Manka, Réka, Duda, Andi, Tünde meg mindenki aki drukkolt!!
Nagyon köszönöm a sok drukkolást, jólesett és éreztem a pozitív energiát, Manka!!
Köszi, túl vagyok rajta, a műtét egész jó hangulatban zajlott, nem éreztem semmit sem, utána viszont olyan voltam mint a béna fóka, totál el volt zsibbasztva a jobb kezem, meg kicsit le is volt bénulva az érzéstelenítőtől, elképzelitek a felöltözést utána..
. Állítólag tele volt a műtéti terület gyulladt ízületi trutyival..de hogy mitől??
Délután lejöttünk Keszthelyre, itt is maradok Bendegúzzal jövő héten.
Még mindig tök béna vagyok, mert a kezemen könyékig gipszsín van, és az ujjaim épphogy kilógnak. Egy ujjal gépelek, amúgy még eléggé fáj a kezem, nem nagyon tudom mozgatni z ujjaimat. Bendegúzt is csak fél karral tudom emelni ha muszáj. Jobb lesz most itt jövő héten, a nagyik meg előre élvezik a helyzetet.
18-án szedik csak le a gipszet.
Addig jól megügyesedik a bal kezem.
Viszont ma levágattam a hajam, úgyhogy könnyű lesz egy kézzel hajat szárítani.
Sajnálom, hogy kihagytuk a szigetelést csütörtökön, nagyon aranyosak a képek. Elindultunk Bendegúzzal de már fél 4 körül, aztán megálltam vele egy turinál a Tátra utcában, és fáél 5 lett mire kijöttünk. Akkor meg már úgy gondoltam nem érdemes kimásznunk a szigetre, biztos hamarosan indultok haza, és mi is indultunk haza, erre beleszaladtunk Annamamiba és Marciba, akik elcsábítottak minket a St István parkba hintázni.
De ha visszamegyünk és már tudom Bendegúzt cipelni, szívesen csatlakoznánk, ha lesz még szép idő. Márpedig LESZ!
És olyan jó lesz megint találkozni Veletek.
Ennyi elég is volt a kezemnek, jó hétvégét Nektek!
Majd még jelentkezem ám, csak itt rohadt lassú a net, türelemjáték kivárni..