Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Okr!
VEGRE!!!!!
Miert vagy ideges????Biztos hogy minden ok!!!!! :D

Angel!
En ugy latom hogy pont ma kereken 10 hetesek! :? :D

GRATULALOK EN IS!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép
Kép
ancsa81

A hsz tegnapi! :wink:
angel37

Moni
Sztem nagyon bíztató görbéd!Nagyon drukkolok+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Angyal
Valóban ma vagyok 10 hetes. :D A vonalzó az eddigi összes hsz-nél ezt mutatja.Vhogy nem archiválódik :oops:
Köszönöm a gratut!Remélem én is hamarosan Neked!!! :lol:
Ja,para az van.okt. 24-re kaptam időpontot a 12 hetes vizsgálatra.Félek! :roll:

Ancsa
Ide is rakd már fel légyszi a görbédet,vagy legalább a linkjét!Láttam amúgy a másikba,és tök jó! :!:

Tontica
Még mielőtt azt hinnéd vmi bűnöző vagyok :oops: ,tanúként szoktak beidézni.(remélem ez nem fog negatív irányba változni :oops: )ittas vezetés okozta balesetek,vagy verekedések kapcsán.De azt hiszem az utiköltség az jár minden esetben.Bár azt nem tudom,az állandó lakcímet fogják-e figyelembe venni,vagy a tartozkodási helyedet.Nálad ez nem mindegy!

KépKép

KépKép
okr

Jaaaaaaaa! :D Tényleg! :oops:

Nyilván nem túl hiteles tőlem, aki szétizgulom magam minden vizsgálat előtt, de tényleg ne félj, biztos minden rendben lesz! :) Nem érzel semmi furát, igaz? :)
angel37

Angyal
Azonkívül,hogy időnként nyomódik a hólyagom,meg álmos vagyok semmi tünet. :wink: Végülis nem hiányzik a hányinger,csak vhogy Adát ilyenkor már "éreztem",hogy ott van.Na,persze szemernyi időm sincs magamat figyelgetni,akkoriban biztosan többet foglalkoztam a pocakkal :oops:

Mindjárt 13 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ennyire még sosem vártam,mint most!Úgy izgulok,hogy mennyi babát kapsz vissza!!!

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Bocsánat, hogy nem nagyon tudok jönni, és írni, de a gépünk teljesen belassult, úgyhogy még a hőtáblámat sem tudom ide belinkelni, de aki kíváncsi, megnézheti a másik topicban.

Okr, biztosan minden rendben, ne aggódj! A babád jól érzi magát benn! :wink:

Mindenkit puszilok, és drukkolok!++++++++++++++++++++++++
Vendég

Athiz
Utólagos engedelmeddel én belinkelem ide a görbédet :oops: remélem nem baj.
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 247.04.jpg

Nos,nekem nagyon szép 3 fázisos görbusznak tűnik.A p.é-d sztem az első esésnél volt,a második esés beágyazódás gyanús. :D

KépKép

KépKép
okr

Athiz
Na még az jutott eszembe,lehet két tüsző is megrepedt most! :lol:

KépKép

KépKép
okr

Kriszta,
ennyi tünet épp elég! :D Nyugi! :wink:

Na hallod, várom én is, és nagyon bízom benne, hogy lesz beültetnivaló! :)

Megnéztem a görbét! Most sikerült!

Lehet, hogy hülye vagyok, de hol a 3 fázis? :oops:
Bocsi, Athiz, Kriszta, de én inkább a fertyvel értek egyet... de persze ettől még semmi nincs kizárva, lehet ebből baba! :)
angel37

Hali csajok!

Bocsi,hogy eltűntem(akinek nem hiányoztam,attól azért bocsi,mert előkerültem :D:D:D)!

Múlt hétvégén suli voltm péntek-szombaton,le is fáradtam rendesen.Hétfőn apáztunk,(Apa két hét múlva jön!!!!! :)),aztán meló hegyek,3 negyedikes osztályban genetika témazárót irattam,most jön majd a javítás... :?

Tontica

Megjött a könyv,akkor jöhet a cím,ahova küldjem!!!!Ha neked az jó(nemtom,írtam-e már),van devizaszl-ánk,arra tudod utalni!
Rate nagyon édi-durci :)!

Angel

Drukk megy péntekre :):)!

Athiz

Jó ez a görbe,de nekem is kétesélyesnek tűnik...hajrá az ikrekhez :)!

Moni

Görbe szuper,drukk nagyon megy :)!

Kokusz

Neked is megy a drukk,persze viszonyítási alap nincs,de azért én izgulok :).Seb... :( Hát aszondják,ha viszket,az jó,mert akkor gyógyul... :?

Kriszti

Nyugi,minden rendben lesz :).És mit fogsz csinálni a fennmaradó 28 hétben :wink:?
Édi vagy,hogy gondolsz rám :).Hát az tuti,mióta Apa sulis dolgait is intézem, a sajátjaimat is,meg meló,meg kétgyerek,hááááááát.... :roll:
Mi a baj az okt. 24-el? :roll:

Takido

Privi ment :)
Most olvasom itt az időpontokat....hát akkor jövő hét? :roll: Mert nem akarok rohanást csinálni belőle... :roll: Na persze ha Te rohanni akarsz :)!

Befejeztem az egyik keresztszemest.Ime:

Kép

És az oviscsoport honlapját kicsit átvariáltam és vannak már rajta új részek is :).
Akit érdekel,itt megkukkanthatja :):
www.zsebibabacsoport.uw.hu

Puszi :)

anyapoc

Sziasztok!

Végre megjavult a net, hát nem tudom, mi lehetett vele! :roll:

Okr, köszönöm, hogy belinkelted a görbémet!
Húha, ikrek, már más is mondta, hogy gyanús, és én is gondoltam rá, hogy esetleg 2 pete érett meg, majdnem egyszerre, de úgyis csak az egyik tudna beágyazódni, ha akarna, szerintem! Vagy nem is tudom. Nekem már 1 baba is jó lenne! :D

Angel, köszi!

Anyapoc, nekem hiányoztál, nagyon is! :wink:
És nagyon tetszik a kézimunkád! :lol: Majd meglesem az újításokat is a honlapon, de most alig élek, mert ugyi beteg vagyok! Lehet, hogy csak ezért magas a reggeli hőm is? :cry:

Puszkány
Vendég

Sziasztok!

Nem tuntem el csak dulok-fulok, osszekaptunk a parommal meg amugy is sz@r napom van (meg tegnap is az volt)!!! :evil:

Anyapoc kuldom majd azt a privit holnap most mar nincs lelkierom.

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Íme a mai görbém, megúnta az egyenességet, és felfelé kezdett ívelni. :lol:
https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1160631974.03.jpg

moni

Hali!

Tontikám, remélem, azért ma már jobb kedved van/lesz, és kibékültetek a párocskáddal is!

Anyapoc, bocsi, de még nem volt időm megnézni a Zsebibabás oldalt, de pótolom majd, amint tudom! :oops:

Hőm:
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 929.76.jpg

Tegnap óta olyan furi érzésem van, mintha meg akarna jönni! :shock: Persze még korai lenne! Nem tudom, hogy elviselnék-e mégegy csalódást? De lehet, hogy kénytelen leszek! :roll:

Puszi mindenkinek
Vendég

Sziasztok!

Tontica!
Remélem sikerült kibékülni a pároddal,és ma már jobb napod van.

Athiz!
Remélem már jobban vagy.Megfáztál?
Szupi ez a görbe.Egyébként szeretnél ikreket?

Moni!
Nagyon bíztató a görbéd,Mikor akarsz tesztelni?Tudom,hogy most még korai.

Okr!
Ne aggódj,minden rendben van a babóddal.És biztos van abban valami,amit írtál,hogy most nincs időd annyira magadra,meg a picire figyelni.Okt.24.hamarosan itt lesz :D

Angel!
Holnap lesz a nagy nap?

Kokusz!
Mi újság?Sebed gyógyulgat?
Valóban közeleg az a bizonyos időpont nálunk :D

Anyapoc!
Privi ment.Akkor maradjunk a jövő hétbe.Az talán nyugisabb lesz.
Látom nincs időd unatkozni. :)
Hogy tetszett a suli?
A kép nagyon szép lett,ügyi vagy. :D Én elvileg itthon vagyok,de még jó sok hátra van :cry:
Nagyon jó az ovis honlap :D :D

Rólam annyit,hogy tegnap voltam vérvételen,ma lesz meg az eredmény,és ha nem javult a vérképem,akkor sajna injekció.
És ma megyek szülőszoba látogatásra,egy előadásra.Már nagyon kíváncsi vagyok.

KépKép
takido

Sziasztok, nem nagyon mukodik a billentyuzetem,ugy kell erolkodve nyomkodnom. Azert ezt folteszem: :lol:
Kép
Velemeny? Szerintem nem volt pe-m.

KépKép
KépKép
tontica

Szia Takido!

Remélem, hogy javult a vérképed, és nem lesz szükséged szurikra!
A szülőszoba meg furcsa lesz, de egészen másképpen fogod most látni, mint amikor ténylegesen szükségszerűen hasznát veszed majd! :wink:
Megfázás vagy valami hasonló vírusos nyavalya lehet, ami megtámadott bennünket, de remélem, lassan kilábalunk belőle!
Ikrek?? Hát, én nagyon szerettem volna mindig ikreket, de nem hinném, hogy ez a helyzet nálam fennálna! :D Mindenesetre apucim biztosan frászt kapna! :lol:
Vendég

Tonti, de jó! Na, akkor mégiscsak van remény? Remélem, akkortájt együtt voltatok a pároddal! :wink:
Vendég

Athiz!
Mielőbbi gyógyulást :) És ne add fel a reményt az ikrekre :D Apuci majd megbarátkozik a gondolattal :wink:
Elhosztam az eredményemet,és sajna a vas ellenére is romlott,ugyhogy jövő héten jelentkezhetem az injekció kúrára.Ez van,majd valahogy kibírjuk.

Tonti!
Hát én sem esküdnék a pé.-re,de lehetséges,hogy az volt.10 nap múlva mindenképp kiderül.

KépKép
takido

Takido, akkor drukkolok, hogy ne legyen olyan vacak az a szurizás! De már nem sok van ám hátra a babád születéséig, ugye tudod? Gyorsan elröppen az a pár hét! :D
Vendég

Athiz!
Köszi :D
Hát igen,lassan csk 10 hét van hátra.Sokszor nekem is hihetetlennek tűnik :)

KépKép
takido

Hello!

Folraktam a masik billenytuzetet, nem, meg mindig nincs jobb kedvem, valahogy ulyan uncsi minden. :roll:
Nincs kedvem semmihez! Lusta vagyok! :evil:
Athiz, Moni szerintem annyira babas a gorbetek, nehogy csalodasra adjatok okot!!! :lol:
Athiz akkor pont nem voltunk egyutt de talan jobb is igy, amugy en nem hiszem hogy tenyleg volt pe-m.
Takido az egyik baratnom eppen MOST van a szuloszoban! Hu de izgi! :lol:
Anyapoc annyira szep a munkad!!! En is akarok ilyet gyartani!!! :D Egyedul nem megy,nem tudom megtanulni a lepeseket.
Mennem kell!

KépKép
KépKép
tontica

Tonti, sajnálom, hogy sehangulatod van! És nagyon remélem, hogy nem okozunk csalódást a hőgörbénkkel sem nektek, sem magunknak! :wink:
Vendég

SZiasztok!

Takido,
holnap lesz a napja, remélem lesz minek!
8-kor olvasztás, 10-kor eredményhirdetés :)

Nem mondom, hogy nem izgulok! :roll:

Sajnálom, hogy gond van a vérképeddel :? Milyen szurit fogsz kapni?

Anyapoc,
köszi :D

Jól néz ki az a keresztszemes cucc! :wink: Ez élőben mekkora?

Jót röhögtem vmelyik nap, mert drága párom mesélte, hogy még kiskorában egyszer csinált keresztszemes vmit az anyukájának karácsonyra! :D

A görbéseknek drukk! :) :) :)
angel37

Sziasztok!

Angel!
Remélem csupa jót mondanak 10-kor az eredményhirdetésen.Drukkolni fogok :D

Tontica!
Próbáld meg lefoglalni magad valamivel.Azt írtad a múltkor,hogy szeretnél hímezni.Na és mi újság a főzőiskolával?

Vasat fogok kapni vénásan,mert egyre rosszabb a vérképem.Eddig úgy tudom,hogy heti 2-3x aztán majd meglátjuk.
Nagyon tartalmas volt a szülőszoba látogatás.Egy előadással kezdődött 17.30-kor,és a végén mentünk fel a szülészetre.20.15-re értünk haza,és csak úgy zsong a fejem a sok infótól.

KépKép
takido

Takido, akkor aludj az infokra egyet, holnapra meg biztosan tetszeni fog a dolog!

Angel, nagy kalappal holnapra!

Jó éjt!
Vendég

Sziasztok Lányok!

Angel nagyon drukkolok nektek :)

Takido

Vigyázz magatokra :) én is akarok szülőszobalátogatáááááááást

Anyapoc

Nagyon szép a kézimunkád .... még a végén én is kedvet kapok rá. A sebem már szépen begyógyult és a var is leesett már. Még piros a helye de már nagyon szép.

Ja és még valami, képzeljétek a ferty bejelölet ovulációt .... kíváncsi leszek tényleg az volt-e .....

http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 933.92.jpg
kokusz

SZiasztok!

1 kicsikénk élte túl az olvasztást, fél2-re mehetek érte, várjuk szeretettel! :)
angel37

Sziasztok!

Athiz!
Megvolt az alvás,álmodtam is minden félét :)

Kokusz!
Drukkolok,hogy tényleg az legyen,és hogy mielőbbmehess te is szülőszoba látogatásra :D

Angel!
Nagy drukk fél kettőre,és kitartást a kicsikének,még legalább 9 hónapig :P

KépKép
takido

Takido, és azért letisztult a kép? Remélem, szép dolgokat álmodtál! :D

Angel, akkor mindjárt megkapod a picit! De jó! Óriási drukk nektek, hogy szorosan kapaszkodjatok egymásba! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Csak gyors leszek,bocsi :)!

Angel

Drukk megy!

takido

Nem tudtam privit küldeni,de nem jó sajna mégsem a ma du,mert lett egy csomó intéznivalóm és be kell mennem még a városba is... :(
Jövő héten kedd és szerda kivételével eddig mindegyik du jó,úgy tűnik :)!
Bocsikaaaaa!

Pusztok,majd jövök!

anyapoc

Sziasztok!

TERHES VAGYOK!!! :lol:

Na, sikerult folrazni egy kicsit a topikot? Hi-hi! Nagyon leulepedtunk nem? :cry:

He, a fentit el ne higyjetek am! :lol:

Bar meg mindig font van a hom es ezek szerint tenyleg volt pe-m akkor nem voltunk egyutt ugyhogy kizarva hogy babas legyek sajna. :?

Anyapoc nagyon elfoglalt vagy, irigykedem, en unatkozok! Kezdo biologiakonyvet nem tudnal kuldeni? Nekem mar nincsenek meg az iskolas konyveim es az alapoknal kell kezdenem mert mar nagyon nagyon nem vagyok otthon a temaban. Varom a privit hogy kuldjem a lovet es mennyit.

Angyal gondolok Rad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kokusz nagyon egyutt haladunk, meg a gorbenk is hasonlo, Neked van eselyed ugyhogy hajra! :lol:

Athiz a Tied is szupika!!!

KépKép
KépKép
tontica

Köszi Tonti!

Na most akkor jó lenne, ha tovább hőmérőznél a köv. ciklusban is, és gyártanátok egy szép babát! Mit szólsz? A pasikat persze nem kell mindenbe beavatni! :shock: :lol:
Vendég

Anyapoc!
Keresztszemessel sikerült megfertőznöd! Tegnap elcsábultam és megvettem a mostani számot! Sztem ma neki is állok
Csak még meglesem hogyna kell. :lol:

moni

Sziasztok!

Talán most van egy kis időm,írok gyorsan :).

Kezdek megzöldülni a sok mindenféle tennivalótól :D:D:D!Apa sulija,énsullim,munkahely,két gyerek...ááááá.....

Tontica

Ne irigyeld a sok intéznivalót :).Bár unatkozni én is utálok,ez tény :).de azért néha szívesen áthárítanám másra a sok szervezést.Az intéznivalók mennyisége egy dolog,de sokszor komoly szervezést igényel egy-egy nap,hogy melyik gyerekkel mit,mikor,hogyan csináljak :D!
A keresztszemes nem nehéz ám,nézd meg az én oldalamat,ott lépésről lépésre le van írva,hogyan kell: www.otlettar.try.hu
Aztán ha belejössz,le sem tudod tenni :).
Biológia könyvet sajna nem tudok küldeni,mert nálunk nincs tankönyvbolt,az enyémek meg ugye kellenek :wink:!
Az biztos,hogy nagyon el kellene foglalnod magad valamivel,mert nagyon gyötrődsz :wink:!Szalvétázni nem próbáltál még?tudod, a dekupázs :).
Az utalást majd írom,ha megtudom ,hogy mennyiért viszik el a csomagot :).Ma hoztam el a könyvet,az legalább már megvan :).
Az utalás egyébként egyszerű.Bemész a bankodba,vagy vmelyik bankba.Megadom a szlaszámot és a hozzá tartozó nemzetközi kódokat és aszondod,hogy Mo-ra,ebbe és ebbe a bankba,erre és erre a szlaszámra szeretnél utalni.És kész :).Lehet,hogy előbb jobb lenne megtudni,hogy mennyi az utalás költsége,de szt csak pár Euro,míg a Westend U elég dárga...
Most olvsaom a hsz-ed elejét! De gyagyás vagy!!!!! :lol: :lol:
Akkor most írjam,hogy én is? :shock: Az lenne ám a csoda :D!

Moni

Akkor üdv a táborban :).Én most párhuzamosan csinálok kettőt,mert közben megkaptam egy másik MP kép mintáját is,ami annak a párja,amit feltettem ide.illetve ezekből 4 van összesen,ebből 2 van már kész.Szt nagyon könnyű a munka,csak az nehéz,hogy szép egyenletesen csináld :).
Olvastam ám a hőmérősben,hogy jó a hőd :wink:!
Mikor jár le a ciklus?

Angel????? :)

Hogy vagytok? :D
Ez a keresztszemes kb 10X 10 cm...Be akarom kereteztetni a falra,de nem tudom,milyen keret illene hozzá.... :roll: Nem kiröhögni párodat,szt tök édi :)!

Takido

Hűűű,én erről a vas dologról totál lemaradtam!Ez mikor derült ki? :roll:
Mitől lehet?
Suli tök jó volt,nagyon élveztem,bár a második napra kitikkadtam... :? Nagyon leszedte az agyam,szombat estére már csak szédelegtem... :?
Egyébként a filozófia kivételével minden tárgy nagyon érdekes volt :).

Kokusz

Hajrá,gyere te is böködni(én csak így hívom :D)!
Érdekes ez a ferty...de legyen igaza :wink:!
Örülök,hogy sebeddel már minden rendben,remélem, a lelked is így áll :)!

Athiz

Jobbulást :).Enyimfiam is eléggé odavan... :?
Jelek :):):)...ezek jók... :)
Odasenekihonlap :).Azért tettem fel,ha nincs jobb dolgotok :D!
És olyan édi vagy,hogy hiányoztam :wink:!

Lányok,mindenkinek köszönöm a dícséreteket a keresztszemessel kapcsolatban :).

Áfonyaaaaaa
Néha átkukkantasz ide is,Mizujs veled?????

Pusztok!

anyapoc

Anyapoc,
átkukkantok??? Kikérem magamnak! :D Ki nem hagynám egy nap sem ezt a topikot! Veletek vagyok, olvaslak titeket. És tényleg nagyon szép lett a MP! Én nagyon nagyba kezdtem most, majd a tavaszra kész lesz, egy meseszép utcarészleten dolgozom.
Velem nagyon sokminden van, szimultán ügyintézem az örökbefogadáshoz az alkalmasságit, a januári lombikomat, kivizsgáltatom magam bélfronton, főiskolára járok, gyereket nevelek, és most betegek is voltunk (kislányom meg én). Épp ma vettek vért Pécsen hormonokhoz meg AIDS, hepa teszthez, kell a lombikhoz.
Hát ez van velem :)
Vendég

Jóóóó reggelt Babaneeet!

Anyapoc, köszi, hogy felmentesz a lelkiismeretfurdalás alól, miszerint még mindig nem tudtam megtekinteni a honlapodat! De, még mindig azt mondom, hogy pótolom majd, csak még nem tudom, mikor. :D Medvebocs!
Fiad remélem hamar túlteszi magát rajta! És naná, hogy hiányoztál!

Nos, még egy grafikonlink, csakhogy nehogy azzal vádoljatok, hogy elhanyagollak benneteket ezekkel a dolgokkal:

http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 398.35.jpg

Óriási cuppantás a pofikra!
Vendég

Sziasztok!

Görbém megúnta az egyenességet:
https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1160811028.82.jpg

Anyapoc!
Szuper a kép!

Annyi mindent szeretnék én is csinálni, de sajna egy nap csak 24 órából áll. Tegnap elkezdtem a keresztszemest vagy 3-szor fejtettem vissza! Nem kiröhögni, de hiába olvastam el, hogy 2 szállal kell, én a készletben lévő teljes szállal kezdtem... :lol: Utána meg túl alulra sikerült azért szedtem vissza. De nekem a goblein jobban bejön... Valahogy sokkal egyszerűbbnek tűnik. De lehet hogyha erre is ráérzek akkor ez is menni fog. Csak a hát akezdeti nehézségek... Anyapoc nincs véletlenül zebrás leszámolható mintád? A neten kerestem, de ami van azt rendelni lehet és valami iszonyat sokba kerül. Nem kell túl nagy. Már régóta szeretnék gobleinbe is zebrát, de még nem kaptam.
És sz.ted ha egy kerezstszemes mintát gobleinként varrok ki az mennyire lesz jó?

moni

Csajok, köszönöm mindenkinek a drukkokat a kis Egykénk nevében is, aki bizony már odabent van! :D

Küzdelmes transzfer volt, akadt egy kis nehézség, szegény doki megszenvedett, míg helyére juttatta a "szállítmányt", de sikerült, és reméljük mindannyian, hogy több ilyen mutatványra nem lesz szükség! :D 27-én tesztnap! :D

A péntek 13-hoz még hozzájön, hogy hazafelé leszart egy madár! :roll:

Anyapoc,
ilyen kicsi? :) Persze biztos nagy munka ez is, de vhogy azt hittem, falvédő nagyságú! :oops:

Párom persze, hogy édi! :D

Tontica,
te lökött vagy :lol: :lol:
Én kapásból elhittem! :lol: :oops:
angel37

Angel, jaj de jó, hogy benn csücsül a babócátok! Remélem, hogy 9 hónapig ott is marad, hiszen nagyon jó helye van nálad! :wink:
Ha leszart egy madár, az tök jó! :shock: Mármint azért jó, mert képzeld, hogy engem meg a tesómat pl. a tesóm esküvőjén szart le madár, mindkettőnket! Képzelheted! Én is fehérbe, a tesóm meg ugye fehér menyasszonyi ruciban! De mondhatjuk, hogy a házasságunk szerencsés! Szerintem neked is szerencsét hoz a madárkaki! :lol: Ez a babó nagyon ragaszkodik majd!

Nagyon szorítok nektek 27-ére!

Pusz
Vendég

Sziasztok lányok asszonyok!

Csatlakozhatok hozzátok?
Bár ennyi hozzászólást nem tudtam vissza olvasni, nagyon érdekel a témátok.
Magamról annyit, hogy kislányom születését követően 11 évet kellett várnunk a következő babára.
Mindenféle módszert kipróbáltunk, mivel semmi szervi problémát, elváltozást nem találtak az orvosok egyikünknél sem. Folyamatosan jártunk uh-ra, vérvételre, hogy pontosan meglehessen állapítani a peteérést, ami sem nekem sem a pénztárcámnak nem tett jót, mivel magán dokihoz jártam.
De sajnos ez sem hozott segítséget. Kezdtünk bele nyugodni, hogy nekünk csak egy gyermeket szánt a sors, utolsó szalmaszálként kipróbáltunk egy ismerősöm által javasolt dolgot,amivel kapcsolatban kikértem az orvosom véleményét nagyon rendes volt, mert mikor megkérdeztem a véleményét, mondhatta volna, hogy nagy hülyeség, de nem tette. Azt mondta 99% megbízhatóságú. Amivel otthon nyugodt körülmények között tudod megállapítani, hogy van-e peteérésed, tüszőrepedésed, fogamzó képes vagy, vagy sem. Segítségével egy hónapon belül kismama lettem. ", ráadásul kisfiú, amit szerettünk volna az első kislány után. A baba nemét is valamilyen szinten befolyásolni lehet vele, a biológiát alapul véve. Ez elég rég volt, mert a baba most töltötte az első évét, azóta is fogi gátlóként használom minden gond nélkül.

Ha valakit érdekel, szívesen írok róla bővebben, csak nem akartalak benneteket untatni, bár így is hosszura sikerült.

Sziasztok
Stöpszli
stöpszli

Anyapoc, jó nagyon a honlap, megnéztem, a képeket még mindig hiányolom azért. Viszont a neveknél a Márta nevet nagy Á-betűvel írtad, ha gondolod, majd javítsd! És kukkants be a vendégkönyve! :lol:
Vendég

Szevaszt Stöpszli!

Hát persze, hogy érdekel a dolog. Éppen egy kislányért küzdünk!
Privibe szerintem, mert inkább a sima Hőmérőzős topicban vannak olyanok, akik küzdenek, habár itt is akad pár lányka.

Előre is köszi :wink:
Vendég

Sziasztok!

Athiz,Moni

Látom,megtáltosodtak a görbék és jön a 3. fázis :):):)!
Jujj,de izgulok értetek :).

Áfonya

Húúú,nálatok sem uncsi az élet,de sebaj :).Így jó,ha történik mindig vmi :).Betegség... :(
Apa egyébként azonnal belement az örökbefogadásba?Csak úgy érdekel... :roll:
Hajrá a keresztszemessel,nekem van olyan képem,amit (merő lustaságból,meg különben is) két éve csinálok :shock: !Azért Te talán ügyibb leszel :)!
Azért néha adj hírt magadról ám!
Ja,kérdezni akartam(csak nem nagyon jártál erre),hogy ez az Elizabet (vagy ki :shock: ) írogat még,Nem neki volt vmi kalamajkája itt a neten,Vmi hazugság stb?Mintha ezt olvastam volna.Aztán amikor visszatért hozzátok pár hetes terhesen,olvastam,hogy kedvesen lepattintottad :D:D!

Athiz

Nyugi,nem vagyok én olyan sértődékeny,csak az igazságérzetem nagy :D!
Jobban vagytok már?Bulcsú eléggé odavan,de most mamázik.Éjjel megint piszkosul lázas volt,éreztem,hogy forró.De érdekes,hogy nap közben csak hőemelkedése van...Eléggé el van pillenve,pedig nem ilyen szokott lenni...

Móni

A gobelinhez nem értek,de szt megpróbálhatod.
Nem emlékszem,hogy lenne zebramintám,de majd körülnézek a neten is :).
Ne aggódj,én is sokat bénáztam az elején,de még most is.Volt,hogy megvarrtam egy ház nagy részét,mire észrevettem,hogy nem is jó színnel csináltam... :?
Én egyébként 3 szállal varrok,mert az a fonal,amit most használok,az eddiginél kicsit vékonyabb.De így pont jó,igaz így több fogy... :?
egyébként én egy csomó mindent csinálok,néha elegem is van,mégis úgy érzem,hogy sokmindenről lemaradok... :?

Angel

Hurrá :):):)!Drukk megy nagyon :).
Madár :lol: !
Keresztszemes:hát azért az húzós lenne,hogy falvédő méretűt kivarrjak :shock: !Az már nem fehérembernek való :D!egyébként elég sok meló van vele,bár általában csak este jutok hozzá...most még akkor sem... :?

Na megyek,mert dolgozatokat kell javítanom... :?!

Pusztok!

anyapoc

Sziasztok!

Hazaértem tegnap késő este! :D Közben levizsgáztam latinból.4-s lett.Meglepi volt,mert csütörtökön szóltak,hogy pénteken vizsga.Szerencsére S.E lehetett használni :D

Anyapoc
Remek ez a kis mű!(ami nem is kicsi) :D Nagyon ügyi vagy.
Suli milyen?
A nagyon sok elfoglaltság mellett lazíts néha.

Athiz
HHHÚÚÚÚ,meg HHHHŰŰŰŰ,de JJJJJJJJJÓÓÓÓÓÓÓÓÓ a görbét!
Sztem Te babás vagy!

Moni
Nálad is tuti az a baba a pocakban!!!Nagyon szorítok!!!!!!!!!!!!!!!!!

Áfonya
Látom belecsaptatok a dolgok sűrűjébe!
Mi lesz,ha a lombik is sikerül,meg az öribaba is? :D Nagycsaládosok lesztek?!
Az eredményhez drukkolok.Én biztosan szétizgulnám a fejem! :oops:

Angyal
Annyit gondoltam rád a nagy Nyíregyházán!Mennyi fagyibabád volt eltéve?
A madárkaki a biztosíték,meg a péntek 13 ,hogy sikerülni fog !!Beszélgess vele már most!!
Nagyon drukkolok+++++++++++++++++++++++++++++++

Tontica
Remélem már minden O.K apával!Időnként megesik egy kis összezördülés.Kell is,másképp uncsi lenne az élet!
A terhes vagyok kijelentésed először azt hitem igaz :oops: :D :D Úgy megörültem!

KépKép

KépKép
okr

Okr, bár igazad lenne!
Az biztos, ilyen szép görbuszom még sosem volt, főleg, ilyen tartósan magas hővel! Köszi

Anyapoc, szegény kispocok, akkor gyógypuszild meg helyettem is!
Vendég

Sziasztok!

En is kreativkodok am, uveget festek, majd ha kesz lesz lekapom es folrakom ide!

Szegeny kicsi Bulcsu gyogyuljon meg!!!!!!!!!!!!!!!

Athiz, Moni tenyleg nagyon szepek a gorbek sot Moni Neked mar 13 DPO? Az nalam mar tuti babat jelenteni ha a 13.DPO-n meg font lenne a hom szoval ez nagyon jo jel, szerintem holnap mar tesztelhetsz is!
Athiz Neked meg egy kicsit varni kell a teszttel de eljon annak is az ideje mert szerintem ez babas gorbe de komolyan sot ikerbabas!!! :lol:
Nekem meg varni kell Athiz par honapot sajna de egyszer majdcsak eljon az is.
(remelem megerem!) :lol:

Anyapoc ennyire latszik hogy gyotrodom? :shock: Mostanaban nem sok jo dolog tortenik, most jott haza az uram a mehesbol es tobb mint 100 csalad elpusztult, jo sok penzt vesztettunk, jovo heten mar megyek dolgozni delutanonkent az talan jot tesz majd (a penztarcanak mindenkepp) :lol:
Azert vigyazz Magadra es pihizz neha! Irigykedem a suli miatt!!!

Afonya miert kell kivizsgaltatnod Magad belfronton? Csak nem vagy beteg? Tenyleg mi van ha sikerul a lombik es az orokbefogadas is? :lol: Barcsak, barcsak!!!

OKriszti Te nagyon nagyon ugyi vagy!!! Mikor tanulsz? :shock: :wink: Teged is irigyellek, olyan izgalmas lehet a suli!
Apaval rogton kibekultunk, mostanaban mindenbe es mindenkibe belekotok, tiszta idegbeteg lettem. (Pedig iszom az Anyapoc altal ajanlott nyugtato teat! :lol: )

Stopszli! SZERINTEM MINDENKI IRTO KIVANCSI!!! GYORSAN, GYORSAN IRD MEG MI AZ A CSODASZER VAGY CSODAMODSZER! KISLANYT AKAROK!!!

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok Athiz, Tontica!

Leírom szóról szóra, amit az "irodalom" ír a BABA NEMÉNEK MEGHATÁROZÁSA címen.
" Orvosi szempontból is hasznos a használata, hiszen általa kimutatható a peteérés és a tüszőrepedés, ha mégsem sikerül a teherbe esés, akkor a meddőség okát máshol kell keresnünk.
Ezen kívül a várva várt gyermek nemének előzetes meghatározásában is segítségünkre lehet. Ha tudjuk ugyanis a peteérés és a tüszőrepedés időpontját, az együttlét időzítésével még erre is lehet befolyásunk. A megfigyelések ugyanis azt mutatják, hogy a spermiumok közül a férfi nemet meghatározó (Y kromoszómát tartalmazó”egyedek "egyedek" gyorsabbak és élettartalmuk rövidebb, míg az X kromoszómát tartalmazók lassabbak, de hosszabb életűek. Így ha az együttlét időpontját a tüszőrepedés megtörténte előtt 1-2 nappal előbb időzítjük a lánygyermek valószínűsége a nagyobb, míg, ha azt a tüszőrepedés stádiumában időzítjük fiúgyermek fogantatásának valószínűsége növekszik. Persze mindez nem nyújt, 100%-os eredményt, de a nem meghatározásának valószínűségét mindenképpen megnöveli!

Na ez az irodalom, és a kis kis szerkentyű segítségével saját tapasztalat: nekem bejött!!

sziasztok
Stöpszli
stöpszli

Stöpszli, ezt már én is ismertem, de a kis szerkentyű érdekelne bennünket. Vagy az jogdíjas? :D

Tonti drága, már hogy a penészbe ne érnéd meg, hogy babád legyen! :shock: :wink:
Vendég

Szia Athiz!

Priviben küldöm.
Szia
Stöpszli
stöpszli

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?