Sziasztok!
Fioona!
Tudom, milyen az mikor mások fikázzák az embert, néha én is bele futok, de sajna olyan vagyok, hogy a méregtől megszólalni sincs erőm, csak hallgatok, forrok, ahelyett,. hogy jól kiosztanám, hogy ne szóljon bele a dolgainkba!
A kicsi lányod meg, mint mondtam korábban, nem fogja tini koráig hordani a pelust! Nekem CSabust az oviba szoktattam be, mikor elhagyta a pelust! Aranyosak voltak az ovónénik, hogy megengették, hogy legyen azért a zsákjában egy a bizti kedvéért!
Lilla is elhagyja, csak hát a mai pelusok nagyopn kényelmesek, és nehezebben szokjnak le róla, mint a lábán is folyós textilpelusról! Nem ? Jó kis szószátyár a lánykád? Szólj ha van már lehetséges nevbetek, kíváncsi vagyok!
Nincs gyomorégésed? Te is szőnyben fogsz szűlni? Nem túl maradi és lehangoló az a kórház?
Kicsi!
Kösz a dícséreteket, kb. most éri el Mákos 9kg! Jó kis pajtások lennének a fiúk! Máki tul.képpen mindent eszik, és általában én főzök neki! Reggel tápszer, fél 8-kor tejpép reggelinek, aztán gyümi, dél körül ebéd, du. joghurt, gyümi, vacsinak meg pép vagy fözelék! Kezdetben én is külön főztem neki, kumpi, répa pépet, majd került bele fokozatosan más gyümi is, végül hús is! Mostanában a babos, borsós kivételével csak kikapom a mienkből és darálom neki, az előbbiekhez meg főzök krumplit még, hogy ne lpuffassza! Nem panaszkodom egyenlőre, szereti a mi ízeinket! A levest tök hígan adod neki, vagy teliupakolod zöldsivel, hússal, és ledarálod? Mert ha utóbbin megeszi, akkor már bárhogy variálhatsz vele! Vagy amúgy is, csak higítsd neki, ha úgy szereti!
Nem irigyellek, hogy nincs segítség, tom így hamar be tud fordulni az ember! Néha kell, hogy más is legyen velük!
Tegnap szülői volt az oviban, csak úgy dagadt a májam, mikor azt mondták hogy sokat fejlődött, pedig ő a legkissebb a csop.ban. Ja és persze már kezd rosszalkodni is! Szerintem nagyon jó kis ovijuk van!
Akartam neki venni tornacipőt a kínaiban, mondván azt a fél órát kibírja abban is tesin, hát ne hogy azt higgyétek kaptam! Minden van, csak az ő mérete nincs! Ma mehetek Tb.-ra! Viszont tök jó kardikat láttam és csak álltam és fájdítottam a szívemet , mert hát a gyereknek kell vásárolni! De legalább tudok mit kérni a "Jézuskától"!
Ti már kérdezgetite3k mit szeretnének karácsonyra?
Szi Erázs!
Örülök, hogy nem csak én vagyok kezdő! A kicsid is Kislány? Nagyon irigyellek, bár én 3 gyereket kértem a Jóistentől két fiút és egy lányt, amiből a két pöcsi már megvan, de a lánykára asszem még várunk! Valahogy mint Kicsi, nekem is sok még egyszerre minden, de talán belejövünk!
Lányok: nálatopk volt keresztelő?
Fioona: látszik már a pocid, sokt hízol? Meg tudsz mindent enni? Nem tudnál elaludni bárhol és bármikor, bármilyen pózban?
Nagyon szép napot nektek, most már mewnnem kell, mert feltett szándékom, hogy felrotálom a kertet parkosítás céljából!