Sziasztok!
MIcsoda élet van itt???
Voltunk uh-on, 10-re voltunk bejeletkezve, mondanom se kell hogy fél 11-kor még vártunk a dokira.pedig senki nem volt előttünk. Csak egy csókos kismama, akit körülugráltak. Aztán jött a dokim asszisztense és elkezdtem reklamálni egy kicsit, ekkor levették a vért és felvettek még pár adatot, aztán jöt az uh.
Nem az a doki csinálta akire vártunk, ő a kiscsászár ott, hanem egy sokkal jobb doki, ő érti ezt a nyaki redő mérést állítrólag a legjobban.
A gyerekből semmit nem láttam, sőt fotót se kaptam róla.
Mikor kértem,hogy lehetne-e egy képet kapnomróla, az volt a doki válasza, hogy ez nem babamozi, pedig az előttem lévő már említettcsókos kb. 5 UH képpel jött ki. Apa és Fanni is bent volt, ők látták a pocaklakót. Apa szerint sokat mozgott, lábujjait, kezét is látták. Nyaki redőve lminden rendben van, bár ez a doki szerint nem zárja ki, hogy nem lehet down-kóros, ezért van még a 12. héten és a 18. héten a vérvétel is.
Ülőmagassága már 6,07 cm, fejkörfogata pedig 2,03. Hatalmas!!!!
Míg várakoztunk találkoztam a szülésznőmmel is,bejelentkezünk hozzá is.
Aztán voltunk parafatáblákat venni, ezt rakom majd a Fanni játszisarokban a falra és ragasztok ráképeket neki, mert a falat már össze-vissza firkálta. Ezt talán nem szedi majd le.
Seat szervízben ismét eltöltöttünk több mint 2 órát. Kb. 50percetvártam a qrva villanyszerelőre, mire előkerült, aztán elkezte csinálni az autót,mikor pedig átvettem volna kiderült,hogy nem csinálták meg jól, lehetett visszavinni és újra rárakni a tempomatot,merthogy az seműködött. A rádióra holnap jön meg a kód, azzal remélhetőleg működik majd a bluetooth is.
Na ennyit rólunk.
Juc
Jó volt a vonatozás, de én a Széchényi hegytől nem szálltam el. Nekünk piszok messze van,nem hiszem hogy gyakran járunk majd oda. A kisvasút melletti pci játszira néztünk még be, hát ez se egy nagy durr! De jó volt együtt lenni, és ez volt a lényeg!
Képeket majd később, felkell még raknom a gépre és ki kell válogatni.
Köszi a Csiri-biri infót, asszem holnap megyünk Gödöllőre. HOzzánk nagyon közel van, kb. 10 perc alatt ott vagyok. csak Fannit tudjam felébreszteni!
Jobbulást minden kisbetegnek!!!!
Brigi!
Köszi a tejcsi infót, már most sokkal kevesebb tejem van.
JÓ hogy végre meggyógyultatok.
Tőlem talizhatunk, mi még egészségesekvagyunk. Ti merre laktok???
N aelküldöm még mielőtt Fanni besegít az eltüntetésbe!