Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok! Köszi a szivélyes fogadtatást! :D Azt nem írtam tegnap, hogy a férjem eredménye mennyire rossz. :( Olyannyira, hogy az első spermavizsgálaton nemhogy lassú vagy kevés kisfickót nem találtak (még halottat sem). Egyáltalán nem volt benne. Szegény teljesen összeomlott. Nekem kellene benne tartanom az erőt, de nagyon nehéz. Azért megpróbálom. Olvastam a herebiopsziáról. Ti hallottatok vmi pozitív eredményt ilyen esetekről?
Süni
süni76

Sziasztok,

hát, nem sokat javult eddig...
De arra gondoltam, hogy nem a Jánosba megyek ügyeletre, hanem a Jahn Ferencbe, ahol a hsg-t is csinálták, amúgy is a sima nődokim (akinél majd szülni szeretnék :D ) itt dolgozik, bár ma sajna nem ügyel, de beszéltem vele, mondta, hogy menjek nyugodtan. Azt mondta, hogy lehet hogy csak megfigyelnek, vagy infúzió, vagy végső esetben csapolás...

Szóval délután megyünk, addig meg pihengetek, meg eszem a fehérjét és iszok mint állat :D

Puszka!

Kép

Kép
zsókuci

Süni76!
Nekem is ilyen eredményem volt, mond meg a férjednek, hogy
ez sajnos a mai rohanó élet vele járója!Ha például sokat vezet,
dohányzik, stresszel!
Nekem valószinüleg egy sport "balesetnek" volt köszönhető ez
az eredmény.De a herebiopsziánál RENGETEGet találtak és azóta
Nviki-vel ikreket várunk!Úgyhogy a párod ne adja fel!!!!!!!!!!
Ha bármi kérdésetek lenne a biopsziával kapcsolatban vagy mással
irjatok nyugodtan ide vagy privibe.
Zsókuci!
Jobbulást!!!
üdv
wolves

BOCSI ZSÓKUCI!
ez olyan hülyén hangzott!
Veled vagyunk nem lesz semmi baj!!!!
ezt akartam az elöbb is
üdv
wolves

Wolves :D,
semmi baj :D Köszi, aranyosak vagytok! :D

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok,

voltunk a Jahn Ferencben, azt mondták, hogy nem vészes a folyadék mennyisége, így nem csináltak semmit.
UH volt persze, de mondta, hogy sok-sok folyadékot kell inni, hogy kimossam a sok felgyülemlett folyadékot - amúgy a fehérjét nem is említette, de persze tudom hogy kell.

Kedden megyek újra a saját nődokimhoz UH-ra, akkor fogok igazán megnyugodni szerintem, most még van néhány kételyem, de mindegy. Addig megy a sok fehérje, meg folyadék, aztán hátha javul a helyzet addig. :D

Zozó vacsit főz éppen, áttérek a húst-hússal étkezésre, hátha az jobban bejön, mint a sok tejtermék - abban is sok-sok fehérje van. :D

Puszi mindenkinek! Még valószínűleg jelentkezem! Kép Kép

Kép

Kép
zsókuci

Hello Lányok és kispapák!

Zsókuci!
Remélem azért mostmár javul a helyzet. Vigyázz nagyon magatokra!
:wink:
Nem gondoltál valami gyógynövényes vagy homeos vízhajtó teára?

Süni76!
Üdv köztünk!
Jó helyre kerültél, mint fórumilag mint intézményileg
:wink:
Sok sikert Nektek!

Képzeljétek, ma meg (kopp-kopp) nem volt semmi görcs. Kezdenek újabb ragyáim kijönni, pedig azt hittem hogy a jelen állapotot már nem lehet überelni :?

Köszönöm a babatapikat, és kérek még,légyszi légyszi sok-sok mágikus babatapit ... :wink:
azért kell hogy mágikus is legyen hogy kompenzálja a péntek 13-át :wink:

Na nem fárasztok tovább senkit, látszik hogy nagyon kipihentem magam, már nagyon nehezen viseltem az állandó fekvést, de ma már legalább a lakásba bóklászhattam egy kicsit.
Jó hétvégét Nektek!
lanett

Süni
szia,én is tudok neked pozitiv példát adni,a barátnőméknél is ugyanez volt a probléma,herebiopsziával ma már van 2 gyönyörü fiuk,ikrek :D ne keseredj el,van megoldás

Zsókuci
gondolok rád,hogy minden rendben legyen!!!!!!!!

Lanett
drukkolok hogy neked is kerüljön szivecske a táblázatba :D :D

Lukrécia
hiányzom már?ma számoltam az anyagiakat,nem tudom meddig birjuk még az Annát...

puszi

bibar

Szia Süni :lol:
Szóval, ahogy a párom is írta fel a fejjel! Nálunk ugyanez volt a probléma és itt vagyok 25.hetes ikerterhesen, mint egy bálna. :lol:
Melyik dokihoz jártok?
Ha kérdésetek vannak kérdezzetek nyugodtan!

Hali

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Köszi a bátorítást! Még nincs dokink. Az eredmény nagyon friss (csütörtöki) és nem a BMC-ben készült, hanem a kistarcsai kórházban. Oda viszont nem szeretnénk visszamenni, mert nem voltak túl szimpatikusak. Az eredményt is elég kíméletlenül közölték. Mindegy... Hétfőn az első dolgunk az lesz, hogy bejelentkezünk a BMC-be.
süni76

Ja, férjem első reakciója a válaszaitokra: "Biopszia után csak ikrek születhetnek?" :D
süni76

Sziasztok,

nem vagyok nyugodt. A pocim marha nagy. Nem tudom elhinni, hogy egyik napról a másikra nőhet kb. 6 cm-t. Ennyire nem vagyok hízékony :D Visszaolvastam mindent, amint anno Chesti írt, és sajna egy az egyben ugyanazok a tünetek, anélkül, hogy egyet is bemagyaráztam volna magamnak. Pl. felébredek éjszaka, ha megfordulok az ágyban, mert nagyon rossz, és fáj. Sőt utána még percekig nem jó.
Tegnap éjszaka még a gyomrom is begörcsölt, ott szenvedtem jóó néhány percig, mire enyhült - olyan minta azt is nyomná a víz. Amúgy sokkal kevesebbet tudok enni egyszerre, úgyhogy valószínű, hogy tényleg így van.
A nagy levegő, meg az ásítás meg teljesen felejtős. Akkor iszonyatosan feszít.
Ne haragudjatok, hogy ennyit panaszkodom, de baromira nem vagyok nyugodt.
Eddig megittam 3,9 liter folyadékot, és még fogok is inni! :D :shock:

Lanett,
sajna ez a helyzet...
Gyógynövényes vagy homeos vízhajtó teát lehet terhesen inni :?:
Ha lehet, innék... Mert így nem jó :(
Örülök, hogy nincs görcsöd már! Szerintem nyugodtan sétálj, addig amíg napközben ilyen szép idő van. Én pár napra rá, már dolgoztam is ne feledd, hidd el nekem, ha kapaszkodni akarnak úgyis fognak. Amúgy nehogy nekem egész nap feküdj. Az nem tesz jót, mert nem megfelelő a vérellátása a méhnek így. Amúgy napi fél dl vörösbort igyál, ha gondolod - nekem bejött :lol: - segít a vérképzésben, és jót tesz a keringésnek is.
És persze mennek a mágikus babatapik:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
:)

Bibar,
köszönöm, remélem előbb-utóbb rendeződik a dolog :)

Süni,
hú, remélem nálatok is bejön, hogy ikrek lesznek :D:D:D

Amúgy baromi aluszékony vagyok :D Ma délután + este aludtam összesen kb. 4 órát :D Ezt szeretem :D:D:D
Na megyek, és nemsokára folytatom is :wink:

Puszika!

Kép

Kép
zsókuci

Jó reggelt!

Lanettszinténikreskismami,mennek a babatapik ++++++++++
Szép napot! :lol:
taptau

Zsókuci,
nagyon nagyon sajnálom, hogy nem javult a helyzet!!!Pedig annyira szorítottam... :cry:
Mi tegnap későn értünk haza, fáradtan, ezért is nem ítam b.netre...De nagyon szorítok továbbra is, hogy rendeződjenek a dolgok...
Ha tudsz valami friss infót, légyszi közöld velünk, nagyon aggódunk miattatok!!!!!!

Lanett,
mennek a babaragacsok!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Sziasztok!

lanett és zsókuci!

nagyon nagyon sok babatapi, babaragacs és minden kellemes mágikus segítődrukk++++++++++++++++++++++

és teljes nyugalmat, békét kívánok, és azt, hogy minden a lehető legnagyobb rendben legyen, zsókuci kitartást a sok sok fehérjéhez és folyadékhoz, és remélem ha beszélsz a saját dokiddal,tényleg megnyugtat :!:

süni, üdv köztünk, mesélj majd mit sikerült intézni BMC-ben, férjednek is kitartást és nem ám elkeseredni!!! :wink:
most csak beugrottam, majd még jövök, bár velünk minden változatlan, várakozás...............

numato
numato

Süni :lol:
Lehet, hogy így van ahogy a férjed mondta, de ahol egy elfér ott elfér kettő meg három is, akár...... :lol:

Majd írjál, hogy kihez kerültetek a BMC-ben.

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Sziasztok!
Zsókuci most írt, és pont beszélek vele...Ben t tartották a Jánosba, és holnap reggel a BMC-ben folytatja...Pár napíg bent tartják, sűrűbb a vére mint kellene, és magas a CRP-je....infuziót kapott 2-őt, de már most jobb egy kicsit neki...
Szegény, most extra drukkokat küldünk neki.++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Sziasztok!

Hát pont Zsókucinak akartam írni,hogy most szerintem ne ugráljon,menjen csak a BMC-be,mégis most oda jár,ilyenkor szerintem nem az számít kinél akar szülni,ki az állandó dokija,most az a dokink,akihez járunk.Na és látom,bent is tartották.Jobb így,legalább szem előtt van.
Szorítok,hogy hamar vége legyen,kitartás!!!!!

Süni!

Üdv köztünk,kitartás,látod mennyi poz infó!!!

Lanett,

Ezen aztán ne múljon.... :D :D :D ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
NAGYON SZORÍTOK!!!!!!

Bibarkám,
az is egy dolog,hogy meddig bírja még a buksza,de tök nincs is kedvem,ez a jövő hét nagyon gáz!Nagyon erőt kell vennem magamon,azt megmondom!!!Hát ez van.Holnap nem viszem a pempőt,mert már reggel elmegyek itthonról és nem akarom cipelni,majd pénteken,oksa? :D Persze ha már fogyóban van szólj,akkor elviszem.
Az egészben csak az a jó,hogy legalább talizunk.PUSZIKA :P :P

Kép
lukrécia

Sziasztok Lányok!

Információt szeretnék kérni a Budai Meddőségi Centrumról!

Mi a menete a Centrumba való bekerülésnek, ha nem ismerek egyetlen orvost sem itt? Bejelentkezés után ők irányítanak az egyik orvoshoz?
Minden vizsgálatért kell fizetni?

Válaszotokat előre is köszönöm!

Cirbi
cirboja

Üdvözöllek Cirbi a csapatban!
Nagyon jó helyen vagy, bármiben segítünk, főleg a régi amazonok.
Ha van akihez szeretnél kerülni akkor a recepción kérd, ha nincs akkor be raknak az egyikhez és legközelebb ha akarod kérhedted magad másik dokihoz.
Semmilyen vizsgálatért nem kell fizetni.

bonya

Kép

Kép
bonya

Bonya! :)

Köszi az üdvözlést!
Esetleg tudnád ajánlani valamelyik dokit?

Attól függetlenül hogy nem kérnek, szoktak/szoktál adni vmennyit a dokiknak? :?:
cirboja

Cirboja!

Üdv a csipet-csapatban.
Szerintem mindenki a saját dokiját ajánlaná,azért tart ki mellette.Szerintem bízd a sorsra és meglátod szimpi-e a doki.Azután még mindig válthatsz.
Mikor mész?

Kép
lukrécia

Sziasztok! :lol:

Cirboja,üdv köztünk!

Lanett,Zsókuci++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zsókuci jobbulást neked!

Jó éjszakát! :D
taptau

Cirboja,

üdv nálunk, mikor mentek a BMC-be? mesélj majd!
Ott azt mondják szinte az összes doki érti a dolgát, és kinek ki a szimpatikus, de ránézésre mindegyik aranyosnak, normálisnak tűnik :wink:

zsókuci, itt is hasonlókat kívánok, és sok babatapi és puszi nektek. Írj majd, hogy mi újság.

numato
numato

Hello Lányok és kispapák!

Zsókuciról tud valaki valamit?
Remélem most már minden okés nála!

Cirboja!
Üdv minálunk és sok sikert Neked a továbbiakban!
Ma kérsz időpontot? Majd sokáig hagyd kicsengeni mert nehezen veszik fel.
lanett

Jó reggelt!

Én tegnap este beszéltem Zsókucival bent tartották, mert sűrűbb a vére, ma kezdett BMC-ben, de szerintem infuziót kap csak. Ha pedig leszívják akkor bár ez szar érzés, utánna sokkal jobb lesz neki, én már csak tudom...
Azt igérte ha van valami hivni fog, vagy ini, godndoltam most nem zavarom.

Szia Cirboja a központot kell felhívnod, ott adnak időpontot, próbáld inkább 3-4 körül, addigra azért lemegy a roham. Ha nincs kifejezet kérésed melyik orvost szeretnéd, akkor ajánlani fognak. Ahogy a lányok is írták hidd el, mindegyik doki nagyon jó, bárkihez is kerülsz.
Fizetni a vizsgálatokért nem kell! Ha te adni akarsz a dokidnak attól függetlenül rajtad áll mennyire is gondolsz.
Majd irj kihez kerültél, és reméljük többször jelentkezel majd :)

Mindenkinek további szép napot :)
chesti

Sziasztok!

Drága Zsókuci!
Remélem jól vagy(tok) és minden oké, majd jelentkezz ha tudsz! Kitartás!

Numato:
Remélem most már megkaptad az üzenetemet? :?
Vendég

Cirbi,
mikor mész a BMC-be?
Vagy most még csak azt próbálod eldönteni melyik intézménybe menj?
Én is így voltam idén áprilisban, hogy nehéz volt adöntés melyik intézményben kezdjük, de úgy érzem a lehető legjobb helyen vagyunk.
Mindenki nagyon kedves a centumban és ami azért nem elenyésző, hogy Közép-Európában a legjobb sztatisztikai eredményekkel büszkélkedhetnek.
Jó döntést!!!

bonya

Kép

Kép
bonya

Cirboja:

Egyetértek Bonyával és szerintem a többiek véleménye is hasonló.
A BMC országos szinten az egyik legjobb. Mind orvosilag, mind felszereltségileg, mind szakmai tapasztalat terén, mind születési arányokban. Nekem is úgy ajánlották annak idején, és utánaolvastam és ezt választottam. Az már részletkérdés, hogy melyik orvost választod, hiszen mindegyik profi. :)
Vendég

Bonya, Lukrécia, Taptau, Numato, Lanett, Chesti, Estrella :D :D

Nem is számítottam ilyen szivélyes fogadtatásra :D

Köszönöm az infókat :D

Igen, jól látjátok, még csak érdeklődök, próbálom a legmegfelelőbb döntést hozni és nem fogom elkapkodni. Úgy érzem, most - a kudarcok után (habituális vetélés) kell egy kis idő, hogy összeszedjem magam. Úgyhogy most gyűjtöm az infókat, figyelek, feltöltöm magam vitaminokkal, hogy ha a megfelelő helyre kerülök, már semmi ne álljon az utamba.

Megígérem, ha bejelentkeztem (hónap vége felé tervezem) mindenképpen írok Nektek!

Addig is lenne még egy kérdésem: Ha bejelentkezek kb. mikorra kapok időpontot? Hosszú a "várólista"?

Üdv a kedves csapatnak :D :D :D

cirbi
cirboja

Sziasztok!
Cirbi, ne húzd sokáig. Én ma délelőtt kértem időpontot. Viszonylag szerencsésnek mondhatom magam, mert a 4. próbálkozásra végre nem jelzett foglaltat. Legközelebb november 9-re kaptuk az időpontot. Én is úgy gondolom,hogy a sorsra bízom, melyik dokihoz kerülünk. Kedves volt a recepciós nő. Kikérdezett. Kérte, hogy vigyem az összes eddigi eredményünk másolatát. Szóval végre elkezdődött valami nálunk is :o))
süni76

Sziasztok!

Zsókucit leszívták, 3 litert, bent tartják ma, és holnap meglátják haza jöhete e. Most már jobban van :)
Puszil mindenkit.
chesti

Hello Lányok!

Én már megint görcsölök, tök ugyanúgy mintha már holnap megjönne... szerintem jó lesz ha hozzászoktatom magam a gondolathoz, hagy talán majd legközelebb....

Zsókuci!
Remélem már minden rendben van!
Kitartást kismami és nagyon vigyázz magatokra!

Cirbi!
Mi nyáron mentünk akkor kisebb a forgalom az ilyen intézményekben, és így is 1 hónap múlva kaptunk időpontot. Nem akarlak siettetni, de múltkor Konc doki- ő az intézményvezető- mondta nekünk, -mert éppen ki volt akadva és ott morgott amikor mentünk hozzá- hogy kapott egy levelet a minisztériumból Gyurcsányos aláírással , hogy milyen megszorítások lesznek a lombik háza táján, és abban az is szerepel hogy tényleges várólista lesz, és nekünk is mondta hogy még időben kerültünk a programba.
lanett

Szép napot mindenkinek!
Én is felkeltem....
Mindjárt frissitek egy táblát, aztán visszaolvasok, kell e valakinek módosítani....
Puszi mindenkinek
Vendég

Sziasztok Lányok!

Lanett! Pozitív hozzáállás!!!!!! Gondolj arra, hogy a méhed kezdett el nőni és a hormonjaid dolgoznak - az is hasonló érzés, mint amikor meg akar jönni (bár én csak 10 hétig érezhettem ezt az állapotot). Ne gondolj a legrosszabbra rögtön!

Zsókuci! Remélem most már jobban érzed magad!

Estrella! Légyszi írd meg (akár priviben), hogy milyen tünetek alapján diagnosztizálták nálad a PCO-t, van egy enyhe gyanúm, hogy esetleg nálam is szóba jöhet....

Üdv: Lyutka
lyutka

Zsókuci,
Kitartás!!!!!!Nagyon szorítunk értetek!!!!!!!!

Üdv az újaknak!
Chesti,
bárhonnan is nézem, Ti mindjárt 3-an lesztek!!!!! :wink: Húúúú, izgulok nagyon,és kívánom, hogy hamar megszülessen Niki, ne szenvedj!!!! :lol:

Íme a tábla:
Kép
Kép
Vendég

Lyutka:

PCOS tünetek nálam:

- túlstimulálás inszeminációnál
- magas prolaktin
- rendszertelen mensi

Egyéb tüneteim nincsenek (hála). Holnap beszélek a háziorvosommal, mert van egy nagyon jó gyógyszer erre, csak még kevesen ismerik. Majd elmesélem mit mondott. Holnap jelentkezem.

Jó éjt mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!
Jövök a hírekkel...Sajnos nem olyan jó hírekkel, mint én is gondoltam...
A jó hír, hogy Zsókuci már jobban van....
De a rossz, hogy megijjesztette a nővérke, hogy hogy 2-3 hétíg bent kell maradnia, mert rossz lett a véreredménye....Szegény nagyon el van keseredve, annyira sajnálom! :cry: :cry:

Lucia, hozzád fordulok, ha esetleg olvasol:
A hematokrit érték, ugye 35 % - 50-íg jó??Így emlékszem...Szegény Zsókucinak 114-es lett! :cry: :cry: Úgyhogy most megijjesztették, és nagyon maga alatt van....
Azt mondta, nagyon hiányzunk neki, és szeretne itt lenni köztünk!Édes!!! :!:
Vendég

Sziasztok

Nagyon régen voltam, akkor még 28 éves:) Kriszti átjavítod ? Köszi sajna 29 vok. Köszi hogy nem töröltél.

Gratulálok a pocósoknak, örülök hogy sikerült:)
Mi még pihizünk, mert a lelkem és a szívem kicsit megtört az uccsó sikertelennél.
Fagyisnál vannak extra ötletek? Mármint a "sima" beühöz képest?
Köszke
minyuu
minyuu

Minyuu,
örülök neki, hogy jelentkeztél..... :lol: Nálunk senki nem törlődik, csak aki kimondottan kéri!Te pedig ha jól emlékszem, nem kérted, csak pihenést adtatok magatoknak! :lol: Így nagyon örülök, hogy jelentkeztél.... :lol:
Következő táblára már át is javítalak 29-re.....Sajnos az idő telik, én is lasssan vánszorgok a 29 fele! :wink: :lol:
Vendég

Estrella,
örülök, hogy Te is "jól" vagy!!!Aztán ne dolgozz ám sokat! :lol:

Na, lányok, én elmegyek bedőlök az ágyba, hisz holnap 5-kor csörög az óra....és sajnos egész héten! :cry:
Vendég

ez lemaradt!:
Jó éjt mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Lanett,Zsókuci mennek a drukkok+++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
És Zsókuci neked mielőbbi gyógyulást!!!!!!!
Nagyon várunk!

Numato,köszike! :lol:

Most lehet hogy egy darabig nem leszek,mert vidékre utazunk a szüleimhez (kicsit pihizünk Mátéval,aztán apa is követ)De ha tudok azért bekukkantok majd(talán anyukám melóhelyéről!)
Addig is nagyon vigyázzatok magatokra és remélem jó hírekre jövünk haza!
Puszi nektek! :lol:
taptau

Zsókuci:
Szorítunk és várunk vissza.
Kriszti:
Köszi jól vagyok, tegnap meglátogatott Ria is, ő is jól van.
Lucia:
Várom az emailcímedet, hogy tudjam küldeni a fotókat.
Lanett:
Megkaptam az emailedet, köszi.
Lyutka:
Itt olvashatsz még a PCOS-ról:
www.pcos.hu
Vendég

Sziasztok Lányok! Bocsi, hogy nagyon eltüntem, de pénteken és tegnap is a BMC-ben ültem, így nem tudtam jönni. Tegnap meg elromlott a vér machinátor gép, és 1/24-ig vártam a hormonjaimra. :evil:
Szóval holnap meglesz a leszívás! 5 db. tüszőm van és tegnap a legnagyobb már 23 mm-es volt! Amúgy 17-19-esek vannak. Zeke nézett is egy nagyott, mert pénteken még csak 15 mm-sek voltak.
Lányok, tudtok nekem segíteni? Szükségem lenne 1 db. Decapeptyl injekcióra. Ma délben és éjfélkor is be kell adnom de rosszul emlékeztem és már csak 1 darabom van azaz az éjféli már nem megy. Kérem, akinek van fölösleges írjon nekem, mert bárhová elmegyek érte és persze kifizetem. Zuglóban dolgozom. Vagy mit mondtok, próbáljam meg felhívni a Zekét?
Jól megijesztett, tök durván rám szólt, hogy ha nem adok be mindent időben, akkor eldurrannak idő elött a tüszőcskék és nem biztos, hogy mégegyszer így fel tud stimulálni. Úgyhogy most meg ezen izgulok! Komolyan mindíg rám hozza a frászt! De azért kedvelem!!! :oops:
Na, most visszaolvasok! Ja, és a táblázatba is szívesen felkerülnék, 29 éves vagyok, Taksonyi.
vicuska1977

Szia Vica!
Örülök, hogy itt vagy!
Remélem, hogy tudnak a lányok segíteni az injekcióval.
Vagy irasd ki a Zekével és a többit eladhatod ha nem lesz rá szükséged.
De lehet, hogy a BMC-ben is tartalék!!!
Egy kérdezést megér!!!
Hívd fel a recepciót és biztos segítenek.
Ne idegeskedj kis csibe minden okés lesz.
Kép

bonya

Kép

Kép
bonya

Vica,
feltettem a kérésedet másik topikba is PCO-sok teherbeesési nehézségei és megoldások oldalra.
Remél tud valaki segíteni.
Értesíts ha van valami.
Majd csak délután leszek legközelebb gép előtt.

bonya

Kép

Kép
bonya

Jó reggelt!

Vica, kérdezd meg a BMC-t, biztos van nekik Decapeptyl. Én sajna az enyéimet elajándékoztam, részben bevittem a BMC-be, de ha nagyon nem találsz, meg tudom kérdezni a lányt, akinek odaadtam, hogy nem maradt-e neki véletlenül 1 ampulla. Majd még visszanézek.

Legyetek jók, mindenkinek mennek, ami éppen szükséges. :) :) :)
Szép napot!

Lucia
lucia1

Sziasztok! Köszi, hogy máris próbáltok segíteni. Összeszedtem a bátorságom és felhívtam Zekét. :P Hát elég morózus volt..de segít, kirak egy ampulláról receptet a recepcióra. Férjecském ki is váltja nekem. Úgyhogy valahogy csak mególdottam... :oops: Bocsi, hogy ennyi embert riadóztattam.
vicuska1977

Vicus! Ez a morózusság Z-től nem meglepő, én korábban tisztára bebeszéltem magamnak, hogy biztosan nem csíp engem, azért morcos; de már nem hiszem, hogy ez lenne mögötte, egyszerűen csak sok a beteg, sok a nő :wink: sok a könny, és mindenkinek a saját gondja a legnagyobb és a legégetőbb. Segítenek ők, csak nagyon elfoglaltak.
Semmiképpen nem cserélnék dokit, ha majd visszakerülök.
Ezt Cirbojának is írom, akárkihez is kerülsz, lehet, hogy nagyon pörgősek, és kicsit csalódásként élheted meg, hogy nem nagyon szeretik a sok kérdést.
De egy a lényeg, tudd, bárkihez is kerülsz, profik, tudják a dolgukat, és a legfontosabb: maximálisan bízni a dokidban!

Hűha, ahogy olvasom, kezdődik a szokásos sorban állós időszak a BMC-ben :( bár nekünk még arrébb van.

Zsókuci, drukkok mennek!!!!
edua

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?