Sziasztok!
Hát ismét itt vagyok, és végre hozom a novellát, vagy regényt is. Sikerült visszaolvasnom csaknem 3 hetet. Előre is elnézést szeretnék kérni, ha egy egy személyes hozzászólás már nem aktuális, de szívből írtam mindent.
És végre teljesen képbe leszek és újra tudok napi szinten jelentkezni!
Hát akkor el is kezdem, aztán majd a végén magamról is!
Rolly!
Drága, nagyon sajnálom a mensit, de kérlek ne add fel, látod Angie is el volt keseredve picit és pont akkor jött össze nekik a baba, amikor nem is számítottak rá. Nagyon tetszettek a trükkös képek.
Hol lehet ilyet találni a neten? Várom,h mikor jössz majd!
Kacsa!
Gratulálok a 12. héthez!!!
Azóta már a 15. héthez gratulálok!!Múltkor megbeszéltük Pankával,h. ha Debrecenben járunk legközelebb, akkor összehozunk egy minitalit, mit szólsz?! Nagyon szép a pocid!
Nagyon szépek a bútoraitok, amiket most kaptatok, nagyon jó izlésed van. Nagyon sajnálom,h. rókakomáék még mindig nem hagynak békén! Elvileg hamarosan el kellene múlnia. Nárcisz is sokáig volt rosszul, és úgy tudom Jucát is szerette a rókacsalád!
Ha gondolod én szívesen átveszem őket!!
Csibe!
Már nagyon közel vagy, ahhoz,h. a kezedben tartsd a kicsi fiad, hidd el minden rendben lesz és a megfelelő időben tudni fogod,h. mit kell tenned. Gyönyörűek voltak a jókívánságok amiket leírtál! Nagyon édesek a képek amiket felraktál! Gratulálok a Házassági Évfordulótokhoz!
Én már nagyon-nagyon szorítok értetek!!
Nárcisz!
Igen sajnos elég sokat dolgozunk, pont a cég költözése az oka, de hidd el minden nap nagyon sokat gondolok ám rátok. Nagyon örülök,h. a csajócák jól vannak, neked pedig kitartást, és remélem a fájdalom azért hamarosan mérséklődik. Nagyon jók a képek,amiket feltettél az állatokról.Lacinak is nagyon tetszettek.
Nagyon-nagyon tetszett amit a szeretetről írtál! Majdnem elsírtam magam.
Talán ezért szeretem ennyire a gyerekeket,mert ők még ilyen tisztán és őszintén látják a világot! Nem tudom megnézni az oldalatokat, szeretném én is letölteni azt a filmet. De amikor rákattintottam a linkre akkor beadta,h. az oldal nem regisztrált. Segíts! Látom időközben megszünt az oldalatok, esetleg tudnál segíteni,h. letöltsem valahonnan azt a filmet?
Panka!
Nagyon örülök,h. személyesen is tudtunk talizni, remélem hamarosan újra sort kerítünk rá és akkor több időnk is lesz.
És azt is remélem,h. a következő tali képein már te is rajta leszel.
Gratulálok az AFP-hez!
Nagyon örülök,h. minden rendben ment az UH-n és nagyon várom a képet a kisbabátokról! Szuper a babakocsi amit vettetek!:D
Heni!
Látod milyen jól mutatunk együtt a képen?
Gratulálok én is utólag a házassági évfordulótokhoz.
Most olvastam a dokis napodat. Hát ez az orvos elmehetne hentesnek, ahol csirkét kérnek és ő libát adna.
Tiszta hülye, de tudod ez sem számít,mert 1 dolog a lényeg,h. babát vársz és a férjeddel rendeződtek a dolgok, remélem. Annyira aranyos vagy,ahogy örülsz a babádnak, ettől én is olyan boldog vagyok, és tudom,h megérdemled!!
Melyik Sote-ra mész és ki a dokid? Nagyon aranyos vagy,h. szorítasz nekem a babó miatt, nagyon jól esik és én is bízom benne. Szerintem szedheted a Gravidát. Én anno Elevitet szedtem, de most váltani szeretnék majd erre. Én is 2 naponta szedtem (meg fogom is) és folsavat minden nap. Meg én jódot is eszem minden nap.
Unique!
De örülök,h. láttalak és annak is,h. Laurával együtt jól vagytok!
Hogy haladtok szopi ügyben? Örülök,h. megoldódott a kanalas dolog végre! Szerintem a Visegrádi pihenés 3-asban jót fog tenni nektek!
Hangyi!
Én még nem üdvözöltelek közöttünk szeretném most ezt is megtenni. Üdv. a csapatban!
Angie!
Annyira örülök a babádnak és már mekkora!!!
Elmentettem a képet róla.Gratulálok drága, ma már 8 hetesek vagytok! (Holnap meg már 9 leszel)Hogy szalad az idő! Úgy látszik tényleg lemaradtam nagyon, Angie munkahelyet váltottál? Miért? Rettenetesen boldog vagyok én is attól a mondattól amit írtál: Boldog és nyugodt vagyok! Drága megérdemled! Hogy vagy? Hiányzol!
Valamikor összehozhatnánk egy talit! Gyönyörű szép a Manócskád szinte el sem hiszem, de már a 9. héten jártok! Még néha most is eszembe jut,mikor először olvastam,h babát vársz és sírva felhívtalak. Annyira örültem neki!
ÉS most is! Elküldöm Neked mail-ben az előszobaszekrényünket. Ezt ugyan még a régi lakók csináltatták, de nagyon szépen dolgozott az asztalos. Mi is vele szeretnénk majd az új konyhabútort megcsináltatni. Ha tetszik esetleg neked elkérem a számát. Jól működik a telefonos dolog is!Itt a regény Drága! Bár tudom,ha válaszok fele már nem aktuális, de szívből írtam mindenkinek! Én is bízom benne,h. az október tényleg az én hónapom (is)!!
Timika!
Köszönöm a kérdésedet, sajnos eléggé kevés időm van, de remélem,h. hamarosan több lesz. Jól vagyunk a Párommal éljük a fiatal házasok mindennapjait.
Az új munkahely és az életünkben is van egy két új dolog, emiatt kevesebb időm jut sajnos rátok,amit nagyon sajnálok.
De igyekszem visszatérni a régi kerékvágásba. Egyébként ez az első újra próbálkozós hónapunk, ma vagyok a 26.cn-en, megvolt a PÉ-m a 13. napon voltunk is együtt akkor Apával, és kíváncsian várom a hónap végét. Hihetetlen,h. Kristóf már ilyen nagy fiú.
Hogy ízlik Kristófnak a szilárd kaja? Azóta adtál neki más finomságot is?
Duddu!
Hihetetlenül gyönyörű a két kicsi lányod! Gratulálok hozzá!!!
Évi!
Köszönjük,h. megosztottad velünk,h. milyen szépek Duddu kislányai.
Gratulálok így utólag is Dorci 7. hónapjához és a Ti házassági évfordulótokhoz.
Érezzétek nagyon jól magatokat és nagyon remélem,h a pihenésed ismét szerencsét fog hozni.
Juca!
Nagyon sajnálom,amit érzel, de teljesen megértelek.
Akkor majd kereslek a szokott módon.Örülök neki nagyon,h újra itt vagy, és annak is,h. rendezőtek a dolgok.
Találtál már ruhát Kingácskának? Érezzétek jól magatokat a kiránduláson!
Bellanita!
Pihend ki magad és hidd el utána újult erővel fogtok ismét belevágni ez pedig meghozza majd a gyümölcsét.
Ha jól látom mi pont ugyanazon a napon járunk! Szorítsunk egymásnak!
Kíváncsian várom a képeket a fürdőről! Semmi baj nincs azzal,h. panaszkodtál, mi azért is vagyunk itt egymásnak,h. az örömökön kívül a bánatokat is meghallgassuk,mert sajnos ez is az élet velejárója.
Borsó!
Még ha csak olvasol is minket én nagyon örülök,h. bejelentkeztél, és annak is,h. ilyen jó lelkű emberek olvasnak minket.Nem csatlakoznál hozzánk? Látom megtetted és nagyon örülök neki. Üdv. közöttünk!
Tiszta szívből kívánom,h. minél hamarabb babát várj! Csatlakoznék a Nomihoz fűzött mondatodhoz! Bizony leszünk mi még boldog kismamik!
Tina!
Még téged sem volt szerencsém üdvözölni, de most megteszem. Üdv. a csapatban!
Engem is érdekelne a sakk-matt sütid. Nagyon szorítok,h. ne jöjjön meg és legyen valaki a pocidban!
Nem csinálsz egy vonalzót?Esetleg a táblába nem szeretnél bekerülni? (Remélem Anikó drága nem baj,h. felajánlottam Tinának!)Látom már Anikó is felajánlotta. Az előző terhességemnél a Párom végig ott ált mellettem mikor csináltam a tesztet, így nem volt neki annyira meglepi, csak megilyedt mert én sírógörcsöt kaptam a zebrától!
De megfogadtam, ha babó lesz megint a pocimban úgy csinálom meg a tesztet,h. ő ne tudjon róla és meglepem.
Nomi!
Már írtam,h. rettenetesen sajnálom, ami veled történt, tényleg átérzem,hisz tudod. De olyat soha ne írj,h. fejjel mennél a falnak azért mert örültél az első babátoknak. Hidd el Velem is madarat lehetett akkor fogatni és azt sem tudtam,h létezik még más is a babán kívül. De most,h. újra elkezdtünk próbálkozni érzem,h ugyanúgy fogok örülni a babának,mikor megtudom,h. bennem van.
Úgy vettem ki a soraidból,h. újra felcsillant benned a remény szikrája és ennek mérhetetlenül örülök. Hidd el lesz babánk újra!!
Nagyon jól esett,h. hiányoltál! Köszönöm,h egyetértettél Angieval, igen rettenetesen örülnék a csodának ismét, de nem szeretném erőltetni sem a dolgot.
Drága, nekem a vetélés után az első mensim napra pontosan 6 hétre jött meg. Hidd el drága hamar eltelik ez a pár hét, én azt hittem sose fog eltelni és már október közepe van!
Bea!
Drága én nagyon örülök,h. megint itt vagy köztünk!
Mizujs a kis vejemmel?
Írtam Neked maileket! Úgy szeretem,h ilyen kis bátor vagy, nem is szabad félned. Örülök,h. tetszett a szülőszoba.Hogy érzed magad? Meggyógyultál már?
Kati!
Teljesen igazat adok neked,h. vegyünk egy nagy levegőt és lépjünk tovább Mátrán. Nem szabad,h. ez a topic szétmenjen. Te,mint Anikó legjobb barátnője, pedig arra kérlek légy mellette. Puszilom a kis tündér lányodat!
Gyönyörű szép a kutyátok!
Petrának utólag is nagyon boldog névnapot kívánok! Nagyon aranyosak vagytok a képen! Büszke vagyok Petra babára,h. ilyen jól viselte eaz oltást! És gratulálok a tejcihez! Hurrá!!
Valér!
Rettenetesen örülök neki,h. visszatért hozzád a Párod!
Bízom benne,h. ismét beköszönt a boldogság hozzátok!!
Réka86!
Üdv. közöttünk,
azért ha már nem leszel fáradt, gyere és írj magadról, ahogy a nővéred is szokta.
Brill!
Hogy érzitek magatokat Drága? Brill baba? Annyira boldog voltam amikor láttam Brill babáról a képeket, teljesen elérzékenyültem.
Jó lenne már valamikor talizni, szívesen megismerném Marshallt!
Norwell!
Örülök,h. a kis Kende mellett van időd ránk is.
(Pont én beszélek,aki hetek óta nem tudja behozni a lemaradását)
Örömmel olvastam amit a Párodról írtál! KendeApu minden tiszteletem a Tiéd! Nagyon jók a képek és gratulálok a keresztelőhöz! Hihetetlen,h Kende már 3 hónapos,hisz nemrég még a pocidban volt. Csodás volt a szüléstörténeted, remélem ha annyit írok,h. pityeregtem rajta akkor elhiszed,h. mennyire átjött.
Utólag ugyan, de annál nagyobb szeretettel kívánok Boldog Születésnapot Neked! Köszi,h. írtál egy kicsit Kanciról! Várjuk majd Tőled a Kanci híradót!
Gratulálok Kende fogacskájához!
Éva!
Nagyon jól esett,h. hiányoltál!:D Köszönöm jól vagyunk, az első próbálkozós hónapot írjuk, el sem hiszem,h ilyen gyorsan telik az idő. Azt hittem soha nem fogom újra ezt érezni. Kíváncsian várom a hónap végét.
Örülök,h. jól vagytok és annak is,h. Virág szépen gyarapszik, imád fürcsizni és szereti a tejecskét.Azért ahogy pici lányod engedi gyere! Nagyon jók a képek, kérek még!!!
Szisszka!
De jó hallani Rólad is! Nem fog széthullani ez a topic, tudom!
Junko!
Hamarosan itt van 10-e remélem it rendeződnek a soraid. Én nagyon szorítok Neked! Örülök,h. végül is jól sült el a dokis dolog, és nagyon szorítok,h. a tüsződ egyben maradjon jövő hétig!
Jucmuc!
Én is nagyon örülnék Neki, ha te is ott lennél a novemberi talin, feltéve ha lesz ilyen.
És semmi gond ha jön a Párod is, a legutóbbi talin ott volt az én férjem is és jól érezte magát:wink: Rettentően örülök,h- átjárhatóak a petevezetőid.Nagyon szépek vagytok a képeken. Annyira örülök,h. jól érzed magad, árad a soraidból,h. boldog vagy.
Hidd el ez a boldogság meghozza a gyümölcsét.
Eszter!
Dejó újra látni! Jöhetnél a fényéveknél picit gyakrabban is hozzánk!:lol: Örülök,h. benéztél, sajnos nekem is elég kevés időm van mostanában, de tudom,h a lányok így is örülnek nekünk! Várunk, bármikor is jössz és örülünk neked!:D Nekem személy szerint nagyon sokat számít a személyes szimpátia. Hisz a szaktudás nem minden, nekem fontos,h. a lelkemmel is törődjön a doki. Én is most váltottam orvost a missed ab. után, és nagyon örülök,h. megtettem,mert egy tündéri dokim lett.
Babbus!
Én nagyon örülök,h. benéztél hozzánk, mikor még a régi stílusa volt a babanetnek én elkezdtem visszaolvasni, és sokat olvastam Rólad és Kristófról! Örülök,h. jól vagytok!
Anikó!
Hogy érzitek magatokat a kis Gyöngyszemmel? Már alig várom a novemberi talit,h. végre mi is személyesen tudjunk talizni.
Gyönyörű szép az UH képen a Te kis Gyöngyszemed. Annyira örülök ám Nektek!
És az állatok is tündériek! Hogy hívják Őket?Gyönyörű szép a pocid is, nagyon kis formás! Sajnálom,h. nem jött be a doki, de remélem hamarosan fogsz találni egy megfelelőt. És a kisbabád mérete lenyűgőz, annyira örülök!!:lol: Drága Druszám pont amikor az előbb leírtam Tinának,h. nem szeretne-e bekerülni a táblába, erre most olvasom,h te is felajánlottad. Nem vagy hülye, csak babát vársz: Tudod a terhességi szitaagy szindróma! Érezzétek nagyon jól magatokat és kedden várunk vissza!
Dido!
De örülök,h. benéztél, hiányzol ám nekünk nagyon!:D
Bogi!
Neked is elpityeredtem magam a történeten, nagyon szép volt és tiszta szívből kívánom,h még nagyon sokáig örülhessetek egymásnak!
Adriana!
Tündériek vagytok a képen Levivel.
És igen igazad van a szándék a fontos, már hetek óta én is csak ígérgetek a csajoknak,h. minden nap jövök...
de most itt vagyok megint.Remélem hamarosan rendeződik az életed, de tudd,h. ránk bármikor számíthasz!:D
Annácska!
Örülök,h. Peti ilyen jól van és hogy te is kimozdulsz egy kicsit.
Ha ahhoz a csajszihoz jársz,akihez régebben is akkor mindenkinek tudom ajánlani. Tényleg csodákat tett. Nagyon sajnálom,h. ennyit szenved Peti baba remélem azért hamarosan minden újra a régi lesz! Nagyon szépek vagytok a képen!!
Monyo!
Örülök,h. újra itt vagy, már rég hallottunk Rólad!
Mi a baj?Remélem már jobban vagy!
Virág!
Rettenetesen sajnálom,h. meg kellett műteni a gerincsérved:( , de végül minden jól sült el. Pihenj sokat és vigyázz nagyon magadra! Őszinte részvétem az apósod miatt.
Csodálatosan szép dolgokat írtál le, és gratulálok,h. ilyen férjed van!:D Ha időd engedi várunk!
Ági!
Örülök,h. benéztél, de azért sajnálom az 1 cn-t.
Faul!
Üdv. közöttünk és mielőbbi boldog Babavárást kívánok!
Sajnálattal olvasom,h. volt egy sikertelen terhességed, így még inkább boldog és problémamentes pocakosodást kívánok. Vagyunk itt egy páran akik sajnos túlélték ezt (köztük jómagam is) de hiszünk benne,h. nekünk is lesz hamarosan babánk! Neked is!!
SzHeni!
Örülök,h. végre Ti is el tudjátok kezdeni a projektet, szorítok 1000-el,h. minden jól alakuljon!
Kanci!
De örülök Neked,h. itt vagy!:lol: Hiányzol ám Nekünk! Gratulálok az új lakhoz és ahhoz is,h. így berendezkedtetek! Remélem azért még időd engedi,h. gyere közénk! Küldök egy pocaksimit Buboréknak!
Stöpszli!
Üdv. közöttünk! Gratuláloik a két pici gyermekedhez! Engem személy szerint érdekel a dolog. Csak nem a jÓnás naptárra gondolsz?
És akkor most
RÓLAM!
Ma vagyok a 26. cn-en. A 13.cn-en megvolt a PÉ-m voltunk előtte is együtt és aznap is együtt Apával. A hőm nem túl magas, 36,8 36,9 körüli (bár az előző terhességemnél is ennyi volt kb).Pár napja hányingerem van, szurkál a pocim, meg olyan egyenletesen fáj, mint mikor meg akar jönni, pl. most is. Az előb voltam pisilni és egy icipici halványbarnás folttal találkoztam.
Az a baj,h. tényleg beleéltem magam, és nagyon nem szeretném ha megjönne. Azt szeretném kérdezni,h. Utro-t lehet recept nélkül kiváltani? Illetve,h. szerintetek van értelme a 28.napon tesztelnem, vagy várjak még 5 napot úgy mint áprilisban, feltéve ha addig nem jönne meg.
Na befejezem, gondolom most épp elég volt belőlem, de még jövök este.
Millió puszi!