Sziasztok!
Megjöttem én is, ezt sajnos nehezitette, hogy múlt héten kripli voltam. Hétfőn vacsorára ettem valami kinai kaját, ami kicsit betett a gyomromnak, ez cirka öt napra kivont a forgalomból. Na, ennyit a helyzetről, most már teljes fényemben ragyogok!
Brigi!
Nagyon komoly helyen dolgozol - ja, és ha jól látom, ma már dolgozol is!
Majd irj, hogy érezted magad!
Szerintem abból nem lesz semmi baj, ha a hat hét letelte előtt két nappal együtt vagytok, addigra már helyrejön a szervezet.
Teherbeesés: hát, szerintem jobb, ha óvatosak vagytok, mert, ahogy Lilla is irta, bármikor berepülhet a gólya, mivel ez egyéni adottságoktól is függ.
Bocsánat, ha megijesztettelek, egy alkalom szerintem még nem számit, csak talán jobb odafigyelni.
Sára!
Még nem volt alkalmam reagálni az allergiás történetre. Nagyon ijesztően hangzott, amit irtál, és az a legtermészetesebb, hogy kiakadtál tőle. Még jó.... Remélem, a gasztrodoki iránymutatása alapján megfelelő étrendet tudsz kialakitani és nem lesz ilyen eset többet.
Egyébként melyik patikában voltál, ahol ilyen felkészült gyógyszerészek vannak?
Anyósék mondták, hogy tegnap találoztak veletek a játszótéren!
Minden vasárnap ők viszik délután Botit sétálni, mi meg lazitunk, vagy dolgozunk, ami épp adódik.
Joe!
Szia ismét!
Mi járunk tücsökzenére, Botinak egyre jobban tetszik a dolog! Hát, mivel ősz van, valóban reális, hogy elkap valamit, de igazából két hete volt beteg úgy, hogy akkor nagyjából csak játszótéren voltunk. Remélem, komoly betegséget nem szed össze ezután sem.
Mi most a szerda délutáni csoportba járunk, ez nagyon bejött, mert Boti korabeli gyerekek vannak, sőt, van egy hét hónapos kislány is
Lilla!
Tök jó, hogy ilyen jól sikerült a nyaralás, eltekintev persze Bálint fogzásától.
Ha volt is sok dolgod vele, azért a levegőváltozás és a gyönyörű környezet sokat lenditett rajtad, nem?
Lányok, látom, hogy tej varázslása folyik többeteknél is. Nekem mindig az segitett, ha legalább két és fél- három litert ittam.
Ezt szinte egy napon belül látványos eredményt hozott. Tavaly beszélgettünk a Topjoy Duo gyümölcsléről, ami birsalma és még valami ( ÁGI, SEGITS, NEM EMLÉKSZEM, MI VOLT MÉG BENNE!), ez sokaknak segitett.
Tali: mivel nem lesz oltás ezen a héten, azt hiszem, mi is tudunk jönni.
Sára! Nem tudom, hogy élhetnék-e az ajánlatoddal, ha beférünk az autótokba?
Kicsit hosszúra nyúltam, hagyok másokat is érvényesülni!
Kinga