgy ha jól néztem fent említett kiadványba, akkor épp most holnap indul egy ilyen sorozat (10 alkalom), csütörtök 4 óra, I. emeleti tanterem, ha érdekel valakit.
Ildi
Ildi