Új privát üzeneted érkezett!

Gyerek alszik, apa nincs itthon. Így nagyunalmamban ingáztam.
A kéz felett 1 fiút, 1 lányt mutaott ( a lányt elég sokára). A poci fölött, meg úgy körözött, alig bírtam megállítani.
Hát nem tom, nem igazán hiszek ebben, de kicsit jobb kedvem lett.
Tommorow never dies. :wink:
Vendég

No, bemásolod nekem vagy leírod, hogy kell? Az enyéim sincsenek itthon, és ahelyett, h haladnék a dolgaimmal, jólesne egyet ingázni!

(És lehet, h megvan az új aláírásom. Mindjárt meglátjuk.)

Kép

Kép
nán-dorka

Nán-Dorka:
aláíráshoz gratula. :)
Keresni úgy tudsz az oldalon gyorsn, h Ctrl F egybe , majd beírod mit szeretnél. Ezt mindig csak az adott oldalon lehet. :)

Ingázást megkeresem s rögtön másolom. :)
Vendég

Van egy naggggyon jó, szuperbiztos módszerem arra, hogy megállapítsd a terhességet már a fogantatás után!
Nálunk 100%-ban bejött a családban.

a neve: INGA Nem kell igazi inga, készíthetsz sajátot. Ha van gyűrűd, vagy fülbevalód és egy elég hosszú hajszálad vagy fonalad, akkor fűzd össze (a fémet és a tartóját)

Told le a nacidat és a pocakod fölé helyezd el. Ne koncentrálj arra, hogy legyen, mert akkor elrontod. Csak úgy csináld, mert kíváncsi vagy rá.

ne is lóbáld!

Ha körbeforog, akkor bizony kislány van odabent, ha egy vonalban leng ki, akkor kisfiú.

DE NE TE MOZGASD!

Higgyétek el működik. Nálunk legalábbis működött.

Ingával azt is meg lehet nézni, hogy kinek hánygyereke lesz, van.
Vendég

Ahogy hasonlítgattam a vonalzóinkat, Hajni, eszembe jutott, h nekem egyáltalán a mensi a fiam 15 hónapos korában tért vissza! Azért is, mert szoptattam még, de mástól is függ, mert egy ismerősöm, aki azt mondta, h a terhességben az egyik legjobb dolog, h 9 hónapig nem menstruál, hasonló szoptatási szokásokkal, mint én, már a baba 3 hónapos korában menstruálni kezdett.

Kép

Kép
nán-dorka

Kéz tenyérrel lefelé (talán a csukló is jó), oldalt dörzsi a fém részt a kezed széléhez, fölé tartod, mutat valamit. Újra dörzsi, fölé, addig amíg meg nem áll

Ez pedig azt mutatja, h hány gyereked lesz.:)

Gyorsan ingázz és kérek beszámolót:)
Vendég

Nán-Dorka:
nekem a mesnim 6 hetesen megjött. :roll:
Februárban volt egy nőgyőgyászati műtétem, majdnem kipakoltak..
Szval akkor VOLT pé.-sem. nem is egy. :)
Ja, nekem Marcim ikrek volt, csak egyedül,maradt.
Vendég

Kösziköszi, de jó, h elküldted. Megcsináltam ezt a pocisat.
Úgy körözött, h még most is kóvályog a szemem tőle! :lol: Elég soká kezdett határozott mozgásba, de akkor aztán meg sem állt.
Én is úgy vagyok vele, h nehezen hiszem, különösen, mert nekem 3 lány jött ki, mikor a fiamat vártam. De ez most olyan meggyőzőnek tűnt... :)
De azért a csalódás elkerülése végett világoskék vonalzót választottam az aprónak...

Kép

Kép
nán-dorka

Itt vannak, csukló legközelebb!
Pusz, szép napot még!

Kép

Kép
nán-dorka

Nán-dorka:
hihi, azt érzed , h fiú lesz.?
Nekem Marcira mindenki azt mondta, h lány. én végig éreztem, h fiú. :) Na, nekem lett igazam. :wink:
Vendég

Nán-dorka: melyik helyen nem tudod megnézni a kutyikat?

http://www.fotopalyazat.mindenkilapja.hu/

80., 83. és 86-os fotó. Sokszor túlterhelt az oldal.

(Amúgy a Pacsekos kutyim jelenleg 2. helyezett)

Szép lett az aláírásod. Egyébként az ilyeneket a profilokon belül találod.

Akiket érdekel a Lelki köldökzsinór:
http://www.babanet.hu/lelkikoldokismerteto.htm

A neved alá szeretnél pici fotót felrakni? Az avatarnál lehet szintén a profilokon belül. Ha fotót nem sikerül beilleszteni, az többnyire azért van, mert túl nagy a mérete.

meriann

Porsika remélem nem haragszol, de nem bírom ki, hogy ne tudjam fel lehet-e rakni a képeket.

Porsika Tappancsmacskáját és Süti kutyáját lehet látni:

Kép

Kép

meriann

Sziasztok!!!!

Hajni,

pont ezen paraztam en is ( es meg mindig),hoyg ebben a onapban nem lesz pe-m :( :(
A homet nezegetem,meregetem kb egy hete.
Es meg mindig alacsony,szoval eddig minden nap 36.4, es 36.5 volt.
Viszont az elozo honapban,amikor kesett,mertem honap vegen es akkor 36.8-37-es ertekeket mertem,szoval azert gondolom,hogy szokott lenni...
remelem!
De most meg alacsony a hom..lehet a vonalzomnak lesz igaza a pe-mel kapcsolatban??????Nem tudom.
meg nezegettem a neten a jonas naptarat is,es azon atermekeny napjaimat.
Hat ebben a honapban akkor (is) voltunk egyutt,uyhogy kivancsian varom :wink:
De akkor pl nem volt meg pe-m,mert az okt 4 volt.
Na mindgey,de a lenyge,hoyg en is varom,hoyg legyen pe-m,mert elkezdek aggodni!!!
Szoktam erezni is en is,meg ugye a folya sis megvaltozik,es enmar tobbszo ris ereztem szurkalast oldalt ebben ahonapban,de zeek szerint az nem AZ volt...
jesszusom,csak ne figyelnem magam ennyire!!!! :lol: :lol: :lol:
Szerintem biztosan van ped :wink:

Nem lehetett semmi ez februarban :cry: :cry:
Megkerdezhetem,hoyg miert volt a mutet?
Es Marci iker volt?Meg az elejen szivodott fel a teso vagy kesobb tortent valami??
jaj miken mentel at..... :(

Dorka,

hajra az ingazassal!!!
nekem a kezem felett 2 lanyt mutatott,es a Zuramnak is :lol: :lol: :lol:
Es a pocim felett is koroz,de nagyon.
En nem igazan hiszek ebben,csak jo mokanak tartom,meg mindn ilyet kiprobalok!!! :roll:
Viszont annyit el kell,hoyg mondjak,hogy az elso (azaz az elozo) probalkozos ciklusomban allt,mint a covek,pedig akkor kesett is vagy 4 napot a mensim,de allandoan negativat teszteltem,es az inga is allt!!!!
Bar bejonne az inga,en azt mondom!!!!!!! :wink: :wink: :wink:

Meri,

remelem kihasznaltad a mai szep napos idot is a tanulasra 8) Na meg azert szakitottal masra is idot remelem!!!!!
Ez a cicus meg kutyus..............................wow,nagyon helyesek!!!Porsika biztosna nem fog haragudni,o ugyis be akarta tenni,csak nem sikerult neki!!!! :wink:

Remelem Totival minden rendben es megmarad a baboca,mehen belul van es minden rendben vele....veluk...

Kismamiknak puszi!
Es persze Mindekinek!!!!

En holnap nem akarok dolgozni menniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :( :( :(

Kép

Kép
arwen07

Arwen:
5 hetesen voltam először dokinál , akkor azt mondta egyedül van, aztán 7 hetesen, akkor 2 petezsák volt 1 szívhang, 11 hetesen 2 petezsák, de egyik üresnek tünt, 1 szavhang, 15 hetesen 1 petezsák, 1 szívhang.
2 doki nézett meg a 15 hét alatt, egyik sem tudta eldönteni, h mi van. De szülés után a doki megnézte a méhlepényt és 100 %-re mondta, hogy ikrek voltak, de vagy felszívodott,vagy Marci bekebelezte.
Igazából csak az vigasztal, h nem volt szívhang 1x sem, így nem is éltem meg tragikusan.

A műtétem pedig febr 22-én volt, Pesten az Istenhegyi klinikán. Győrben kipakoltak volna. Tele lettem cisztával és miómával.Mindez 5 hónap alatt. Az esélyt, hogy valaha még lehet e gyerekem nem mondták meg, de láttam a dokit, h nem ad nagy bizalmat.Ő 2 évet mondott, amíg ne. De én bízom a sajátomban, aki meg azt mondta minél előbb, mert ha újra baj van és újra műtét na akkor már nem sok lenne. Szval reménykedünk a legjobbakban. :wink: Én örök optimista vagyok. :lol:

Drukkok mennek, ha az inga igazat mondjon. :lol:

Pussz
Vendég

Hajni,

edes vagy,hogy drukkolsz!!!Kosziiii!
En is Nektek de nagyon!!!!!!
Hat igen,ha egyszer sem volt szivhang az mas,gondoltam,hoyg vmi ilyesmi lehetett,ez ikreknel viszonylag gyakran elofordul,legalabbis en mar tobbszor hallottam.
A lenyeg,hoyg Marci,szep lett es egeszseges!!!! :)

De ez a mutet... :(
Gondolom nem volt egy leanyalom sem lelkileg sem fizikailag :(
En is azt hallottam,hoyg a cisztakra kulon ajanljak a teherbeesest,mert az "meggyogyitja"...
En is nagyot neztem,amikor az egyik baratnomnek mondta ezt a dokija,hogy barmifele nogyogyaszati bajra "jo gyogymod"...jo persze vannak kivetelek,meg komolyabb betegsegek,amikre nem.
Ugyhogy igy meg aztan plane ezerrel drukkolok Nektek!!!(na nem mintha eddig nem drukkoltam volna...)

Szulni Gyorben szultel?Majd ott is szeretnel gondolom.
HOgy kerultel Pestre az Istenhegyibe? (Hal istennek,hoyg igy lett)
A dokid ajanlotta?Vagy esteleg a dokid Bpen is praktizal?

Puszi!!!

Kép

Kép
arwen07

Nekem ez a kezes dolog nem volt olyan egyértelmű, mit akar mondani, de mintha azt vettem volna ki belőle, h egy fiú és egy lány. Lehet, h ezt szerettem volna látni? :wink:
Nem, nem érzek ilyesmit, h fiú vagy lány. A fiamnál sem éreztem, hacsak azt nem vesszük, h kb. félidőtől megszerettem a világoskék színt, jólesett világoskék ruhákat felvenni, és szívesen adtam születése után a kisfiamra is ezt a színt.
Most meg azon igyekszem, h ne lányt várjak, mert nem szeretnék úgy járni, mint egy ismerősöm, h végig a kiválasztott lánynéven szólították a pocaklakót, és az UH-on mikor megmondták, h fiú, elsírta magát az anyuka. Ezért én a fiúneveken töröm a fejem (a lányé már úgyis megvan), arra hangolódok.

Kép

Kép
nán-dorka

Hajni, tényleg nem lehetett könnyű végigcsinálni mindezt. (Különösen a műtét lehetőségének felmerülésére gondolok.) Olyan kétségbeejtő, h nem hagyatkozhatunk az orvosokra, nem bízhatunk mindig bennük, hanem borzasztóan észnél kell lennünk, nem?

Erről jut eszembe, én most dúlaválasztáson gondolkodom. Vki szült (vagy szeretne szülni) dúlával itt?

Kép

Kép
nán-dorka

Nagyon szép kutyák és olyan szép hangulatú képeket csináltál, MARIANN! Kívánom, h mihamarabb a gyermekeidről is készíthess ilyeneket!

Köszi, a képkicsinyítésből nálam az szokott lenni, h miniatűrt gyártok, de most megvan a vonalzó, nem panaszkodom.

RAGOTA írta még régebben: "Azóta (szombat hajnal) felébredek minden éjjel kb. 2-3 körül, és pár órát virrasztok. Agyalok, a babára gondolok." Én megpróbáltam vmi hormonális dologra fogni (a 6-7. hónapban volt ilyesmim a fiammal), de azt hsizem, nekem is ez van inkább. És mikorra múlt el, Ágota???

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!
Kicsit régen voltam már itt :oops:

Nándorka! Gratulálok így útolag én is! Egyébként hasfájás az nálam is volt (én sem tartottam normálisnak), de elmúlt. Állítólag azért van mert növekszik a méh, és átrendeződik körülötte minden.

Hajni! Nekem is volt egy éve cisztám a petefészkemen, megszenvedtem vele, de aztán szerencsére felszívódott. Egyébként én is hallottam azt, hogy a teherbeesést ajánlották az ilyen nőgyógyászati problémákra. Egyik ismerősömnek is ilyen visszatérő cisztás problémái voltak, orvos tanácsára elkezdtek próbálkozni , hamar összejött nekik a baba, meg is született egészségesen (most volt 1 éves), de sajnos visszajött neki a probléma. :(

Meri! Azért a tanulás mellett szakítsatok időt a babagyártásra! :D

Fioona! Jó munkát! Egy festésnél van ám sok takarítanivaló! Azt hiszem én is megyek egy kicsit takarítani....

Timi! Nagyon szorítok, hogy jó helyen legyen a baba. Nem értem én sem, hogy mért csak 3 mm :( . Én 2 hete voltam uh-on és akkor már 1 cm-es volt a petezsák.

Mi vidéken voltunk a hétvégén (anyóséknál), és jó volt egy kicsit kikapcsolódni... Na meg el is mondtuk a nagy hírt... :D Nagyon örültek! 1 héttel ezelőtt meg az enyémeknek mondtuk el, ők is nagyon örültek a hírnek.
Olyan kár, hogy holnap már megint mehetek dolgozni. Pedig a szakdogámat is írni kéne. :oops: Egyikhez sincs semmi kedvem. Ráadásul a munkahelyen sokkal jobban előjön délután a hányinger, és az étvágytalanság (melette éhes vagyok persze)...

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Arwen:
igen, Győrben szültem, itt is szeretnék majd újra.
A dokimban 100 %-os megbízom.
Azért Istenhegyi, mert csak magánklinika jöhetett szóba, az meg vagy ez vagy a Telki. ( drágább is volt és a doki kevésbé szimpi. )
Mivel Győrben nem tudták volna megcsinálni, így kipakoltak volna. De ez nem a doki hibája, hanem a kórházé. 4 órás lézeres műtét volt. És ott egy vadidegen orvos műtött, bár ajánlással. :roll:
De ő is nagyon aranyos volt. Csak mikor a 2 orvos ellentmondott szakmailag nanáá, hogy a sajátomra hallgatok. :lol:

Nándorka, Angyalkrisz:
Nektek is köszönöm. :)

Timi:
drukkkkkok mennek, remélem már tudod, hogy minden rendben van. :)
Vendég

Jó reggelt Lánykák!

Timi,
nagyon drukkolok én is, hogy minden rendben legyen.

Hajni,
3 hónapja, hagytad abba a gyógyszert, jól emlékszem?
Barátnőmnek csak fél évvel a fogigátló abbahagyása után lett először pé-je, és rögtön összejött neki a baba.
A ciszta ügy tényleg nem egyszerű, nekem is izibe kéne miatta a baba. Úgyhogy hajrá, legyünk babásak mielőbb :)

Fioona,
jó fesést!

Angyalkrisz,
örülők, hogy bejelentkeztél és jól vagy.

Porsika,
hajrá, mindent bele!! :oops:
Állatkák nagyon édesek!

Meri,
Jó tanulást, már amennyire ezt élevzni lehet! :)

Ág,
Remélem, ez a fekete macskás dolog nem fog nálam bejönni, mert nekem világ életemben fekete macskám volt. Egyszerűen az tetszik :) De Tőle függetlenül naggyon szeretném a babut.
Ja és képzeld, voltam Salsán Josenál. Isznyúan tetszett!!!

Arwen,
Neked is mindent bele, itt az idő, ha jól látom :)

Nándorka,
Te hogy vagy ma? Látom korán keltél :)

Orsi,
mi újság? Hogy állsz??

Kép
bodzi

Sziasztok!

Haza engedtek eltávra. Pénteken reggel kell vissza mennem. Ma ismét csináltak uh-t és megint nőtt :D , már 4,4mm. Szerintem kb 1 hetes csúszásban vagyok, mert 6 hetesen olvastam valahol, hogy 3-5 mm a babuci. A doki még mindíg óvatosságra intett, de szerintem az jó jel, hogy ilyen szépen növöget.

Én mindent megteszek :D sokat eszem és sokat pihenek.
Nemtudom mennyit fogok hízni :shock: na mindegy, ez most nem is érdekel.
Szívesen feltenném az uh képet, de nem tudom, hogy hogy csináltátok. Lefényképeztétek, vagy skennerrel?

Puszi mindenkinek
Majd ha végig olvastam amiket írtatok, akkor jelentkezem

Puszi
Timi
toti77

Halihó Lányok!

Toti! Örülök, hogy minden rendben van, bár egyszerűen nem értem, hogy hogy van ez: nekem 7 hét 2 naposra tippelte a korunk a számítógép az UH szerint a 11,6 mm-es BABAméretünkkel...????
A babuci 4,4 mm vagy a petezsák?

Dorka! Ne izgulj! Nekem még most is van olyan érzésem, mintha megjönne. Ez természetes, gondolj arra, hogy milyen jó, mert nő a baba és kell neki a hely, ezért a méhecskéd is nő.

Néha még most is előfordul, hogy felébredek, de amióta nem eszem 6 után, minden rendbe jött.
Az első napokban pedig az izgalomra tippelek csupán.
Most már alszom, mint a bundi, egy pisiléssel megfűszerezve.

Bodzi! De örülök!!!!!!!!!!! A josé szerintem olyan pasi! Pasis pasi. Aki tényleg szenvedéllyel táncol!

Fiona! De aranyos vagy! :D Most egészen visszafogtam magam. Kevesebbet eszem, mint azelőtt. De ez nem tudatos, inkább így kívánom.

No hát kíváncsi vagyok az eredményekre (az ingát illetően) :-)

Hajni, ugyan már, miért kérdeznél butaságot!!!??? Egyetértek a többiek hozzászólásával.

Képeket akaroooooooooooooook! Sokat. :twisted:
Húú, Adrienna ma van UH-n! de izgi.

Fanny, ha olvasod, nagyon drukkolok Neked, és gondolok Rád!

Mindenkinek pussz

KépKép
KépKép
ragota

Kedves Ragota!
Igazán nagyon aranyos vagy, jól esik. Tényleg olvaslak Benneteket, képben vagyok mindenkivel. Drukkolok ezerrrel, csak én is hiányolom a képeket.
Bármi történés lesz velem jelentkezem! Puszi Fanny
fanny01

Ágota, kösz a reagálást, megnyugtatást. Nem ártana leszoknom erről a hajnalozásról, mert dolgozni azért még szeretnék. De így...

Timi, további szép növekedést. No de persze mindenkinek, a petécskéknek is!!!

Olyan rossz, nehezen egyeztetjük össze az orvossal az időpontot, lehet, h csak jövő péntekre sikerül. Pedig én az a fajta vagyok, h úgy elmondanám már egy csomó embernek. Így is azt hiszem mindig, h a hasamat nézik beszélgetés közben, pedig vszínűleg csak véletlen. Vagy én figyelek oda is öntudatlanul, ezért téved oda a beszélgetőtárs szeme...

Kép

Kép
nán-dorka

Ja, igen, Angyalkrisznek is kösz a biztatást. És kösz mindenkinek a gratulációt, nincs az még elkésve, ha valami, akkor inkább ellenkezőleg, hiszen még nem tudok semmi biztosat. De olyan nagyon jó érzés, h Veletek megoszthatom a titkot!!! Még a szüleinknek sem mondtuk el. A kisfiunknak már igen, de csak úgy, h lehet. Egy cseppet sem lepődött meg, nem is beszél róla. Mondjuk már apró kora óta mindig azzal rakom el a rucikat, h majd a kistesónak jó lesz.
A férjem meg kijelentette, h ő biztos volt benne. A 8 hét alatt, amikor én mondtam, h juj, úgy érzem, h itt van, aztán meg, h mégsem... Nem hiszem el - akkor miért nem mondta?!

Várjuk Adriennát!
Odry, van vmi hír Rólad? Szorítunk ám!

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!!!!

Reggelre felment a hom ezert gondoltam egyet es eletemben eloszor vettem egy LH tesztet,ami egyertelmuen pozitiv lett,pedig aggodtam,hoyg meg sosem csinaltam ilyet,jol fogom e ertelmezni..
Hat ezt nem lehet maskepp!!! :lol:
Igy ma Apaval belehuzunk,meg holnap is (az eddiginel is jobban :oops: ) :lol: :lol:
Mindenesetre annyira eros volt a masodik csik az ovulacios tesztenn (erosebb,mint a kontroll csik),hoyg nagyon boldog lennek,ha mondjuk 2 het mulva szinten ilyen 2 csikot latnek.........................

Nan-dorka,remelem mielobb sikerul egyeztetnia dokival,es lathatod a babot!!!!!!

Fanny,jo,hoyg beneztel!!!!!!!!!!!!!!Vigyazz magadra!!!

Timi,nagyon orulok,hogy hazaengedtek es erosodik a baba!!!!!Minden rendben lesz Veletek meglatod!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ragota,szuper,hogy jol vagytok!!!!En mar most igyekszem tudatosan enni,mert hajlamos vagyok az ossze-vissza zabalasra..... :oops: :oops: es az utobbi idoben tulzasba is vittema dolgokat,es feljott ram 2-3 kilo :(
Hat nem igy kellene nekiindulni ababonak,igy most sok gyumi,sok zoldseg..aztan csak visszamegy ez a 2-3.....

Bodzi,belehuzunk,hajjjajjj :lol: :lol:

Hajni,az a lenyeg,hoyg az orvosodban 100%ig megbizol,az nagyon fontos.Hala istennek,hogy igy alakult a mutet,es meglasd mindjart itt a 2.baba :lol: :lol:

Angyalkrisz,olyan jo lehetett elmondani a csaladnak!!!!!!!!!! :D

Puszi,szep estet!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok!

Köszönöm az érdeklődést,jól vagyok! Sokszor görcsölt a hasam,de a doki azt javasolta szedjem a magne b6.-ot és azóta sokkal jobb.
Az elmúlt pár nap nem az én napom volt,de remélem a következők már igen.
Rosszalkodik a gépünk és tegnap újra rakták az okosok. Az email címemnek a jelszava eltünt és bárhogy brobálkozok nem megy. Nagyon bosszant.
Bocsi,de nem is olvastalak nagyon titeket :oops:

Minden kismaminak kítartást és napokat, a többieknek Kép
nagyon!!!

Odry
odry

Jól van, ODRY, ha csak a gép rosszalkodott, az nem annyira nagy baj. Jó, tudom, h bosszúság, de Te meg tudod, mire gondolok... :wink:

De jó, ARWEN, ez nagyon-nagyon jó hír!!! Milyen jó, h a petécskéknek is üzentem! :D

Kép

Kép
nán-dorka

Szia Mindenkinek!

Hűűűű.... most értem a végére a visszaolvasásnak, így nemcsak a szemem folyik össze, hanem a sok felhalmozódott információ is Rólatok. Ráadásul ez párosul a kismamás álomkórommal, így nehéz már nyitvatartani a szemem...

Timi, nagyon szurkoltam Neked és borzasztóan örülök, hogy úgy néz ki minden oké. Pihenj sokat és fejlődjetek szépen! :)

Arwen és Mariann, ti pedig rosszalkodjatok a napokban sokat!!! :oops:

Fiona, nektek jó festést, mi is festettünk nyáron, tudom milyen, kitartást hozzá és utána számolj be milyen lett Lilla szobája. Egyébként nagyon ügyi vagy, az a Poncsó, amit készítettél... hát én csak ámulok-bámulok... Úgy irigykedem, hogy ilyen ügyi vagy.

Nán-dorka: gratula!!! Megint egy kismami. Ez a topic tényleg szerencsés csillagzatú! :)

Csajszik! Olvastam a hszaitokban, hogy a Sodium-Laureth-Sulfate gond, ha van a tisztálkodó szereinkben. Megnéztem és az én tusfürdőm és samponom is tartalmaz ilyet. Ez miért gond? Ez mérgező anyag? Egyébként a Lush termékek tényleg jók, meg az a másik természetes szappan is, a tulasi.

Mi még nem mondtuk el a családnak a nagy hírt. Majd két hét múlva Apukám szülinapján. Mostmár elég nehéz rejtegetni a pocimat, de remélem addig nem kérdeznek rá. Anyóséknak is majd akkor mondjuk meg. Kiváncsi vagyok nagyon, hogy ki mit szól majd, ez olyan izgi...

Bocsi, akinek nem írtam név szerint, de mostmár nagyon fáradt vagyok... Mostmár lesz időm cseverészni veletek, nem kell folyton visszaolvasgatnom.

Jó éjt Mindenkinek!
szerika

Sziasztok!

Nemrég értem haza. 4.30-kor meg keltem. Komolyan mondom azt sem tudom fiú vagyok-e, vagy lány.
Most nincs időm visszaolvasni, de hétvégén bepótólom.
Csak el akartam újságolni, hogy fergetes napom volt. Csúcs volt az oktató. A közig. hivatal vezetője tartott ma előadást. Hát ha lehetőségem lett volna gyorsan beiratkoztam volna valami egyetemi szakra, annyira szuper volt. Jogász végzettségű és olyan, de olyan előadást tartott, hogy utána simán bemertem volna menni vizsgázni.

Ma éreztem, hogy szúrkál a hasam és a folyásom is látványosabb. Hát ha nem írjátok, sosem jövök rá a szúrkálás okára. Azt hittem az emésztésemmel van baj. De nem, pé-m van. Az uram épp zuhanyzik, úgyhogy gyorsan be is fejezem, mert muszáj csapni egy kis hancúrt. Képzeljétek tegnap babás könyvet olvasott magától. Úgy odalettem tőle. (Raffai Jenő: Megfogantam, tehát vagyok - Párbeszéd a babával az anyaméhben.)Ez azért nem semmi tőle.
Kicsit túlpörögtem, és a fejem is nagyon fáj, ezért abba is hagyom és megyek hancúrozni vagy aludni, vagy egyszerre mindkettőt. Holnap újra hajnalban kelek. Jó éjt ! Pusszancs MINDENKINEK!

meriann

Meri,
de jo,hoyg beneztel,annak ellenre,hoyg igy kivagy!!!!
Huzzatok blee,ma mi is ezt tesszuk,szerintem nalam is pe van!!! :wink:
JO lenne egyutt babasodni :lol: :lol:
Hat igen,sok mulik a tanaron,hogy mennyire jol adja elo az anyagot..
En is jogasz vagyok :D :D Neked mi a vegzettseged,hoyg ezt kell tanulnod most??

Szerika,
akkor az tuti szuper szulinap lesz a csaladnak!!!!Hat nem csodalom,hogy mar nehezen birod magadban tartani :wink:
Annyira latszik mar??? (Irod,hoyg nem tudod mar nagyon takargatni)
Vicces,hogy majdnem mindenkinel volt a nyaron festes :D

Dorka,
jo hir,igen,de en mar mas hirre varok :D :D
Sajnos ez meg keves!!!!De igyekszunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Odry,

orulok,hoyg segitett a magne b6!!
Remeljuk meggyogyul a gepetek es tobbet tudsz majd jonni!!!!!

Jo ejt Mindenkinek!!!!!

Kép

Kép
arwen07

sziasztok lányok bocsi hogy csak most írok de szabin voltam és nem jutottam gép közelbe. Csajok megjött :cry: nagy bánatomra. Én úgy kivagyok akkorát csalódtam az vot a baj hogy nagyon beleéltem magam jó ez még csak a 2. hónap volt hogy próbálkoztunk nem tragédia de én annyira megszeretném ajándékozni a férjecskémet egy babyvel. úgyhogy most értem be a munkahelyre görcsöl a hasam és szomorú vagyok. Nem baj majd talán a köv. ciklus és veletek mi van? ki hogy áll?
erzsebet0312

Jó reggelt Lányok!

Szerika,
De boldogok lesznek a szüleod, ha megtudják.
Apukádnak ez lesz a legszebb ajándék :)

Arwen,
hogy tud örülni az ember ezeknek a csíkoknak :)
Remélem, 2 hét múlva tényleg ugyanilyen erős csíkjid lesznek.

Meri,
tök jó, hogy így tetszett az óra. A jó előadás szerintem nagyon fontos, azután sokkal kevesebbet kell tanulni.

Odry,
örülök, hogy jól vagy.

Erzsébet,
ne keseredj el, 2 hónap az tényleg semmi. Rá kell hajtani a következőre.

Én úgy megfáztam, mint a fene. Semmit nem aludtam, mert folyton be volt dugulva az orrom, úgyhogy ma nem vagyok toppon. És még otthon sem tudok maradni, mert az egyik kollégmnak mandulagyulladása van a másik meg szabin... Úgyhogy ma csak itt elvergődöm :)

Katával vajon minden rendben?

Adrienna, hogy vagy?

Kép
bodzi

arwen csak nem babát vársz? gratulálok mennyi ideig próbálkoztatok? írj
erzsebet0312

Halihóó!

Arwen de jóóó, na mindent bele. :) Reméljük 2 hét múlva újra zebra lesz. :)

Erzsébet:
ne csüggedj, majd legközelebb.Babód biztos nyári szeretne lenni.

Meri:
kitartás a héthez. :lol:
És Nektek is mindent bele. :lol:

Lányok, asszem én is veszek ilyen tesztet. Anno Marcinál vettem, hogy majd a köv. hóban jó lesz, de nem lett jó ill. nem lett szükség rá. :)
Hátha most is így lesz. :lol: :lol: :lol:
Vendég

Meriann, örülök, hogy tetszett az óra. Egy ilyen feldobja az ember napját, mégha fárasztó is a tanulás, meg a kedved is megjön hozzá :) Remélem lesz foganatja a huncutkodásotoknak :wink:

Arwen, Bodzi: olyan jó lenne, ha meglepődnének a szülők, már alig várom a bejelentést. A szüleim egyébként már nagyon várják az unokát, meg szegény anyukám aggódik is, mert mindenféle nőgyógyis bajom volt az utóbbi időben, így félt, hogy lehet nem is lehet gyerekünk... szóval biztos lesz sírás-rívás...
Igen, látszik már, de ez még szerintem csak a felfújódás miatt van. Viszont a köldököm alatt nő és ott van pocim, így látszik, hogy nem háj. Szakértő szem simán kiszúrja :) És ugye nálam az is számottevő, hogy eddig mindig szűk cuccokba jártam, ott meg eléggé kiadja a hasam alakját. Próbálom kardigánokkal, ingekkel leplezni... Már többen megkérdezték, hogy baba? - én meg mondtam, hogy neeeem, csak pár kilót felszedtem és hájas Malacka vagyok :)

Bodzi, gyógyulj meg mihamarabb! Sok gyógypuszit küldök ++++

Erzsébet :cry:
Én úgy gondolom, hogy ezt a babás dolgot nagymértékben " valahol fönt"döntik el. Még nem érkezett el a Te időd, de majd ez a hónap! Szorítok nagyon Neked ++++++
Én az első próbálkozás után is mondjuk annyira elkeseredtem, hogy csak na, de aztán meg lefoglaltam magam, kitaláltam új dolgokat az életembe és ezen a 2. próbálkozáson már nem görcsöltem úgy, meg annyira nem is számítottam rá, lesz, ami lesz, szép lazán és tessék! Sikerült.
Én például azt mondtam a Férjemnek, hogy olyan nincs is,hogy valakinek ne jöjjön meg. Az a csúnya piros mindig jön és van, és nem létezik, hogy nincs. Még most sem akarom elhinni, hogy tényleg nincs :D

Ja, egyébként én is fent vagyok az iwiwen, szóval aki még közelebbről meg szeretne ismerni, küldhet privit :wink:

Szép Napot Nektek!
szerika

Jó reggelt!

Nekem már az ebéd utáni szunya is meg volt

:D

Jajj csajok annyi minden történt amíg nem voltam, hogy nem is nagyon tudok reagálni...elfelejtem, hogy kivel mi történt mire a végére érek :? ez a kórház teljesen lelassított. Annyirra nyugis bent az élet, hogy ittthon is csak eszem meg alszom.
Próbálom vissza venni a ritmust, de még nem sikerült.

Erzsébet: szerintem ebben a hónapban próbáljátok ki azt, hogy nem figyelsz sem a peteérésre, sem más jelektre, csak szeretitek egymást nagyon nagyon sokszor

:oops:

Tudod milyen a női test, nekem sem akkor volt pesem amikor lennie kellett volna. Vagy lehet hogy akkor is volt,mert a hüvely váladék olyan volt de valószínüleg később is volt egy, mert a babuka méreteit ezt igazolják.

Bár ezt mindenki kipróbálhatná. Sőt még a kétnaponta sem volt igaz ránk :wink:
toti77

Halihó Anya-kezdemények :-)

Remélem mindenki jól van.
Én, annak ellenére, hogy jól aludtam, már megint fáradt és álmos vagyok.
Este érdekes esemény volt. Nagyon kivételes, hogy Apa később aludt el, mint én. De persze nem is ez a lényeg, hanem egyszer csak éjjel felriadtam, hogy itt egy óriáspók a párnám és a fejtámla között. Én határozottan emlékszem rá, hogy láttam, de aztán kiderült, hogy csak álmomban. És emiatt felriasztottam Apát :-) Aki készségesen deportálta volna szegény fejét, csak épp az ég világon semmi nem volt ott. Reggelre pedig azt hittem, hogy álmodtam az egész jelenetet. Lehetséges, hogy holdkóros vagyok? :-)

Ma megyek a védőnőhöz, persze otthon hagytam minden papírt...Ma kapom meg a kicsi könyvecskémet!!! :-)

Holnap elutazik a család Lilafüred-Szilvásvárad környékére, eszünk egy óriáspisztrángot. Jajj, úgy kívánom, pedig elvileg nem szeretem.
Finnországról lemaradtunk, sajnos. Mármint a ruska-ról (az őszi színpompa), mert ott előbb elkezdődik, főleg északon, ahova mentünk volna.
De azért okt. végén elutazunk az ősz színeit meglesni vagy Ausztriába, vagy csak ide a Bakonyba (Bakonybélben volt az eljegyzésünk, azt szeressük.

Húúú, ezt a levelet még délelött írtam...

Ezernyi melóm van még, mielött el kell menjek.

Puszmák

KépKép
KépKép
ragota

Sziasztok!!!

Erzsebet sajnalom,hoyg megjott,de 2 honap meg nem sok....
Huzzatok bele a kovetkezo ciklusban!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
meg nem varok babat,csak azon oromkodtunk itt a csajokkal,hogy ugy nez ki van pe.m,es most!Mert felment a homersekletem,es tegnap (meg ma reggel is,bar az halvanyabb volt,de azert eros,ket csik) csinaltam ovulacios tesztet,mert vettem,es azt mutatta,hoyg most van peteeresem.
Szoval Dragammal most belehuzunk,es bizunk az egiekben!!!!!!!
Egyebkent ez a 2. ciklus,hoyg probalkozunk.

Bodzi,nagyon aranyos vagy,en is nagyon bizom,hoyg ket het mulva jo hireim lesznek.......
Jobbulast,sajnos most vmi virus is van am!!!

hajni,szerintem vegyel jovo honapban,probald ki.
bar remelem nem lesz ra szukseg (mert ez a honap sikerrel jar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!),ahogy Marcinal sem volt!!!!!!!!!!

Szerika,en is elkeseredtem az elso ciklus utan,hyog emgjott,mert nagyon remeletem,hyog elsore osszejon.
Most masodszorra probalom lazabban venni,hoyg majd leszvalahoyg...de azert sokat gondolok ra.
meg most az Lh miatt be is lelkesultem....
Nehez nem gondolni valamire,amit az ember nagyon akar!
Remelem "odafont" is ugy dontenek,hoyg johet hozzank egy baboca....

Mindnekinek pusziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!

Kép

Kép
arwen07

Timi,hat igen,a noi test csodakra kepes,en si azt mondodm,hoyg nem kell annyira figyleni.
En most azert neztem meg a LH teszttel,mert kiavncsi voltam,de nem ehhez kotottuk az egyuttleteket!
Hanem egyutt voltunk,amikor tudtunk :wink:
De most az LH tezst miatt muszaj!!!! :lol: nem lehet kihagyni,hisz lehet,hoyg bejon..persze megvan a masik vegletre is az esely..sajnos :(
Orulok,hoyg jol vagy,nem baj,ha lelassultal,csak pihenj is sokat!!A baba a legfontosabb!!!!

Agota,menjetek is kirandulni,hasznaljatok ki,ha egyutt lehettek!!!
Ez a poksztori joooo :lol:

Kép

Kép
arwen07

arwen ovulációs teszt így kell kérni? mennyibe kerül és hogy kell használni?
erzsebet0312

Erzsébet:
Ha Arwen nem nézne be most, válaszolok én: LH tesztnek hívják az ovulációs tesztet, de sztem így is megértik.
Az első babám megfoganása előtt én is emlékszem, teljesen odavoltam, amikor megjött. Ez természetes, ezért is szeretem ezt a topikot, mert olyan jó, h megostjuk egymással, így tudjuk, h más is így érez.
És most, a másodikra való várakozásnál is hasonlóan éreztem, pedig elvileg úgy voltam vele, h ha igen, az is jó, ha még nem, az is - mégis rögtön nagyon beleéltem magam!

Amúgy Czeizel egy előadásában hallottam - épp várandós voltam akkor -, h a magyar pároknál 4 hónap az átlagidő, amennyit próbálkoznak.

Jó kis hancúrok vannak akkor most országszerte! :wink: Aranyos volt Meri az a megjegyzésed, h "vagy mindkettő, alvás és hancúr". Nem semmi a férjed, tényleg! Már ezzel is épül a "lelki köldökzsinór" köztük is, a leendő babátok és őközte. :!:

Timi, nehogy lelkiismeretfurdalásod legyen amiatt, h le vagy lassulva!!!! Az aktív kismamákat azért szokta furdalni a lelkiismeret, h nem veszik fel eléggé a másállapot ritmusát, hanem rohannak. Én azt gondolom, h bizonyos határokon belül, ha nem vagyunk végletesek, tegyük azt, ami jólesik. Ez majd úgyis a babázás időszakára is igaz lesz. Minél kiegyensúlyozottabb vagy (és ehhez Te magad tudod a legjobban, mire van szükséged), annál inkább az a baba is!

Én pl. most egy tanfolyamot akartam elkezdeni, amihez irtó nagy kedvem volt korábban (nem munka, hobby), és ma kellett döntenem, h legyen vagy ne legyen. rengeteget vacakoltam, mire döntöttem, de végül nem megyek. Ha most így érzek, annak jelentősége van.

Bodzi, én is beteg vagyok. Igyál Te is sok gyógyteát! Én ezzel próbálkozom.

Kép

Kép
nán-dorka

köszi nán-dorka akkor veszek szerintem hát ha mindenkinek szép napot
erzsebet0312

Sziasztok!

Nagyon eltűntem, de rengeteg a munka. Olvasni olvasok és drukkolok mindenkinek, de a hozzászólás nehézkesen megy.
Tegnap voltunk UH-n és ime mit kaptunk. Picuri annyit mocorgott, hogy a doki alig birta lemérni, no de azért sikerült. :)

balról kezdődik a baba ;)

Többiek mikor mennek? Valahogy nem nagyon látok baba fotókat...
Kép Picuri
Puszi mindenkinek

Kép
Kép
adrienna

Adrienn,de joooo,de szeeeeeeeeeeeeeeeep!!nagyon vigyazz ra es magadra!!!!!!!!!!!!

Erzsebet,DM-ben es Rossmannban lehet kapni,meg szerintem mindenfele drogeriaban,vagy patikaban.Ott van,ahol a terhessegi tesztek.
Amit en vettem,az Corax-Be sure(ha jol emlekszem) ovulacios teszt,de LH teszt neven is keresheted,vagy kerheted.
Van meg Babymark nevu is,a patikaban pedig vmi mas nevu is,azt nem tudom.

Nandorka,sikerult az orvosoddal egyeztetni idopontot?

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok Drágáim, cask egy gyors bekukk, mert ezer a dolog :)
Mindenkitől bocsi, hogy nem írok személy szerint most külön, de félek, hogy belefulladok a papírhalmazba...

Adrienna :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Ez a baba valami csodaszép!!!!!
Köszönjük, hogy megmutattad, és vigyázzatok nagyon magatokra!

Totika! :D Nagyon örülök, hogy növekszik a Babókád, rendben lesz minden, ne aggódj! Pihenj sokat, és gondolj csupa szépeket!!!

Millió puszi mindenkinek!

porsika

köszi arwen akkor veszek hát ha szorítok mindenkinek
erzsebet0312

Hát, Adrienna tényleg nagyon szép ez a babuci!!!!

Gratulálok!!!

Hogy tetted fel a képet?
toti77

Nándorka,
jobbulást Neked is!
Én már kicsit jobban vagyok, vadul iszom a teákat :)

Adrienna,
ez valami hihetetlen jó kép :)
Énisakarok!!!! :)

Többiek, szeretnék sok ilyen képet látni, mint Adriennáé!

Kép
bodzi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?