Sziasztok!
Zsebi, ez szenzációs, hogy bejött a vegyespáros!!
Neked most minden elég jól összejön, már nagyon megérdemelted... és nézzenek oda, most koppant le, egy hülye gondolattal operálva, hogy te aztán jól bele is húztál, mert sokunknak még csak most jön a kistesóért való szenvedelem, te meg már ezt is letudod egybe...
Újabb pocifotó? Vagy már lemaradtam róla?
Timikém, kitartás, kitartás... egyébként lesz most Gólyahíres találkozó októberben, kaptatok levélben új sorszámot? Mi nem kaptunk, pedig hivatalosan nem kerültünk le a listáról, csak a végére kerültünk júliusban. Most akkor valami gebasz van, szóljak Gabikának?
Unique, mi is felhagyunk a Kalovits-féle úszással. Picikét átverésnek érzem... 12 ezer egy hónapra nagyon sok, és 45 perc egy óra, ebből félórát sincsenek a vízben, nagy része éneklés... a párom rákérdezett, mi a menetrend, hogy lesz-mint lesz, miután már 3 hete szinte semmi újat nem tanultunk (Bogi egyből lemerítkezett szinte a víz alá), és ez nekünk kevés ennyi pénzért. Átmegyünk ide a Fehérfókásokhoz a Campona mellé, feleannyi és lehet hogy nem olyan simogatós módszer, de Boginak sztem már ezzel is ki a töke
, hogy Kiskacsázunk neki az usziban érdemi akció helyett. Azt itt is megkapja a nagykádban esténként...
Kriszta, mi is kaptunk Bécsből anyóstól valami Chicco csodaszart, ami alá fektetjük a gyereket és villog és taposni is lehet, meg rángatni, komolyan mondom félelmetes az egész, én csak játékautomatának hívom. De csendben megjegyzem, Bogi egy darab alufóliával jobban elszórakozik.
Keresztelő: nehéz ügy. Már nekünk is elkezdte a család a zsarolást, hogy a nagymama addig meg nem hal, amíg meg nem kereszteljük Bogit, a lánynak elkárhozik a lelke, pogány lesz stb. stb. Őszintén, nekem a hócipőm tele ezzel! Egyáltalán nem vagyunk vallásgyakorlók, templomba soha nem megyünk, misére szintén soha, az esküvőnk, milyen érdekes, teljesen civil esküvő volt, de soha ennyire zokogó-meghatott násznépet nem láttam, miközben a párom nyílt szín előtt beszélt hozzám vagy anyum a levelét olvasta fel nekem stb. stb. Néha az az érzésem, sokszor ez csak show és társadalmi elvárás, nem a lényege a lényeg. Mert mi van akkor, ha én azt mondom: ugyan várjuk már meg, míg Bogi késztetést érez arra, hogy érdeklődik érettebb fejjel a hittan óra iránt, esetleg, és eldönti, melyik vallás szimpatikus neki. Nem fogunk lemaradni semmiről!
De előre tudom, hogy olyan szinten szekálni fog a tisztelt família, pláne az idősebbek, hogy tavasz végére beadom a derekam és öltöztethetjük a lányt fidresbe-fodrosba...
bocs, ha kissé radikálisnak tűntem...
csak engem eléggé elvadítottak ettől az egésztől kamaszkoromban, amikor erőszakkal járattak hittanra és akartak megkeresztelni (nem sikerült), aztán amikor meg látom, hogy a baráti körömben 2 úgynevezett vallásos párnál is mik mentek/mennek... ?! Ez lenne az erkölcs, a keresztényi életmód... hm.
Szerintem a pogány szónak sokfajta értelmezése van... na nem akarok belemenni ilyen filozófiai kérdésekbe, de nyilván értitek, mit akarok mondani.
pusz mindenkinek