Új privát üzeneted érkezett!

Dóra! :)
Sajnos mi sem tudunk Kiscsillagról semmit! :( Nem jelentkezett már jó ideje! :( Nem tudjuk azt sem, mi volt a teszten. :(
Ha nálatok jelentkezne, szólj neki légyszi, hogy mi is várjuk! :)

Pompomlány! :)
Őszintén gratulálok! :lol:
Szívesen betesztek a táblázatba! :lol:
Jelmagyarázat:
kiskatonák miatt = a spermiumokkal van a probléma
zebra = ha a teszten sok (2) csík jelenik meg, mint a zebrán, akkor kaphatod meg a zebrát :lol: (és ezzel együtt bekerülsz a hőn áhított sárga részbe :lol: )
kismokus

Pompilány,
gratulálok a kétcsíkosodhoz! :) :)

Fanni,
gratula, hogy jól sikerült a méhtükrözés! :)

Mereszt,
neked gratula a tüszőkhöz! :)

Kismókus,
apa szépen javul, biztos nem lesz gond! :lol:

Kiscsillagra én is nagyon kíváncsi lennék, örülnék, ha jelentkezne!
angel37

Kismokus, Erika13, Icsilya, Mereszt, Melcsi, Dkata, Lona1 :D

Nagyon köszönöm a hasznos tanácsokat!

Én egyenlőre "szétnézek" a különböző intézetek között, hónap vége felé tervezem bejelentkezni. Úgy érzem, most kell egy kis pihi, mert a lelkem teljesen lemerült :cry:

Dkata!

Neked külön köszi, hogy írtál! Mintha magamról olvastam volna: vetélések, utro csak + teszt után, stb. Szóval reményt adtál nekem és hozzásegítettél a megfelelő döntéshez :lol:

Még egy kérdésem lenne: bejelentkezés után kb. mikor fogadnak? Hosszú a "várólista"?

üdv: cirbi
cirboja

Sziasztok

Mereszt
gratula a tüszikékhez, és szerdán nagyon nagyon fogunk rátok gondolni

Pompomlány
nagy nagy gratula [img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1160398310.35.gif[/img] éjjen éjjen éjjen éjjen

Fanni
örülök hogy jó lett a tükrözés eredménye

Mindenkinek nagyon szép napot

Sziasztok

Erika[/img]

Kép

Kép
erika13

sziasztok :)
most épp netközelben.
2 blasztociszta állapotú kismanót kaptunk vissza. szépek voltak, mindenki csak áradozott róluk.

még nem tudom, hogy tesztelek, vagy vérvétel
a 11. nap a fiúk szülinapjára esik :)

Orsi
KépKépKép
icsilya

POMPI!!
Ezek szerint lesz kispompi? Jajj, de jó!! GRATULÁLOK!

Lona

Kép
lona1

Icsilya,
gratuláció! :) Hú, nagyon esélyes vagy!

A többiek mehettek fagyiba?
angel37

Pompomlány :)
Gratulálunk mi is!!!!

Angel :)
a többi megy holnap a fagyiba.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok

Icsilya
gratulálok nagyon nagyon. Miért csak holnap mennek a fagyiba?

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Pompomlány :P
Nagy gratula!
(A táblát nem * szerkeszti, hanem Kismókus)

Orsi :P
Akkor tehát max. újabb ikerpár jöhet... és Téged ismerve jönni is fog! 2x2 gyerekes ismerősöm még úgysincs :lol:

Lona :P Zsuzsi :P
Kórházban történik, altatnak a méhtükrözésnél. Előző nap be kell menni, beöntés :oops: , aztán másnap altatás, méhtágítás és egy kamerával (száloptika) benéznek a méhbe úgy, hogy felfújják levegővel a hasat. Így láthatnak mindent (összenövés, polip, mióma vagy akár baktérium). Aznap még általában bent kell maradni és ha minden OK, másnap hazaengednek. Ha találnak valamint, akkor további 1-2 napot bent kell tölteni.

Angel :P , Erika :P
Köszönöm!

dKata :P
Engem részletesebben is érdekelne, hogy estél végül teherbe. Tudod, nálam is annyi minden volt már... Priviben is szuper lenne...

Remélem, * nem lett túlstimulálva, vagy ha igen, akkor jó lesz a történet "vége".

Fanni
fanni73

Sziasztok,

Icsilya gratula a manókhoz, az esélyekről mondtak valamit?
Még azt szeretném kérdezni, hogy végül jársz analízisre most is?
Mi lassan kezdjük a harmadik lombikot, és mivel az előző körben is nagyon jót tett nekem a heti kétszeri elmerülés, most is megyek majd azt hiszem, mert a legfontosabbnak azt tartom, hogy a lelkünk rendben legyen egy ilyen akcióhoz, ezzel tehetjük a legtöbbet a siker érdekében.

Nem tudom milyen esélynövelő módszert kellene kérnem a következő körben Krizsától... a második körben volt AHA, most a még embrioglue-ra gondoltam. Használják ezt egyáltalán a Kaáliban, nem tudjátok véletlenül? Harcimókus te talán tudod a választ...

Bocsi, hogy ilyen ritkán jövök, sokakat nem is ismerek, de csak nagyon riktán érzem úgy, hogy nekem olvasgatni kellene, írni, meg még ritkábban.

Mka
Vendég

Icsilya,
A fagyiblasztoidhoz jár még egy nagy gratula! :) Szép! :D

Fanni,
júj, azt hittem, ez a felfújás csak a laparnál van, a hysteronál meg csak simán hüvelyen át benéznek optikával :oops: :shock:

Köszi, hogy leírtad... előbb-utóbb biztos nálam is kelleni fog :?
angel37

Angel :P
Bevallom, a felfújást csak tippeltem, de végülis mindegy, a lényeg, hogy benéznek és a hüvelytágítás miatt muszáj altatni, ráadásul a vénás mellé még maszkos altatást is kaptam a II-es női klinikán.
De ne légy ennyire kishitű! A mostani sikerülni fog :P
Puszi,
Fanni
fanni73

Fanni,
OK! :P
Sztem jobb is altatással! :)
Bár a legutóbbi méhszájtágításnál végül elmaradt, csak telenyomtak csillapítóval és nyugtatóval! :D

Igazad legyen! :)
De szeretek tisztában lenni azzal is, hogy mi jön, ha mégsem! :D Ettől még bízom! :D
angel37

Sziasztok!
Én is csak olvasgatlak benneteket, nálunk semmi extra, papa szúrja a suprefactot (szerintem titokban élvezi), holnap megyünk megbeszélni a továbbiakat.
mindenkinek hajrá!! egyszer minket is ki fognak választani odafönt biztos!!
szivvi

Sziasztok!

Icsilya!

Gratulálok a pocaklakókhoz.Csak így tovább!

Pompi!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ennyire örülök.Gyönyörű 9 hónapot kívánok,a tőbit majd utána.

Kismókus!
9-re kell mennem,de azt mondta a doki,hogy fél órával előtte legyek ott.Úgyhogy szerintem talizunk! :lol:

Erika,Angel!
Köszi.

Cirboja!
Jól teszed,hogy körbenézel.A Nyírővel vigyázz,nagyon lehúzósak és minden zsebbe megy,semmiről sem adnak számlát.A férjemet meg is akarták műteni 40000-ért és itt a Kaáliban már nem ajánlották azt a műtétet. :cry:
mereszt

sziasztok
Orsi!!!
Szoritok!!!!!!
:lol:
Tuti, hogy sikerülni fog.... :wink:

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Mka :)
most nem járok még, nem tudom, hogy fogok-e. Majd meglátjuk.
de itthon már 2 hete trenírozom magam, és most is minden nap majd 15-20 percet min. a babákra akarok szánni.

Orsi
KépKépKép
icsilya

És nagyon szépen köszönjük a drukkokat a babák nevében is :D

annyira sakkozom ezen a teszt vs. vérvétel témán. :D magamról tudom, hogy korán jelez, mert a biokémiainál is már a 9. napon pozitív lett.
ráadásul ha minden jól megy még vasárnap is kapok HCG-t szóval a korai tesztnek emiatt sincs sok értelme.

11. nap az 20-a lenne a fiúk szülinapka
12. nap az 21 :D a névnapom :D
és hétfő meg a 2 hét :D lehet, hgy hétfőn megyek vérvételre :D :D :D

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!!

Kismókus!

Ahogy tudok valamit, írok nektek ide, de légyszív Ti is írjatok nekünk, ha megtudtok valamit!
(Ha esetleg Kiscsillag nem írna mindkét helyre!)

Köszi az infókat!!

Sziasztok!!

Dóra

Kép
nagydora

Sziasztok!Mindig olvaslak Titeket.Olyan jo olvasni,ahogy babásodtok.Remélem mi is hamarosan eljutunk oda.Mi jövőhéten lépjük át először a Kaáli kapuját.Ez lesz az első,hogy találkozunk a dokival és elindulunk a várva várt útra.Vérvétel meg ilyenek.Nem tudjuk mi vár ránk,izgulunk is rendesen,hogy mit derítenek ki,hogy miért nem jön az a baba magától.Azt szeretném megkérdezni,hogy mennyi idő az,amig a kezdéstől eljutunk a babáig,vagyis hogy megtermékenyítség a petesejtet?jo,nem lóverseny ez én tudom,de azért kíváncsi vagyok. Mindenkinek jo éjszakát,aki babás,aki meg csak lesz.Csiperke
csiperke

Sziasztok!Mindig olvaslak Titeket.Olyan jo olvasni,ahogy babásodtok.Remélem mi is hamarosan eljutunk oda.Mi jövőhéten lépjük át először a Kaáli kapuját.Ez lesz az első,hogy találkozunk a dokival és elindulunk a várva várt útra.Vérvétel meg ilyenek.Nem tudjuk mi vár ránk,izgulunk is rendesen,hogy mit derítenek ki,hogy miért nem jön az a baba magától.Azt szeretném megkérdezni,hogy mennyi idő az,amig a kezdéstől eljutunk a babáig,vagyis hogy megtermékenyítség a petesejtet?jo,nem lóverseny ez én tudom,de azért kíváncsi vagyok. Mindenkinek jo éjszakát,aki babás,aki meg csak lesz.Csiperke
csiperke

csiperke

Szia Csiperke!

Üdvözöllek közöttünk! :lol: :lol: :lol:

Mi először július 26-án léptük át azt a bizonyos kaput,augusztus elején megjött és elvégeztettük a vizsgálatokat,szeptemberben meg már el is kezdték a kezelést.Most tartunk a petesejtleszívásnál.Tehát elég gyorsan mennek a dolgok.Ja nekünk lombikot csinálnak.Ezt csak azért írom,mert nyílván mindenkinek mást és különböző ideig csinálnak.Lehet,hogy nálatok nincs is ekkora "baj"és még kevesebb ideig fog tartani. :lol:
Sok sikert.Kérdezz bátran ha kíváncsi vagy valamire,vannak közöttünk nagyon profik.Nekem még csak ez lesz az első,tehát nincs annyi tapasztalatom,de meglévőket szívesen megosztom bárkivel.
mereszt

Szia Csiperke!

Üdvözöllek közöttünk! :lol: :lol: :lol:

Mi először július 26-án léptük át azt a bizonyos kaput,augusztus elején megjött és elvégeztettük a vizsgálatokat,szeptemberben meg már el is kezdték a kezelést.Most tartunk a petesejtleszívásnál.Tehát elég gyorsan mennek a dolgok.Ja nekünk lombikot csinálnak.Ezt csak azért írom,mert nyílván mindenkinek mást és különböző ideig csinálnak.Lehet,hogy nálatok nincs is ekkora "baj"és még kevesebb ideig fog tartani. :lol:
Sok sikert.Kérdezz bátran ha kíváncsi vagy valamire,vannak közöttünk nagyon profik.Nekem még csak ez lesz az első,tehát nincs annyi tapasztalatom,de meglévőket szívesen megosztom bárkivel.
mereszt

Ciborja!
Kb. 2 hét múlva tudnak idôpontot adni. Szerintem nem sok, ahhoz képest amennyit már várt az ember. Nézz jól körül, atán tudasd, hogy melyik intézet mellett döntöttél!

Csiperke!
Üdv! Mi júl. 10-én mentünk elôször a Kaáliba és aug. 18-án már megvolt az elsô inszem!

Jó éjt!
Lona

Kép
lona1

Ciborja=Cirboja

Bocs :oops:

Kép
lona1

Pompomlány!
GRATULA!!! :D Kellemes, boldog babavárást kívánok Neked!

Icsilya!
Ez aztán az eredmény! :lol: Szorítok a csajszis duplázásért!

Kismókus, Mereszt!
Ügyesek legyetek ám! Kövessétek a sok jó példát! Megy a drukk ezerrel!

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Szép Estét Hölgyeim!
Ma megkaptuk a 2. Gynevac-ot, köszönjük, jól vagyunk, jó sokat röhögtünk ismét a nővérkével. Már a vödröt el is hagytuk, csak a pohár víz és az elterelő TV ment... Nővérként most csinálja a főiskoláját, lassank kikapcsolódni jár hozzánk... :lol:
Cirboja! üdv. közöttünk!
Kismóki! Férjednek egy klassz kis thai maaszázs? :lol:
Lona! Milyen lett a mensid a Gynevac után? :oops: Ha nem vagyok vindizsgréc? :?: örülök, hogy hamar meggyógyultál!!! :)
Mereszt! Csuri Neked szerdára!
Lufi Pompi! Soxeretettel gratula a Kispompi(k)hoz!!! Június? Ikrek! Egészen jó! :lol: Szorítsad a combijaidat!!!! :lol:
Orsi!!! Gratula a Kismanókhoz!!! Pláne, ha még szépek is! Hú, Te! Elgondolkodtál már rajta, mi lesz, ha 2 kiscsajszi helyett újabb két kiskrapek érkezik? :lol: Az lesz ám a férfiuralom??? :lol:
Ja, ha szavazásra akarnád bocsátani a tesztelésedet, én a névnapodra szavaznék. A fiúk megérdemelnek egy kis külön figyelmet! :wink: Másnap pedig megajándékozod magad egy + tesztttel! :lol:
Szivvi! Már hogyne választanának ki Titeket is! :wink: (Ahogy majd minket is!!! :roll: ) Különben meg az összes pasi élvezi, hogy szúrkálhatnak minket. És még büszkék is rá!!! :lol:
Csiperke! örülök, h "látlak"! Nos, ez kicsit egyénfüggő, de szurikezdettől (rövid programnál) mensi 1. napjától számolunk, kb. a 12-15. napon van leszívás (nekem a 17. volt), és utána 2-5 nap a visszaültetés. De persze addig el kell jutni, és hogy mennyi idő, az a dokitól és a Te szervezetedtől függ. Lehet, h pl. hosszú (long) programod lesz, na ehhez nem értek, Icsilyát kérdezd erről!

Nyugodt éjszakát Minden babásnak és majdani babásnak!!!

Csibe
csibe73

Úgy látszik, kissé este van, mert tökre elgépeltem egy csomó mindent! Nővérként=nővérkénk; lassan; maaszázs=masszázs stb.! :oops:

Csibe
csibe73

Pompomlányzó!
Nagyon-nagyon nagy gratula a kis Pompom(ok)hoz! Akkor mostmár megtudod végre, mi is az a zebra :D ! Most majd jön a rókakoma is, szóval szép kis állatkert lesz itt hamarosan :lol: A végén meg születik egy kis csimpánzbébi, mert ugy tudnak kapaszkodni a lábukkal is, mint a kismajmok :lol: Olyan nagyon örülök neked! De nem ám elfelejteni minket, mint ahogy azt teszik a kedves Anikó meg Zsebike :!: :!: Hogy már ide nem is irnak :!: :!: Fú, ez a nap jó hire! :D :D :D
Orsi!
Hát Te készülődhetsz még 1 ikerpárra :D Szuper, a többi meg fagyi! Milyen szerencsés vagy!
Tényleg, mi lehet kis*-gal :?: :shock: Mert ha babás, biztos irta volna. De ha nem :cry: akkor most biztos szomorkodik. Kis* kerülj elő :!: Csak nincs valami más baj :?:
Fanni!
Örülök, hogy tul vagy a mütéten, hogyan tovább?
Csiperke!
Ha gyorsan megtudják a baj okát, akkor hamar tudnak segiteni, ha lombik vagy inszem (tehát nem kezdenek kezelgetni), akkor 2 hónap kb.
Cirboja!
Szerencsés vagy, ha 2 hétre kapsz időpontot. Inkább 3-4 hetet számolj!

Tegnap Harcikánk vette fel a telefont, amikor időpontot kértem. Október 27-én 1/2 11-re megyünk!
Amiről hallgat mindenki, pedig szerintem ez a legesélyesebb, hogy igy döntenek, hogy az intézményeknek csökkentik a keretét, aztán döntsenek ők, hogy kinek csinálják a lombikot! Jó mi? Jöhet majd akkor a várólista!Állitólag 1 hónapon belül várható a döntés.

Mindenkinek minden jót kivánok ahhoz, ahol éppen tart.

[url=https://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967

Drága Lányok! Kezdem a rosszal.... nem sikerült. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Azért nem jelentkeztem mert tényleg nagyon kiborultam sajnos. Nem "csak" emiatt, hanem még plussz (csakhogy nehogy könnyű legyen) több családi probléma is adódott. :( Lois mondta, -pontosabban írta- hogy mennyire aggódtok értem, így hát benéztem és teljesen meghatódtam, nagyon aranyosak vagytok, Köszönöm!! De most úgy érzem nem lennék jó társaság, ezért ne haragudjatok rám, nem akarom a jókedveteket elvenni, sem a depressziommal gyötörni titeket. :( Mindenkit pusszilok és a háttérből nagyon, de nagyon szorítok Értetek!!!
Szeretettel:
Kép

Kép
Kép
kiscsillag

Kiscsillag

Nagyon sajnálom :cry:
Pedig úgy szorítottunk neked. Azért ne tűnj el!!!
zsuzsi73

Kiscsillag!
Nagyon sajálom! :cry: Tényleg nagyon aggódtunk érted!
De nemcsak mi, Nagydora valami másik topikból is kérdezte már, hogy tudunk-e rólad valamit!

Lányok! :)
Tegnap este 22:30-kor beadtuk az Ovitrelle injekciókat, és most már csak azon aggódom, hogy ne felejtsem el, hogy ma estétől nem szabad ennem-innom a punkcióig.
A párom dereka egyre jobb, bár a mozgása még mindig "rotobos" egy kicsit! :lol: :lol: :lol:

Mereszt! :)
Úgy látszik mi tényleg fej-fej mellett haladunk! Mi júl. 27-én voltunk először a Kaáliban (egy nappal utánatok), és egyszerre lesz a punkciónk holnap!!! :lol:
kismokus

SZiasztok!

Kiscsillag,
Nagyonnagyon sajnálom, hogy nem sikerült :cry: :cry:
Remélem a családi problámák megoldhatók.
Annak örülök, hogy hírt adtál magadról, és azért gyere ha tudsz és van kedved, mi itt leszünk!

Kismókus,
Párod holnapra rendbejön és kiválóan fog produkálni! :wink:
Már csak nem felejted el, hogy nem szabad enni-inni! :D
angel37

a sziasztok!! Megyünk tovább, bár a balban ismét felütötte a fejét egy ciszta. De azt mondta, hogy ha nem múlik el, akkor majd leszívja. Megvolt a méhszonda is, szinte alig éreztem. Pénteken UH, hétfőn tájékoztató.
Anyukám beszélt a körzetimmel,és azt mondta, hogy ha aktuális egy hétre kiír.

Ja és szednem kell folsavat, clostyt,merionalt, fostimont, prednisolon, kaliumot.

Ja és ma reggel voltam a Nyírőben vérvételen.
Ági28

Csibe!
Olyan volt, hogy megnyitották, aztán 3 nap múlva elzárták. Szóval se elötte se utána nem barnáztam. Optimális mennyisége volt. Röviden szólva elégedett vagyok!

Kiscsillag!
De jó, hogy jelentkezdtél!!
A bánatoddal is nyugodtan jöhetsz hozzánk, de ha most inkább
magadban szeretnél lenni, azt is megértjük! Remélem minden hamarosan rendezôdni fog!!

Kismókus!
Forrósodik a talaj a lábatok alatt! Szorítok!

Mereszt!
Neked is drukkolok holnapra!

Melcsi!
Bár minket nem foglalkoztat a lombik, hiszen inszemmel lesz gyerkôcünk :wink: , mégis, ha tényleg bevezetik amit írtál azt minden körülmények között felháborítónak tartom!! :evil:
És még ez az ostoba Nôk Lapjás cikk... brrrrrr. Aki kivülálló simán gondolhatja, hogy minek ennyi támogatott lombik, amikor a sok pénzen létrehozott embrióikat ott felejtik, meg megsemmisíttetik!
Na, de azért ez nem olyan egyszer? mint az egyszer egy :!:

Okt. 27 a nagy nap!! Megjegyeztem!

Pusz:Lona

Kép
lona1

Ági!
Nálad aztán pörögnek az események(szerencsére) :D
Mi az a méhszonda? :oops: egy kis optikával megnézik, mi a helyzet odabent?
Jó sok mindent kaptál, egy részérôl azt sem tudom mi...
És már vérvételen is voltál, le a kalappal!

Kép
lona1

Hát igen minek szarozni, ha haladni is lehet, bár a doki mondta, hogy ha akarom várhatunk egy hónapot a ciszta miatt, de én nem akartam.
A méhszondával felmérik a méh alakját, méretét, fekvését, hogy majd a legideálisabb helyre lehessen a pöttömöket visszahelyezni.
Ági28

Sziasztok!

Kiscsillag!
Ne szomorkodj sokáig,inkább gyűjtsd az erőt a következőre.Nem szabad feladni.Egyszer úgyis sikerülnie kell.Vigyázz magadra.

Köszönöm a drukkokat.Mindet elraktároztam holnapra és az elkövetkezendő napokra.

Kismókus!
Tényleg furcsa,hogy ennyire egyszerre haladunk. :lol: Főleg azért,mert nekem össze-vissza szokott megjönni.Remélem siker páros lesz belőlünk. :? Ahogy olvasom a férjecskédnek használt a drukk. :lol: :lol: :lol:
mereszt

Hello, csajok!

Mindenkinek nagyon-nagyon köszönöm a gratulátumokat, beszedtem! :D Nagyon arik vagytok, nagyon jól esett! :D

kismókus,
bocsánat, hogy összekevertelek. Mostmár megtanultam, hogy Neked köszönhetjük a táblázatot.
Most, hogy kiokítottatok, megerősítem, hogy kiskatonák és zebra jár nekem is. Köszi!

kiscsillag,
ne bánkódj nagyon sokáig... persze, t'om, könnyű mondani. De... előtted a zélet! Legközelebb minden rendben lesz! Én nagyon szorítok neked!

És a többieknek is megy a DRUKKKKKK!

Tegnap elmentem a körzetihez, hogy kérjek még kb. egy hetet, mert fáj a pocakom, aki csak annyit mondott, hogy felvesz betegállományba. Kérdeztem: ez meddig szól. Erre azt mondta, hogy a lombikosokat automatikusan kiírják egész terhességre, mert tul.képpen veszélyeztetett terhesek. Mit szóltok Ti ehhez?

Egyáltalán, hadd kérdezzem meg, aki már pocakos: nektek fájt a hasatok? Nekem egy hét alatt akkora lett, mint egy 3 hónapos terhesnek, és az ET utáni 2. héten már jóformán felkelni sem tudtam, mert fáj, ha állok vagy ülök.
A dokit is zaklattam ezzel, de csak legyintett, hogy semmi baj, ez természetes. Én meg kicsit aggódom, hogy mástól még ezt nem nagyon hallottam. Kedves Tapasztaltak, lécci osszátok meg, amit ti már tudtok! Előre is köszi!

puszi: pompi
pompomlány

Sziasztok!!!!!
Én eddig a megint megjött-be írogattam (mostmár 1 éve), de úgy gondoltam, ideje csatlakozni hozzátok. Csak címszavakban: férjemmel 30 évesek vagyunk, 3 és fél éve küzdünk a babócáért. Túlestünk mindenen: 5 sikertelen inszem, műtét, amiből kederült, hogy endomertriosis-om van (múlt nov-ben) ezután 3 szuri, amitől 6 hónapig nem jött meg. Aztán 5 hónap spontán próbálkozás után Kaáli - Kovács doki. Kivizsgálásokon túl vagyunk, most vasárnap kezdősik a szurizás. Hát húztuk halasztottuk, ameddig csak lehetett, mert el akartam kerülni, a hormonkezelést, az egész procedúrát. De most már ebben van a végső reményünk! Még annyit hogy elindítottuk az öribabát is, mert már nem bírom ki évekig baba nélkül!!!!
SZóval van egy csomó kérdésem hozzátok, tapasztaltakhoz:
- okt 15 nekem 22, ciklusnapom, akkortól fél mili vmi S betűs szuri naponta
- okt 27én lesz uh ami kb a 7. ciklusnapom lesz - csak utána ír tüszőnövelőt???? Nem nagyon értem...
- mikor adjátok be magatoknak? reggel vagy este?
- mellékhatások?

Köszi előre is.
Még csak anniyt
Icsily
Jól látom, hogy ikerfiaid vannak, és még egy lombikot bevállaltál? Hú, le a kalappal!!! :lol:
emma1976

Pompi :)
hasfájás normális. Ha ilyenek a tüneteid, akkor szerintem ez enyhe hiperstimus tünet. Igyál sokat (napi 4-5 liter) és sok fehérje, és akkor gyorsabban enyhül.
tényleg normális!

az hogy megnőtt a pocakod egyrészt annak tudható be, hgy a progeszteron renyhíti a beleket, és azok így nagyobb helyet foglalnak, másrészt az enyhe hiperstimu is okoz haspuffadást.

a lombikos automatkusan nem veszélyeztetett terhes, csak könnyebben megkapja a vesz.terhes státuszt.
a vesz. terhesség fogalmát tv. szabályozza, abban kiemelten a lombik nincs benne.... de kb. 5 pontját akárkire akármikor rá lehet húzni.h

Emma :)
igen, 2 évesek a fiaink. tavaly deceberben volt egy félig sikerült fagyasztott embriós lombikunk, most vágtunk megint bele.
a fél mili az a suprefact.
igen :D Neked long protokollod lesz, ha a ciklus 22. napján kapod a gyógyszert. a Suprefact visszafogja a petefészkeket, hogy a stimunál azonos időben kezdjenek tüszőt nevelni, és a tüszők lehetőleg azonos méretűek, azonos érettségűek egyenek. Ez a lombiknál nagyon fontos.
ezért, az UHn látja, hogy jók-e a petefészkeid, ha eléggé "leálltak" akkor indulhat a stimu a gyógyszerrel.
szúrni érdemes este, mert UH napközben van, és a stimunál már mindig csak UH után fogod a köv. adag gyógyszerre a receptet megkapni. Ha regel szúrnál akkor az UH napján csúszna a hormon, ami nem túl szerencsés, mert ennek ált. 1 időben kell a szervezetedben jutnia.
mellékhatás nekem most annyi volt, hogy avalamikor 4 nappig fájt a fejem, de utána megszűnt.

Orsi
KépKépKép
icsilya

infó rólunk: 2x2 kismanó került a frigóba... vagyis kerül éppen!

Orsi
KépKépKép
icsilya

Drága Kiscsillag,
annyira sajnálom, hogy nem sikerült és még ráadásul egyéb bajok is vannak... együttérzek veled és azt kívánom, hogy amilyen hamar csak lehet, juss túl ezen és aztán majd biztosan jön az a baba, ami direkt tirátok vár :-)

Icsilya,
ez szuper, gratulálok a pöttyöknek, mindent bele :D

Pompi,
jaj de jó még egy kismami, igencsak szaporodunk a fórumon is! :P :P Gratulálok!!
Nekem azt mondta a dokim, hogy automatikusan veszélyeztetett terhes vagyok a lombik miatt.

Katyerina,
te két nap múlva tesztelsz? nagyon szorírok!!

Zsofian,
te mikor? neked is :D

Holnap megyünk a köv. ulttrahangra, Pindur és Pöttöm holnap lesznek 8 hét+2 naposak , jaj, nagyon izgulok, hogy minden rendben legyen. Tegnap azt álmondtam, hogy 5(!) babát várok :P , ma meg azt, hogy az ultrahangon megállapították (Harci s ott volt), hogy már csak percenként 2-3-at ver a szívük. Borzasztó volt. Na de normális állapotomban érzem, hogy minden rendben :-)
szonya

icsilya
KÖSZI! Kicsit megnyugodtam :lol:
Azek szerint nem volt neked olyan borzasztó élmény a lombik, ha két pici baba mellett is nekiálltál, nem?
Válaszolnál még egyre?
Ha 27-én uh, akkor nagyjából mikor lesz leszívás és beültetés? 1 hetet szeretnék otthon lenni, és a melóhely miatt legalább nagyjából be kellene lőni, hogy mikor...
emma1976

Emma :)
mivel az első sikeres volt, és megszülettek a fiúk egyáltalán nem volt borzasztó élmény. :D
az injekciózást meg teljesen ki lehet bírni, egyáltalán nem vészes. Nekem a többi része sem volt.
A fiúk bölcsibe járnak már, így az intézetbe való bejárást is egyszerűbb megoldani.

igazán a punkció és transzfer időpontját így előre megmondani nem lehet long protokollnál.
az is lehet, hogy a 27-i UH után azonnal tud indulni, és az is, hogy még 1 hét is kellhet a surefactból. Ez nagyon egyéni. Senki sem tudja a szervezeted hogy fog reagállni.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi :lol:
Jaj, bocs hogy ezt írtam! Csak 1 hónapja, mióta lombik-közelben vagyunk rengeteg rémtörténetet hallottam/olvastam túlstimulálásról/vizesedésről/elhízásról. És persze alig jutott el hozzám pozitívum. Az hogy nektek elsőre jött a 2 fiú, az maga a csoda! Én is annyira szeretném! Egy cigányasszony azt jósolta 4 éve, hogy fiúikreim lesznek, és utána egy kislányom. Na, ezt elfogadnám :lol: :lol:
emma1976

Emma :D
a túlstimulálásnak kb. 1000 féle foka van. Az enyhébb viszonlag gyakori, ált. ha 10 feletti petesejted van, akkor szokott is lenni.
Ez azzal jár, hogy picit felpufad a hasad, picit fáj, nem tudsz rendesen hajolni, de sok vízzel és fehérjével lehet rajta segítni.
A vizesedés a hiperstimu egyik foka, de ez más súlyosabb. Nem annyira gyakori, mert ha a transzferkor vizet látnak a hasüregedben azonnal elkezdik a fehérjeinfúziót ill. ha úgy ítélik meg akár naponta berendelhetnek infúzióra.
Arra kell nagyon figyelni, hogy a punkció után kb. 1.5 hétig tényleg meglegyen a napi 4-5 liter folyadék, ami azt jelenti hogy kb. 3l-t kell minimum inni.
elhízás. ez nagyon egyéni. Van aki hízik a stimukor, van aki nem. Én nem híztam, de van itt a fórumon is olyan, aki igen.

a cigányasszony jóslata szerintem bárki számára ideális :D

Orsi
KépKépKép
icsilya

Szia Emma! :lol: :lol: :lol:

Üdv közöttünk!Csak azért írok,mert nagyon ismerősek a félelmeid.Engem is riogattak,de szerencsére semmi mellékhatást nem vettem észre.Nem híztam,sőt 2kg-ot fogytam,nem vizesedtem,nem puffadtam fel.Szóval semmi különös nem történt velem.Mondjuk a hasam egy kicsit nagyobb a kelleténél és néha éreztem,hogy van,de ennyi bőven belefér.NYUGI!!!Meg talán annyi,hogy kicsit fáradékonyabb vagyok,valamivel többet alszom.Furcsa de nekem is ugyanazt jósolták,mint neked.Úgyhogy hajrá!!!
mereszt

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?