Sziasztok Lánykák!
Mindenkit visszaigazoltam iwiwen.
Timinek írtam pü-t, de úgy gondolom a levelem azon részét bemásolom ide is. Én így gondolom.
"Babához még annyit:
sajnos lehet. Nekem Marci iker lett volna. Nálam dettó ez volt. 2 petezsák, 1 szívhang majd a következő uh-n 2 petezsák, 2 baba, 1 szívhang. Doki nem is tudta mit mondjon.
Aztán legközelebb már csak 1 petezsák, 1 baba, 1 szívhang. Mindez vérzés, görcs és egyebek nélkül. felszívódott.
Hidd el tudom mit érzel.. Bár nekem nem volt akkora veszteség mint Neked.
De egyet tarts szemelőtt. (most ez bunkó lesz ne haragudj) A természet szelektál. Annak ha ilyen pici korban nem életképes a magzat NEM az anya a hibás.. Én a mai napig ezt mondom, mikor sajnálkoznak, hogy júj szegény stb... Hogy nem, nem vagyok szegény. Szerencsés vagyok. Van 1 gyönyörű és EGÉSZSÉGES fiam. Ha a másik baba betegen megszületik az kinek lett volna jó? Neki, Marcinak, Nekem? Nem, senkinek. EZ így volt jól. "
És ehhez egy kis magyarázat amiért így vélekedek.
Akkor engem is megrázott a dolog. Éjjeleket ültem a gép előtt keresve valamit, hogy MIÉRT? Miért velem.
És mikor ezt megtaláltam, azzal együtt a lelki békémet is.
(most ezt emlékezetből írom, sajna már nem emlékszem, hogy hol volt pontosan, )
Ha a baba a 4-9.hét előtt megy el , akkor az a természet szelekciója. A magzat nem volt életképes vagy nagy eséllyel betegen született volna meg. Vagy még a megszületés elött meghalt volna.
Ha a 9-12. hét között akkor az anya szervezetében kell keresni a hibát. Mert a méhlepény akkor veszi át a helyét. És nem kap megfelelő hormonakat, ez vezethez a vetéléshez..
És én is vallom, hogy semmi nem történik véletlenül.
Timi hidd el hamarosan egy szép, okos és egészséges babát fogsz ölelgetni!
Remélem senkit nem bántottam meg.
Puszik