Új privát üzeneted érkezett!

Viol,
Drukk anyukádnak, hogy minél előbb jól legyen! Az altatásnak lehet ilyen hatása, hogy hánynia kell. Szerintem ma már jobban lesz!!

Eszti!
Remélem nem tart olyan sokáig a betegségetek mint nálunk! Hétvégére meg kell gyógyulnotok!!!

Nercsi,
Nem irígyellek a házbeli csetepaté miatt. Szerintem is a többség dönt, amúgy.

Én olyan rég ittam bort/bármit h a múltkor megittam 1 decit(!) és esüszöm benyomtam tőle! Tök fura volt, de sajnos hamar elmúlt! :cry: :lol:

Én per pillanat nem vágyom harmadik babára, de vannak napok mikor igen.
Ma megyünk oltásra, meg fura pöttyök vannak a kis arcocskáján, azt is megmutatjuk.

Reni,
Azzal a járókával azért óvatosan, ilyenkor ha térdel bármikor felállhat ha felhúzza magát. Nem lehet lejjebb tenni az alját?
Még azt akartam kérdezni a kis Lara hányszor szopizik még?
Vendég

rik!Ez a ház az anyósé!Úgy volt,hogy a Balázsra iratja,de nem így lett ezért költözünk.Meg én ezt nem érzem othonomnak,mert nem a miénk és nem is igazán érzem jól magam itt!Hozzá kell tennem,hogy anyós egész nyáron itt van mikor elkezdődik a hegyszezon. és ez egy kicsit sok!Itt a hegyen pl. már 2.5 3-millától kapni kertes házat amire persze kell rákölteni,de nem sokat.Aztán Bagolán"ahová én szívesen költzönék ez 5 km-re van tőlünk"ott már 8-milláér kapni egy 3-szobás családiházat!Ezért jó Kanizsa,mert olcsók a házak lakások.Falun egy kétszintes házat már 4-milláér kapsz!Egy albérlet itt 25+rezsi!
Nem vagy bolond,mert én is egyre jobban szeretném.
Levi már jól van tegnap kialudta a lázt teljesen ma már hőemelkedése sincs!

Nadine!Örülök,hogy anyud jól van és nemsokára szaladgálni fog!
Én is néztem a Megatáncot!Melyik volt az oszt.társad?Bekerült a 16-ba?De jó lenne ha én is így tudnék táncikálni......!!!
Az a mennyiség nem sok amit megiszol!Én mikor terhes voltam és szopi közben is sört ittam!

Vero!Drukk az oltásra!atya ég!Mátr négy hónapos Ivi baba!Iszonyúan repül az idő!!
Vendég

rik!Ez a ház az anyósé!Úgy volt,hogy a Balázsra iratja,de nem így lett ezért költözünk.Meg én ezt nem érzem othonomnak,mert nem a miénk és nem is igazán érzem jól magam itt!Hozzá kell tennem,hogy anyós egész nyáron itt van mikor elkezdődik a hegyszezon. és ez egy kicsit sok!Itt a hegyen pl. már 2.5 3-millától kapni kertes házat amire persze kell rákölteni,de nem sokat.Aztán Bagolán"ahová én szívesen költzönék ez 5 km-re van tőlünk"ott már 8-milláér kapni egy 3-szobás családiházat!Ezért jó Kanizsa,mert olcsók a házak lakások.Falun egy kétszintes házat már 4-milláér kapsz!Egy albérlet itt 25+rezsi!
Nem vagy bolond,mert én is egyre jobban szeretném.
Levi már jól van tegnap kialudta a lázt teljesen ma már hőemelkedése sincs!

Nadine!Örülök,hogy anyud jól van és nemsokára szaladgálni fog!
Én is néztem a Megatáncot!Melyik volt az oszt.társad?Bekerült a 16-ba?De jó lenne ha én is így tudnék táncikálni......!!!
Az a mennyiség nem sok amit megiszol!Én mikor terhes voltam és szopi közben is sört ittam!

Vero!Drukk az oltásra!atya ég!Mátr négy hónapos Ivi baba!Iszonyúan repül az idő!!
Vendég

sziasztok cajok!

gabó,köszi az izgulást,megvagyunk,csak szombat-vasárnap soproni vendégeink voltak(péter ex-munkahelyéről jöttek srácok),azóta meg megint betegeskedünk.nekem baromira fáj a torkom(vettem gargalizálót,ezzel kicsit jobb,nem szeretnék dokinál sorakozni),zórának meg megint az orra,tegnap este már lázas is volt,nem tudom mi lesz.az ínye mintha domborzati térkép lenne,a bal alsó első rágó fogánál úúúúúgy meg van duzzadva,talán attól van ilyen szarul(legalábbis remélem nem a torka megint).már tegnap a szájsebészet is eszembe jutott,péter természetesen lecseszett,hogy nekem vajon kivájták a fogaimat annak idején?! :? :wink: :roll: :shock: ,de tényleg borzasztó és már talán egy hónapja ilyen.úgyhogy lehet,hoyg megyünk majd a doki nénihez.

hát röviden ennyi,mennem is kell,lassan ebéd,csak már nagyon hiányoztatok(elment az időm a sok olvasással,annyit írtok mindig :idea: )

mindenki nek szép napot,a betegeknek hamar gyógyulást.

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Szemizo!Sajnálom,hogy betegeskedtek!
Ne aggódj Zóra foga ki fog bújni.Sógornőm pot így járt a Csongi rágóival hólyagok voltak az ínyén elrohant dokihoz és megnyugtatta,hogy nincs semmi gond majd áttöri a fogacska és így is lett.Ez kb. 1-hót vett igénybe!
Akkor vol tegy kis noszizás igaz?Jó is az!
Mielőbbi jobbulást!!
Vendég

Sziasztok!!!
Viol

anyud ugye jobban van már??Az tényleg az altato hatása lehetett.Nem épp kellemes mellékhatás...
Nagyon szoritok neki,mielőbbi gyogyulást!!!

Szemizo

A kis Zorának is jobbulást!!!Lehet attol volt lázas is???
Amikor irtad a fogát,azt hittem neked kell kivágni valamit.Mondom jesszus,de aztán elolvesam mégegyszer.Hülye Erika!!! :x :x Tényleg jobbulást neki,és mielőbb bujjon ki az a kis fogacska!!!Mennyi van már neki???

Eszti

Ti hogy vagytok!!!????

Gabo

hát nem nagy pénz ott akkor a ház!!Itt minek ilyen drágán adni őket,nem is értem.Munkalehetőség van arra???Már megszoktál ott??MIota élsz ott???
Mikor vesztek házat???

Vero

én amikor megszültem a Petrát és hazajöttem a korházbol,pakoltam el a terhesruhákat,sajnálkozva mondtam a Gyulának,hogy de kár én többet nem veszem ezeket fel!! :cry:
Erre az én drágám azt mondta,hogy honnan tudod??
Akkor abban a pillanatban dőntöttem el hogy lesz még egy...
Bár amikor szültem is,a Gyula kint várt.Mikor bejött mondta,hogy hatudta volna hogy ilyen hamar meglesz bejött volna.Na majd a 3.-nál.... :lol: Még akkor nem esett le.. :roll:
Vendég

rik!Drága város drágaság "szegény" város olcsóság!
Munkalehetőség gagyi!Vagy keribe mész el v.sehova!JA vagy gyárba 3-műszakba!NA hát azt nem!Az irodákba már meg van mindenkinek a helye!Ezért is akarok suliba menni,hogy ne má a keribe rohadjak meg!
Igen megszoktam már itt van sok barátom,ismerőseim!
2000 nyarán költözünk ide haza pontosan ezek miatt amiket előbb leírtam!
Hú én mikor megszültem azt mondtam többet soha ha mégegyszer át kell élnem mindezt!De aztán mára halványodott el az a sok kín,hogy jöhet a következő!!

Ági!Merre bujkálsz?
Vendég

Házat majd akkor veszünk ha el lesz adva apósom háza!
Remélem mielőbb!!
Vendég

Sziasztok!!!

Csajok, minden betegeskedő babának jobbulást kívánok!!!!

Gabó, Rik, én is vágyom már egy másodikra. Úgy látszik ragályos. :lol: :lol: Nem ám!!
DE én is úgy voltam vele az elején, hogy egy lesz. De most hogy látom Alízt, hogyan fejlődik, milyen huncut....és még sorolhatnám, úgy érzem kell még egy baba, hogy mégegyszer átélhessem. Igazából valami ilyesmit érzek, nem tudom pontosan.
És teljesen más érzés mint először. Első terhességnél és babánál nem tudja még az ember mire számítson, a második szerintem teljesen más lenne, más érzelmekkel. Nem azt mondom hogy az elsőt nem várja az ember, csak máshogy.
Na ezt jól megkevertem. :lol: Lényeg az, én is akarom!!!!! :lol: Bár nem most, talán 1 év múlva. :wink:
Pedig szülés után én is azt mondtam, hogy soha többet! Még a Petinek is mondtam, ha még egyszer a szülőszoába juttat megölöm!!!

Viol anyukád ma már jobban van???

Erika

Kép
Kép
nercsi

Nem csak a betegeskedő babának, hanem a mamának, papának, tesónak is jobbulást!!!
Kép

Erika

Kép
Kép
nercsi

Sziasztok!

Gabo!

Itt a környeken van azert meg egy par haz, es persze ne felejtsem el mondani, hogy az egesz csalad RENDÖR! :) :) Sogornöm meg sogorom is itt laknak a szomszedba. Es van jo par rendör ismerösöm is, ugyhogy tudnak hova kell jönni. :) Szoval nincs mitöl felnem, de azert jobban szeretem ha Dieter is itthon van. Bar mar megszoktam hogy neha egyedül vagyok ejjel, mert az elsö ferjem anno discot csinalt es heti 3 alkalommal dolgozott utanna majdnem ket evig egyedül eltem, ugyhogy ez a heti 1 v. max.2 alkalom mar nem olyan rossz.
Mar irtam talan, hogy Dieter a rendörsegen edzökent is dolgozik es emiatt jar különbözö tanfolyamokra . Valamikor csak elmelet van valamikor meg sport. Ö nagyon elvezi, mert igy legalabb nem olyan egyhangu a munkaja.

Vero!

Igen talan tenyleg jo ötlet, hogy lejjebb tegyem a jaroka aljat, jobb a bajt megelözni.
Lara altalaban meg 3-szor szopizik. De ma 2 honap utan elöször ujra 12 orat aludt egyben, ugyhogy ejjel nem kellett szoptatnom ezert ma csak 2 szopi lesz es 2-szer kap "rendes" kajat.

Nercsi!

En ugyan igy vagyok a masodik babaval, latom, hogy LARA mennyi boldogsagot tud szerezni ezert szeretnem ugyanezt megegyszer atelni. En a szülöszoban mar azt mondtam a Dieternek, hogy szülök megegyet, de jo sok idönek el kell mulnia. :)
De azert most mar bennt lennek jövöre egy terhessegbe! :)

Kép
Kép
reni76

Miert nem müködik a babafalva vonalzo?

Nektek?

Kép
Kép
reni76

Most futottam at a Lakohely szerinti topikokat es a milyenk a 4. helyen all a valaszadasokban.
Szoval pörgünk ezerrel! :)

Nitta!

Hol vagy? Minden okes?

Kép
Kép
reni76

sziasztok

köszönöm az érdeklődéseket, anyu sokkal jobban van, eszik és megy. azt mondta: ég és föld a két nap közötti különbség. szal OK. :)

vero,
mi volt oltáson? minden OK? nem lázas?
és a pöttyök?
és ivánka hányszor szopizik egy nap? (renitől kérdezted, gondoltam én meg tőled... :))

gabó,
volt oszt.társam nem került be a 16-ba... :( de akkor is jól táncol, punktum! :)

csilla,
jobbulást az egész családnak! nektek mostanában gyakrna kijut a betegségekből... :(

[quote="Nercsi"]D írta:NercsiE én is úgy voltam vele az elején, hogy egy lesz. De most hogy látom Alízt, hogyan fejlődik, milyen huncut....és még sorolhatnám, úgy érzem kell még egy baba, hogy mégegyszer átélhessem. Igazából valami ilyesmit érzek, nem tudom pontosan.

Néha én is pontosan így gondolom, de tök ugyanígy. Viszont itt erősebb a döntés, hogy dorka marad csak...

nadine81

reni,
jajaja, beindultunk! :)

nittát már én is kérdeztem valamelyik nap, igaz csak itt...

nekem bejön a vonalzóm... te változtattál rajt vmit?

nadine81

Megjöttünk az oltásból Iváncsi 8360 g és 70 centi. Óriásbébi :lol:
Kapott kencét a kis pöttyeire, allergiás valamire csakúgy mint mindenki a családban. :? Doki szerint kinövi, reméljük úgy lesz.

Kisbetegeknek jobbulást! Meg az anyuciknak is!

Megyek mert nyügi, később jövök!
Vendég

ja, ma találkoztunk beussal és vivivel a védőnéninél. :) tyűűű, vivi milyen nagylány!! :) láttam a kis popsiját, meg pucérkodni is... :D :oops: :D

nadine81

vero,
ejj, ez igen!! szép számok! :)

dorka még csak 5920 g és 63,5 cm... :roll:

nadine81

De a Dorka kislány és nincs (gondolom) 190 centis apukája! :P Ő így tökéletes!! :P Képzeld ha ő is ekkora lenne kislány létére! :shock:
Vendég

Vero,
igaz! :D

nadine81

őpm, n.

nadine81

Viol

Örülök,hogy anyud jol van!!További jobbulást kivánunk neki!! :D

Vero

Ivi egy óriásbébi!!!A hosszához még a sulya se piskota!!!!Hányszor szopik???Mennyit??
Teso nem féltékeny??

Lányok azért ez jo,hogy aki nem gondolt babára,belejött és szeretne!!Ez azt jelzi hogy szerettek anyucik lenni!!! :lol: :lol: A legjobb dolog!! :wink:
Vendég

Jaj, tényleg már kérdezted! Nem féltékeny, csak nagyon kicsit. Mondjuk ha mondom hogy kisnyuszim, megkérdezi: Kinek mondtad? :lol: (Mondom neki hát neked! :lol: ) Meg ha nagyon körbeugrálják akkor odajön és valamit elkezd mondani/mutatni hogy vele foglalkozzunk. Ennyi. Amúgy meg szereti, puszilgatja és hát elmegy játszani a szobájába. Neki azért nem annyira érdekes egy kisbaba hogy órákig foglalkozzon vele. Mondjuk szokott neki dalolni, az nagyon megható.

Sokat szopik, számszerint meg sem tudom mondani, de nem 5x- 6x, hanem többször és éjjel is :oops: :oops:
A nagy is így játszott, csak akkor szopott kevesebbszer mikor már evett mást is rendesen, mondjuk már legalább 2x egy nap. Akkor már nem szopott annyit.
Gondolom azért kajál ennyit mert nagy baba, de pl nem dundi (annyira :oops: ) inkább nagyon hosszú.
Vendég

[quote="Vero"]S írta:Verookat szopik, számszerint meg sem tudom mondani, de nem 5x- 6x, hanem többször és éjjel is

Vero,
huhh, nálunk is így van, én meg már azt hittem ilyenkorra már be kéne állnia egy rendszernek. Vagyis tudom, hogy jó lenne, ha beállna, de akkor ez nem törvényszerű. Én már nem nézem, hogy mennyi idő telik el a szopik között. Persze azért nem óránként vagy másfél óránként, de kettő vagy két és fél, az már inkább. Nálunk még annyi különbség, hogy éjjel nem kel fel. Vagyis olyan heti bontásban egyszer. De ez is olyan 3 óra körül van. Az én 5 órai kelésemhez képest az meg már hajnalnak számít... :roll: Szal általában úgy megy, hogy fürcsi után - kb negyed hét, fél hét (a fürdés)- szopizik, aztán amikor már látszik rajt, hogy kelekóla - olyan nyolc körül - megint cici, és abban elalszik. Ilyenkor nem számít, hogy előtte egy-másfél órával kajált. Ez olyan nyugi-cumi. :D És húzza olyan ötig-hatig. Akkor ébred, kaja.
Alvásügyben már beálltunk. Napi 3, plusz az éjjeli. Mert amikor reggel ébred, délelőtt alszik egy rövidet - fél vagy háromnegyed óra - aztán úgy dél körül egy remélhetőleg hosszabbat - óra vagy másfél, előfordul ritkán kettő is :) - és akkor van egy délutáni, a délelőttihez hasonló hosszúságú. Az meg pont elég arra, hogy ne legyen zizi fürdésnél. Szerencsére nem is az, tök élvezi. Na, az öltözést már nem annyira... :roll:
Fú, bocsi, ha hosszú lettem.... Most ráérek. Ja, mert most meg elaludt abban a bizonyos fürdés utáni kajában, amiben ritkán szokott... Így még zsák sincs rajt... :? Az előbb néztem meg, már a segge alatt van a takaró... :? Művészet így lerúgni... Majd később zsákba tesszük együttes erővel, ha Gábor megjön. Ha feébred benne, gyors rácsatlakozás a cicire, "oszt" alvás! :)

Na itt a vége, fuss el véle... :)

Ma este gondolom megint kevesen leszünk, Született feleségek lesznek... :shock:
De nekem Szökés! :)

nadine81

[quote="Viol"]A írta:Viollvásügyben már beálltunk. Napi 3, plusz az éjjeli. Mert amikor reggel ébred, délelőtt alszik egy rövidet - fél vagy háromnegyed óra - aztán úgy dél körül egy remélhetőleg hosszabbat - óra vagy másfél, előfordul ritkán kettő is - és akkor van egy délutáni, a délelőttihez hasonló hosszúságú.

Nálunk ugyanez!! Csak ő este 8 vagy fél 9kor fürdik és utána komfort-szopi, alvás. Az éjjelek változó, minimum 2 kelés, maximum nincs. :P De ha rengetegszer kel, van mikor cumit kap és vissza. Hál'Isten ilyen ritkán van. Legtöbbször 2szer 3szor kel fel éjjel.

Nappali evés: ugyanúgy mint Ti. Ha sétálunk vagy alszik csak akkor van 3 óra kihagyás. Szerintem ez nem baj, igény szerint szoptatunk! :P
Vendég

Én a szökést felveszem és majd holnap nézem!!! 8)
Vendég

Vero,
nekünk az a szar video nem veszi fel - illetve nem mindig - a hangot, csak a képet... :evil: Így meg egy kicsit élvezhetetlen...

Akkor látom nálatok is megvan azért a Menet! :D Az igény szerinti meg jó dolog, amikor ő akarja! :)

Ja, ma meg azokat a tejpépeket ajánlotta a védőnő, hogy ha gondolom, azt is kipróbálhatom.

Mit gondoltok??

nadine81

nadine81

Én tejpépet tuti nem adok, így is úgy néz ki tejfehérje-algériás a kicsim, mert kiütötte valami és most a doki utasítására nem iszom tejet. Ha pár nap múlva rendeződik újra iszom és ha pöttyös lesz, akkor sajnos...

Tejpépet anyatejcis babáknak nem is kell ennie, én úgy tudom. Mondjuk ez a saját véleményem, de én biztos nem adok neki. Vettem egyet még régebben, de elolvastam a dobozt és tápszer van benne, ami ok, nade MILYEN? az ugye nincs rajta. Amúgy azok a reklámizék (füzetek) amiket kapunk tele vannak BAROMSÁGOKKAL a hozzátáplálásról. :evil: Pont ma b..sztam ki egyet, olyan ideges lettem rá. :evil: Milupás volt asszem.

Van itt egy hozzátáplálós topik, egész jó (mondjuk néhány hsz kicsit régi :() ott is van szó ezekről a pépekről. Mindjárt megnézem hogy lehet meglelni.
Vendég

Babanet Társalgó » Gyermeknevelés » Táplálkozás - Hozzátáplálás
Vendég

» ez itt egy nyíl lett volna :twisted:
Vendég

Vero,
köszi, megnéztem, de ez nekem rengeteg info és sokat kell olvasni, mire megtalálom a nekem fontosat!!
Inkább kérdezem tőletek! :oops:

Különben nekem 1 db termékmintám van, az Milupa... :shock: :D

Na, lépek, megjött az uram - és parancsolóm :shock: :D - odabújok hozzá... :wink:

nadine81

Vero, már én is rég kiszórtam mindent!!!!!!!!!!
És igény szerint szoptatok, két napja éjjel Janka is felébred a szoptatásra és inni kér, na meg hogy vegyem fel :roll: :roll: :roll:
Alig féltékeny a szentem! Na de hogy lehet arra ráérezni, hogy mikor kel Ágnes, mikor az is változó?????????????????

Viol, még az itteni védőnők is azt mondják, hogy 6hónapig semmit, pedig vannak ötleteik :roll: :idea: :lol:

Többiek, a második terhesség egészen más mint az első :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
amica

Nercsi!Na jól van látom te is kedvet kaptál!!A végén Már majd egy futbalstadiont kell kibérelni egy babatalihoz!!!Mókás lenne!

Reni!Akkor be vagy biztosítva rendőrökkel rendesen!
Én erről az edzősdiről lemaradtam ez tök szuper!

Vero!Hú tényleg óriásbébi!!Előkerestem Levus ekkori mérését 8050 és 70cm!Majdnem egy súlycsoport!Nagyon szép nagy baba!
Láza nem lett?

Nadine!Örülök,hogy anyukád már vorgonckodik!
Vendég

Dobok fel pár tegnap esti képet!
Kép
Kép Ezt muszáj volt feltennem
Vendég

Az én férjemnek ugyanilyen boxer gatyája van!!!! :lol: :lol: :lol:

Nem lett lázas, de azért éjjel sírdogált. :cry: Most egy ideig nem böködik szerencsére.
Vendég

Akkor ez ilyen férfi egyengatya! :lol: :lol: :D :D
Az jó ha nem lett lázas!Most már csak 15-hósan kap?Vagy most hogy van?A hók száma nem változott csak az oltások száma?
Vendég

15 hósan igen. Régen nem tudom hogy volt, mert nem emlékszem. :oops:
Vendég

Helló mindenkinek.

Ez tényleg "egyengatya" :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nálunk is igény szerint megy a szopi,újabban megint többször,nem is bánom.Persze inkább éjjel. :? Napközben is,de akkor már rágcsál mindenfélét.Tegnap vendégségben voltunk,elkapott egy vaníliás karikát.Nem lehetett elvenni,úgy hisztizett érte.Minden kaját megrág pedig én még mindíg csak 2 fogat látok :D .Bár felül nem hagyja megnézni.

Hú,Iván mekkora!És én még el voltam telve Bence 10 kilójával! :roll: Egyik nap itt ült az ölemben,pont Iván nagyon édi sapis képét néztem,Bence rámutatott és azt mondta,baba.Most először :D

Viol,Bencének ahányszor tejpépet adtam,kihányta.

Sajnos már mennem is kell.Ebéd után amíg alszik a Bence gyorsan megpróbálom utólérni magam,este meg bezuhanok az ágyba.De mindíg olvasom mit írtok.

Kép

Kép
hajnus

Sziasztok!!

Viol, Reni köszi a hiányolást!!

Jól vagyunk, csak most úgy peregtek a napok. Olvastalak titeket közben, csak nem jutottam el az írásig.

Lett új szélvédőnk, próbáltuk viccesen elnyomni a szomorúságot. Legalább szép tiszta!:lol: :lol: :lol: Sikerült találkozni a régi barátaimmal hétvégén, 3 éve nem is beszéltünk. Olyan jó volt!!! Az idióta volt pasim miatt (aki rongálja a kocsit) szakadtam el tőlük, és most végre jól kidumáltuk magunkat.:lol: :lol: Kiderült: Nem én vagyok az egyetlen akit zaklat az a szemét, csak én vagyok a központi dolog nála. Nem tudom, hogy örüljek, hogy más is látja milyen, vagy féljek mert ez már beteges!!! :shock: :shock: :( :(

Viol,
Örülök, hogy anyud jobban van!!

Jók a fényképek!! :lol: :lol:

Jobbulást a betegeknek!!

Én ma megkínoztattam magam, ki kellett húzni a bölcsességfogam. Most olyan, mintha szétesne az agyam:shock:, de legalább túl vagyok rajta. Az elmúlt hónapokban rendbehozattam magam teljesen, remélem jódarabig nem látok fogorvost!! :twisted:

Hát amint beléptem oda, ott is az volt az első, hogy közölték milyen lennt van a pocakom. :shock: :shock:

Csütörtökön megyek UH-ra, már nagyon várom!! :lol: :lol: :lol:

Olyan jó, hogy ekkora kedvet kapott majdnem mindenki a következő babához!! Így mindig lesznek itt pocakosok!! :lol: :lol: :lol:

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Viol!
Jobbulást anyukádnak! Mihamarabb gyógyuljon meg!

Vero! Tényleg jó nagy baba Ivánka! Az én Szintim csak 7 kiló! :)

KépKép
nicika

Szia Nicika!

Mi még nem ismerjük egymást, de én már sokat olvastam rólad, tőled. Mielőtt elkezdtem irogatni, visszaolvastam januártól mindent.
Én 22 éves vagyok, a férjemmel az első babánkat várjuk, eddig úgy tűnik kislányunk lesz, akit Zoé-nak fogunk hívni. Örülök, hogy újra itt vagy! Nézegettem fényképeket Szintiről a honlapotokról, hát egy tünemény!! :D :D
Hétvégén készült kép a nővérem kislányáról Dóriról és rólam, felteszem megmutatni.

Kép

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Én is már olvasgattam rólad mióta irogatsz! Gratulálok a pocilakóhoz. Lassan meg is érkezik! Biztos nagyon várjátok már. Sajnos már jó régen nem mutattam képet Szintiről! Pedig nagyon huncut már!
Ja és most hogy itt vagy, már nem én vagyok a legfiatalabb a csapatban! Én amúgy 24 éves vagyok!
Sokat csavargunk Szintivel, úgyhogy vannak napok hogy nem írok!
Tegnap is barátnőmnél voltam Sopronban: egy napon szültünk és neki is kislánya van (Ada). Pont olyan huncut mint a Szinti, nagyon hasonló a jellemük. Alig lehet őket bepelenkázni. Sokszor csak a bugyipelenkát tudom ráfeszegetni, de azt is csak nagy nehézségek árán. :)

KépKép
nicika

Lányok!
Nincs valakinek eladó biciklis ülése? Vagy nem tudtok valakit aki eladná? Olyan kellene amit előre lehet szerelni, alsóvázra!

KépKép
nicika

Nitta!Nagyo helyesek vagytok a képeken.Két szőkeség!
Hogy derült ki,hogy a volt pasid rongálódik?
Most már igazán érdekel ki az hátha ismerem!Ha ide nem akarod küld el privibe!Nekem is volt részem ilyen bolondal már a rendőrséghez mentünk,hogy mit lehet tenni egy ilyen őrült fasszal!

Most jóét mindenkinek!
Vendég

Jó éjt!
Vendég

Nitta,mintha csak a te kislányod lenne :D

Niki,nekünk nincs sajnos,már elajándékoztuk :? Tegnap a Fűzfasor felé sétáltatok?Mert ha igen,akkor láttalak,de csak autóból...

Viol,Anyud???

Zsani,jól vagy?

Jó éjszakát mindenkinek.

Kép

Kép
hajnus

sziasztok!

huhh, azt hittem sokat írtatok, de nem...

gabó,
hát nemtok mit mondani a képekhez! :D qrva jók! :D

nitta,
szupi, hogy találkoztál a barátaiddal! :P a volt pasi miatt ne már, hogy teljesen elveszítsd őket!

niki,
én nemtok ülést szerezni... :(

hajnus,
hát, a vaníliás karikára én is bárhol, bármikor rá tudok cuppanni! :D

ma kiakadtam kicsit. vagyis nagyon. dorka megint nem evett. evett reggel, délelőtt olyan 9 körül, délben főzelék, aztán órákig semmi, ezért kibontottam a tápszert... azt így-úgy megette, olyan 80-at. aztán úgy hat körül szopizott végre. de egész nap próbálkoztam a szopival. vagy hússzor kicsomagoltam neki magam, sosem kellett. egyik sem. amúgy jó kedve volt, de ha odakerültünk, hogy szopi, sírt, mint a rosseb. ha végre rá is cuppant, szívott párat, elengedte, elfordította a fejét és sírt tovább, erősebben. de arra már spriccelt a tejci. de nem kellett. és az esti szopi is olyan tessék-lássék volt. aztán fürcsi után nem is kellett neki, később próbáltam. megint ugyanaz, csak most nem sírt. de járt keze-lába, mocorgott, mindig pont a másik irányba fordult, mint ahogy mellette voltam. egyszerűen elfordult tőlem. 5-6 perc alatt rengetegszer rácuppant, szívott kettőt, aztán elfordult, aztán újra vissza. de közben megint ömlött a tej. kezemre, ágyra, fejére, fülére. kicsit elegem volt. mintha nem is érdekelné, olyan kis kelekóla, zizi. de nem sírt most, csak izgett-mozgott, tapogat mindent. előtte meg a lába a szájában és szívja, mint állat... nem értem. ott a tej, spriccel a szájába és nem kell.
bocsi ha hosszú voltam, csak most már tényéleg nem értem. itt vagyok vele egész nap, szopizhatna, amikor akar, de nem. jó, ez most megint csak egy nap volt, de volt már egyszer ilyen korábban is. kicsit türelmetlen vagyok, mert szopi ide, tápszer oda, így tényleg nem fog hízni. hát mellémegy a tej, nem is bele a gyerekbe! nem hiszem el, hogy ennyi elég lenne neki. sztem 50-60 sem megy belé. ennyit még a kórházban evett. nincs étvágya, vagy mi van??
na megyek, alszok picit, várom a holnapot, hogy mi lesz.

pussz

nadine81

Sziasztok csajok!
Köszönöm a gyógyulásunkra való utalásokat!Bejött!
Végre egy picit köztetek lehetek. :D

Hallottatok róla,hogy Szombathelyen van egy óriási játszótér?Nem is játszótér hanem elkerített,fajátékos,belépős valami.Szerdán voltak Szonjáék busszal az ovival.Kicsit izgultam is mert még nem ment járművel és főleg nélkülem ilyen messze.Megnyugtató volt viszont,hogy anyós is velük tartott.

Rik!
Ne izgulj ez a műveletet csak legvégső esetben csinálják és nem is olyan borzasztó mint amilyennek hangzik.Ma voltál is fogászaton.Mit tett veled a csúnya doktor bácsi?
Köszi kérdésedet már jól vagyunk!

Vero!
Ott leszünk vasárnap a kertben és majd cipelgetem az a NAGY fiút. :D :D Nem örülök,hogy allargiás.Azt hittem legalább Ő megússza. :(

Viol!
Örülök,hogy anyud jól van.Rákérdeztél a gyógyszerre?
Lelkileg nem viselte meg a műtát?
Megy a "ház úrnője"szerep?

Katus!
Mi mindenről lemaradok mert nem megyek kávézni.Máté első önálló lépését is lekéstem. :cry:
Talán a jövő héten.Én minden hét elején bizakodó vagyok aztán mégsem jön össze a randi veletek. :cry:

Reni!
Tervezitek jövőre a második babát?Mi lett volna Lara neve ha kisfiúnak születik?
Mi csatlakozunk Violékhoz.Valószínűleg Szonja lesz az egyetlen gyeremekünk.Lehet,hogy belenyugszom(de lehet,hogy nem!).

Csilla!
A sapit Andinak még mindíg nem tudtam elvinni.A hócipőm tele van,hogy semmire nincs időm.A lakást is Attila takarítja mert van úgy,hogy még hétfőn is dolgozom.Már számolom vissza a napokat mikor jöttök.

Múlt héten szombaton,már említettem pár oldallal ezelőtt,baba,mama-party volt nálunk.Másnapra megbetegedtünk.Az egyik barátnőm is üzent,hogy a kislánya is beteg,tegnap meg a másik barátnőm is,hogy az övé is.Jól keresztül-kasul fertőztük itt egymást. :cry:

Most nyugovóra térek!
Jó éjt mindenkinek!
Kép

KépKép
eszti76

Sziasztok!!!!!

Tul estem tegnap a dokibácsin... :wink:
Mondtam neki hogy fájt,mondtam hogy megnyomom fent akkor fáj.Betőmte véglegessel.Azt mondta,megnyugszik most már...Kivül van egy ideiglenes,azt legközelebb átcseréli.Eszti mit szolsz hozzá???
Nem szolt arra semmit,hogy fáj.Csak amikor betőmte kérdezte,most fáj?Mondom nem.Jo,azt mondja.HA van vele valami,azonnal vissza.A holyagokat is mondtam neki.Azt mondta,vékony a nyálkahártyám,és a tampontol felmarodik.(tényleg mindig ott van a holyag!) :x
Na ez az én kálváriám.Tehát még egyszer(7.-szer)megyek vele!!
És még van tömnivalo fogam!!

Nitta

örülök,hogy jelentkeztél,már azt hittem elhagytál minket!!!A képen nagyon szép vagy!Sugárzik rolad az anyaság!!!
És a kislány csudaszép!!Neked is ilyen kislányt kivánok!!!

Viol

Anyud jol van???Talán igen,mert nem irtál rola!! :)
Én a szopizásotokhoz annyit tudnék szolni,hogy a Rékám anno,4 honaposan csinálta ezt.Nem akarta elfogadni.A védőnőm akkor azt mondta,hogy a baba eldönti,ha már nem akar szopni.Valami miatt nem kell neki.El is ment a tejem.Ő meg akkor csak a felestejet( :!: :!: )fogadta el!!Azota sincs semmi baja a tej matt!!Annyi,hogy a viz helyett is azt inná,ha nem szolnék rá!! :lol: :lol:
Persze az nem azt jelenti,hogy neked is ez lesz!!!Csak az én esetemet irtam le ehhez!!(A Petrámmal ez 6 honaposan megismétlődött,de ő legalább elfogadta a tápot utána!!)
Viol ma eszik???Lehet a torka fájt???Ha ma se eszik,szerimtem mutasd meg a dokinak,lehet a torka miatt nem eszik!!

Most megyek,mert kakaoscsigát sütök!!Idő kell neki!!
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?