Új privát üzeneted érkezett!

Bodzi igyekszunk a kepekkel,igyeszunk,de Ti is!!!!!

Porsika,mindjart tesztelsz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
arwen07

Adrienna, nagyon jó látni ezt az uh képet. Énis-énis már itt akarok tartani! :D
szerika

Az a jó ebben a topicban, hogy itt mindig történik valami :D
szerika

Na megyek pihizni, ma elég sokat ültem a gép előtt, ez nem jó a babának...

Jó éjt Mindenkinek! Búcsúzik az Eri mára,
bújjatok Ti is be hamar a jó puha ágyba (de ha lehet ne egyedül) :wink:
szerika

Mielőtt bújnék, gyorsan én is bekukk.

Ja, sikerült, Arwen, jövő péntekre. :( Az én hibám is, mert most pénteken is mehetnék, de nem érek rá. De csak elmegy az az idő, a babuci meg, ha rendben van, orvos és uh nélkül is növekedik (én legalábbis úgy érzem...)

Kép

Kép
nán-dorka

Adrienna, gratula!! És végülis hány centi a babóc?

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok,
lehet még csatlakozni a klubhoz??:))

Üdv minden leendő anyukának, és jó éjt!
Viki

Kép
vickybabe

Sziasztok!

Köszönöm az elismeráseket. Hiába én is már gyönyörűnek látom, pedig E.T.-re jobban hasonlit mint apára :lol:

"Melléklet feltöltése" van itt a kis ablak alatt és arra rákattintottam, úgy tudtam feltölteni. Ezt Timinek írtam.

Az a furi, hogy amikor szept. 11-én voltunk az első UH-n, akkor 9 mm volt, ami 7 hetesnek felel meg, no aztán 4 hét múlva, most 55 mm, ami 12 hét és 3 napnak felel meg. Szóval a babóca nagyon belehúzott :lol:

Várom a többieket és a tesztelők eredményeit. Gyerünk, jöjjenek azok az októberi babák!

Most mennem kell, mert ma (mint mindig) rengeteg munkám van. Azért még benézek!

Puszi

Kép
Kép
adrienna

Jó reggelt Drágáim!

Arwen :D :D Nagyon jól esett, hogy gondoltál rám, de nem fogok tesztelni. Megfogadtam. Ha már legalább egy hetet késett, majd akkor. Eddig a 11 hónap alatt 2 tesztet csináltam, mindekettőnél bőgés és napokig tartó letargia lett a vége, úgyhogy soha többet, scak a fent említett esetben :D:D:DDe a próféte szóljon belőled, remélem tényleg tesztelhetek!!!! :lol: Viszont abban 100%-ig biztos vagyok, hogy a te zebrácskádat láthatjuk 12 nap múlva!!! Aki ilyen gyönyörű ovulációs csíkot produkál..... :wink: :D :D

Adrienna :D :D Ez aranyos :D Lehet, hogy a kis szürkék keze van a dologban? :wink: :lol: :lol: Akárhogy is, gyönyörű szép baba!!!!

Millió puszi mindenkinek

porsika

Jó reggelt!

Vicky,
üdv köztünk.

Porsika,
nagyon szorítok Neked! :)

Nándorka,
jobban vagy már?
Nekem jót tett a sok tea, már alig prüszkölök :)

Kép
bodzi

Sziasztok!

Porsika:
drukkok mennek. Kibírod 1 hétig? :shock:
Én múlt hóban 9 :oops: tesztet elfogyasztottam, mensi előtt 1 héttel minden nap, meg utána 2 napig. Na most megfogadtam, hogy csak akkor ha 1 napot késik. :wink:
Mondjuk akkor olyan gyógyit szedtem amit terhesen tilos, szval azért paráztam túl a dolgokat. :)

Vicky:
Üdv itt!

Adrienna:
nagyon szép a babóca. Bár én annyira nem tudok kiigazodni az uh képeken. :lol:
Vendég

Drága Lányok! Köszönöm a drukkokat!
Hajni :D Kénytelen vagyok. Egyrészt mert én ha már megveszek egy tesztet, képtelen vagyok úgy hozzáállni, hogy na, csak kíváncsiságból megnézem, mi a helyzet. Akkor vettem eddig is, ha úgy éreztem, van valami. És úgy tesztelni egy negatívat, hogy már egy kicsit beleélted magad...hát ezt egyikőtöknek sem kell mesélnem, mind tudjátok, milyen rossz. Úgyhogy kénytelen vagyok kibírni :D És agyógyszer a te esetedben abszolút jogossá tesz a 9 tesztet, egy ilyen szituban én sem tettem volna másképp!!

Vicky, Isten hozott, mesélj magadról, ha gondolod!

Bodzika, ösülök, hogy jobban vagy! :D Köszi a drukkot, mennek viszont
És persze mindenkinek ezer millió drukk, pozitív energia, angyalka!

Sok puszi

porsika

Porsika:
igen, igazad van és vszinű Te csinálod jól. :wink:
Én nem bírnám ki. :? Az is jó lesz e hóban, ha addig kibírom amiíg késik 1 napot, nem még 1 hétig.
Amugy Neked szabályos a ciklusod?
Vendég

Most nézem milyen optimista vagyok. :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!
Csatlakozhatok Hozzátok? Napok óta olvasgom az írásaitokat, most értem a végére. Máris úgy érzem, mintha régóta ismernélek Benneteket. Jöhetek?
vivi79

Vivi :D Persze, Isten hozott! Mesélj!

Hajni :D Eddig -kopp, kopp, kopp- szabályos volt, egyszer jött meg 26 és egyszer 30 napra. Remélem így is marad:)
A teszttel kapscolatban meg tényleg azt gondolom, hogy anniyra ember-függő. A legjobb barátnőm is végig tesztel mensi előtt 2 naptól addig, amíg meg nem jön, de nem fogja fel tragédiaként, ha negatív. Én nagyon ki tudok rajta borulni. A menstruációt is végig bőgöm, egyedül ezért nem teszem. De az indíttatás nálam is meglenne ám! Olyan jó érzés megvenni, meg egy picit eljátszani a gondolattal, hogy pozitív lesz... :lol: Szóval nem vagyok ám én olyan nagy határozott, csak rákényszerítem magam :wink:

porsika

Szia Porsi!
Köszi a választ. Azt hittem senki nincsen gépközelben.
Én 27 éves vagyok, és ez az első próbálkozós hónapunk, most vagyok kb félidőnél. Ugye Rólad olvastam még az elején, hogy építkeztek? Mi is a közepén tartunk, nem irigyellek.
vivi79

Köszi a kedves fogadtatást! Most melóhelyen vagyok, sokat nem tudok időzni, de esténként benézek majd Hozzátok!!

28 évesek vagyunk, most kezdünk rákapcsolni a babára, és titeket olvasva kezdem beleélni magam, hogy hamarosan TÉNYLEG sikerülni fog!!!! Igazából már 3 hónapja nem védekezünk, eddig úgy voltunk, hogy jöjjön, ha akar, de nem akart. Úgyhogy most már komolyabban, nagyon-nagyon-nagyon szeretném, ha összejönne!!!

Most mennem kell, de este jövök!
V.

Kép
vickybabe

Sziasztok!!!

Udv az ujaknak, Vivinek,es Vickynek!
Mindenkinek mielobbi babasodast kivanok!!!!!!!!!!!!!!

Porsika,
en is az a tipus vagyok,mint Hajni,hogy mar elotte tesztelek,tobb napon keresztul,en is ellottem az elozo ciklusban vagy 5ot :lol:
Kicsit elkeseredtem,hoyg elsore nem jott ossze,de aztan a mensi masnapjan mar jol voltam es tudtam arra koncentralni,hogy "uj honap,uj remenyek"
En szivbol drukkolok Neked ebben a honapban!!!

Hajni,
en is ilyen orult tesztelo vagyok!!! 8) :lol: :lol:

Bodzi,
orulok,hogy jobban vagy!!!

Adrienn,
a baby jo utemben no,de csak igy tovabb!!!!!!!!!

Dorka,
akkor mar szamolod a napokat jovo pentekig?
:wink:

Szerika,
Te mikor mesz Uh-ra?Neked meg nem volt?

Puszi csajok!!
Remelem Meri nem hajtja tul magat!!!
A kismamik meg pihennek is nemcsak munka,meg festes!!!!! :wink:

Kép

Kép
arwen07

Arwen :D
Drága vagy, hogy drukkolsz, gondolom azt mondanom sem kell, hogy ez kölcsönös. Sőt, én meglehetősen biztos vagyok abban, hogy neked összejött a baba!!! Arról nem is beszélve, hogy ez rám és Merire nézve is pozitív lenne, hisz megbeszéltük, hogy együtt babásodunk! :D:D:D:D

Vivi :D Igen, mi is építkezünk, kb. a közepén tartunk mi is: kész a tető szigetelése, burkolása, a szerelőbeton lenn, benn vannak a nyílászárók, az emeleten a falakon is rajta van már a vakolat....kb ennyi. Ti hogy álltok? Ha most van félidő, akkor azért kíméljétek egy kicsit magatokat építkezés-ügyben, hisz most máson is kell akkor "dolgoznotok" :D :wink:

Vicky :D
Ez egy varázstopic!! Itt mindenki hipp-hopp babás lesz :D

porsika

Üdv Viky és Vivi, mielőbbi babásodást kívánok, bár ebben a topicban ez garantált! :D Az asztrólógusaink biztos valami szerencsés szférát alkottak a topic köré :D
Nem csináltok vonalzót? Csak azért, mert úgy jobban látjuk, hogy mikor kell izgulni értetek :wink:

Porsi, nagyon-nagyon szorítok Neked! +++++++++++

Arwen,
voltam már uh-n, pár lappal ezelőtt írtam is már. Egy hete voltam, de nem kaptam uh képet. Akkor volt az óriásbébim 9,6 mm-es.

Hajni, nem semmi tesztfogyasztó vagy :D Már gondolkodtam rajta, hogy gyed mellett terhességi teszteket fogok árulni... szerintem nagyon nyereséges lenne a vállalkozásom nem gondoljátok? :wink:

Bodzi, örülök hogy jobban vagy :)

Olyan elfoglalt mindenki nem? Úgy látszik ez egy ilyen hét... :shock:
szerika

Szerika, gratula az óriásbébihez!!

Én már mint látjátok csináltam vonalzót:)

Eszerint már csak 1 hét, de én is megfogadtam, hogy nem tesztelek rögtön. Ráadásul a "hivatalos" pé napjaimat páromtól több ezer km-re töltöttem céges kiküldetésben, de valójában később volt szerintem (most vasárnap vagy hétfőn), úgyhogy bizakodom.

A mensim szívózik velem, múlt hónapban 40!!!! napra jött meg, már teljesen beleéltem magam, hogy bébi lesz, közben elfogyasztottam én is 3 tesztet. Azelőtt sosem késett, pedig nem szedtem gyógyszert már egy ideje. Ez mitől lehet? Pszichésen ennyire tudom befolyásolni? Vagy lehet, hogy volt valami, csak nem maradt meg?

Vivi, Porsi - mi is építkezünk, már finisben, még az idén költözünk, ha minden jól megy. Olyan jó lenne, ha nyáron már 3-man lennénk, ketten nem is akarok kertes házba költözni:(

Más: szerintetek befolyásolja-e a "projektet" az, hogy minden nap kádban fürdünk? Valahol egyszer hallottam, hogy ez csökkenti a spermák számát vagy minőségét vagy vmi hasonló...

Kép
vickybabe

Sziasztok Lányok!

Úgy néz ki,hogy sikerült a gépet megjavítgatni és minden vissza áll a régi kerékvágásba. :lol:

KISMAMIK! ÉS MINDENKI!!!
Nem tudom,hogy mit kellene,vagy lehet érezni,abban az esetben,ha ott van a babóca. Igazság az,hogy én érzek dolgokat,de semmi olyat nem,vagy csak éppen icike eltéréssel,amit eddig nem éreztem volna. Szóval, kezdek elkeseredni,hogy ez talán megint nem a mi ídőnk....
Nagyon elfáradtam és a kedvem is kezdd elmenni... :oops:

Adrienn!
Nagyon szép az uh.-os képetek! Szeretnék már én is ilyet magaménak tudni.

Bodzi!
Tessék vigyázzni! Örülök ,hogy jobban vagy!

Mível útra keltek a gólyák is, küldök MINDENKINEK,akiknél még nem járt!!!

Kép

Kép
odry

Porsika,
majd meglatjuk ciklus vegen! :wink:
Orulok,hogy iylen bizakodo vagy velem kapcsolatban!En kicsit szkeptikusan allok hozza (hiszem,ha latoma 2csikos tesztet),na meg addgi meg sok viz fog lefolyni a Dunan...
De azert szuper lenne,Veltek egyutt!En is nagyon drukkolok am!!!!
Kép

Szerika,
uuupsz,az Uhra nem emlekeztem :oops: :oops:
Sajnos ez egy melos het..nalam is :(

Vicky,
detto ugyanez volt nekem is elozo ciklusomban (az elso probalkozos volt ),jo par napot kesett,es en is kezdtem remenykedni,na meg fogyasztottam a teszteket...
De aztan megjott :cry:
Kadas temahoz nem tudok hozzaszolni :roll:

Mindenki epitkezik?? :lol: :lol:

Odry,
hat tudod,szinte pont azokat a tuneteket lehet erzeni akkor is ha baba van,mint ha jon a mensi...ezert nehez ezt elkuloniteni......
Bar meg nem voltam terhes,de mindneki zat meslete,hogy olyan erzes ovlt,mintha barmelyik pillanatban megjohetne,pocifajas,mellfeszules,ilyesmi...
Mit erzel?
Meg barmi lehet!!Mikor kellene megjonnie?
Nem latom a vonalzodat!!! :shock: :shock:

Kép

Kép
arwen07

Ezt az elobbi pokemberest muszaj voltam berakni Nektek,meg azon is gondolkodtam,hoyg lecserelem a cicas avataromat erre!Szerintem marha jo!! :lol: :lol: :lol:

Ma jo kedvem van!na meg kozeledika hetvege es ez jooooooooo!
Erdekes,hoyg en mar hetfon reggel a hetvegere gondolok :roll:
Sot, mar vasarnap este 8)

Szeretitek Woody Allent?
Van Tole par idezetem,en halalra rohogtem magam,szerintem ha rossz kedvetek van,csak olvasgassatok ezt:

1.Nem mintha félnék meghalni. Csak nem akarok ott lenni, amikor bekövetkezik.

2.Mondhatnám, hogy a szüleim nem szerettek. A kádban általában hajszárítóval és rádióval játszottam.

3.Amikor még kisebb gyerek voltam, le akartak fényképezni, és egy reklámot csinálni fogamzásgátló tabletta propagálására. Úgyhogy volt egypár élményem.

4.Amikor születtem az orvos kijött a váróterembe, és így szólt apámhoz: Amit tudtunk, mindent megtettünk, de mégis kinyomta magát.

5.Amikor apám szeretkezni akart, anyám mindig megmutatta neki a fényképemet.

6.A feleségem a legrosszabb szakács. Nem hiszem, hogy a fasírtnak világítania kellene a sötétben.

7.Új megoldást talált a szájszagának elleplezésére. Felemeli a karjait.

8.Mondtam az orvosnak, hogy engem mindenki utál. Azt mondta, ne legyek nevetséges, még nem is találkoztam mindenkivel.

9.A feleségem a szexuális kapcsolatunkat havi egy alkalomra redukálta. Viszont két másik fickóról is tudok, akiknek nullára csökkentette.

10.Évekig nem szóltam a feleségemhez. Nem akartam félbeszakítani.

11.Tegnap megmentettem egy lányt a nemi erőszaktól. Uralkodtam magamon.

12.Amikor gyerek voltam, a szüleim sokszor költöztek. De én mindig megtaláltam őket.

13.A barátnőm azt mondta a múlt éjszaka az ágyban: "te perverz vagy". Azt válaszoltam: "Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól".

14.Még emlékszem azokra az időkre, amikor elraboltak, és az elrablóim az ujjam egy darabját küldték az apámnak. Az apám erre azt mondta, hogy több bizonyítékot akar...

15.Gyönyörű gyerekeim vannak. Hálistennek a feleségem megcsalt.

16.Egyik karácsonyra egy légpuskát vettem a fiamnak. Ő meg egy pólót vett nekem, céltáblával a hátán.

17.Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.

18.Veszélyes környéken lakom. Az utcánkban a gyerekek lelopják az autók kerekeit - menet közben.

19.A feleségem félt a sötétben. Aztán meglátott engem ruha nélkül. Azóta a világosban fél.

20.Az egyetlen bajom az életemmel, hogy nem valaki más vagyok.

21.A nagyapám amúgy igen jelentéktelen ember volt. A temetésén a halottaskocsi ment leghátul.

22.Az élet dolgait két részre osztom: rettenetesre és kibírhatatlanra.

23.És együtt alszik majd a bárány és a farkas, de a bárány nem alszik majd jól.

24.Sohasem akartam a karrierje útjában állni. Hogyan is kívánhatnám egy hozzá fogható szépségű lánytól, hogy otthagyja a roncsderbit?

25.Osztrigat pedig nem eszem. Az en etelem legyen halott - ne beteg, ne sebesult - halott!

26."Erdekes arca van. Erdekes hogy ez egy arc."

27." ... az arca olyan volt, mint Louis Armstrong hangja."

28.Gyerekkoromban egyszer eltűntem pár napra otthonról. A szüleim azonnal reagáltak, kiadták a szobám.

29.Hogy higgyek Istenben, mikor pont a múlt héten egy villanyírógép billentyuje becsípte a nyelvemet...

30.Már hetedik éve, hogy anyósom átjön karácsonykor. Idén újítunk. Beengedjük.

31.Részt vettem egy gyorsolvasó-tanfolyamon. A Háború és békét nem egészen 20 perc alatt olvastam el. Az oroszokról szól.

32.Sohasem lennék egy olyan klubnak a tagja, amelyik elfogadna engem tagjának.

33.Nem az a kérdés, hogy van-e mennyország, hanem az, hogy hányig van nyitva, és melyik busszal lehet odajutni.

34.Aki korán kel, az igen.

35." Az hagyján, hogy nincs Isten, de próbálj meg vasárnap vízvezetékszerelot találni !"

36."Megkérdezték tolem, hogy szeretnék-e tovább élni az emberek emlékezetében, de én tulajdonképpen a saját nappalimban szeretnék tovább élni."

37.Szép dolog a szerelem egy férfi és egy nő között. Feltéve ha a megfelelő férfi és a megfelelő nő közé kerül az ember.

38.Szeretem ezt az aranyórát. Apám a halálos ágyán adta el nekem.

39.Az agyam a második legkedvesebb szervem.

40.A pénz jobb, mint a szegénység, már csak anyagi szempontból is.

41.A feleségem alapjában véve gyerekes. A múltkor is bejött a fürdoszobába és elsüllyesztette a papirhajócskáimat.

42.Valószínuleg túl lassú vagyok. Nemrég elütött egy autó, amit két ember tolt.

43.Könnyü boldognak lenni, ha semmi más gondod nincs az életben, minthogy mennyi nyálat eressz ki a szádon.

44.Utáltam és bántam minden napot, amelyet az iskolában kellett töltenem. Azt akartam, hogy tanítsanak meg írni-olvasni, és aztán hagyjanak békén.

45.Beültem egy étterembe, ahol minden fogást M.E.F. áron számláztak: Más Emberek Fizetése szerint.

46.Chaplin, indulásából következöen, fantasztikus akrobata képességekkel érkezett a filmiparba. Nekem nincs ilyen hátterem. Nekem a szöveg az erösségem - a bemondásaim valószínüleg jobbak, mint Chaplinéi.

47.A kenyérpirítóm gyülöl engem...

48.Ha újra születnék, inkább néger kosárlabdázó szeretnék lenni.

49.Egy bizonyos nötípus kedvel engem. Az a típus, aki legalább egyszer már felvágta az ereit. A nökre tett hatásom egyenesen arányos azzal, ahányszor már öngyilkosok akartak lenni.

50.A szüleim egyszerü emberek voltak. Hittek Istenben és a padlószönyegben.

51.Negyedórán belül el akartam venni feleségül... Fél órán belül már eszembe se jutott, hogy ellopjam a retiküljét.

52.Kiraboltam egy hentesüzletet, száztizenhat borjúszeletet zsákmányoltam, de aztán neki kellett vágnom, hogy köretet is szerezzek.

53.A fiúk napjában egyszer kaptak meleg ételt: egy kondér gözt.

54.Rosszabb dolgok is vannak a halálnál: aki valaha is együtt töltött egy estét egy biztosítási ügynökkel, tudja, hogy mire gondolok.

55.Mi vár ránk a halál után? A mennyország? A pokol? És lányok lesznek ott?

56.A föiskolán a metafizika órán puskáztam: belenéztem a mellettem ülö fiú lelkébe.

57.Soha életemben nem keveredtem bajba, mindig az alkalomhoz illö ételeket ettem.

58.Vajon van-e túlvilág? És lehet-e ott zuhanyozni?

59.Vajon miért mondja minden nö, hogy csapnivaló szeretö vagyok? Hogy tudnak ilyen végleges álláspontra helyezkedni 3 perc alatt?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok!

Arwen: nagyon kemény ez a pókember :shock:

Vicky, Vivi: Üdv nektek, mielőbbi babásodást.

A kád storyhoz csak annyit, hogy szerintem manapság már az is csoda, hogy egyáltalán születnek gyerekek... annyi mindent hallani, a fecske ezért nem jó, a boxer meg azért, a mobil és a számítógép is impotenciát okoz :? . Szerintem élvezzétek a jó meleg fürdőt ha jól esik, főleg együtt :oops:

Jó hallani, hogy mindenki építkezik, mi még hozzá sem kezdtünk a felújításhoz... annyi cucc van ebben a lakásban, hogy nem győzzük zsákolni, meg dobozolni. Még az építész sem készítette el a terveket, na mindegy májusra kész leszünk :D

Odry: nekem sosem fájt a hasam mensikor, mindíg csak a végén egy picit és a melleim is ritkán, ezért nekem elég furcsa volt a 4 negatív teszt. Én éreztem, hogy itt valami van :wink: Már a mensi előtt egy héttel szúrkált a hasam és a melleim teljesen megváltoztak. Súlyosabbak lettek és tömörebbek, ja és nagyon fáradt voltam.
Nemtudom, hogy segítettem-e, de remélem. Bár minden ember más és más. Lehet hogy Te nem így fogsz reagálni.

Puszi mindenkinek és jó éjt
Timi
toti77

Viki, Vivi, sziasztok, jó, h jöttetek! Milyen szép öszefüggés, h most van a fészekrakás ideje (építkezés), és szeretnétek, ha fióka is lenne már majd a fészekben mihamarabb.

Köszi, Bodzi, talán már én is kilábalóban vagyok. Nem tudom, miért kaptam be ezt a vírust (vszínűleg az volt, mert kb. uazok a tünetei a kisfiamnak és őt látta orvos). Azt hiszem, ezek a hajnalozások nem tettek jót. Viszont holnap táppénz fiúcskával itthon, nyomatom majd a teákat. Csak nehogy csömört kapjak tőlük. Elkezdtem émelyegni... :( Ez nálam azért ilyen görbülős, mert a fiammal a pocakban veszett időket éltünk, mikor ez elkezdődött.

Arwen, de aranyosan figyeltek itt az emberre, tök jól esik. Igen, bár jövő péntek messze van!
Fura, időnként úgy érzem, h teljesen úgy viselkedek, mint egy várandós, máskor meg ha nagyon másutt a fejem, rádöbbenek, h nahát, nem vagyok egyedül a bőrömben!

Toti, milyen találó leírást adtál a változásokról. Képzeljétek, én szept. elején, mikor azt gonodltam, van valami, és ezt a férjemnek említettem is, egyszer a konyhában fogtam magam, mikor ő mosogatott, egy váratlan mozdulattal felhúztam a pólómat, és azt kérdeztem, nem lett-e nagyobb. Mármint a cicim. Mikor azt mondta, h nem, elszégyelltem magam. :oops: Vszínűleg én éreztem jól, csak lehet, h nem jókor kérdeztem. :D

Arwen, jók az idézetek. Nekem most a 36.-os volt a kedvenc. Nagyon jó az "érdekes arc" is!!!

Odry, nagyon szorítunk. Te, ez egy olyan dolog, h utólag azt mondom, h igen, ebből is éreztem, meg jaj de tudtam már a foganás után 2 nappal (tényleg éreztem valamit). De aztán meg egy negatív tesztet teljesen elhittem, ittam még rövid italt is, akkor-most-ezt-is-lehet alapon :? , tehát volt olyan is, amikor semmit nem éreztem abból, ami - aki - alakul bennem. Mennyi türelem kell még, h megtudd, mi a helyzet?

Talán a kádat a melegvíz miatt mondták, a heréknek szerencsésebb a hűtöttebb állapot, de igaza van sztem Totinak, h élvezzétek a fürdőt, nem ezen fog múlni. Nyilván nem napi 24 órában vagytok a kádban. :)

Kép

Kép
nán-dorka

Hát igen, a családi házhoz család is kell, ahogy a nevében is benne van:)

Toti, Nándorka! A fürdést tényleg élvezzük, a nap egyik fénypontja már 3 éve, mióta együtt élünk!

Nán-dorka, szerika, Adrienna, Toti és a többi kismami! Úgy örülök, hogy nektek már sikerült! Gondolkodtatok már, hogy fogjátok hívni a picit?

Szép napsütéses napot mindannyiótoknak:)

V.

Kép
vickybabe

Jó reggelt Drágáim!

Arwen :lol: :lol: Sikerült jókedvre derítened kora reggel, pedig még az ágyból sem volt kedvem kikelni. :D A drukkokat köszi, mennek viszont!!

Erika :D :D Nagyon drága vagy, hogy gondolsz rám, köszönöm szépen!!! A hatalmas gyönyörű bébihez gratulálok, remélem hamarosan képen is megcsodálhatjuk!

Vicky :D Én a kádas témáról annyit tudok, hogy a spermiumoknak az árt, ha 36 fok fölötti vízben ücsörög az apa-jelölt napi minimum 20 percet.

Fióna :D Nagyon benne lehettek a festésben! Hiányolunk!

Fanny! Remélem hamarosan újra köztünk leszel aktív tagként is! Sokat gondolok rátok, nagyon drukkolok!

Mindenkinek millió puszi

porsika

Sziasztok!
Arwen, Szerika, Toti, Nán-dorka: Köszi a kedves fogadtatást.
Az építkezés nálunk is a közepe-vége fele tart. Kész a tető, vannak nyílászárók (bár még nincsen beépítve), megvan a víz, és villany alapcsövezés, most készülget a vakolás. Terveink szerint karácsonykor költözünk (jól bele kell húznunk). Ez lenne az első külön karácsony (szüleimnél lakunk), de bízom benne, hogy már hármasban leszünk.
Vonalzót nem tudom hogy kell csinálni, segít valaki? Egyébként 22-re nem várom, hogy megjöjjön.
Előre is köszi.
Odry! Nagyon jó a gólyád, remélem ebben a hónapban mindenkihez elér, aki várja.
Sziasztok, szép napot.
Vivi
vivi79

Vicky, én sem mertem ám rögtön tesztelni. Az első próbálkozós hónapunk után rögtön csináltam egy tesztet, de sajna - lett, így aztán lazábban vettem a dolgokat és most másodszorra (amiből már sikerült a bébike) a nem megjövetel után 5 napra mertem tesztelni. Persze akkor már nagyon gyanús voltam magamnak, mert a mellbimbóim furán megnőttek, és majd szétdurrant és fájt is nagyon a mellem... Ez mensiknél korábban nem volt.
Egyébként abszolút mensis tünet a terhesség is, szerintem nem igazán lehet különbséget felfedezni.
Nálam az apró jelek visszagondolva ilyenek voltak: petefészekszurka mindkét oldalon, éjszakai hidegrázás és reggel pedig megsülés.
Engem is szívatott már meg a mensim régebben, pedig mindig rendszeres volt korábban, lehet, hogy pszichésen van, nem tudom... :shock:
A túl forró kád víz nem tesz jót a spermáknak, megöli őket. Az a jó, ha hidegen van tartva :wink: Viszont nem hiszem, hogy a mindennapi fürdés nagyon káros lenne, főleg, ha nem forróban fürdötök...
szerika

Odry, te nem csinálsz vonalzót? Hol tartasz a ciklusodban? Fentebb már leírtam, hogy én mit éreztem, de csak ismételni tudom magam, hogy konkrét jelei sajnos nincsenek a terhességnek, legalábbis nálam nem volt, hiszen teljesen mensis tüneteim voltak...

Tök jó, hogy mindenki építkezik. :) A mai világban ez jó dolognak számít. Sajna, nekünk nincs rá pénzünk :( De majd szeretnénk nagyobb lakásba költözni jövőre. Főleg,ha bővül a család :wink:

Toti, hogy vagy? Holnap mész orvoshoz ismét? Remélem,hogy neked is már közben óriásbébid lett :)

Vicky,
nálunk még nem dőlt el a név-dolog. De ha tudjuk már, akkor itt közzéteszem.
Amúgy jó a vonalzód, reméljük, hogy a méhecskék beporozták a virágokat :)

Csajok, arra gondoltam, hogy ha beindítom a terhességi tesztet áruló vállalkozásomat, akkor csak olyan teszteket fogok árulni, ami garantáltan két csíkot mutat. Mit szóltok? :wink:
szerika

Vivi, most pedig megpróbálok neked vonalzó ügyben segíteni :)

Szóval: www.tickerfactory.com oldal. Itt bal első Trying To Conceive erre katt, aztán itt kiválasztod a vonalzót, ami tetszik, majd next, aztán itt kiválasztod a figut, ami tetszik, majd next, utána meg kell adnod a menstruációd kezdő dátumát, a ciklusnapodat, esetleg az ovulációs időt, vagy napot, szerintem ezt nem muszáj, majd next. Itt van olyan, hogy bbCode, kijelölöd, majd másolás és eljössz a babanet oldalra. Itt miután beléptél fent van olyan, hogy segédletek, legördíted és van ilyen, hogy profil és ott az aláírásba beilleszt és ennyi.
Remélem érhető és egyértelmű, ha esetleg segítségre lesz még szükséged akkor szólj.
Egyébként van más oldal is, pl. www.lilypie.com itt is meg lehet csinálni a vonalzót, szerintem hasonló szisztémával, mint a tickerfactoryn. Főleg, ha van kis angoltudásod, akkor menni fog.
Sok sikert hozzá! Várjuk a vonalzódat! :wink:
szerika

Erika :lol: :lol:
Isteni ötlet :):):)
Én máris rendelnék egyet abból a fixen két csíkos tesztből :wink: :D :D :D

porsika

Hello!!

Ma tok negativ hangulatban ebredtem,vagyis mar tegnap kezdodott..
Nem hiszem,hogy sikerult a baba.. :cry:
nem is tudtunk annyit egyutt lenni pe korul,amennyit akartunk..a ferjem ejjel jar haza melobol,meg hetvege ota influenzas is....
Igyekeztunk,de nem tudom....na majd meglatjuk....
csak valahoyg most nem vagyok vmi optimista...

Orulok,hogy mindenki jol van:-)

Nandorka,nekem a kedvencem a 4,12,15,17,19,30,42... :lol: :lol:

Mindenkinek mennek a drukkok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Puszi

Kép

Kép
arwen07

Erika,nekem is bejon ez a 2csikos teszt otlet!!
Kuldhetsz nekem is!!!!Most tuti jobb kedvre deritene!!!!

Latom Porsika,Neked is bejon :wink:

Kép

Kép
arwen07

Vivinek még egy kis segítség, ne felejtsd el bekapcsolni a BBCode-ot, mert csak akkor lesz látható.
toti77

Timi,nem is tudtam,hoyg mielott pozitiv lett 4 negativot is teszteltel.....
Kepzelem,hoyg total kesz voltal,hoyg mi van mar!!!!!
HOgy vagytok mostansag?Jol erzed magad?
Mikor kell menni dokihoz megint?

Kép

Kép
arwen07

Úgy látszik sikeres lesz a vállalkozásom :D
Porsika, neked már most küldök így éteren keresztül két csíkos tesztet (hiszen nagyon-nagyon aktuális vagy) jó? :lol:
De szerintem önmagában a HK figu is meghozza azt a két csíkot :)

Arwen, hessssssss a negatív gondolatoknak! Hidd el,hogy ha jönni akar az a baba, jönni fog még kevés együttléttel is. Mi 4x voltunk együtt a sikeres hónapunkban, mert kiderült, hogy bakt. fertőzésem van és gyors abbahagytuk a próbálkozást. Persze akkor már meg volt foganva a kicsi, és hihetetlen, hogy fertőzés közepette összejött, valamint amint kiderült a fertő, kaptam kúpot rá, tehát kúpoztam is magam, szóval ez valami csoda dolog. És az a szerencsém mondjuk, hogy gyógyszert nem kértem a fertőzésre csak kúpot, mert akkor most még jobban parázhatnék, hogy egészséges-e. Így is para vagyok, hogy ilyen előzményekkel minden oké-e.
Reményt nem feladni, jönni fog az a gyermek! :lol:
szerika

sziasztok. Képzeljétek úgy néz ki építkezünk én már belevetettem magam az előkészületekbe legalább ez is eltereli valamennyire a figyelmemet a babócáról remélem az új házba már hárman fogunk költözni :lol:
erzsebet0312

Sziasztok!
Szerika, Toti! Kökszi a segítséget. Nem tudom, hogy sikerült-e, mindjárt kiderül.
kökszike.Vivi

Kép
vivi79

Bocsi, a helyesírásért, nem tudom miért gépelek a s bető mellé k-t is.
Hogy tetszik a vonalzó? Mit csináljak még vele, hogy alul a tesztelési napok látszódjanak?

Vivi
vivi79

Bocsi, hogy itt bénáskodok, de nem tettem be az aláírásokba. Talán most már készen lesz.
:D :D :D
vivi79

Ez az utolsó próbálkozásom. Ha most sem jó, akkor vonalzó nélkül maradok. Sziasztok.
vivi79

Vivi, nagyon szép a vonalzód :)

"Mit csináljak még vele, hogy alul a tesztelési napok látszódjanak?"
Ezt nem értem, mire gondolsz?
szerika

Itt úgy látszik mindenki építkezik... :D
A fészekrakás meghozza a gólyák kedvét is :)
szerika

Vivi,ha olyan vonalzot akarsz,hogy a teszteles,meg az ovulacio latsszon,akkor szerintem inkabb csinalj ilyen vonalzot a www.lilypie.com -on.
nezd meg azt,en ott csinaltam!!!!!!!!!

Erzsebet,ez tok jo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Igy legalabb nem csak a baban fog az eszetek jarni,hanem mason is!!!!
Meg amuygis nagyon jooo!
Mi hazat akarunk venni,epitkezni nincs eronk,idonk....

Szerika,mi egyesz honapban eleg sokszor voltunk egyutt,azzal nincs is hiba,csak pont a pe korul volt nap,hoyg kimaradt... :(
Na mindegy, a Joisten donti el ugyis,hoyg jon e a baba avagy sem! :lol:

Kép

Kép
arwen07

Erika,szerintem Vivi arra gondol,hoyg kiirja laul,hoyg mikor lesz ovulacio,illetve utana meg azt,hoyg mennyi nap meg a tesztig..
Ezert irtam,hoyg akkor inkabb a lilypie! :lol:

Kép

Kép
arwen07

Szerika!
A tesztelési napokat úgy gondoltam, mint pl Arwennél van. Rájöttem közben, hogy az a fajta vonalzo lilypie-s. Lehet, hogy megpróbálkozom azzal is, hátha sikerül megoldanom. Köszi. :roll:
vivi79

Dehát, Vivi, már meg is van ez a vonalzód! És nagy összhangban vagytok Arwennel, mindkettőtöknél 11 nap a tesztig. Milyen aranyos a sétálgató pár a vonalzódon!

Kép

Kép
nán-dorka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?