Sziasztok!
Végre van időm válaszolgatni nektek
Gangi
jól emlékeztél már egyszer a kutya vásárlást leírtad
Mielőbbi teljes gyógyulást nektek!Nem adsz Lackónak valami vitamint?Lehet,hogy jót tenne,ellenállóbb lenne a betegségek ellen.
Alvás ügyben szerintem is próbáljátok meg,bár tudom,hogy nincs sok hely a Lackó szobájában,de az ágy lehet,hogy nincs jó helyen.
Vikinél is volt a legelején ilyen probléma,aztán be lett mérve a sugárzás és azóta szerencsére jól alszik.
Az sem mindegy,hogy a feje milyen irányba néz......
Vikinek az ágya a szobájának a sarkában van,ajtóval szemben,ablaktól messze,feje pedig a hegy felé néz.
Illóolaj közül a levendula jó nyugtató hatású,én azt szoktam használni,megfázáskor pedig eukaliptusszal együtt.
Nem találtam meg B.Icát
pedig szívesen megnézegettem volna a játékait
Ági
kintre nyugodtan vehetsz már téli cipőt Dorkának,bentre viszont szerintem elég lenne egy szandi is ami betétes és tartja a bokáját.
Amikor Viki tavaly januárban elkezdett járni tanulni,mi csak csúszásgátlós zoknit atunk a lábára,abban totyogott.A védőnőnk szerint akkor még nem kellett a lábára semmi cipő,majd májusban kapott betétes bokatartós szandit.
Móciban,bellariában,Marco/szt.borbála téren/cipőboltban vannak jók szerintem,meg a 100 lábúban is.
Sajnálom a tesódékat
Lívia
nagyon szép lett Timi szobája,tetszik
Jó tanulást,bár gondolom elég nehéz gyerek mellett,mikor van rá időd és energiád?
Angika
édes Julcsi a képeken!Olyan sokat fejlődött,nagyon látni a képeken.....
Zsanka
mikor van pontosan Máté szülinapja?
Mit fog kapni,tortája milyen lesz,te csinálod vagy rendeltek neki?
Anita
köszi,múltkor sikerült lementeni a képeket!
Hugi
hogy vagytok?Suli hogy megy?
E-mailedet megbeszéljük legközelebb
bocs,hogy nem tudtunk legutóbb mindent megbeszélni msn-en,de Viki 22.30-kor sikerült visszaaltatnom csak
Lillaka,Lrita,Kriszti mi van veletek?
Ma este találkoztunk Máguskáékkal dkertben,Viki elkezdett pasizni,kergett Bálintot,ölelgette.....nagyon édesek voltak
Most már eldugulok
Szép hétvégét mindenkinek,sziasztok:Erika