Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Anna,
remélem minden rendben lesz az UH-n, drukkolok! Hihetetlen mennyi foga van már Aliznak :) Akkor hagyjuk a skype-ot, nem olyan fontos. Keresetelek ott amúgy, de a valódi neveden nem találtalak :) Csak azért gondoltam, mert ott rögtön látszik, hogy ki van "készenlétben" a gépnél és sokkal interaktívabban lehet chatelni vagy dumálni.

Úgy néz ki, jól döntöttem, hogy lemondtam a mai talinkat, tiszta takony vagyok, tüsszögök még mindig, torkom is sz@r. Melinda, eddig úgy néz ki, megúszta.

Szilvi

Kép
szeee

Sziasztok!

Szeee, jobbulást kívánok, remélem, hogy hamarosan kikeveredsz belőle!

Gombócka, köszi, vettem Dr. Beckmannt, vagy hogy hívják, nem tudom pontosan, és az kiszedte!!!!! Örültem, mint majom a farkának! Amúgy én is ki voltam az elmúlt 2-3 napban, fájt nekem is a fejem, és a hangulatom is elég gáz volt. A tegnapi fodrász egy kicsit segített :P nekünk is kell a szabadidő, emiatt ne furdaljon a lelkiismeret. Olyan jól esett valamelyik nap a férjem elvitte az Auchanba Zazit is magával, addig igaz, hogy takarítottam, de hallgattam egy kis Beatricét, és nagyon jól esett :oops: Zazi mellett mégse ordíttathatom, a Halász Jutka meg valahogy nem kapcsol ki engem :lol: Nekem is hiányzik a sport, de esélyem nincs, hogy eljárjak, Apa soha nincs itthon. Van egy elliptikus trénerem, de az nem ugyanaz, főleg az után, hogy régebben heti 8-9 órát jártam fitnessbe...

Ma adtam Zazinak krumplifőzit. Utálja! Holnap még próbálkozom, de eléggé elkeseredtem, eddig minden gyümit szeretett, és eszembe se jutott, hogy esetleg nem ízlik neki. Pedig én főztem, nem mondom, szerintem is elég sz.r íze volt, de hát a gyümik se ízlenek nekem, gondoltam velem van a baj....

Anna, látom, nálatok nagy fogzási roham van, nálunk az alsóból még csak egy van kint, a párja lemaradt, pedig állítólag együtt szoktak jönni! UH-n mi volt?????

Ildikó, vigyázz magadra, azért pihenj is ám a sok program mellett!!!!

Puszi
szabus

Ja, Gombócka, elfelejtettem írni, hogy vettem csőrös poharat. Azt sem szívja, nem tudja, hogy mit csináljon vele, lehet, hogy a cumisüveg-előképzettség hiányzik neki.... Így most egy majd' 2 ezer forintos pohárból öntöm a szájába, mert letekertem a kupakot, és úgy itattam a gyümilével. Szóval a depire egy kis vásárlás is megoldás lehet, :oops: - vagy csak nálam? - mert még vettem a rohadt drága előkét, az is majdnem 2 ezer forint volt :oops: úgyhogy a XI-ker-i Elefáni tegnap jól járt velem. :lol:

Mostmár én is befogom :oops:
szabus

Sziasztok,

gyors bekukk, mert végre elaludt a Mincsi és tegnap hulla voltam, így felvettem a Született feleségeket (ja én is mániákusan nézem...), úgyhogy mindjárt megnézem. Én se emlékszem arra amit írtál Szabus. Lehet, hogy tényleg álmodtad??
Egyébként én Linettet bírom benne a legjobban. A múltkori rész az csúcs volt a másik ikrekkel...

Na, szóval.

Szabus,
ne aggódj, nálunk ugyan így kezdődött.
A gyümiket tök szívesen ette, a répát, krumplit utálta.
Én sütőtököt adtam még neki az elején, azt imádta. Ahhoz tettem egy kis krumplit (bébi kajába is lehet kapni), szóval naturba nem ette meg nekem se, most se.
Spenóthoz is tehetsz, azt is lehet nekik adni.
A répát meg egyszer csak megette, persze csak ami a húslevesben főtt... :lol: :lol:
Ma zöldbabbal próbálkoztam...hát nem nagyon tetszett neki, pedig csempésztem hozzá répát is, krumplit is.
Mondjuk elég íztelen volt.

Én azért ennyit nem töltöttem a fittnessben, de én is jártam rendszeresen és az nagyon hiányzik.

Szeee,
jobbulást neked, mennek a gyógypuszik. Melindának pedig megy a drukk, hogy megússza.

Anna,
mi új. UH????

Ildikó....reméljük olvasol!!! :lol: :lol: :wink:
puszi mindenkinek!!

Kép
gombocka

Gombócka, köszi a bíztatást, holnap újra próbálkozom. Én is arra gondoltam, hogy legfeljebb majd csak sűríteni teszek a főzi krumplit. Céklát adsz Mincsinek? Amúgy üveges kajcsikat kap?
szabus

Sziasztok!

Megígértem magamnak,ha leesek a székről,akkor is benézek és írok pár sort.......olyan fáradt vagyok mostanában,hogy embertelen,biztos az állapotomból is adódik,de a sok rohangálás és tennivaló is felörli az energiáimat. :? :? :?

Édesek vagytok,de nehogymá hozzám igazodjunk tali ügyben.....és lesz még tali szerintem később is,majd tavasszal csatlakozom babucival együtt legfeljebb.....

Még a jövőhét utáni hetemet annyira nem ismerem,de ez az őszi szezon elég gázos szokott lenni,a születésnapok miatt is,meg nekem most mindenféle vizsgálatok,meg angol.....de hátha összejön,előre nem tudom.
Megbeszélhetjük az október 26-át,ha jó az nektek,majd legfeljebb megpróbálok arra a napra semmi intéznivalót nem rakni,de nem ígérek semmi konkrétat. (Meg nektek se biztos,hogy jó :oops: )

Szeee!
Remélem jobban vagytok!És hidd el nem neheztelünk rád,amiért így alakult!!Az a lényeg,hogy gyógyuljatok meg! Különben meg Dávidnak is elkezdett folyni az orra,úgyhogy még jó is,hogy elnapoltuk,mert nem fertőzte meg a pindurkákat. :?

Gombocka!
Szoktalak olvasni titeket folyamatosan,de irni már nem jut energiám,pedig fénykoromban ilyenkor kezdtem el csak igazán beindulni,hiába... öregszem :?

Szabus!
A vásárlás tényleg jó depire! És ne add fel,nálunk is nagyon nehezen indult a hozzátápi,mára meg mindent megeszik,igaz mindenből elég minimális adagot,de nem válogatós.(egyelőre :D )
Kicsilány!
Remélem minden rendben van Pogi babával!Írj!

Sok puszit küldök minden babának és anyukának!Ildikó
Kép
ilgya1

Sziasztok!

Nekünk jónak tűnik a 26-a.

:evil: Tegnap a császár hegem egy része begyulladt! Tiszta kripli vagyok mostanában, nem tudom mi lehet ez...

Anna, jelentkezz, hogy mi volt UH-n!

Szilvi

Kép
szeee

Szeee,

begyulladt? most? több, mint 4 hónap után?
piros vagy mi??? nem kéne szólni a dokinak?

Anna,
mi a helyzet????UH????POGIKA???

puszi

Kép
gombocka

Szeee,

begyulladt? most? több, mint 4 hónap után?
piros vagy mi??? nem kéne szólni a dokinak?

Anna,
mi a helyzet????UH????POGIKA???

puszi

Kép
gombocka

Igen, egy kb. 1 cm-es részen be volt gyulladva, fájt is, de ma reggelre teljesen lement. Kicsit megijedtem, de lehet, hogy csak egy szőrtüsző gyulladt be. (Annyira lenn van ugyanis a vágás, a szeméremvonal alatt kb. 1 centivel, úgyhogy erre tippeltem.)

Kép
szeee

sziasztok!

Anna már megint nem tud ide belépni, kért, hogy írjam meg, hogy az Uh nem mutatott ki semmit Poginál szerencsére!

Talira neki is jó az okt. 26.

Melinda megint betaknyosodott, éjjel porszívóztuk, mint az őrült :(
Viszont legújabb tudománya, hogy megfogja a cumisüveget és úgy iszik :)
Olyan édi :)

He-he, most látom a vonalzón, hogy ma öt hónapos... :oops:

Kép
szeee

Sziasztok!

Most jöttünk meg a doki bácsitól...úgy tűnik minden rendben.
Mostantól számolnom kell a magzat mozgásokat,és beszéltünk a szülésznőről is.Majd jövő héten fel veszem vele a kapcsolatot,ismeritek?(S.Éva?)

Melindának nagy nagy gratula az évfordulójához!!!!
Kép

(És örülök,hogy Poginak nincs nagyobb baja!)

Ildikó
ilgya1

sziasztok!

na végre betudtam lépni nem értem miért szarakszik vlem a babanet! tiszta idegesítő!

Melindának boldog 5 hónapot! Pogi sok sok puszit küld!

Én teljesen kivagyok. Nem bírtam éjjel aludni, hajnali 4-ig msn-eztem. Mentem volna feküdni erre felkelt Aliz és azóta 3*fél órát aludt. Ki vagyunk mind a ketten!

Pussz

Anna
KépKép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok,

velem is egy csomószor szarakodik a babanet...

Melindának boldog 5. hófordulót!!!

Kép

Pogikám drága, úgy örülök, hogy minden rendben van és nem kell ám Mincsikét utánozni a nemalvással!!! Tessék szuszókálni!!!

Ildikó,
én is ma voltam a doktor úrnál.
örülök, hogy minden rendben van, tiszta izgi, hogy már a magzatmozgásokat kell számolnod!
Én a S. Évánál szültem és csak ajánlani tudom, nekem nagyon szimpi volt és nem bántam meg, hogy fogadott szülésznőm volt.
Ja és köszi a pocakos képet, jó lenne látni élőben!

Erről jut eszembe, nekünk is jó a 26-a.

Szabus,
veletek mi újság?
Mincsi nálunk felváltva kap bébi ill. házi kaját.
Az üveges bébi ételt valahogy könnyebben megemészti, mint amit én csinálok, úgyhogy hol ezt, hol azt kap.
Én céklát nem adtam neki, mert én utálom és eszembe se jutott, hogy adjak neki.
Jelenleg a zöldbabot is utálja...
Ma brokkolit adtam neki, azt két pofára ette. :lol: :lol:

Puszi mindenkinek!

Kép
gombocka

Szeee,

elfelejtettem, de tökre örülök, hogy összejött a Nukkos dolog.
És nagyon ügyes Melinda, Mincsike is megfogja a cumisüveget, de akkor játszik vele. Összenyomja a cumirészt, persze mikor tele van teával és spriccel minden felé.
Veszélyes :lol: :lol: :lol:

Kép
gombocka

Melindának boldog hófordulót kívánunk!!!!!!!

Anna, örülök, hogy Pogival minden oké, úgy látszik, jól drukkoltunk!

Szeee, nektek jobbulást kívánok! Továbbra is. Te már kigyógyultál?

Gombócka, hát tegnap a sárgarépával is befürödtem, Nagyim pont főzött levest,és a répát megpróbáltam, egyből elsírta magát. Aztán adtam az üveges változatot, abból két kanállal megevett, aztán ugyanúgy sírt... Ma megint megpróbálom az üvegeset, hátha, ha nem sikerül, sütőtöközünk majd, aztán meglátjuk. Viszont fejlődés is van, a gyümiből bevágott egy egész üveggel, ez épp 190 gr-os volt, azt hittem kidurran a gyerek, akkora volt a hasa, de nem lett semmi baja :lol: Ma korábban ébredt a kelleténél, és 9-re már olyan éhes volt, gondoltam, itt az idő, megpróbálom a csőrös poharat, és képzeld, szívta, úgyhogy ivott belőle. Nem engedtem neki többet inni, mert de. gyümipép van, de legalább kiderült, hogy ha elég éhes, akkor küzd a kajáért, úgyhogy délután adok neki, kíváncsi vagyok, mennyit iszik meg :-)

Még egy hír: négykézlábra állt Zazi, de csak egy pillanatra, mert még nem tudja megtartani magát, ahogy feltolja a fenekét, egyből esik is vissza, de ez is haladás. Az üléssel viszont sehogy se állunk és még mindig az alsó fog közül nem jött ki a másik, ami eléggé fáj neki, így nyűglődés van rendesen...

Ildi, én is az Évánál szültem, és én is, akárcsak Gombócka, ajánlom. Szerencsére nem az a nyavajgós típus, hanem határozott, kemény, de korrekt és mindenre válaszol, bármikor rendelkezésre áll, szóval nekem bejött, én az ilyen hozzáállást szeretem! Szuper, hogy minden rendben, vigyázzatok magatokra!

Puszi
szabus

Sziasztok,

Köszi mindenkinek a gratulációkat.
Én már nagyjából jól vagyok, erre a gyerek robban le. Bár szerencsére csak taknyos. De vmi hihetetlen mennyiségeket szívunk le 1-2 óránként az orrából.

Ildikó,
Örülök, hogy minden rendben veletek :)
Nekem nem volt választott szülésznőm, de Schlenker Évát más is ajánlotta már nekem, úgyhogy biztos jó. Én 3 műszaknyi szülésznőt használtam el anno a szülésem alatt, he-he. De ebből csak egy volt morc, a másik 2 tök lelkiismeretes és aranyos volt, de sajna név szerint nem tudom, kik voltak.

Szabus,
úristen, 190 gr-ot???? :lol: Gratula, hogy végre iszik pohárból!
Amúgy én is úgy veszem észre, ha éhes, akkor küzd. Délelőtt pl nem nagyon akar enni két szopi közt, ma pl. egyáltalán nem evett. Délután pedig már tátja a száját, ahogy meglátja a kanalat. Gondolom, mert délutánra már kevesebb a tej és éhesebb...

2 hét múlva én is kezdek főzeléket adni neki. Sárgarépát és krumplit. Szabus, Gombócka, Ti már kiváltottatok teljes szopit főzelékre vagy más kajára? Vagy hogy csináljátok?
Nekem van egy füzetecském, Csecsemők Szakácskönyve a címe, ebben tök jó menetrend van az elválasztásra, hozzátáplálásra, én ezt fogom követni. E szerint a kb. déli szopit hagyjuk el először és cseréljük főzelékre, de fokozatosan, kb. 2-3 hét, mire teljes adag főzeléket eszik és már nem szopik mellé délben.

Kép cumisüvegből iszom

Kép jóllaktam :)

Kép
szeee

Sziasztok,

Szeee,
ez a szopis kép, amin elaludt, annyira emlékezetet Mincsire. Ő is egy csomószor így nyúlt ki. Annyira édesek ilyenkor.
Milyen hosszú Melinda is, csak ámulok-bámulok.

Én a hozzátápit úgy kezdtem, ahogy te is írod, délben a szopi után kapott pár kanállal, aztán egyre többet evett meg, aztán már szopi előtt adtam neki és egyre kevesebbett szopizott utána, ma már délben nem is szopik.
Aztán elkezdtem ugyan ezt délelőtt, akkor gyümölcsöt kapott, délben főzeléket.
Most úgy néz ki nálunk a helyzet, hogy reggel ébredés után szopi (7 óra körül) aztán 9 körül kap reggelit (tejpép, vagy joghurt vagy krémtúró - az utóbbi csak 8 hós kor után), 13 óra körül ebédel, utána alszik (jó esetben), amikor felébred szopi és délután kap egy kis almát vagy banánt , szóval valami gyümölcsöt és vacsira tejpép és szopi.
Szóval napközben úgy 3-szor szopizik már csak, de ez sem teljes értékű kajálás, mert már nem elég neki. Inkább ébredés után egy kis nyugi meg elalvás előtt.
Ill. van, hogy éjszaka is szopizik.

Szabus,
Erről a csőrös pohárról tudnál feltenni képet.
Nekem is van egy (csak nem tudom, hogy ez az e?), de nem nagyon akarja elfogadni. Rágja, nem szívja. :shock: :shock:
Szerintem ne aggódj az ülés miatt!
Mincsi kb. 1 hónapja kezdett el valamennyire csücsülni, most már percekig megül egyedül, de ő meg inkább állni akar.
Több percig tart mire beletuszkolom a babakocsiba, nem hajlandó leülni, kimerevíti a lábait és röhög, hogy ő áll. :shock:
Négykézlábra viszont egyáltalán nem állt még, még mindig csak kúszik, meg pörög össze-vissza. Bár már a lábait eléggé maga alá húzza, lök magán egyet, aztán meg kitolja magát a kezével. Szóval össze kellene már hangolnia a kettőt.

Most nagy bajban vagyok.
Ez a lábbeli dolog kikészít.
Nem tudom mit húzzaka lábára, azt hiszem ma elrángatom apát valami bababoltba, hogy keressünk valamit amit nem szed le a lábáról, mert már elég hideg van.

Másik,
fogunk ugye még nincs, de annyira meg van duzzadva kétoldalt az ínye (még nem is elöl) és annyira szenved tőle, sikít egy csomószor.
Eddig engedte, hogy bekenjem Dentinoxal, de most már azt se engedi összeszorítja a száját, máskor meg, ha meglátta a tubust már magától tátotta a száját.

Puszi mindenkinek

Kép
gombocka

Sziasztok!

Én úgy kezdtem a hozzátápit, hogy először délelőtt, a szopi előtt kapott pár kanál gyümit, majd egyre nőtt az adag, egy-két hét után meg a délutáni előtt is kap. Láthatóan egyre többet eszik meg, és egyre kevesebbet szopik utána, szerintem így a tízórai és az uzsi pár hét alatt kiváltódik majd. Egyelőre még azért szopizik utána. Múlthét óta próbáom az ebédet főzelékkel, szopi előtt adok neki, és a módszer ugyanaz lenne, mint a tízórainál és uzsinál, csakhogy a főzelékeket nem kajálja... Most én ezzel szenvedek, betáraztam most mindenféle főzit, és próbálkozom. Lassan kezdek majd én is tejpépet is adni, csak nem tudtam, hogy mikor adjam, jó, hogy Gombócka írtad, hogy reggel és este, mert én azt hittem, hogy akkor csak tejet fognak kapni, :oops: de így akkor én is veszek majd. Én azzal vagyok bajban, hogy nem tudom, hogy mikor szomjas, ez gáz, de sztem abból adódik, hogy ugye 6 hónapos koráig nem kapott inni, csak tejet. Ti mikor adjátok? Két kaja között? És akkor vagy kér, vagy nem?

Gombócka, szerintem Mincsinek tuti a foga jön!!! szegény, jól megszenvedi. Nálunk ilyen fájdalom nem volt, csak nyűgös (most jön az alsóból a másik), de azt nagyon, már két napja megint nem alszik nappal semmit, hason nézdegél, játszik, már leesik a feje, de nem teszi le, hogy aldujon, hanem sír és nyüszög én meg halál ideges vagyok, nem tudok segíteni rajta. Az altatás sem jön be, semmi, max a babakocsis séta, de akkor meg semmit nem tudok itthon csinálni. Attól is kész vagyok, hogy ha naponta takarítanék, az se lenne elég, nem tudom, de nálunk örökké kosz van, pedig mindennap porszívózok, kétnaponta felmosok, de annyi a por, stb. Így most elég kialvatlan és idegroncs vagyok, de próbálok uralkodni magamom.

Pussz
szabus

Szabus,

a takarítással én is így vagyok, de most hétvégén itthon volt apa és mindent meg tudtam csinálni. Még főztem is!
Tök jó volt ma úgy felkelni, hogy rend van, tisztaság!
Aztán, hogy ez meddig tart???
engem is kikészít, hogy ennyire nyűglődik, éjjel már majdnem bőgtem vele együtt én is.
Annyira tudom őket sajnálni. Olyan picikék még és mennyit szenvednek.
Először hasfájás, aztán fogfájás...
Mindig van valami.

Tejpép nálunk elsőre a Milupa vaníliás jött be, most már adok neki kekszes-piskótásat. Meg gabonapelyheset.De a vaníliás viszi a pálmát.
A gabonásat pl úgy szoktam adni, hogy reszelek bele almát is, úgy nagyon fincsi.
Nálunk 99 %-ban ez a vacsi, utána pedig szopizik még.
Én akkor kezdetem el adni neki a tejpépet este, mikor éjjel állnadóan felkelt szopizni.Azt hittem nem elég neki a tejcsi.
Aztán hiába ettem meg este és szopik is, 2 körül felkel szopizni.
:shock:

Nektek is azt mondta a dokinő, hogy ha már kap gyümölcsöt akkor a K vitamint nem kell adni neki???

puszi

Kép
gombocka

Igen, ami volt még Konakion, azt beadtam, de újat már nem váltottam ki. Hétvégén veszek én is tejpépet, kipróbálom. Először a gluténmenteset kell ugye?

Íme a pohár, a csőrös része nem az a merev műanyag, hanem inkább a gumihoz hasonlítanám, de nem olyan puha, mint a cumi. Kép
szabus

Igen,

gluténmenteset adtam én is először.

Nekünk nem pont ilyen a pohár, keményebb a szívókája, szerintem azért rágja.
bár mindent rág, ami a keze ügyébe kerül. :lol: :lol:

Én ha nyüglődik meg szoktam kínálni innivalóval, ha szomja úgyis iszik, ha nem akkor elfordítja a fejét.
Én se tudom mindig, hogy szomjas e.
De pl. ha főzeléket adok neki, akkor közben szoktam neki adni inni és iszik is.
Mostanában meg ha megyünk a babakocsival és szomjas felnéz és nyújtja a kezét. Olyankor mindig iszik.

De amíg szopott én csak vésztarcsinak vittem a teát, ha pl. vásárolni mentünk és nyár volt, mert akkr nem tudtam megszoptatni.
És abban a 40 fokban is csak a meleg teát volt hajlandó meginni....
Na, mindegy, szóval ha szomjasak isznak, ha nem akkor nem. én ezt vettem észre.

Kép
gombocka

Sziasztok!

Hát lányok teljesen kész vagyok! Apa hazahozott valami jó kis takonykort, és ráadásul éjszaka nem tudok ludni.Kb. 3-ig fent vagyok minden nap,reggel meg mint egy élőhalott úgy nézek ki és viselkedek. Aztán d.u 4-5 körül átesek a holtponton és nem vagyok többé álmos kzdödik előről. Mit tegyek?
Pogi is megörjít, mintha még mindig jönne valamelyik fogacskája, pedig már 4 kint van. :?

Ti már ennyire előre haladtatok a hozzátápival? Már kiváltásnál tartotok? Hűha én az elválasztáson még nem gondolkodom, kevés gyümit kap csak és azt is szopi után. Lehet hogy hülyének néztek de én minnél tovább szeretném szoptatni, és ebben ő is társ. Szívesebben szopizik még a többi kaja annyira nem érdekli. Mondjuk nálam ez lelki dolog úgy vagyok vele ha már nem fog szopizni valami szál elszakad köztünk. Szal inkább felejtsétek el amit írtam. Hülye vagyok! :oops: :oops: :oops:

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Jaj elfelejtettem! Szabus ez a varázitató névre hallgat! Amúgy nagyon tetszik, sztem én is veszek ilyet! :D

Szeee: Melinda a jóllaktam képen elképesztően édes.

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

KEDVES DÁVID!!!

NAGYON BOLDOG 2. SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!!!!!

MINCSIKE ÉS GOMBÓCKA

Kép

Kép
gombocka

Anna,
nekem muszáj már kiváltani szopit, mert már csak inkább megnyugvásra használja, no meg ő már csak 8 hónapos.
Egyáltalán nem vagy hülye, én is minél tovább akarom,hogy szopizzon, szerintem a reggeli és az esti szopi sokára fog elmaradni, hisz ébredés után majd le tépi rólam a pizsamát vagy a hálóinget... :lol: :lol:
De minden gyerek más.
Pl. tegnap este vacsorázott, próbáltam szoptatni, nem akart. betettem az ágyába, 1 perc múlva aludt (8-kor) majd 10 órakor felkelt és egyértelműen tudtomra adta, hogy ő akkor most szopizni akar.
Sokat azt mondják, hogy ne szoptassam éjszaka, mert nem fog leszokni róla, de nekem nincs szívem és erőm se ehhez.
Tényleg Zazi átalussza az éjszakát teljesen?

Kép
gombocka

Sziasztok!

Én is csak azért ugrottam be, hogy Dávidnak boldog születésnapot kívánjak, Isten éltesse sokáig!!!!
Kép

Később jövök bővebben.

Kép
szeee

Sziasztok!

Én is csak azért ugrottam be, hogy Dávidnak boldog születésnapot kívánjak, Isten éltesse sokáig!!!!
Kép

Később jövök bővebben.

Kép
szeee

Hú, annyira igyekeztem, hogy kétszer is sikerült :lol:

Kép
szeee

Ildikó,
téged is szeretnénk köszönteni, hisz ez a Te napod is.

Kép

Kép
gombocka

Hogy én milyen süsü vagyok ma!

Boldog szülinapot Dávidkának és sok sok gratula a kedves anyukájának!

Kép

U.I: Én ma már nem jövök mert "haldokolok", valamitől nagyon fáj a hasam!
Pussz mindenkinek!

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Igen-igen, nagyon boldog szülinapot Dávidnak, de ahogy Ildikót ismerem, nem lesz rá panasz, kitesz magáért! Várjuk majd a beszámolót, hogy hogy sikerült az ünneplés!!!

Anna egyáltalán nem vagy hülye! Én úgy olvastam, hogy 6 hónap után már nem elég az anyatej energia tartalma, ezért kell KIEGÉSZÍTENI más kajákkal. Tehát nem arról van szó, hogy le kell szoktatni a szopiról, hanem csak mást is kell kapnia. A szopi kiváltását meg szerintem sem siettetni, sem lassítani nem tudjuk, mert azt diktálják nekünk a babák. (pl. Zazi nem eszi a főzit egyelőre, így ő is csak a gyümiket) Én hiszek a természetben, úgy gondolom, hogy nem véletlen, hogy egyelőre nem kéri, de kínálom őt folyamatosan, és ha igénye lesz rá, akkor úgyis megeszi. Én a Babakonyha c. könyvből okosodok, és az azt írja, hogy a baba egy éves koráig az elsődleges táplálék az anyatej, tehát napi 2 szopi mindenképp marad (reggel és este). Persze gondolom ez is egyénenként változik, attól függően, hogy kinek milyen a gyereke és mennyire van teje. szóva nyugi, nem késtél le semmiről. Nálunk pl. a tízórai gyümi után már alig szopizik, de a többinél rendesen szopik.

Gombócka, Zazi átalussza az éjszakát, úgy, hogy lefekszik kb. este 6 -kor, és 8 körül keltem fürdeni és kajálni, utána reggel 6-ig alszik. Elég gáz, hogy 6-kor lefektetem, de nincs más megoldás, mert nappal nem alszik rendesen, így du. 6-ra már totál ki van. Akkor meg mégsem fürdethetem, mert akkor hajnali 3-4-kor már kukorékol. Remélem, majdcsak átáll vmi normális rendre, mert így, ha pl. reggelire tejpépet akarnék adni, azt reggel fél 6-6-ra kéne megcsinálnom, mert akkor eszik először...
szabus

Sziasztok,

Na, itt vagyok, de romokban. Megettem ebédre én hülye a péntekről megmaradt rakottkelt. Nem kellett volna... Nem éreztem, hogy romlott lett volna, de csak az volt, mert kutyául vagyok tőle... :(

Képzeljétek, Melinda annyira taknyos, hogy 2 éjszaka beriasztott a légzésfigyelő, az egyik éjszaka 2x is. Majd szívrohamot kaptam. De egyszerűen sztem nem kapott levegőt az orrán.

Anna,
Épp azt akartam írni mint Szabus. Én is úgy tudom, hogy 6 hós kor után már nem elég az anyatej tápanyagtartalma a babának, ezért kell hozzátáplálni. Lehet, hogy rosszul fogalmaztam, elválasztani nem kell, azt úgyis megteszi magától a baba a saját ritmusában, úgy hogy egyre többet kér a hozzátáplált dolgokból.
Én korábban kezdtem az egészet, de megint megrekedtünk. Azt a gyümit, amit korábban boldogan evett, tegnap meg ma egyáltalán nem eszi. Nem értem, mi van vele, lehet, hogy a náthája kavar be, nem tudom. Ma, amikor beraktam a kanalat a szájába, elkezdte fújni a kaját kifelé, még tetszett is neki, ahogy röpülnek szanaszét a cseppek... :evil:

Amúgy lehet vmi a levegőben, mert én nagyon fáradt szoktam lenni estére és 1 pillanat alatt bealszom, de mostanában nem tudok este elaludni és az éjjeli szopik után sem, csak pislogok a sötétben... Én a teliholdra szoktam érzékeny lenni, de sztem most nincs az, vagy mégis?????

Szabus,
szerintem teljesen jó ez így, ahogy csinálod. Miért lenne gáz, hogy 6-kor fekszik? Ha nappal nem alszik, akkor este kell, ez van... Téged is irigyellek, hogy nem kell kelned éjjel, én már totál kivagyok, a végkimerülés szélén. Pedig mióta eszik rendszeresen gyümit (illetve most épp nem eszik...), azóta csak 1x kel éjjel, de már ezt sem bírom.

Gombócka,
a K vitamint, mint kiderült (nlc-s csajokkal beszéltük) minden doki máshogy adja. Nekünk pl. csak 3 hós korig kellett adni azt hiszem, de van akinek addig, amíg szopik a baba, de olyan is volt, akinek csak 1 doboznyit kellett beadnia.

Kép
szeee

Hát ennyit a pihiről! Meg hogy nem jövök eddig bírtam! Függő vagyok! :lol: :lol:
Lefektettem Pogit gondoltam ha alszik egy órácskát akkor én is, mire elaludt volna jött az a hülye postás és ráfeküdt a csengőre. Hát ezvan! :evil: :evil:

Szabus:
Sztem nem gáz nálunk 7-kor van fekvés és én elötte fürdetem, mert nálunk sincs igazából napközben tente. És Pogi szintúgy kivan néha már 5-kor is. Olyankor már nem szoktam hagyni aludni, mert akkor vége az éjszakának! Nálunk eleinte úgy volt hogy 8-kor szigoruan alvás volt ez 3 hós koráig ment. Aztán nappal többet volt fent és így mentünk le 7 órára. Sokáig így is átaludta az éjszakákat, de most már sajna nem! Pedig az elején még tök büszke voltam Pogira, hogy milyen okos ügyes csajszi! :D
Én is irigyellek az átalvós éjszakákért mert mi kb 3* kelünk és nem mindig csak enni.
A hozzátápit már kezdem felfogni, bocsi de kicsit le vagyok lassulva. Valamit tuti félre olvastam :D

Szeee:
Melindának küldök rengeteg gyógypuszit és remélem te is jobban leszel!
Nekem most elmúlt a hasfájásom, de ez az istenverte nátha nagyon gáz. Kellett apának hazahoznia, most ott tartok, hogy olyan szinten van a takonykórom, amiből az asztmás rohamaim szoktak előjönni. Úgyhogy imádkozok, hogy ez mosz kimaradjon, mert mi lesz akkor Pogival! Remélem őt nem fertözöm meg, mert most direkt nem csokolgatom. Vagy annélkül is eltudja kapni?

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Anna,
Köszi, akkor Neked is jobbulást! Hú, 3x keltek éjjel...? :shock: Akkor tényleg javaslom nektek is a hozzátápit, nekünk ez azóta jobb. Bár ha nem fogadja el a kaját, akkor nem fogadja el, nem lehet mit tenni...

Azt hiszem nektek még nem említettem az ÓRAVISSZAÁLLÍTÁSI PARÁMAT... Két hét múlva lesz különben. Nem tudom mi lesz, eddig 6.30 körül kezdett nyekeregni, ez most 5.30 lesz???? Mert akkor tönkremegyek, azt tuti... :evil:

Kép
szeee

Anna, neked nagyon nagy gyógycsomagot küldök, remélem, hogy nem lesz komolyabb!!! Nem semmi, háromszor kelni éjjel, nem csoda, hogy ki vagy teljesen! A hozzátápit én is ötvenszer olvastam el vagy nyolc helyen, mire felfogtam, hogy hogy lesz ebből normális kajálás, úgyhogy ne aggódj! Van olyan fejezet a könyvemben, amit háromszor olvastam el :oops:

Szeee, az óraállítástól én is félek, szerintem akkor még jobban felborul minden, annyira hülye vagyok, hogy félnaponta nézem, hogy kibújt-e a foga Zazinak, annyira várom, hogy végre tudjon aludni :oops: Persze baromság, mert hiába jön ki, utána jönnek a felsők is :roll:
szabus

Sziasztok!

Most rohannom kell tovább,csak megköszönni jöttem a kedvességeteket. Nagyon arik vagytok,köszönöm.(Külön köszi Gombócka a Nekem szánt csokrot!!!)
A zsúr csak vasárnap lesz és a torta is,szombaton megyünk a fényképészhez,tegnap délután csak ilyen családi,mamás,keresztanyás féle köszöntés volt,de így is elfáradtam :(

(Rotyika imádnivaló a "jóllaktam "című képen!)
Jövök bővebben ígérem,és tényleg beszámolok mindenről,és köszi,hogy nem felejtetek el. :(

Puszika:Ildikó
ilgya1

Na sziasztok!

Elaludt a Dávid,így egy kicsit jövök pótolni az elmaradásomat....

Nem is tudom hol kezdjem.....

Az előző oldalt nem látom,azt hiszem bőven elég lesz ha csak ezt az oldalt nézem végig...

Szeee!
Gratula Melinda újabb tudományához,olyan jó dolgok ezek.....

Kell még szívni a noziját?

Úgy látszik ez egy ilyen időszak,mindenki taknyos egy picit,Dávidnak is egy pár napig megint kellett szívni,de szedi a vitamint,így más tűnete nincs és ez is gyorsan lezajlott...lekpopgom.

Én csak két szülésznőt fogyasztottam el :D ,sőt, csak egyet és felet,mert miután elment a Barbi a másik oda se jött szinte,csak a lábamat fogta miközben a doktor úr hímzett éppen össze,már az arcára se emlékszem. :oops:

Mint már írtam nagyon tetszenek a képek,amit felraktál, :wink: különösen a kinyúlós,az valami haláli, :D és azt figyeltem meg,hogy milyen hosszú Rotyika,hány cm?(Most látom,hogy más is észrevette :wink: )

Kicsilány!
Nem irigykedem a szombati éjszakád miatt :shock: igaz vannak nálam is rosszabb napok,és még mi vár rám???Ajajajjjjj

szegényke,nem tudom mit lehet csinálni álmatlanság ellen?????

Mennnek a gyógypuszik Poginak!

ÉS a szopinál ugyanezt éreztem,szal nem vagy hűlye,mert valahol ez normális érzés,én 23 hónapig szoptattam a Dávidot,de így is megviselt lelkileg,valahol...pedg már csak alvásnál szopizott a végén,meg reggeli összebújásnál.Az olyan jó volt!!!!Mondjuk,ha 1 évesen elutaítja a dolgot,nem erőltettem volna.....

A lányokkal egyetértek!!!!!!!!!!!!

Gombócka!
Kár,hogy nem találkoztunk a doki bácsinál,remélem akkor összejön a 26-a,még eddig jónak tűnik.
Köszi a szülésznős tanácsokat!!!

Dávid is oda volt a brokkoliért :D

A lábbeli ügy tényleg kényes kérdés,majd később még rosszabb lesz :twisted: most egyelőre lehet nekik olyan jó kis pamutos kis kocsi cipőket venni,mert még nem lényeg,hogy tartsa a kis bokáját,de a bababoltban is biztos ajánlanak valamit...
vagy valami kis kötött zokni,ami vastagabb...

Úgy látszik Mincsike Dávidot utánozza,nekünk is kb. 8 hónaposan jött ki az első foga :D mi gyógyszertári kencével kentük neki,de volt mikor az se segített...

Szabus!
Kitartás a fogacskák miatt,ja és gratulálok a négykézlábazáshoz!
És nem baj,ha nem szeret ülni,addig is kimélve van a kis háta.

Köszi neked, is a választ,akkor megpróbálkozom én is a Schlenker Évával,ma fogom hívni nemsoká...

Jól csináljátok a hozzátápit,nagyon ügyesek vagytok Mindannyian!!Én csak azt tudom,hogy annyit,de annyit szenvedtem ezzel,hogy az nem kifejezés.... :wink: :cry: :cry: :cry:

A takarítással meg megértelek,én is akkor szoktam a legdepisebb lenni,mikor már össszegyűlnek,tornyosulnak a dolgaim,persze Dávid is akkor igényel a legjobban,és olyan kis rafinált,hogy rosszalkodással hívja fel magára a figyelmet,ha takarítani akarok,a helyett,hogy vele játszok. :cry: na akkor kibukok,és valakinek odaadom (apának legfőképp,hogy vigye el messzire,mert nem bírom........)és utána jó lesz!!! :D

Ja és tejpépet nem is tudom hány zacsival dobtam ki :( vagy jobb esetben odaadtuk uncsitesónak.Mindegyiket kipróbáltuk,de semmi.

Én egy éves koráig mindennap adtam neki a konakiont, por alakban, és a mai napig szedjük a D vitamint. Nyáron volt egy szünet,de most ősszel,ismét kell neki egy felet adnom,nektek nem?

Ugyanilyen csőrős poharunk van csak zöld.Néha kifolyik oldalt a cucc,mert rosszul tekerem rá,de hallottam mástól is,hogy Aventes betegség :? ez a folyás. Ja és elég nehéz kitiszítani a belsejét,mert olyan fura gumi anyaga van,fülpiszkálóval kell a csőribe benyulni és talán akkor szépen kijön. :oops:

Már fel is ébredt.....mi van a levegőben??
Álomanókat akarunk!!!!!!!!!

puszi
ildikó,már félkezezek,bocs azért kicsi minden
ilgya1

Na sziasztok!

Elaludt a Dávid,így egy kicsit jövök pótolni az elmaradásomat....

Nem is tudom hol kezdjem.....

Az előző oldalt nem látom,azt hiszem bőven elég lesz ha csak ezt az oldalt nézem végig...

Szeee!
Gratula Melinda újabb tudományához,olyan jó dolgok ezek.....

Kell még szívni a noziját?

Úgy látszik ez egy ilyen időszak,mindenki taknyos egy picit,Dávidnak is egy pár napig megint kellett szívni,de szedi a vitamint,így más tűnete nincs és ez is gyorsan lezajlott...lekpopgom.

Én csak két szülésznőt fogyasztottam el :D ,sőt, csak egyet és felet,mert miután elment a Barbi a másik oda se jött szinte,csak a lábamat fogta miközben a doktor úr hímzett éppen össze,már az arcára se emlékszem. :oops:

Mint már írtam nagyon tetszenek a képek,amit felraktál, :wink: különösen a kinyúlós,az valami haláli, :D és azt figyeltem meg,hogy milyen hosszú Rotyika,hány cm?(Most látom,hogy más is észrevette :wink: )

Kicsilány!
Nem irigykedem a szombati éjszakád miatt :shock: igaz vannak nálam is rosszabb napok,és még mi vár rám???Ajajajjjjj

szegényke,nem tudom mit lehet csinálni álmatlanság ellen?????

Mennnek a gyógypuszik Poginak!

ÉS a szopinál ugyanezt éreztem,szal nem vagy hűlye,mert valahol ez normális érzés,én 23 hónapig szoptattam a Dávidot,de így is megviselt lelkileg,valahol...pedg már csak alvásnál szopizott a végén,meg reggeli összebújásnál.Az olyan jó volt!!!!Mondjuk,ha 1 évesen elutaítja a dolgot,nem erőltettem volna.....

A lányokkal egyetértek!!!!!!!!!!!!

Gombócka!
Kár,hogy nem találkoztunk a doki bácsinál,remélem akkor összejön a 26-a,még eddig jónak tűnik.
Köszi a szülésznős tanácsokat!!!

Dávid is oda volt a brokkoliért :D

A lábbeli ügy tényleg kényes kérdés,majd később még rosszabb lesz :twisted: most egyelőre lehet nekik olyan jó kis pamutos kis kocsi cipőket venni,mert még nem lényeg,hogy tartsa a kis bokáját,de a bababoltban is biztos ajánlanak valamit...
vagy valami kis kötött zokni,ami vastagabb...

Úgy látszik Mincsike Dávidot utánozza,nekünk is kb. 8 hónaposan jött ki az első foga :D mi gyógyszertári kencével kentük neki,de volt mikor az se segített...

Szabus!
Kitartás a fogacskák miatt,ja és gratulálok a négykézlábazáshoz!
És nem baj,ha nem szeret ülni,addig is kimélve van a kis háta.

Köszi neked, is a választ,akkor megpróbálkozom én is a Schlenker Évával,ma fogom hívni nemsoká...

Jól csináljátok a hozzátápit,nagyon ügyesek vagytok Mindannyian!!Én csak azt tudom,hogy annyit,de annyit szenvedtem ezzel,hogy az nem kifejezés.... :wink: :cry: :cry: :cry:

A takarítással meg megértelek,én is akkor szoktam a legdepisebb lenni,mikor már össszegyűlnek,tornyosulnak a dolgaim,persze Dávid is akkor igényel a legjobban,és olyan kis rafinált,hogy rosszalkodással hívja fel magára a figyelmet,ha takarítani akarok,a helyett,hogy vele játszok. :cry: na akkor kibukok,és valakinek odaadom (apának legfőképp,hogy vigye el messzire,mert nem bírom........)és utána jó lesz!!! :D

Ja és tejpépet nem is tudom hány zacsival dobtam ki :( vagy jobb esetben odaadtuk uncsitesónak.Mindegyiket kipróbáltuk,de semmi.

Én egy éves koráig mindennap adtam neki a konakiont, por alakban, és a mai napig szedjük a D vitamint. Nyáron volt egy szünet,de most ősszel,ismét kell neki egy felet adnom,nektek nem?

Ugyanilyen csőrős poharunk van csak zöld.Néha kifolyik oldalt a cucc,mert rosszul tekerem rá,de hallottam mástól is,hogy Aventes betegség :? ez a folyás. Ja és elég nehéz kitiszítani a belsejét,mert olyan fura gumi anyaga van,fülpiszkálóval kell a csőribe benyulni és talán akkor szépen kijön. :oops:

Már fel is ébredt.....mi van a levegőben??
Álomanókat akarunk!!!!!!!!!

puszi
ildikó,már félkezezek,bocs azért kicsi minden
ilgya1

Sziasztok!

Ildikó!
Mi ez a nem felejtünk el szöveg? :evil: Már hogy felejtenénk el?
Hú, de sokat írtál, persze ez jó.
Miért szenvedtetek a kajákkal? Válogatós Dávid?

Köszi a bókokat. Nem tudom pontosan hány cm Rotyi, de ha abból indulok ki, h. eddig minden hónapban 2 centit nőtt, akkor 66.

Sajna még mindig tiszta takony, de szerencsére jókedvű, de az orrfolyás nem akar elmúlni... :(

Szerintem azért kell télen újra D vitamint adni, mert akkor nem süt annyit a nap, és vmi köze van ennek a vitaminnak a naphoz. Mi egyelőre csepp formájában folyamatosan szedjük, bár már csak 2 naponta, mert jól csontosodik a feje.

Képzeljétek, újra eszik Melinda. (Mármint gyümit) Ma sütőtököt ettünk. Imádja, sajnos :lol: Én ugyanis már a szagától is rosszul vagyok. A hányinger kerülgetett végig, de nem baj, lényeg a gyerek... :D

Meg rafinált mostanában, mint a cirkuszi ló :lol: Ha felébred, rögtön beszélgetni kezd az ágyában a játékokhoz v. nem tudom kihez :D, amikor benézek hozzá és meglát, elkezd rögtön nyüszögni. Otthagyom, egy idő után újra beszélget, de ha újra meglát, megint nyüszög. Elképesztő, 5 hónaposan ilyen rafkós... :twisted:

Kép
szeee

Sziasztok lányok!

Alvás...
Nálunk szerencsére a Mincsi napközben 2x alszik, egyed de., egyet du. olyan 1-1,5 órát.
Viszont az éjszakák...most is 4x kellett hozzá felkelnem. 1x beszorult a lába a rácsok köz, mert forgolódik egyfolytában, 1x csak a cumika kellett neki, kereste a drága, de nem találta, mert kiesett az ágyából (egyébként ha megtalálja beveszi és alszik tovább), 1x szopizni akart...szóval csinál programot éjszakára.
Érdekes, 6 hónapos koráig átaludta az éjszakát. :?: :?:

Tegnap nagyon jó dolgom volt délután. Lementünk sétálni apa, gyerek, én. Elaludt a mIncsi a babakocsiban és mondtam apának maradjon lenn vele, én felmegyek. Beültem egy kád kellemesen meleg, lazító, nyugtató habfürdős vízbe...nagyon jó volt!!! :lol: :lol:
Ja és van ilyen kis hordozható Cd lejátszónk, azt is bevittem a fürdőszobába, szóval még zeném is volt.

Ma is lesz egy kis szabadidőm du-án, megigérte apa. Úgy látszik hatott a múltkori kifakadásom. Úgyhgy tornáni fogok, mert úgy terveztem 2 hét múlva már le tudok menni a fitnessbe egy kicsit.

Ja, egyébként ettől az óraátállítástól én is parázok egy kicsit, mert nálunk úgy volt eddig, hogy Mincsi sötétedés körül aludt el mindig. Ugye ez nyáron 9 körül volt, és így aludt reggel 6-ig, most már fél8kor alszik...és 5kor már kukorékol.
Ő mindig 7-kor fürdik, de már alig bírjuk vele kihúzni, úgyhogy minap is már fél7-kor fürdött..szóval kicsit én is tartok tőle.

Anna,
én a mi postásunkat már vagy 5x elküldtem melegebb éghajlatra. Mi a francért kel fél óráig csengetni? És mindig akkor jön amikor alszik a gyerek!

Megyek, mert közben főzök, odaég a kaja!

PUSZZZZZZZZZ

Kép
gombocka

ha odaég, hát odaég,
Ildi, örülök, hogy jelentkeztél!
Jó ünneplést a hétvégére, várjuk a tortás képeket!

Szeee,e
egyszerre írtunk.

Gombóc

Kép
gombocka

Igen, egyszerre írtunk, szokás szerint :)
Én is főztem közben, krumplifőzeléket. Hétközben ilyen "komoly" kajákat szoktam csinálni. Sikerült jól szétfőzni a krumplit, mert állandóan itt lógok... :lol: Már látom "az uram" fintorgó képét... :twisted:

Kép
szeee

Sziasztok!

Most meg velem sz.rakodik a babanet, nem tudom, hogy mi van. :twisted:

Ildikó, örülök, hogy ilyen sokat írtál, és minden oké nálatok! Az Aventes pohár nekünk is folyik, pedig cseppmentesnek írja. Igaz, hogy a csőrén nem folyik, hanem felül azon a kis légbeeresztő lyukon. Már az itatáshoz is szkafandert kap a gyerek, és az ülőkéjét is beburkolom, mert tiszta sárgarépa, mert "motorozik" a szájával, és fröcsög mindenfelé... Persze ma is csak két kanállal evett a répából, délután csinálok neki almát reszeltrépával, kíváncsi vagyok, azt megeszi-e.

Hajnalban nálunk meg beriasztott a légzésfigyelő, a frász kitört, de csak az első csippanásig mindkétszer. Lehet, hogy úgy feküdt, hogy nem érzékelt. A mienk olyan, (Angelcare) hogy először egyet csippan, és utána 15 mp. után kezd el vijjogni. Mindkétszer csak az egy csippanásig jutott, aztán rendben volt, ez nem tudom, hogy mi lehetett. Nem is mertem visszaaludni...

Gombócka, irigyellek a délutánokért, nálunk sajna olyan későn ér haza Apa mindig, hogy esélyem sincs ilyesmire idén. Talán jövőre.
szabus

Sziasztk!

Jöttem kicsit panaszkodni! Apa most utazott el szombatig Frankfurtba, kicsit félek itthon egyedül. Ráadásul rettenetesen szarul vagyok, kiváncsi vagyok mi lesz ebből a szar náthából!
Pogikámnak szarva nőtt! Este még nem volt semmi reggek meg egy hatalmas puklival a homlokán kelt fel. Nem tudom beazonosítani mi lehet :roll: :roll:
Kép

Ildikó: Örülök, hogy jól vagytok! Jó szülinapozást hétvégére!

Óraállítás: Mág jó hogy emlitettétek, nekem eszembe sem jutott! :D

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Kicsilány, szegény Pogi, jó nagy dudora nőtt. Nem lehet, hogy éjjel beverte a fejét, csak nem ébredt fel rá, mert annyira álmos volt?

Én is szoktam félni, emiatt Anyu nálunk alszik általában, ha a férjem nincs itthon (heti két éjszaka idén) elég gáz, hogy 28 évesen ilyen beszari vagyok, de ez van :oops:
szabus

Sziasztok,

Anna,
én is arra tippelek, amire Szabus. lehet, hogy éjszaka beütötte a rácsba. Ha Mincsiből indulok ki...éjszaka 3-szor kellett kiszabadítanom a rácsok közül, állandóan közlekedik.

Egyáltalán nem vagytok beszarik.
Szerencsére én még csak 1 vagy 2 éjszakát töltöttem itthon egyedül, de a barátaink 1 villamosmegállóval alrébb laknak, ilyenkor ők állnak készenlétben. Telefont tilos kikapcsolni.
Egyébként én se vagyok túl nyugodt. Meg szerencsére a közvetlen szomszédunkkal is jóban vagyunk, szóval rájuk is számíthatok

Szabus,
egyszer nálunk is beriasztott a légzésfigyelő. És azon az éjszaka 2-szer!
Se előtte, se utána...aztán rájöttünk, hogy valószínüleg merült benne az elem.Nekünk bébycontollunk van.

Képzeljétek,
Mincsit újra kellett oltani a BCG miatt, mert nem pirosodott be neki. Ma kapta meg és nem a mi dokinőnk adta be.
Annyira szimpi volt a doktornéni, hogy valszeg átviszem hozzá a Mincsit.
Egyébként nagyon jól viselte, hazajöttünk azóta vigyorog. Lehet, hogy valami vigyor szérumot kapott? Majd sűrűbben viszem... :lol: :lol:

Szeee,
én ma zöldbab főzit csinálok, szerintem pont az a lényeg, hogy minél hamarabb elkészüljön.
Mellesleg én imádom a krupli főzeléket!!!Úgyhogy ha a párodnak nem kell, majd én átmegyek ebédre! :lol: :lol:

Puszi

Kép
gombocka

Sziasztok!

Anna,
én is arra tippelnék, hogy éjjel beverte a fejét...
Milyen ügyesen ül Pogi!

Nem kell félni, nincs mitől. Jól be kell zárkózni, azt' kész. Mondjuk én nem vagyok egy félős, ezért nem nagyon tudom átérezni.

Szabus,
jó, hogy ennyit vagy mostanában!

Gombócka,
a Liberós nyuszikat hogyan, hová kell visszaküldeni, hogy kapjunk csörgőt?

Nálunk annyi van, hogy berekedt a gyerek. Szegény, borzalmas hangja van, úgy sajnálom... :( Remélem mostmár lassan kimászik ebből a náthából...

Kép
szeee

Gombócka,
ezt nem hiszem el! Mi nagyon egy rugóra járunk, már megint egyszerre írtunk :lol:

Kép
szeee

:lol: :lol: :lol:

Kép
gombocka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?