Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!Hajni!Nagyon szarul vagyok,ezt nem lehet hosszú távon bírni.Ez az állandó hányás :cry: Ma megyek vissza a dokihoz.Kiváncsi vagyok mit mond.Virágnál semmi bajom nem volt.
Rik!Kakaós csiga...Nagyon szeretem.Nagymamám is mindig maga sütötte.Sokkal finomabb mint a bolti.
Nitta!Nagyon helyesek vagytok a képen!
kola2

Jó reggelt!

Viol,nem lehet,hogy a foga jön?A Bence akkor viselkedik így,ha fáj az ínye.Szerintem ez is gond lehet...

Kép

Kép
hajnus

Jó reggelt mindenkinek!

Kola,
sajnálom, hogy te ilyen nehezen viseled, én el se tudom képzelni milyen vacak lehet. Párszor rám jött a rosszullét, de piritóssal lenyomtam. Keresd meg azt az ételt ami elveszi a hányingeredet. Majdnem mindenkinek van ilyen. Barátnőmnek a citrom volt. Majd mesélj mit mondott a doki!!!!

Rik,
Köszi a jókívánságot!!! :D
Én aztán tényleg át tudom érezni min mész át a fogaddal, hónapok óta fogászatra jártam, de hála az égnek tegnap volt az utolsó. Kívánom minnél előbb te is legyél túl ezen!!!!!!!! Mielőtt jön a gólya jobb túllenni rajta!

Eszti,
Ha nem vagyok pofátlan megkérdezhetem miért döntöttetek most úgy, hogy nem lesz mégegy gyerkőc?

Viol,
Hát sajnos nekem nincs tapasztalatom cici téren, de a nővéremnél is volt egy ilyen időszak amikor a Dórinak nem kellett a tejci. Valószínű nálad más lehet az oka, de nővérem éppen egy kis depressziós időszakát élte, és a doki szerint lehet, hogy változik a stresszhatásoktól az íze. Ki tudja, lehet, hogy ebben is van valami. De az is lehet, hogy mára már szopizni fog ezerrel!!!

Hajni,
A kiskori képeimet összehasonlítva a tesóm lányának csecsemőkori képeivel tényleg rám hasonlít!!! :lol: :lol: De mostmár kezd annyja lenni. :(

Gabó,
Nos azt a parasztot B. Balázsnak hívják, aki szereti az autókat. 5-ször cseréltünk szélvédőt, egyszer oldal ablakot, 2-szer antennát, volt egy cromofágos maratás. Amikor végiglocsolta a kocsit, rajt volt a térfigyelőkarera felvételén, így megnyertük a kártérítési pert ellene. Irogatott leveleket az elmúlt 3 évben, néha szokott követni a városban, furikázik velem egyet, gyakran idelátogat a házunk elé, rózsával terítette le a kocsit legutóbb, gondosan elhelyezve egy csokornyit, végig a járdán, egészen a bejárati ajtóig, az utolsó szálat a lépcsőre állítva, majd felcsöngetett. Mikor boltban dolgoztam betörte a söröshűtő ajtaját(nem vékony üveg),csupa vér volt a kezétől az egész volt, mert megmondtam neki, hogy szálljon már le rólam, van valakim. Szóval egyértelmű, hogy ő volt. Egyébként az iwiw-en az adatlapomra most 5.-én délelőtt a szélvédő betörése után felírtam egy szöveget, tudtam, hogy olvasni fogja. És hát az egoista ember az bántja a legjobban, ha az összes közös ismerősünk ezt olvassa, az neki magalázó. A kocsitöréses dumából annyira magára ismert, hogy még aznap délután felvett az ismerősei közé és írt egy levelet, mert nem bírta megállni. Azt írta " a gyerekek is avval foglalkoznak akit szeretnek, csak nem merik kimondani mert félnek" Vagyis annyira szeret, hogy képes értem rongálni a kocsit. 1 hónapja postaládába dobott egy levelet, hogy értsem meg csak a rendőrségen és bíróságon keresztül érheti el azt, hogy láthat engem, változtassunk ezen. Mivel nem adtam arra esélyt, hogy lásson, maradt a rendőrség! Hát most mehetek tanuskodni, és mivel a rendőrség a bírósági per miatt egyszerre előveszi őt, a szembesítésen ismét találkozunk. :cry: :cry: :twisted: :twisted: :twisted:

Elnézést hosszú lett!! :oops: :oops:

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Jaj ezt meg kell néznetek!!!!!!!!! Még végignézni is nagyon jól esett, szerintem feltölti az embert pozitív energiával!!! :lol: :lol: :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=vr3x_RRJdd4

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Eszti!Hát akkor tényleg jól körbe ment a vírus!De lényeg,hogy már jól vagytok.Én még nem hallottam erről a játsziról,de biztos nagyon jó lehetett!! :lol: :lol:

Viol!Hát én nem tudom mit mondjak erre!Tudod én már korábban írtam,hogy nekem Levi így jelezte,hogy kész nem kér többet cicit!De Dorkánál ne így legyen és nem is lesz így!A dokinénit kérdezted erről?A helyedben én is ellenék keseredve,mert jó lenne ha még szopizna és jó érzés is!

Kola!Jobbulást neked majd csak elmúlik idővel!

Nitta!Anyám!!Nem semmi!NÁlunk a szakítás után fél évig tartott a terror,de az is sok volt!Kitartó faszi!Nem irigyellek!

Na én lépek mára megyünk be a Husiavl a városba!!

Szép napot nektek!!
Vendég

Ezt is nézzétek meg!! Videot miért nem tudok ide feltenni? Freemailbe kaptam és elvoltam egy darabig mire megtaláltam a neten.

http://media.saait.net/media.php?wm=bat ... stakes.wmv

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Szombathelyi játszik Áronék is voltak az ovival, de nagycsoportban. :P

Nitta,
Szerintem ne állj vele szóba egyáltalán, ezek a patkányok addig nem hagynak békén amíg egyáltalán nem veszel róluk tudomást. Talán akkor értelmetlennek tartja próbálkozni. Meg persze rendőrség, rendőrség,...
Nekem ez jött be amikor akadt egy zaklatóm, végül megunta hogy folyton feljelentettük. Hihetetlen mennyi ilyen hülye van a földön... :evil: :evil: :evil: :evil:

Szegény kis Dorka, biztos a fogínye! Nem tudok okosat mondani én sem, próbálgasd azért ciciztetni hátha. Ha meg mégis tápszer kell kiegészítésnek és el is fogadja, szvsz nyugodtan add neki amit felírtak, ha attól megnyugszol/megnyugszik. Majd alakul a dolog úgyis. Kitartás! :P
Vendég

játszik=játszin
Vendég

Viol!
Kitartást!!!!!!!!! Ágnes is elkezdte elkapkodni magát!!!!!!!!!!!!!
Talán az ínye fájhat ahogy többen is mondták. nem baj ha nem akkor és úgy eszik mint régebben. Azt észre sem veszed mennyit szív ki!!!!!!!!!!!! Ne felejtsd, sokkal erősebb és ügyesebb mint a kórházban volt anno.
Egy percem sincs, nem tudok visszaolvasni, mindenkinek üdv, csak Viol ne keseregjen!!!!!!!!!!!!!!!
Ahogy ömlik a tejci nem lesz gond!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ágnes is tiszta zizi :lol:

Sose úgy van ám ahogy mi azt elterveztük. nálunk is mindegyik gyerekem bedobja magát és alig bírok jót tenni háromfelé, a gyerekek márcsak ilyenek, kiszámíthatatlan az egész, de egy vidám alvós baba eleget kap biztosan!

Kép
Kép
Kép
amica

sziasztok cajok!
köszi a távgyógyítást,zórának talán vírusa volt,mert elmúlt(voltunk dokinál,írt gyógyszert,de mivel csak 3 napig volt láza nem kellett beszednie),igaz homeos golyókat adtam neki.én meg öblögettem és talán használt(kopp-kopp).szerencsére a többieknek semmi bajuk(orrfolyáson kívűl,de gondolom az sokáig fog tartani,talán tavaszra elmúlik majd :roll: :? :shock: )

viol
meg akkor is megváltozik a tejcsi íze,amikor menstruálsz.neked még nem jött meg?lehet,hogy dorka már érzi és azért nem kell neki.ilyenkor némely babák elfordulnak a cicitől és leszoknak róla.ne szmorkodj,ha nem kell neki,így is sokáig szopizott :wink:

valaki kérdezte,hányszor szopik zóra;hát még mindig sokszor,pedig ő már reggelizik,ebédel,vacsorázik rendesen.de ezek mellett ebéd után alváshoz kell cici,ébredés után,este és éjjel sokszor,reggel.egy nap minimum 6 alkalom(de akkor klassz éjszakánk volt,kevés ébredéssel).én is igény szerint adtam neki is meg mírának is(talán azért tartott olyan sokáig mindkettőnél),szecső viszont éjjel nem szopizott így vele hamar el is apadt(11 hónaposan este tápszert kapott,aztán egy évesen már reggel is).

eszter
akkor hord te a sapit :lol: :lol: :lol: .már én is nagyon várom,hogy menjünk,ott legyünk.akkor ugye senki nem felejti el,hogy randink lesz!csak még a helyszínt kell kitalálni(mármint ha rossz idő lesz...)

nitta
hát,nem semmi őrült!!! nagyon szép vagy,foglalkozz magatokkal!

na nem is jut eszembe más,megyünk lassan ebédelni.

zsani
nekem a harmadik terhesség volt kicsit "hánykolódós".nem tudtam sokáig mírát tisztába tenni kaki után,mert attól nagyon rosszul voltam.de mástól szerencsére nem.kitartás!!!csak figyelj,hogy legalább igyál sokat,ki ne száradj,no meg pihenj sokat :wink: (tudom,ez kivitelezhetetlen)

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Sziasztok!

Visszajöttünk a nagyvárosból!

Odafele jó kis izgalmunk volt, mejdnem telibe találtam egy őzet előzés közben!! SZörnyű volt!!!

Tegnapra meg alkepott ez a hülye orrfolyós hőemelkedésées nem tudom micsoda. Jó gyenge is vagyok tőle :cry:

Viol,
remélem, Anyud jobban van!!

Gabó,
szívesen elviszünk Violékhoz, csak kéne szerezni Levinek egy gyerekülést, mert nekünk csak 1 van és, ha jól tudom, most már kötelező! Másrészt őszintén szólva nem szívesen vinném anélkül - ne haragudj.
Ha jól láttam, esetleg Nercsiéknek van egy, de nem szeretnék senkivel sem szemtelen lenni.
Te meg olyan vékony vagy, hogy szerintem beférnél a két ülés közé.

MOst megyek mert főzök, meg egy kicsit ledőlök, mert a fejem is fáj. :x

KépKép
KépKép
esztermami

Mindenkinek jobbulást, aki beteg!!!

KépKép
KépKép
esztermami

Hajnus! Valóban láthattál minket Sopronban! :)

Viol! Nem lehet hogy Dorkának esetleg jön a foga? Nagyon durva amiket írtál! Lehet hogy tényleg csak rossz napja volt a kiscsajnak!

Eszti! Én már voltam Szintivel a szombathelyi Kalandvárosban! Nagyon szupi! Fényképem is van róla, majd igyekszem felrakni, aztán megnézheted!

KépKép
nicika

sziasztok!

köszönöm, anyu már tök jól van, szinte már szalad... na jó, azért még nem. de dorkát már ölbe kapta tegnap, mint a rosseb.

dorka éjfélkor felkelt enni, evett szépen. aztán 4-kor is, akkor is evett. aztán fél 8-kor, akkor is. azóta viszont nem. adtam neki tejpépet, azt megette. de cici nem. sír neki. most alszik. ha felkel és nem szopik, kap tápszert. sajnálom. reggel óta semmi folyadék nincs így benne.

eszti,
köszönöm, de anyut lelkileg sztem nem viselte meg, legalábbis nem látszik rajta. attól fosik jelenleg, hogy mi lesz az eredmény, ha elkülodik a cuccot szövettanra. de sztem semmi.
a ház úrnője szerep jó, csak fárasztó! de ez van, megy egyedül is, nem nagy ördöngősség, elvégre nő, anya, háziasszony vagyok, vagy mifene... :)
szonja jól érezte magát szombathelyen?

rik,
kakaóscsiga, basszus, nyitom az ablakot, jöhet! :)
dorkáról kérdeztél, feljebb írtam, hogy mizujs, köszönöm!

zsani,
fúú, nem irgyellek... én utálok hányni, de gonsolom mindekmi utál hányni... kitartás! hamar lemegy az eleje!

hajnus és aki még erre gondol..
nemtom, hogy a foga miatt van-e, én látni nem látok semmit. tegnap gábor bevilágított a szájába :) egy mini zseblámpával, de nem látunk semmit. védőnő már régen mondta, hogy igen, jön neki, mert - így fogalmazott - "szélesebb" az ínye, illetve világosabb, de fog az még nincs kint. lehet, hogy ez (is) zavarja, de én már nemtok semmit. mert akkor most addig nem eszik, amíg ki nem jön neki?? és utána?? jön a többi. nem fog semmit enni? nem, ez hülyeség, tudom. csak olyan szar.

nitta,
ez a pasi nem normális. hogyan keverdtél össze vele?? bár gondolom akkor a fene se gondolta volna... miért nem keres magának vmi hozzá hasonló állatot, nőben? rólatok meg már leszállhatna...

csilla,
nem jött meg. csak akkor volt egy hétig, amikor elkezdtem szedni a bogyót, de az hathetesen volt.

eszter,
fáj még a fejed? nagyon, vagy csak épphogy? én azt is rühellem, ha fáj. tulképp mindet utálok ,ami fáj....

és mindemkitől bocsi a kisbetűkért, csak nemtom menni időm van, így meg kicsit gyorsabb.

és képzekjétek, ez a kiscsaj, tegnap úúgy sírt a kórházi liftben, mint a franc... pedig már okszor vittem anyut, mindig lifttel mentünk. kedden sírt először. bementünk a liftbe, letetem a hordozót a földre és amikor elindult, istentelenül ordított szegény. tegnap meg, még be sem csukódott mögöttünk a liftajtó, le sem tettem a földre, rázendített. de azonnal könnyek is, sbt. szegénykém, nagyon megjegyezhette a keddi dolgot....

nadine81

Különbségek nők és férfiak között :-)

Becenevek:
Ha Kati, Kriszta, Zsuzsi és Andi ebédelni mennek, egymást kizárólag
Katinak, Krisztának, Zsuzsinak és Andinak fogják szólítani.
De ha Laci, Feri, Béla és Józsi mennek sörözni, következetesen
Daginak, Totyának, Medvének és Jozsónak hívják egymást.

Ebéd:
Ha kihozzák a számlát, Laci, Feri, Béla és Józsi egyaránt bedobják a
maguk ezresét, még akkor is, ha a számla 1200 Ft-ról szól. Egyiküknél
sincs

kisebb címlet, és amúgy sem kérik a visszajárót.
Ha a lányoknak kell fizetniük, előkerülnek a zsebszámológépek.

Fürdőszoba:
Egy férfi fürdőszobájában 5 tárgy található: fogkefe, borotvahab,
borotva, szappan, és egy törölköző a Termál-hotelból.
A női fürdőszobában található tárgyak száma átlagosan 437....Egy férfi
ezen tárgyak legtöbbjét fel sem ismerné.

Pénz:
Egy férfi akár 2000 forintot is kiad egy 1000 forintos áruért, ha
kell neki.
Egy nő szívesen kiad 1000 forintot egy 2000 forintos áruért, még ha
nincs is rá szüksége.

Vita:
Bármilyen vitában mindig a nőé az utolsó szó.
Bármi, amit a férfi ezután mond, egy új vita kezdete. (Nős férfiaknak:
felejtsétek el a hibáitokat. Elég, ha egyvalaki fejben tartja őket.)

Bevásárlás:
Egy nő listát készít a szükséges dolgokról, aztán elmegy az ABC-be és
megveszi őket.
Egy férfi addig vár, amíg otthon már csak egy fél doboz sör és egy
darab sajt marad. Csak ekkor indul vásárolni. Mindent megvesz, ami
megtetszik
neki. Mire a pénztárhoz ér, a kosara már jobban meg van pakolva, mint
a hetes busz munka után.

Macskák:
A nők imádják a macskákat.
A férfiak azt állítják, hogy szeretik a nők macskáit, de amikor a nő
nem
néz oda, felrúgják.

Jövő:
Egy nő mindig aggódik a jövő miatt, míg férjhez nem megy.
Egy férfi sosem aggódik a jövő miatt, csak miután megnősült.

Házasság:
Egy nő azért megy egy férfihoz, mert azt gondolja: majd megváltozik,
de úgysem fog soha.
Egy férfi azért vesz el egy nőt, mert azt gondolja: sosem fog
megváltozni, de úgyis meg fog.

Külső:
A férfiak ugyanolyan jóképűek reggel, mint mikor ágyba bújtak. Egy nő
külseje valahogy mindig leromlik az éjszaka folyamán.
Öltözködés:
Egy nő átöltözik, ha: vásárolni megy, ha meglocsolja a virágokat, ha
kiviszi a szemetet, ha felveszi a telefont, ha könyvet olvas, ha postát
bont, stb.
Egy férfi kiöltözik, ha: esküvője van, temetésre megy, meghal.

Család:
Ó, a gyerekek! Egy nő mindent tud a gyerekeiről. Észben tartja a
fogorvossal megbeszélt időpontokat, a nagy szerelmeket, legjobb
barátokat, kedvenc ételeket, titkolt félelmeket, reményeket és álmokat.
Egy férfinak néha feldereng, hogy valami apró emberkéket szokott látni
a házban itt-ott.

nadine81

Kép

nadine81

[quote]H írta:a kihozzák a számlát, Laci, Feri, Béla és Józsi egyaránt bedobják a
maguk ezresét, még akkor is, ha a számla 1200 Ft-ról szól. Egyiküknél
sincs

kisebb címlet, és amúgy sem kérik a visszajárót.

én erre nem vennék mérget! :twisted:

Zsani!
Én az Ivánnak meg sem mondom meddig hánytam. :cry:
Áronnal semeddig.
Pedig mind a kettő fiú. :?: :idea: :!:
Vendég

Sziasztok!!!
Viol

örülök,hogy anyud jolvan,azért még ne engedd otthon majd tenni-venni,szaladni!!!Pihizzen csak!!!Azért nem kis mütéten esett át!!Ápropo!Mikor jöhet haza???
Azt irtad,Dorka evett éjjel.De mit?Anyatejet???
Ha szélesedik az inye,akkor az már afogacskátol van tuti!!Nyugi!!!

Nitta

nem semmi amit leirtál!!Urad mit szol ehhez a faszihoz???Nem akarja képen törölni???

Zsani

jaj,nagyon sajnálllak!!Mindenki utál hányi-mányizni biztos,de gondolom ez téged nem kárpotol!!Nagyon sajnállak!!Kicsi mit szol mindehhez?Nincs megrémülve attol,hogy állando vécéfutkosást lát ??? :(

Csilla

nem semmi ez a Zóra baba!!Ennyit szopni!!!
Sok tejed van még??

nicika

az Ada baba anyukáját nem Reninek hivják???
Csak mert ismerek egy csajszit akinek Ada a kislánya...

Esztermami

hogy vagy???Fejed???Pihizz sokat!!
Na nekem is mindig ez a félelmem,hogy kiugrik valami az auto elé(pedig nem én vezetek!).Huuuu,rossz lehetett!!!Szegény babo a pocidban vajon megérezte a félelmedet???Remegtél mi???NE ELŐZGESS!!!RÁÉRSZ!!!!!!(jo tanács volt!! :wink: )
Vendég

rik
igazából már sosincs tele a cicim(nem érzem úgy),de ha szívja,akkor jön(még éjjel is,mikor már sokadszor megyek hozzá,kitartóan szívja és mikor már nem is fűzök reményt hozzá,akkor is beindul).biztos azért van így,mert sokszor van cicin.(az "okosok" is ezt mondják,nálam be is jött) kicsi korában nagyon sok volt,fejtem is,de mostmár fejni nem kell-szerencsére!

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Megjöttünk a dokitól!Teljessen kiakadtam azt mondta két szívhangot hall.Hát ledöbbentem :shock: Hat-hét hetesnek saccolja.Ő is meglepődött a két szívhangon,behívta a Tiboldi dokit és ő is azt mondta:Gratulálok hát ez bizony kettő.
Na most egy kicsit félek,mi lesz velem 3 gyerekkel?
kola2

Rik!Virágom mindig kérdezi,hogy ugye anya nem kerülsz kórházba.De ezenkívül nem nagyon ért a dolgokból semmit.
kola2

Sziasztok!

Viol!

Semmit nem valtoztattam a vonalzon, csak ugy az egyik naprol a masikra nem müködik. :(
Mikor jöhet haza anyukad?

Vero!

Nagyon igazad van, hogy nem akarsz Ivannak tejpepet adni, valahogy en is ezen az elven vagyok, hogy minek tömjen tapszerrel ha szoptatom. Egyetlen egyszer probaltam neki mar adni, masnap tele is lett a homloka kiütessel. :(
Te, hogy tervezed majd Ivan etrendjet?
Egyebkent tegnap mertem Larat 9500 g! :) Ugyhogy nincs eheztetve szegeny gyerek! :lol:

Gabo!

Halaliak a kepek! :)

Eszti!

Igen, szerintem jövöre az ev vege fele szeretnek ujra teherbe esni. Akkor kb. 2,5 ev lenne a ket gyerköc között.
Fiu nevünk nem volt, mert mar a 13. heten tudtam, hogy kislanyunk lesz es mikor megcsinanaltattam a magzatviz vetelt ott meg mar feheren-feketen ott volt , hogy KISLANY! Es a Lara nev meg egyszerüen mind a kettönknek tetszett, ugyhogy ott sem agyaltunk sokat. :)

Kriszta! Agi!

Merre vagytok?

Kép
Kép
reni76

ZSANI!!

Ez nem semmi !!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

GRATULA!!!!!

Kép
Kép
reni76

Zsani!!!!!!!!!

Ikrek!!!!!! :P :P :P Gratulálok!!!!!!!!!!!!! :P :P :P Jaaaaaaaaaajjjjjjjjjjj!!!!!!!!!! :P :P :P

nadine81

erika,
anyu valszeg jövő héten, talán kedd körül jöhet haza.
dorka szopizott éjjel. azt, hogy szélesedik az ínye, már jó pár héttel ezelőtt mondta a védőnő. de addig csinálja a "nem evős cirkuszt", amíg nincs kint az összes foga?? most megint nem akart enni ... most du. egykor, amikor felébredt, evett nyugodtan. aztán most fél négykor próbáltam. elkezdte, de pár szívás után abbahagyta. és ugye elöntötte a tej az egész fejét, haját, fülét pill. alatt. gyors megpróbáltam visszatenni a szájába, de nem kellett. akkor gyors vissza a melltartóbetétet, de arra már úsztunk... szal tejci van, de nem ette. lefejtem, beletettem cumisüvegbe, nem kellett, beletettem a kiságyba, gondoltam had dolgozzon amit akar. pár perc múlva - sírva ugyan- de elaludt. ez van. ha üvegből az anyatej sem kell neki, akkor felesleges a tápszerrel szarakodnom. kifogytam az ötletekből, feladom. eszik, amennyit eszik, hízik amennyit hízik, nemtok mit csinálni. feladtam, ennél többet nemtok. vénásan nemtok szoptatni...

nadine81

Zsani! Gratulálok!!!

(Durvaaaaa!)

Viol,
Ne parázz enni fog ha éhes! Mennyi bébikaját eszik meg amúgy?

Reni,
Igazából nem tudom még hogyan tervezem, nagyjából úgy mint Te. Valami főzelékfélét adok neki kb 5 és fél -6 hós korában aztán meglátjuk. Krumplit majd főzök neki, a többit meg valahogy vegyítem, majd ahogy az ízlése meg a kis gyomra. Gyümölcsöt még nem tudom hogyan legyen, talán őszibari meg alma?
Vendég

gyomra bírja (kimaradt a bírja). :oops:
Vendég

vero
most mit értesz bébikaján? ma ami nem anyatej volt, az 20 g tejpép-por 60 ml vízzel. az egy kis tálka volt. és ennyi. amúgy ha főzeléket eszik - azt ma nem - egy evésre olyan 1/3 üveggel. több nem kell neki, már a végén így is csak kapkod, bohóckodik.
ha gyümit, az egy fél frutapura, több szintén nem megy. sima gyümit meg nem fogadja el, kiköpi.

nadine81

egy mai kép rólunk

Kép

nadine81

jaja, ezt értettem bébikaján. Szerintem tuti nem lehet éhes ha semmi sem kell neki.
Vendég

na még egy hasonló

Kép

nadine81

és egy tegnapi (pasik! szemeket becsuk! :))

Kép

nadine81

jaja, a feneke nem ám ilyen piros, csak épphogy a kis puncijánál!

nadine81

Vero!Igen nagyon durva!!!!Kétségbe vagyok esve!
kola2

Viol!Nagyon helyesek vagytok!Irtóra tetszik Dorka hajacskája :!: :D
kola2

Sziasztok,

a fejem javult, köszönöm, de a nátha olyan mintha páncl lenne az arcomra húzva :(

Zsani,

gratula!!! Gondolom, egy kicsit megijedtél. Van közelben nagymama? Azt mondják az elején jól jön a segítség, de később nagyon jó nekik, hogy ketten vannak!!!
A hányás miatt nagyon sajnállak, azért marad benned valami? Nekem most a pogácsa jött be - szóval az vette el a hányingert - de mondjuk én nem hánytam.
Gondolok Rátok és fel a fejjel!! Két kis csodamanó növöget a pocakodban!!! Szurkolok Nektek!

Megint robogok mert egy kicsit pakolni kell, meg háztrtás.

Lehet, hogy csak holnap jövök, mert korán le akarok feküdni - mihamarabb meg kell gyógyulni!!!

Viol,
nagyon szépek vagytok!!!

Rik,
ilyen még sosem volt velünk és mondjuk nagyon nagy szerencsém volt! De valóban remegett a lábam utána és meg kellett álljak az első benzinkútnál. Felhívtam a férjemet ő megnyugtatott és megettem egy hatamas csokit - az is jót tett. :oops:

KépKép
KépKép
esztermami

Viol!

Jaj, nagyon edesek vagytok. Tuti a frizura! :)
Ne izgulj, biztos Dorka nem ehes. hanyszor szoptatsz meg egy nap?
Mi az frutapura?
Lara is az elejen csak ennyit evett, de most mar 250 g-nal tartunk! Lehet ez se normalis, de a kevesebbnel meg csak nyitogatja a szajat, hogy ehes. :)

Vegyititek Ti a gyümit valamivel? En teszek bele 10 g gabonat( köles v. dara) ezt összekeverem 100g vizzel es 100 g gyümivel. Ez a delutani kajcsi.

Vero!

Es szerinted tehentejjel csinalni a tejpepet? Vagyis tehentej+gabona +pici gyümi? En ugy tudom 10honapos kor utan lehet adni, persze ha nem allergias ra?
Szerinted?

Zsani!

Mit szolt ferjed az ikrekhez?

Kép
Kép
reni76

Sziasztok!

Olvaslak ám minden nap Titeket!

Zsani! Itt somolygok. :lol: GRATULÁLOK! Tudom, hogy nehéz lesz de gyönyörü, hidd el!!

Nálunk kicsit taknyosak a gyerekek. Noel is kicsit kikeveredik aztán vissza. Most megint porszívózom. Rádásul 3 foga jön egyszerre. Borzasztóak az éjjelek, nem akar cicizni, alig tudjuk megvigasztalni. Soha nem gondoltam volba, hogy egy gyerek magától elutasítja a cicit. Én úgy gondoltam, hogy ebben az évben még szeretném az esti, éjjeli cicit fenntartani. Noel meg leszar, be sem kapja, üvölt ha közelítem a mellemhez. Marha szar, nem így gondoltam!
Úgyhogy nem vagyok a toppon mostanság!

Holnap viszont végre kettesben leszünk a férjemmel, megyünk shoppingolni!

Esztermami! Nagyon tetszett az a bécsi múzeum ahol voltatok. Szerinted Mira korabelieknek jó?

Reni! Nálunk van ilyen 7gabonás cucc, azt szoktam belekeverni gyümibe.

Viol! Nagyon jó ez a két kép Rólatok!

KépKép
KépKép
mirama

Zsani!!!!!!!Gratula!!!!!
Gondolom,hogy megijedtél!!!Egyből kettő!!Azért ezt álmaidban se gondoltad volna mi???Apa mit szolt??Lehet azért vagy rosszul,tengnek benned a hormonok!!!Nagyon szoritok neked,és jo egészséget kivánok ,szép egészséges bébiket!!!Jaj nagyon örülök!(Te lehet nem ennyire!!)Egyszerre nagycsaládosok lesztek! :D Van a családotokba iker??
Mennyi idős kismama vagy most???

Esztermami

Gondolom az ütő megállt benned... :o A csoki meg jot tett veled!Egyél csak és fogd rá a bébire!!
Taliztál már uh-on a nittával??

Viol

a nagylányomnak nagyon tetszett a pici lányod,azt mondta:Édes bongyori tündérke!!! :lol: :lol:
Vendég

Zsani!
Most olvasom hogy 6-7 hetes vagy!Bocsi nem figyeletm annyira meglepődtem az ikreiden!!! :wink:
Vendég

Dobok fel képeket.

Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
mirama

Kép [img]

Egy csomó képet nem tudok feltölteni, nem engedi a Babanet. :roll:

KépKép
KépKép
mirama

Reni!
Tehéntejet 1 éves kor alatt nem ajánlott adni a gyerekeknek.1 éves kor alatt nagyobb a valószínűsége,hogy allergiát okoz mint 1 éves kor felett.A tejpépet vízzel kell csinálni.Szonja imádta.Sokáig az volt a vacsorája minden este.

Zsani!
Nem semmi.Érdekes,hogy először minden ikres anyuka megijed a ténytől aztán pedig nagyon örül neki.
Én így utólag örültem volna neki ha ikreim születtek volna mert akkor most már lenne 2 és nem kéne egyel beérnem.GRATULÁKOK A DUPLA ÖRÖMHÖZ!!!
Egyébként én a 2.,3. hónapban olyan rosszul voltam(reggeltől,estig hányinger,influenzához hasonló rossz közérzet),hogy azt kérdeztem, ki az a bolond aki azt mondta,hogy a terhesség gyönyörű?Aztán elmúlt a rosszullétsorozat és rájöttem ez a világ egyik legcsodálatosabb dolga.

Niki!
De jó!Várom a fotókat mert ott senki nem csinált egyet sem én pedig nagyon kiváncsi vagyok a helyre.

Rik!
Hát,úgy legyen,hogy megnyugszik.Csinált röntgent a gyökértömésről?Egyébként,hogy érzed a fogad?

Nitta!
Te jó ég!Gyula,hogy viseli a zaklató ténykedését?
Egyébként gyengeelméjű a srác?Hiszen férjed van és a közös gyermeketeket várod.Így sem érti meg,hogy nem őt akarod?
Én tuti megveretném! :twisted: :twisted:
Hála égnek engem az ilyen alakok elkerültek aktív-tini koromban. :wink: Persze nekem ott volt az öcsém és a haverjai és talán ezért nem zaklatott senki. :wink: Kaptak volna egyet-kettőt. :twisted:

Viol!
Jaj de szép bongyi a kislánykád!Szonja is az volt aztán levágattuk a haját és a göndör fürtjei elmentek vadászni és nem jöttek többé vissza. :D Na,jó picit hullámos neki most is.
Klassz,hogy anyud jól van.

Eszter!
Kellemetlen lehetett a szarvas-kalandotok.
Gyógyulj meg minél hamarabb!

Szeretném nektek bemutatni a fodrászomat:
Kép

KépKép
eszti76

Sziasztok!

Nagyon gratulálok Zsani!
(őszintén, én nem is tudom, mit szólnék, nagyon megdöbbennék)
De imádom az ikreket, főleg szorítok, hogy egypetéüek legyenek, mert az nagyon tuti! :)

Esztermami!

Ahogy sms-ben írtam szörnyű lehetet! Jó ötlet a csoki, ha eszedbe jut, néha egyél egyet ujra :wink:
Jobbulást, próbálj pihenni, férjed otthon van?

Mirama!
Nagyon jók a képek!
Gyerekeknek jobbulást, szegények, együtt érzek, mi sem alszunk, Máté újra beteg, tegnap leoltották a torkát, baci van benne.
Éjjel fél egyig képtelenek voltunk elaltatni, üvöltött, nem lehetet megnyugtatni!
Már előre félek a mai éjjeltől (most fürdik)

Viol!

Szuperek a ti képeitek is!
Hát nálunk sem akarta elfogadni a Máté a cicit, akkor apadt el a tejem, igaz nekem soha nem spriccelt, nem tudom milyen az, azért nem is szopott az elején, mert nagyon szűkek a tejcsatornáim, nem volt ereje szívni, fejni is kínszenvedés volt, fél óra is volt egy két deci tej.
Lehet ám a foga, nem akarlak elkeseríteni, Máté a mái napig nyűgös, ha jön a foga, olyankor nem eszi meg a darabos kaját, meg hát nem alszik a lelkem, azt számoltuk Jocóval, hogy a 14 hónapból kb 11-et nem aludtunk, de úgy, hogy ilyenkor van, hogy órákon át fent van.:(
Szóval én utálom a fogakat!
Na meg a másik, hogy ha a torka fáj akkor nem eszik.

Majd még próbálok írni, mert még akartam, de mennem kell.........

katus78

Társasházak részére
Társasházi Gyakorlati
Kézikönyv
www.mfor.hu/tarsashaz
szonja2003@freemail.hu Mappa: érkezett 27. levél

Dátum: Fri, 13 Oct 2006 19:29:01 +0200 (CEST)
Feladó: "Gosztola Gáborné" <ggviol@freemail.hu>
Címzett: szonja2003@freemail.hu
Tárgy: :(( (fwd)

Eszti, neked is elküldöm, látom te most fent vagy a babaneten!!!!
Kétségbe vagyok esve!!

---------- Továbbított levél ----------
Dátum: Fri, 13 Oct 2006 19:19:52 +0200 (CEST)
Feladó: Gosztola Gáborné <ggviol@freemail.hu>
Címzett: tanti78@gmail.com
Tárgy: :((

Szió!

Valamit elcsesztem a babaneten, nemtok feljönni. Meg akartam
változtatni az e-mail címemet, amivel anno regisztráltam, de
megkeverte a hozzá tartozó jelszót is, nem fogad el semmit. Se a régi
felhasználónevet a régi jelszóval, de az új felhasználónevet az új
jelszóval, sem pedig keverve. De a nagyobbik gáz az az, hogy új
névvel - mintha csak most tévedtem volna ide - sem tudok regisztrálni.
Amikor befejezem a regisztrációt, kiírja, hogy "Általános hiba" és még
vmit angolul... De ha később meg be akarok lépni, beírom ezeket -
gondoltam, hátha - akkor meg azt írja, hogy ezzel a felhasználónévvel
már van más. Hát persze hogy van, én, csak nem enged be... Szóval
elakadtam. Egyszerűen nem tudok írni, bármit teszek. A rohadt életbe.
Bemásolnád ezt nekik, hogy tudják, hogy mi van? Most úgy néz ki, hogy
nem tudok többet jönni, de akkor kurva mérges leszek, már most is az
vagyok. Vagy még azt kérném, próbáljon meg valaki esetleg
regisztrálni helyettem a ggviolka@citromail.hu (ez már él) címmel. A
felhasználónevem legyen viol81, a jelszó dorka. Köszönöm, remélem
sikerül vmi, mert kurva ideges vagyok, hogy egyszerűen nem tudok új
névvel sem regisztrálni!!!

Köszönöm, puszi: Viol

KépKép
eszti76

Csajok!
Ez Viol segélykiáltása!
Valaki tud tenni érte valamit,mert én full béna vagyok!

KépKép
eszti76

Hello!

Én már regisztráltam Violt! :)
Várom a jelentkezését!

katus78

VIOL VÁRUNK!!!!!!

Eszti

betömte,pedig mondtam hogy mi van.Most nem fáj,de afent a gyökérnél ha megnyomom kivülről akkor fáj!!Ma felhivtam azt mondta,hogy nyugi csak most ilyen ,majd jobb lesz pár napon belül.Ha nem akkor menjek!!!!MIT SZOLSZ???
Vendég

Katus, én is fosok az éjjeltöl. Hajnali 3-tól 4-ig üvöltött. Remélem nálunk "csak" a fog a ludas.
Szegény Máté! Étvágya is rossz?

Eszti! De jó fodrászod van! :D

KépKép
KépKép
mirama

Huhh, leizzadtam...

Köszönöm, Katus, te egy Istennő vagy!!!!!!!

Akkor most én vagyok viol81, heheheheheheheeee, hogy szakadjon meg. :evil: Minek kellett nekem p.cs.lnöm délután, hogy megváltoztatom azt a már nem élő címet... Hülye...
viol81

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?