Sikati, Anikót ismerem, soha nem láttam még olyan jó kezet, mint neki volt. Nekem csak a szurikat adta, nem ő volt a szülésznőm, de meg is mondtam neki, hogy ilyet én még nem láttam! Iszonyú ügyes, biztosan szülésnél is. Sajna, csak ennyit tudok róla, meg azt, hogy velem mindig nagyon rendes és normális volt, csíptük egymást. A nyafogós mamikat nem szereti, rendre utasítja, de szerintem ez is jó. Szóval nem tudsz rosszul választani!
Katica, én szoktam Elcsinek hagyni mind a mai napig, hogy komfortszopizzon. ugyanis az is hozzátartozik a szoptatáshoz. Elcsinél több levegőt nem hiszem, hogy nyel baba, ő még órákkal a kajálás után is akkorákat büfizik...
szóval cumit ne, ha lehetőség van rá, bár ismerősöm szerint nem lett cumizavaros a gyereket, pedig ő adott neki. én nem adtam, és nem is adnék neki most sem. Sára valószínűleg anyukázni akar, ez teljesen normális, szánj rá időt, meghálálja!
Elcsi - ha kianyázta magát - mosolygósan és fáradtan elalszik egyedül (
) a kiságyában, és másnap reggelig csend van. ha viszont nem kap meg engem úgy, ahogy szeretné, toporzékolás van. ez nálunk már kialakult, esténként negyed óra- 20 percet rászánunk a komfortszopira, és így ő is és én is boldogan megyünk aludni.
ajjaj, mosópor? A keresztlányomnál is volt, minden ruhát át kellett mosnia újra a sógornőmnek, és a szekrényeket is átmosni! mi ezért csak aloe verás környezetbarát mosóporral mosunk, és nuku öblítő. aztán még mindent jól át is vasalok.
ja, a jó hír: ma este olyat, de olyat ficánkoltunk a fürdőkádban!!!! végre....
Timi, én másik cég termékeit szedtem és szedem, de támogatom ezeket az étrendkiegészítőket, nekem sem kellett nagyon mást szednem és használnom, sőt a császársebemre EZS azt mondta, mikor mentem varratszedésre, és vittem a kis szereimet, amivel befújattam és bekenettem vele, hogy ezek a legjobbak, ő is ezeket ajánlotta volna. Húúúú de hosszú mondat!!!!
Szóval jók ezek a cuccok!
Még egy jó hír a végére: úgy néz ki, elmúlik a peluskiütés!!! Hála a Bepanthennek.
ja, és bármit akartok a babának - beleértve a popsikenőcsöt is- írassátok fel a dokival, úgy a tizedébe kerül. Én ma teljes áron vettem popsikenőcsöt, nem tudtam, hogy az is tb támogatott.
Az unguentum infantum, a boraxos, és a bepanthen vált be. Az unguentumot nagyon nehéz lemosni a kezedről és a babapopsiról, de épp ezért nem fordult elő az, hogy könnyen ledörzsölte a pelus, és kipirosodott Elcsi feneke. viszont a finom könnyen kenhető krémeknél - pl. Sudocreme - ez előfordulhat. pedig olyan jó illata van!!!!