Új privát üzeneted érkezett!

Vakond, nagyon babagyanús a görbéd! :)

Kép
elizabeth25

Athiz,
sztem az volt, este teltségérzet, aztán éjjel hányingerre ébredtem, de sajnos nem tudtam könnyiteni magamon, nehezen hányós fajta vagyok. hidegrázás volt még és reggel egy kis hasmenés. bár ágyban voltam 5 órát folyamatosan és aludtam is, azért azt gondolom ez nem értékelhető hőállás ez a mai.
mi baja a férjecskédnek?
ami a multheti rosszkedvedet illeti, rengetegszer érzem magam hasonlóan, egyszerüen reménytelennek látom a helyzetet. igazándiból mindemellett mélyen legbelül azért remélek mindig és tudom, hogy a köv mensi is borzasztó csalódás lesz...megőrjit ez a tehetetlenség, meg hogy nem történik semmi.
Neked viszont mivel megvannak a papirjaid, stb most kezdődik az út, és jó út, úgyhogy lesz történés stb! Olyankor minden jobb már, mikor van mire várni, kov vérvételre, uh-ra, stb! Az ember lánya legalább érzi, hogy beindult a folyamat.

amúgy a kaáliban anno egy olyan anyuka ült mellettem 1x, akinek 18 év !!! után jött össze lombikkal a baba, nahát akkor kicsit szégyelltem magam a nyavajgásaimért és próbálok arra gondolni néha, mikor kibukok, hogy ilyenek is vannak. de persze nem használ, csak elméletben jól hangzik, nem? :wink:

vakond
vakond

Eliza,
úgy gondolod? a próféta beszéjen belőled. Ámen! (nem mondta ezt már itt valaki neked a napokban? :roll: )
Szóval fogalmad sincs mennyire szeretnénk ha igazad lenne!!! :wink:
vakond

Zoldikenk hol van ma????????????????

Kép
Kép
ancsa81

Vakon, igen purc és coca! És egyikük már babás! :)

Kép
elizabeth25

Vakon, igen purc és coca! És egyikük már babás! :)

Kép
elizabeth25

Vakond, én mondtam pont ezt szívem!
Sajnálom, hogy nem érzed magadat topon sem fizikailag, sem pedig lelkileg! Megértelek az érzéseiddel kapcsolatban, sajnos az a baj, hogy ezt az állapotomat egyszerűen nem igazán tudom kezelni. Már mindenfélét próbáltam ellene, de nem nagyon hat semmi. Sajnos csak az idő segíthet ezen, viszont pont ez a legnagyobb ellensége is! :?
Annyit tanácsolhatok, hogy most ne legyél elkenődve, mert egyenlőre jó ez a hőgörbe, úgyhogy türelem! :wink:

Ami a kivizsgálások hadát illeti, inkább kihagynám, Istenem, de jó is lenne, ha már nem lenne szükség rá!!!
A férjecském drága valszeg szimplán megfázhatott, persze lehet, hogy víruska, szóval náthás, torka fáj, bedugult az orra, köhög, stb.
Csupa jó élmény vár rám... :roll:
Remélem, mi nem kapjuk el babácskával!
Vendég

Zöldi tényleg bújócskázik! De szerintem tuti babás!
Vendég

Athiz: "Enikő, akkor én vagyok eltévedve? Én eddig úgy hittem és úgy is jelöltem, hogy az AM és PM is szexuális aktust jelent, meg az x is!
Ezekszerint rosszul gondoltam??? "

Sztem nem gondoltad rosszul Athiz, csak én nem tudtam hogy beírni a hasfájást, mert nem jött be az oldal (Vip tagságot ajánlott fel) ahol az ovulációs fájdalmat be lehet jelölni. Ezért "léptem" az am-re :lol:
Amúgy én X-ekkel jelölöm a szexeket :lol: De csak a PÉ körüliket írom be, a többi ebből a szempontból úgy sem lényeg :lol:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok,

Vakond nagyon sajnálom, hogy nem vagy jól, remélem hamar rendbe jössz. Nekem ilyenkor teát, meg háztartási kekszet kellett ennem, szerencsére nem volt sokszor ilyen, gyógyulgass meg.

És fel a fejjel, mindenkinél tojik a gólya.

Athiz,
Én úgy gondolom, nem olyan nagy baj, hogy kivizsgálnak, legalább kiderül, hogy minden rendben van-e. Persze totálisan megértem, ha most másképp érzed, én szorítok nagyon....

Pussz

Köszi a gratulációkat, tényleg nagyon aranyosak vagytok csajok... teljesen el vagyok érzékenyülve :cry:

Purc

Kép

Kép
purc

Vagyok csajok!

Bocsi, hogy eltűntem, de fél 8-kor értem csak haza, és azóta folyamatosan olvasok.

Purc! Örülök Nektek nagyon!

Kép
zölddisznó

Ceni, akkor örülök, hogy mégis jól tudtam!

Zöldi, jó, hogy előkerültél!

Purc, hát igen, most már nálunk is tojhatna a gólyuci! :lol:
Vendég

Athiz ami késik ......tudod? :)

Kép
elizabeth25

PURC! JUHÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉJJJJ!!!! EZ FANTASZTIKUS! GRATULAAAAAAAAAAAA!!!!
szerika

:D :D :D :D :D :D :D

Bocsi, a mosoly jelek az előbb lemaradtak! :D
szerika

Szerika!

Neked volt ilyen rózsaszínes folyásod? Én nagyon meg vagyok ijedve. Mondjuk minimális, de nemtom mitől van. Bár jól meg vagyok fázva.. :(

Kép
babancs

Elizabet, az a baj, hogy nálam már nagyon késik! Ezért már inkább olyan, mintha múlna is! Legalábbis a lelkesedésem mindenképpen.
Ezennel bocsánatot kérek minden pocis mamitól, de számomra annyira borzalmas, hogy itt sorozatban jönnek a + tesztek!
Persze örülök, hogy sikerül másnak, egy gyermek számomra mindig boldogságot jelent, még akkor is, ha másé, csak én is annyira szeretnék már, és ez teljesen lepadlóz!
Úgy reménykedek minden ciklusban, de már előre rettegek, amikor megtörténik az ovuláció, mert tudom, hogy a hőmérsékletem nem emelkedik egekbe, és hogy a végén úgyis megint csalódni fogok! És ez iszonyú!

Na akkor ennyit a panaszáradatról, és elnézést kérek, hogy rontom a topic hangulatát, úgyhogy mára el is teszem magamat!
Lehet, hogy beteg leszek én is, mert olyan furin érzem magamat, hányingerem is van. De nagy boldogság lesz, ha kidöglik az egész család! :roll: :cry:

Szép estét, jó éjt, holnap jövök!
Vendég

Babancs, nekem nem volt ilyen. Nekem 2x volt egy kis vérpöttyem, de az is úgy megijesztett, hogy folyton arra gondoltam, hogy mindjárt elvetélek...
De nyugi-nyugi. Nem lehet az, hogy kábé most vagy ott, hogy meg kellene jönnie? Mert van akinél hónapokig jelentkezik még utána ilyen barnás folyás, vagy valami más színű, amikor meg kellene jönnie. És ahogy kiszámoltam most te pont ott vagy időben, úh. ez normális. Ha nem piros vér és nem jelentős, akkor semmi gond, elvileg. Ezt olvastam. Sőt, ha gond van, akkor görcsölnöd is kellene. Ugye megnyugtattalak? :wink:
szerika

Babancs, remélem, hogy semmi komoly! Nem kérdezel rá a dokidnál?

Bocsi, tudom, hogy elköszöntem, de eszembe jutott, hogy éjjel azt álmodtam, hogy a jobb cickómból folyik a tej, és a blúzom teljesen elázott, pont mint anno! :shock:

Na tényleg puszi
Vendég

Azt tudom hogy a netfüggőség fertőző, de hogy fórumon is terjedjen a légúti nyavalya... :D :P
Vendég

Latom Afi mar jobban vagy!!!!!!!! :wink: :D :P
Ennek igazan orulok!!!!!!!!!!!!
Holnap ugyesek legyetek!!!!!!!

Zoldd!
Mar megijedtem hogy nem vagy itt! :?

Megyek aludni!
Jo ejszakat mindenkinek!!!!

Kép
Kép
ancsa81

Áfi,

Hogyne, nem hallottál még a vírus fertőzésekről hihi :lol: Jaaaj nagyon humoros vagyok ma, bocsássatok meg ezért. Kicsit idiótának érzem ma magam. Voltam boltba és mindennek neki mentem, nem mintha érdekelt volna, de akkor is :lol:

Athiz,
nem elkeseredni, fel a fejjel, be fog kopogtatni az a baba, idő kérdése... Tudom várni nagyon nehéz, és könnyen dumálok, de hidd el szorítunk érted.... Puuusz a pofidra

Purc

Kép

Kép
purc

Sziasztok !
Bocs, hogy csak igy bepofazok, de segitsegre lenne szuksegem... En is 2 honapja homerozom (a hatasotokra:))))) ), es ma csinaltam egy LH tesztet. A kerdesem: valoban ervenytelen a teszt, ha az egyik csik halvanyabb? Mert a papirjan azt irja, hogy neg. ha a tesztcsik halvanyabb a kontroll csiknal!
... most nagyon szomoru lennek, ha igy van. :cry: :cry:
Elore is koszonom a valaszokat!
tükörfény

Tüki!

Az nem baj, majd holnap két egyforma csíkod lesz, és akkor hajrá!

Kép
zölddisznó

Athiz:
Fel a fejjel, Te is sorra fogsz kerulni elobb utobb! Aki itt pozitiv tesztet er el, az hid el legtobbszor mar kuzd erte egy ideje...

babancs:
Szerintem nem valoszinu, hogy komoly gondrol lehet szo, de ha erosodne as verzes lenne belole, akkor azonnal doki. Akkor is, ha nincs gorcs! Holnap meg mindenkeppen beszeljel a dokiddal errol a kis rozsaszinrol. De nem kell megjedni, mert ilyenkor ez normalis is lehet. A verzes es a gorcs viszont mar egyerelmuen nem jo jelek!

Lanyok egy kerdesem lenne. Ert valaki ahhoz, hogy mikor kell a mehnek puhanak es mikor kemenynek lenni? En ugy tudom terhessegnel felpuhul, vagy tevedek?
Es a masik kerdesem, hogy mikora puhul fel, a ciklus vegere vagy a peteres utan fokozatosan (ha terhes valaki)? Szoval evvel kapcsolatban valaki felvilagositana, aki ert hozza?

baratodildi

Pájinkás jó reggelt!

Juhéjjj! Nem esett tobább a hőm! Sőt! :lol:
Nem juhéjj, hogy fáj a derekam és jósolgat a hasam :cry:
Válasszatok!
Melegségem alakulása:

:x nem engedi a ferty a csatolást! Brrrrr! Megbolondult!

Kép
zölddisznó

Na most:
Kép

Kép
zölddisznó

Coca, mondom ezt, hogy babaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!! :lol:
Holnap teszt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
elizabeth25

Zöldi, GRATULÁLOK a görbédhez, nagyon szép! :mrgreen:
szerika

Lányok ti hogy álltok az émelygéssel és a hányingerekkel? :(

Kép
elizabeth25

Na erre jó "ébredni" !
Purc! Hatalmas gratula!!!! Naggggyon komoly ez a teszt! Tiszta mátrix!

Zöldi!
Te mikor teszt?

Az én görbém kétségbeejtően idióta :)

Kép
sonjus

Sonjus neked most lesz pé-d, nem???

Kép
elizabeth25

Sziasztok!
Jo reggelt!!! :D

Zoldd!
Jajjj,annyira drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Akkor holnap reggel teszt???????????????????????????

Enyim:
Kép

Megyek,keszulunk az oviba!Majd kesobb jovok!

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa a tiéd is igéretes! :)

Kép
elizabeth25

JO reggelt!
Ma én is korán jövök, de azért úgy tünik benneteket nem lehet lekörözni :lol: .

a hőmérsékletem hasmenés nélkül betonkeményen áll 36,9-en, ami nekem kicsit alacsony, ugyanis első babámnál emlékszem, hogy 37,1-37,2-37,3-on játszott. próbálom azzal biztatni magam, hogy a progeszteron miatt akkor emeltebb (van ilyen szó? magasabb, na) volt, azt most nem kapok, ugye...

babancs,
azt akartam irni, amit más is irt, hogy a vérzés idején előfordul nemelyeknél még vérzés, de én azért gyorsan dokihoz mennék. max felir egy kis progit, ha még nincs...azzal viszont nem tudok egyetérteni, hogy mig nem görcsöl az ember lánya nincs baj, én sajna vesztettem babát görcs nélkül...persze, nekem nem mensi idején volt vérzésem és nem kevés!!!!

athiz,
fel a fejjel! ha egeészsgesek lesztek, talán a hangulatod is jobb lesz! remélem nem kell már a kiviszgálás, de ha mégis, akkor az hasznos lesz és eredményes, nem jobb, ha vmi egyzerü és gyorsan orvosolható gondot találnak és halad a dolog!? Drukkolok annak a görbének, hogy fent maradjon sokáig. (errefelé is borzasztó sok a terhes kismama, az összes utcán velem akarnak kicseszni és csak úgy hömpölyögnek...meg a boltban is, mindenütt)

Kép

vakond
vakond

Csajok!

Köszi! Már nem rózsaszínezek, de még mindig nagyon náthás vagyok. Itthon maradok táppénzen..nincs kedvem kockáztatni, elég gyenge vagyok.

Hőgörbék: gyönyörűek!! Megy a drukk a ++++++++++++++++ért!
Coca, Ancsa, Vakond szorítok!!!!

Áfonyaa!

Remélem már jobban vagy!

Baratodildi!

Mikor terhes lettem, nekem felpuhult a méhem területe, már ez is furcsa volt. Gondolom, ahogy a szövetek elernyednek, tágulnak, ez annak következménye. A keményedés meg a terhesség előrehaladtával fordul elő. Asszem az nem túl jó. De az utóbbihoz nem nagyon tudok hozzászólni.

Vakond!

Holnap lesz meg a progeszteron erdedményem.

Kép
babancs

Ildi,
mit szeretnél a méheddel? :shock: Ha puha ha kemény úgysem tudod megnézni, így információt nem hordoz...
Coca,
én tudom amit tudok... :wink:
Vakond
(helyesen vakondok ugye... :P )
Tied a felfurább görbe amit mostanában láttam. Persze ez semmit nem jelent, babára fel! :)
Babancska,
nem emlékszel Csakegyre? Ő napokig rózsaszínezett meg pecsételgetett, és sokan mások is írták a friss babások közül! Egyébként ha nyugtalanít fuss el orvoshoz! Megér a dolog egy UHot, és akkor megnyugszol. Ha most nem is akarsz, ha erősödne vagy változna vagy éreznél mást is (görcsök, derékfájás) akkor azonnal futás az orvoshoz!!! De nem lesz semmi baj. Jó helyen van a babád, ott is marad! :)

Mi majd nemsokára indulunk pszichomókushoz, szépek leszünk, a férjem éjszakából jött haza, aludt másfél órát, én meg ha farsang volna jelmez nélkül is elmennék zombinak, ömlik belőlem a tak... ööö orrváladék.
:twisted:
Hát asszem erre mondják hogy innen szép nyerni... :?
Vendég

Sziasztok!

Íme a mai görbém, ami átment egyenesbe.... :lol:
Kép

moni

Szép napot!

Annyira tutik itt a görbuszok, hogy szerintem több lesz itt a babás, mint amennyire gondoltunk! :wink:

Zöldi, Ancsa, szerintem baba! :wink:

Vakond, Móni, hát nem semmi görbuszok, szerintem nektek is közeleg a gratula ideje! :D

Áfonya, hajrá! Győzni fogtok, még hulla állapotban is!

Sonja, na most aztán rámászni ám a párocskádra, és non stop sex!

Babancs, örülök, hogy jobban vagy, és csatlakozom azokhoz, akik azt mondják, hogy görcs nélkül is lehet gond. Nálam a 28. hétkezdeten volt ugye a méhlepényleválás (szerencsére csak egy darab), de görcsöm nem volt, csak inkább olyan bizsergésféle a derekamnál! :shock:

BIldi, köszi, továbbra is drukk nektek péntekig!

Purc, és is pusszantyúzlak benneteket! Ügyik voltatok!

Én görbusz:

Kép

Pusszantok mindenkit!
Vendég

Athiz!
SZ.tem holnap már bejelöli a pé-t! És fel a fejjel! A babók a nyugodt mamikat szeretik ám! Hidd el eljön a ti időtök is!

moni

Athiz!
Postán a cuccos!
Nézem a görbéd és az jut eszembe, hogy babának kell ott lenni!
Hamár ennyit dolgoztatok rajta :oops:

Én már előre kiagyalgattam, hogy így PÉ környékén (márha nekem van olyanom egyáltalán) melyik nap mit is kellene a párommal ünnepelni :oops: .
Ma az 5. szurit, holnap megyünk vásárolni, akkor azt, csütörtökön vendégek jönnek, akkor azt, hogy hazamennek, pénteken meg ugyebár vége van a hétnek :)

Móni!
Szerintem, mert ugye én baromira értek ám hozzá :shock: ez a görbe, jó görbe! :)

Vakond!
A te görbéd se semmi!!! :)

Hajrá, mindenkinek!
Ma megint érdeklődtek tőlem, hogy baba ügyben mizu van!
Nem én kezdtem a témát, és persze az lett a vége, hogy ugyan már, ne foglalkozzam vele, és összejön!
Ó, hát erre még nem is gondoltam!!!!! :)
sonjus

Na igen Sonjus, a bölcs hozzászólások! Hogy mitől ennyire bölcsek az emberek? Főleg, ha nem a saját dolgukról van szó, hanem másokéról! :roll:

Nagyon köszönöm, hogy postáztad! Igazán rendes tőled, hogy ennyit törődsz velem! :D

A programotok nagyszerű, csak ünnepeljetek, remélem, hogy be is válik, és majd babázhatunk együtt! :wink:
Vendég

Tervekben és programban, ha rajtam múlik nincs hiány :)

Jaaaa, igen és akitől a tanácsot kaptam, persze még babát sem szeretne, és a kapcsolata is igen frissnek mondható! :)

Tudom persze, hogy igaza van, nyugi kell és stresszmentesség és egyebek! Próbáltam már én is lekattani a témáról, több kevesebb sikerrel! :)
Most okt. végén elutazunk, bár nem éppen a legjobb napokon, de mire hazajövünk, reményeim és terveim szerint már nem jön meg. A nyaraláson, pedig beágyazódhat a manócska rendesen, mert nyugi lesz és nuku streszz!!!!
sonjus

Hehe Athiz, Te sem unatkoztatok ám. :lol: Megtettek mindent a siker érdekében! Nagyon szorítok, hogy babás légy!

Kép
babancs

Köszönöm Babancs! Lehet, hogy attól gyengült le annyira apuci, és most ezért beteg? :shock: Megártott a sok action! :lol: :lol:

Sonjus, viszont ha neked már babád lesz, és Ő meg nagyon szeretne, de nem jön neki össze, visszamondhatod eme nagy bölcsességet! :lol:

Pusz
Vendég

Lányok! Nagyon szépek a görbéitek.

Zöldi, mikor tesztelsz??? Mikor izgulhatunk érted?

Athiz, szerintem Ti mostmár pihenjetek, ahogy látom szépen belehúztatok az utóbbi időben. :wink:

Babancs, hogy döntöttél? Felhívod a dokidat? Ma már nincs semmi rózsaszín izéd? Neked mikoris kell menni dokihoz legközelebb?

Elizabet, én már nem vagyok rosszul. Két-három napja se émelygés, se rosszullét, se hányinger. Remélem nincs semmi gond :shock: Ha az ember rosszul van, akkor legalább tudja, hogy van ott valaki, de így hogy semmi bajom az ÁLOMKÓRON kívül... gyanús... Vagy csak ilyen rendes a Babócám, hogy békén hagy? :lol:

Mindenkinek további szép napot!
szerika

Sziasztok!!
Áttette a Ferty a PÉ-met egy nappal későbbre :) Nem tudja eldönteni :lol:

Amúgy minden ok csak rohanásban vokk mint mindig!
Mindenkinek drukkok mennek++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Athiz: szuper a gorbed! :wink:

Babancs: nagyon fontos hogy pihenj, fekudjel amennyit csak tudsz bar lehet hogy a hormonvaltozas miatt pecsetelsz csak de azert fo az ovatossag.

KépKép
KépKép
tontica

Erika, megy a pihi nálunk, főleg, hogy apusom dögledezik! :lol:
Na persze azért túléli! Remélem! :shock: :D
Szerintem csak rendes a babácskád, és úgy véli, elég lesz majd akkor nyűglődnöd, ha megszületik! Mert az tuti gyakori fejfájás... :lol:

Ceni, nagyon szép görbe, így tovább! :wink:

Tonti, nagyon örülök, hogy végre rászántad magadat, és ide is írtál! Gyere, és írj bátran ide! Akkor is, ha netán nem hőmérőzöl! Én szívesen venném! Olyan kedves csajszi vagy! :wink:

Pusszancs
Vendég

athiz, sonjus,
látom rendesen megdolgoztok a sikerért :lol: ó, jótanáccsal ki lehetne tapétázni a házat nálunk is, a leghozzáértőbb emberek szokták osztogatni :wink: én nem is mondom inkább senkinek

athiz,
mit értesz az alatt, hogy közeleg a gratula ideje? :shock: mert nekem a jövő hónap is késő már :D . most akarom, azonnal. max 33.-ik napig birom még ki. de komolyan, te eselyesnek látod ezt a görbét???? :shock:

ceniko,
ez is tankonyvi görbe lesz!

zöldi,
a tiedből is leginkább azt a helyre kis esést irigylem, amitől igazi görbés görbe lesz a dolog, nekem sosem volt rendes leesésem...

ma vagy holnap második gyneac. ma reggel felhivtam az orvosomat és megnézte a mütéti leirásomat, amiben szerepel, hogy állitolag a jobb oldali petevezetékm átjárható. tudja valaki, hogy ezt milyen módszerrel nézik laparral? mert ez nem az a hagyományos kontrasztanyag befecskendezéses gondolom...

áfonya,
drukkolok, azt hittem már hazaértetek a pszihomókustól, gyere beszámolni!!!

vakond(ok)
vakond

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?