Új privát üzeneted érkezett!

Heni!

Szeerintem, ha nem görcsölsz és nincs vérzés, akkor próbálj megnyugodni. Pihizz le, hallgass kellemes zenét. Mg+B6-od van? Azt vegyél be mindenképpen, lazítja az izmokat!!!

A hasam nekem is nagy, puffad, de ez szintén normális. Nekem Apa pont a minap mondta, hogy ha így folytatom a növesztést, akkor 3 hónap múlva orraesek!

Egyébként mérem a haskörfogatom és nincs olyan atom nagy kiugró változás az 5-6. hét óta. Akkor kiugrott és azóta csak pár cm-t változott.

Ha mégis jobban fájna a pocid vagy nagyon nyugtalan vagy, akkor meg érdemes lenne elmenni másik dokihoz, csak egy UH-ra, hgoy megnyugodj. 7. és 9. héten én is másik dokinál voltam, csak UH-n, nem vizsgált, semmi, csak megnézte, hogy van-e bébi és ver-e a szíve!

A mai reggelim ismét kevesebb, mint 5 percet töltött a gyomromban ... Pedig pirítóst + kakaót ettem. De bízom benne, hogy néha van 1-1 vihar és utána jó pár napig ismét csönd van!

kacsa14
 
 


Sziasztok lányok! Kép

Norwell! :D
Nagyon boldog születésnapot kivánok! Kép

Jucmuc! :D
Nagyon édi a kutyulid!
Kis hizelgő virágszáll!
Teszek az én kis ducikámrol is képet!

CsHeni! :D
Az elején ezek a szurkálások természetesek mert növöget a baba és alakitja magának a helyet!Ha visszaolvasol mindenkinél voltak ilyen kissebb fájdalmak!Ne izgulj minden ok!
Akkor keddre nagyon szoritok,de ugy is minden rendben lesz.Dobok a 9 hetes pocakomrol képet hogy megnyugodj egy kicsit! Kép

Kati! :D
Jo a kép!

Zsu! :D
Várom a képet mert az iwiwen egy kis gyönyörűséget látok és megnézném teljes testben is!!!!

Pupy! :D
Várjuk a nowellát nagyon!

Monyo! :D
De jo hogy ujra itt!!!

Panka! :D
Köszi!
Érdekes érzés a csuklás amikor érzed és nem te csinálod!
Várjuk a képet a babárol!


Elöször is a kicsikémröl egy homályos foto mert a scennelés nem jött létre! Kép

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Anikó!

Babócád már egész kis formás!!!

Mikor mész a dokihoz?

kacsa14
 
 

 
 

A kutyulimrol egy sztárfoto!
Kép

És az egyik cicumrol!
Kép

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Kacsa! :D
Igen olyan kis édes!Büszke vagyok rá már most! :wink:
Délután 14.15-re kell menni a férjem is jön velem!
Sajnálom hogy rokakoma még mindig nálad szemétkedik!
Nem lehet hogy a kakao volt az ok ma?Mert tegnap a kisfiamnak csináltam,megkostoltam hogy nem tul meleg vagy milyen egyáltalán és akkorát fordult a gyomrom hogy majdnem kijött minden!

KépKépKépKép
aniko24
 
 


aniko cuki a babad.na meg az allataid is:)

Kép
monyoka
 
 


Anikó!

Állatok édesek! De hol a pocid??? Heninek ígértél egy 9 hetest, én is kíváncsi vagyok rá!

Nem tudom, hogy mi volt a gond, már pár hete kakaózom reggel, eddig nem volt gond. Inkább a pirítós, a kenyérrel még mindig gondjaim vannak, símán se megy nagyon le, de ezek szerint pirítva sem. Pár napja esténként, ismét volt pici hányingerem, szerintem ilyenkor gyűjtöget a szervezetem és amikor megtelik az ingerküszöb, akkor kibuggyan, függetlenül attól, hgoy mit ettem. Legalábbis remélem, mert ebédre húslevest akarok enni és szeretném, ha bent is maradna!

Du-ra, akkor drukk mégegyszer, hogy a doki szimpi legyen! Meg gondolom, picurkát is megnézitek!

Én 2 hete voltam UH-n, legközelebb csak a 18. hetes genetikai lesz, az még 1 hónap ...

kacsa14
 
 


Na és hogy meg ne unjatok megint én :lol: :lol: !
CsHeni!
A kilenc hetes pocakom és legalább két hete már ekkora! :shock:
Kép
Ma már poncsoba vittem a gyerekem az oviba mert legalább még egy hetet szeretném rejtegetni! :wink: És már igen nehéz!!! :D

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Anikó!

Poci tényleg szép formás!!! :D

Nekem mindig estére nő meg, reggel még egész kis tűrhető, de aztán estére mindig kigömbölyödöm! :D

kacsa14
 
 


Kacsa! :D
A husleves lehet picit helyre teszi a gyomrod!
Én bármit megtudok enni csak utána émelygek töle egészen estig!!! :shock:
Kicsit izgulok a doki miatt inkább a vizsgálattol félek kicsit!Mert sajnos az elözö orvosom akinél a kisfiamat szültem ha kicsit ingerültebb pillanatában volt nem tul kellemesen vizsgált söt ...... na de ezt inkább nem folytatom! :(

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Sziasztok Lányok!
Gyorsan eltelt a hétvége. Nagymamiztam mindkét nap. Másfél évig volt az USA-ban a nagynénémnél, és azóta nem találkoztam vele. Így most kihasználtam a lehetőséget, és nem mozdultam mellőle két napig. Nagyon örül az első dédunoka "kezdeménynek". Én vagyok neki a legnagyobb és az egyetlen lány unokája, és már nagyon várta, hogy megajándékozzam egy dédunokával.

Nem tudtam alaposan visszaolvasni.

Csibe!
Látom, hogy még egyben! Nagyon drukkolok, hogy könnyű szülésed legyen, és hogy Gáborral is minden rendben legyen.

Pupy!
Már nagyon-nagyon várom azt a hosszú rég beígért levelet :)
Minden drukkom a tied!!!

Cs.Heni!
Nekem még mindig szokott fájni a hasam. Ma éjjel is hasfájásra ébredtem. Nekem sem görcsöl, hanem ez egy ilyen állandó alhasi fájás. Szerintem a méh tágul. Van aki jobban megérzi az ilyen belső változásokat. Keddig kitartást! Engem biztos, hogy nem érdekelt volna péntek 13, ha hamarabb láthatom a babómat. Én holnap megyek kukkolóba.

Anikó!
Nagyon édi a kisbabád. Lehetsz is büszke rá. Én holnap megyek. Már alig várom, hogy lássak. Addig nem nyugszom meg.
Köszönöm, hogy beírtad májust. Látom, fiút tippelsz nekem. Kíváncsi vagyok, hogy bejön-e a tipped. Nekem mindegy.

Brill!
Ma vagy holnap hívlak hogy egyeztessünk. Most pedig már túl vagy a vizsgálaton. Ja, akkor ezért mindjárt hívlak. Lassan át kell keresztelnem Minibrillt Óriásbrillnek :)

Kacsa!
Sajnálom, hogy még mindig ilyen agresszíven látogat a rókacsalád. Nálam enyhültek az émelygések. Sőt, volt egy hét amikor egyáltalán nem volt, és már el kezdtem aggódni, hogy miért múlt el. De most megint aktiválta magát a gyomrom, igaz csak enyhén. Én inkább a szagokat nem bírom. A finom kaja szagoktól a falra tudok mászni. Parfümről nem is beszélve. Kitartást, és gratula Pöttömbaba mozgolódásához.

Pankaa!
Gratula a kislányhoz, ja és a jó AFP eredményekhez. Csak így tovább!!!

Jucmuc!
Azt hiszem, még nem is gratuláltam a negatív HSG eredményekhez. Mondam, hogy minden rendben veled. Most akkor hogyan tovább? Próbálkoztok spontán még egy keveset, aztán ha nem akar a babó jönni, akkor inszem? Drukkolok, hogy nagyon hamar következzél te is a sorban. Már mindjárt itt a tali. Alig várom :)

Monyóka!
Mi újság veled? Párod puhulgat? Mesélj egy kicsit!

Hangyi!
Nagyon sajnálom a mensit! A macsak vigye el, de jó messzire.

Sz.Heni ????

Zsúka ????

Nárcisz ????

Niki ????

Virág ????

Most rohanok vissza a munkámhoz. Lehet, hogy ma már nem tudok többet jönni.

Puszó,
Vendég
 


Anikó!

Lehet, hogy nem is vizsgál!

Engem eddig még csak a rákszűrés miatt vizsgáltak, de ha az nem lett volna, akkor lehet, hogy nem is nyúlkál, csak UH-zik. Meg ha vizsgál is szerintem max. csak bekukucskál, de nem nyúlkál!

Egyébként megértlek, én a rákszűrés miatt voltam nagyon betojva ...

Nem tudom, mi lesz velem, ha meglesz Pöttöm, a piciket ugye 22-23 fokon kéne tartani, de én annyi fokon megfagyok! Most is 25 fok volt a lakásban, erre begyújtottam, mert dideregtem. (Lázas nem vagyok, most mértem, totál normális.) Sőt már olyat is olvastam, hogy 18 fokon altatni éjszaka, de ha bemegyek hozzá szoptatni és kiteszem a cickót, akkor lefagy a mellem, aztán nyalogathatja a tejes jégkrémet! :lol:

kacsa14
 
 


Kacsa! :D
Én azért nem tartottam be igy a hömérsékletet :oops: mert én is egy fagyos szent vagyok és a gyereket is meleg szobában altattam csak nem sapiban meg bundazsákban :lol: !
A tejes jégkrémen jot nevettem! Kép
De mivel a hidegtől a cicid összefog huzodni igy a tej magátol fog spriccelni belőle,legalább is nekem zuhanyozásnál mindig ez volt 10 percet álltam a csap fölött mire feltudtam öltözni! :lol:

Monyo! :D
Köszönöm,Zeuszrol egy kép,és a konyhádrol?

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Anigie!

Nagyanyód akkor egy világutazó!

Nekem sajna már csak egy nagymamim él, de ő is otthonban, mert Alzheimer kóros és sajnos már messze nem a régi önmaga ...


Anikó!

Akkor megnyugodtam, hogy nem kell fagyhalált halnom a gyerek mellett. Igen, az nekem is eszembe jutott, hogy a hidegre inkább összehúzódik és spriccel a cici. Bár inkább spricceljen + öntsön el mindent a tejcsi, mint hogy ne legyen és tápozni kelljen!

Du. jön az asztalos, hoz 1-2 dolgot, könyvespolc, komód, konyhai kiegészítő szekrényke és meg is beszélem vele a babaszobába a beépített szekrény tervemet + a pelenkázót. Úgyhogy holnap nagy rendezkedésben leszek, végre kipakolhatom a könyveket + a csecse-becséket, amik eddig itt-ott húzták meg magukat!

Megyek, megpróbálom megebédeltetni a gyereket, mert már csöngetett! Vagy éhes vagy unja a gyomorkorgásomat! :D

Lassan már vigyázni kell, hogy mit mondunk előtte, mert elkezdi hallani a külvilágot! :lol:

kacsa14
 
 


Sziasztok Lányok!Gondoltam benézek hozzátok! :roll:
Anikó!Neked már ekkora a pocid? :shock:
Angie!Hogy vagy?Azóta sokat vagy az eszembe!
Friss Kismamik!TÜNETEK???
Sajnos én nem vagyok jól!! :? Csütörtök óta nagyon fáj a torkom,meg az orrom is iszonyatosan folyik!És a Dokim aztmondta,hogy nem szedhetek semmilyen gyógyszert!Csak max.ALGORIRINT!
De Ádikának ne lehet semmi baja!Aztmondta a Doki,ha ugyanúgy rugkapál,mimt eddig akkor nincs vele semmi gáz!Ő ezt meg sem érzi!Csak,ha belázasodnék!De remélem azt nem fogok!
Adriana!Irtam neked privit!
Ti mika!Neked most fogok! :wink:
Jövőhét után megyek csak UH-ra!Akkor megméri a Doki Ádikának minden eggyes porcikáját!Kiváncsi vagyok!Már úgy kitolja magát a pocimban,hogy érzem,hogy mettől.meddig ér!De azt nemérzem egyáltalán,hogy vajon ez most a keze,vagy a lába volt-e!! :oops:
Pupy!SZIA! :D Megyek,mert egy kicsit le kell dőlnöm!Aztán megyünk Apával az önkormányzathoz!Mindenkinek puszi!És élvezzétek ki ezt a szép időt!
Ja!!Anikó!!Nagyon CUKI a kutyád!Milyen fajta??

Kép
bea27
 
 


Anikó!
Most látom a pocakos képedet. Nagyon tuti.
Az enyém most még lapos, mintha misem történt volna :( :( Ha puffadok, akkor látszik valami pukli. Most nagyon irigyellek. Bár nekem is kell rejtegetni még legalább 1 hónapig, de ha így folytatom, nem lesz nehéz dolgom.
Na látod, ilyenkor parázok be, hogy nekem miért nincs már hasam? Vajon nem nő rendesen a baba? Stb.

Kacsa!
Nagyim tényleg sokat van kint a lányánál, de eddig még 6 hónapnál hosszabb ideig nem volt távol. Nekem is ő az egyetlen nagyszülőm. Igaz, fiatalabb koromban volt olyan, hogy egyszerre 6 nagyszülőm élt, még üknagymamám is volt 3 éves koromig. Dédim tavaly halt meg 94 évesen. Ő volt a kedvencem, egy tündér volt, én még ilyen jó természetű emberrel nem találkoztam, mint amilyen ő volt. Sosem panaszkodott, csak a szeretetről beszélt. De nem is volt olyan ember, aki nem imádta volna. Elégedetten élte le az életét, pedig gazdag családból származott, és egynapi ismeretség után igent mondott dédnagyapámnak (aki földművelésből élt) úgy, hogy már volt egy udvarlója egy éve. 62 évet éltek együtt, és jártak a mezőre minden nap. Nagyon hiányzik, mert rengeteget merítettem belőle. Még mindig belőle táplálkozom, az emléke is elég ahhoz, hogy erőt adjon nekem.
Munka ide vagy oda, erre muszáj volt időt szakítanom.
Vendég
 


Sziasztok!

Hát nagyon sokszor gratulálok, annak, aki e hosszú nem jelentkezés alatt lett babás. Többek között Anikó nagyon örülök, hogy neked is összejött tudom mennyit küzdöttél:).

Valamint szívből gratulálok az újdonsült anyukáknak. Sajnos visszaolasni sokat nem tudok, mert ülni csak minimális ideig szabad.

Először is 5. cn vagyok jelenleg.

És hát hogy miért tűntem el....Hát nem úgy alakultak a dolgaim, ahogyan én elképzeltem, de az az igazság, hogy utólag már nem bánom..biztos megvan az oka, hogy mindaz, ami történt megtörtént.
Sajnos nem jutottam el a szuper nyaralásunkra, Korfura, és életem legrémesebb szülinapja volt az idei. 1 nappal a nyaralás előtt a gerincsérvem 3 hónapos kínzás után úgy dönött, hogy most már végképp bekeményít és egyszerűen képtelen voltam lábra állni.
Mondanom sem kell, hogy rövid úton kórházba kerültem és onnan egyenes út vezetett a műtőasztalig. De nehogy azt higyétek, hogy ettől az egésztől negatívabb lettem. A lábadozás ideje alatt csak megerősödtem és pozitívabb lettem mint valaha. Most már jól vagyok, de még mindig pihennem kell.
Ez az egész azt is jelenti, hogy a babaprojektet is egy picit halasztanunk kell. Különösebben nem vigyázunk rá, hogy ne jöjjön össze, mert elvileg ez amúgy sem történik meg, de ha mégis akkor így volt megírva. Szóval leghamarabb csak januárban beszélgetünk újra arról, hogy babavárás és akkor szerenénk visszalátogatni a babagyártó központba.

Sajnos menetközben apósom is eltávozott közülünk, ami borzasztóan rosszul esett, mert egy remek ember volt, de egy dolog megnyugtat, hogy most már jó kezekben van, már nem kell agódni érte és ami a legfontosabb, nem szenvedett soká.
Csajok igazán büszke vagyok a férjemre, hogy ezt az időszakot annyira jól viselte nélkülem, hogy mindez idő alatt nem lehettem vele..majd 1 hónapig voltunk külön és olyan tartás van benne, hogy azt mondom, ha eddig 100% biztos voltam benne, hogy ő legyen gyermekeim apja, most 1000%ig tudom, hogy csak ő lehet.

Nem ígérem, hogy gyakran fogok írni, de azért néha néha felnézek hogy vagytok.
Addig is kitartás mindenkinek, aki babára vágyik, legyetek pozitívak és tudjátok, hogy semmi sem történik véletlenül és céltalanul és amiért várnotok kell az csak a ti érdeketekben történik:)

Kitartás lányok és nagyon szorítok a szülés csodája előtt állóknak is:)

Sok sok puszi Virág

KépKép
KépKép
fleur
 
 


Angie!

Nagyon szép volt, amit a Dédidről írtál! Biztos, jó ember lehetett!!!

6 nagyszülőt honnan szerváltál? Lízingelted őket? Nekem abból max. 4 volt! 2 dédimamát én is ismertem. Az egyiknél mindig volt vaníliás karika, pedig az a 90-es években még nagy szó volt. Most újabban van. karikán + pilóta kekszen élek, ilyenkor mindig eszembe jut nekem is a dédi.

A poci miatt meg ne parázz, majd nő, ha akar! Amíg titkolni kell, jobb is így! Utána meg bőven lesz még időd büszkélkedni vele!!!

Mondjuk bagoly mondja verébnek, hogy ne aggódj, mert én meg pont a múlt héten aggódtam azon, hogy állva hiába gördülök, fekve még mindig beesik a hasam ...

kacsa14
 
 


Sziasztok!

Anikó!
Drukkolok a nőgyógyászhoz!
Édes a picurkád és az állatkáid is!
A pocód meg egyenesen szuper! :lol:

Valér!
Igen, még egyben.Azt mondta a doki, hogy nem is igen akar kijönni, lehet túlhordás lesz belőle!Nagyon jól érzi magát, és nem tágultam semmit múlt hét óta!
A szülésznő azt javasolta éljünk házas életet, a hormonok jót tesznek és a gátat is lazítja! :wink:

Norwell!
Boldog Szülinapot!
Kép

Angie!
Még egyben vagyunk, ahogy írtam!
Ti hogy vagytok?

Virág!
Örülök, hogy jöttél, csak sajnálom, hogy rossz hírekkel!
Sok erőt és kitartást kívánok nektek!

Ma van a második házassági évfordulónk és ha már Gáborom nem akar kibújni, apával estére megyünk vacsizni! :lol:

Azért még benézek hozzátok!

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78
 
 


Angie! :D
Nekem a kisfiamnál is ekkora hasam volt! :shock:
Akkor szartam be amikor a 6 hetes ultrahangra mentem vele és nagyobb volt a hasam mint a mellettem ülö 20 hetes kismaminak!Megkérdeztem az orvost hogy most ez miért van?Azt mondta hogy annyira elöre hajlo méhem van hogy ez természetes hogy igy látszik!Amikor nekem megjött akkor is volt hasam igaz nem ekkora de sokszor rákérdeztek hogy babát várok e :shock: !
Szoval mindenkinél más és más de nekem is befog állni ugy a 14-16-ik hét tájékán a normál kerékvágásba!Csak az elején ilyen utána beáll szépen! :wink: Csak semmi para! :wink:

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Virág!

Jobbulást Neked fizikailag és lelkileg is! De látom, ez utóbbival nem lesz gond, mert rengeteg erő van Benned!

Sajnálom, hogy a projekt is tolódik, de most tényleg időt kell hagyni a gyógyulásra, a 9 hónaphoz kell az erős gernic!!!

Annak viszont örülök, hogy a férjeddel még erősebb lett a kapcsolatotok!

kacsa14
 
 


Csibe! :D
Sokat gondolok rád! :D
Már annyira izgulok! :D
Ha végeztem a dokinál jövök!!!!!

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Anikó!

Én meg pont azon paráztam, hgoy hátrahajló a méhem és hogy jól kiemelkedett-e, nem-e azért esik be fekve a hasam. Viszont, ha állok, akkor 2 dudorom van, 1 köldökkozponttal, ez a bendőm, és egy lent a köldök és a szeméremszőrzet felett fél úton, gondolom, ez PöttömLak. Már ez a kis dudorom is megvan kb. az 5-6. hét óta. És mindig azt figyelgetem, hogy hogy nő össze a 2 dudor központ.

Csibe!

Ha a kisfiad mégis úgy döntene, hogy kibújik máma, akkor apa csodás évfordulós ajándékot kapna Tőled!

Boldog évfordulót!!!

kacsa14
 
 


Sziazstok!

Nem tűntem el, csak dolgozom és most otthon is rengeteg a munka az építkezés miatt.
Egyébként még semmi fejlemény, majd most kell telefonálni a Kaáliba időpontért, ha a huginak mejön. Azután kezdünk.

Csibe:
rád gondolok mindennap

Most egyenlőre ennyi, olvaslak titeket folyamatosan és írok amint van fejlemény.

Puszi
Heni
szalai heni
 
 


Sziasztok!

Nem tűntem el, csak dolgozom és most otthon is rengeteg a munka az építkezés miatt.
Egyébként még semmi fejlemény, majd most kell telefonálni a Kaáliba időpontért, ha a huginak mejön. Azután kezdünk.

Csibe:
rád gondolok mindennap

Most egyenlőre ennyi, olvaslak titeket folyamatosan és írok amint van fejlemény.

Puszi
Heni
szalai heni
 
 


Sziasztok!

Anikó!
Nagyon aranyos vagy, köszönöm szépen! Írtam privit! Nagyon csini pocikád van! :D És a Gyöngyszem-fotó... Elérzékenyültem nagyon!

Csibe!
Köszönöm Neked is! Hogy vagy így a finisben???

Virág!
Jó hallani Rólad is! Gerincsérvet sajnálom, de örülök, hogy jobban vagy.

Monyó!

Sziaaaaaaaaa!!!!!!!! Mennyi almát szedtetek??? Hogy álltok a babaprojekttel?

Kacsa!
Ilyenkor baromi lassan telik az idő, legalábbis az ember úgy érzi. Én anno a 27. hét tájékán kikönyörögtem egy extra uh-t a dokimtól, mert a 18. és a 32. heti között iszonyat hosszú idő telt el... :wink:

CsHeni!
Ha ne adj' Isten barnázni, vérezgetni kezdenél vagy erősödnek a görcsök, irány a doki!!! Egyébként lehet, hogy nem ártana megmutatni egyébként sem, csak hogy megnyugodj. Vigyázz Magadra!

Kati!
Nagyon jó a kép Rólatok! :)

Pupy!
Hajrá, előre! :D

Elég nagy a pangás ma, mindenki dódozik??? :D
Kendém még szunyál egy óra óta, én is pihiztem Vele egyet, olyan jók az ilyen délutáni szieszták... :wink:

Jók legyetek, pusszancs mindenkinek!

Kép
Kép
norwell
 
 


Norwell!

Boldog szülinapot!!!
Kép

Nekem a 23. hétre ígért a doki egy keringési Doppler-t, úgyhogy ott kukkolhatok majd! :)

kacsa14
 
 


Sziasztok Lányok!

Nem bírtam jönni hozzátok, nagyon sajnálom :?
Most is csak rövid ideig vagyok.

Anikó!
Gyöngyszem és a pocak is nagyon szép :)

Javítanál a táblában 1cn. Köszönöm!

Norwell!
Kép

Millió Puszi Mindenkinek!!!

Kép
Kép
Ági279
 
 


Sziasztok!

Most van egy pici időm még mosogatás előtt.
A huginak ma megjött. :lol: , úgyhogy holnap telefonálok időpontért a Kaáliba, remélem minél előbb kapunk.
Nagy a pangás. Pont ilyenkor jutok ide, amikor nincs itt senki.

Na még ma jövök.

Puszi
Heni
szalai heni
 
 


Anikó, Brill:
Tali?

Puszi
Heni
szalai heni
 
 


Norwell!

Boldog szülinapot kívánok!

tjuca
 
 


Norwell:
Boldog születésnapot!

Puszi
Heni
szalai heni
 
 


Sziasztok!

Köszönöm az együttérzést!

Norwell!
Boldog Szülinapot! :D

Anikó!
Nagyon csini ez formás poci!A kis gyöngyszem pedig nagyon szépen fejlődik.Vigyázz magatokra.

Szheni!
Én előre is szorítok neked.

Csibe!
Boldog házassági évfordulót.Biztos jól fog sikerülni a vacsi.

Bea!
Sajnálom, hogy beteg vagy! :( Gyógyulj meg minél hamarabb!

Csheni!
Pihenj sokat és vigyázz magatokra!Ha úgy érzed valami baj van inkább menj előbb orvoshoz.


Lányok!
Aranyosak a kutyusok!

Hangyi


Kép
hangyolca77
 
 


Kati!

Köszönöm szepen! :D Nagyon szepek vagytok a kis Petraval, kar, hogy pici a kep. :D

Pupy!

De jo, hogy jelentkeztel! :D A csaoda be fog következni elöbb vagy utobb! Meglatod! Kivancsian varom a hosszu beszamolot! :D

Panka!

Köszönöm, rendi vagy! :D Hat bizony minden nap megdögönyözöm! Csodalatos lehet erezni, hogy csuklik a pici! :wink:

Cs.Heni!

A babas anyukak mar latom irtak, remelm megnyugodtal, es minden rendben! :D

Kacsa! :D

Sajnalom, hogy meg mindig kinoz a roka csalad! :shock:

Norwell!

Nagyon sok boldogsagot kivanok születesnapod alkalmabol! :P

Aniko!

Köszönöm, aranyos vagy! :D Igen, nagyon kis bujos a draga!
Gratula a fotohoz, szepen latszik aminek latszani kell! A pocakod is nagyon szep! De jo is latni ilyen pocakokat! A kutyus es a cicus is aranyosak! Föleg a kutyi! Olyan kis zsivany nezese van, 8) az ilyet szeretem! Az enyem is nagy jatekos. :)
Remelem nem kinzott meg nagyon a doki!

Angie!

Köszönöm a gratut, jol esik! :D Nagyon jo tul lenni rajta! 16-an megyünk vissza a korhazba, mert a ferjem akkor kell, hogy csinaljon egy ujabb sp.gammat. Aztan ha mar meg lesz az eredmeny vissza kell mennünk az en doktornömhöz is, es a ferjem dokijahoz is. Valszeg meg egy par honapot probalkozunk, az is lehet, hogy a ferjem kap valamit amitöl gyorsabbak lesznek a fiuk.
Aztan ha par honap utan sem törtenik semi, akkor jöhet az inszem.

Nagyon tetszett amit a dedmamadrol irtal! :P

En is nagyon varom mar a talit! :D

Virag!

Nagyon sajnalom, hogy ilyen megprobaltatasokon mentel keresztül! Jobbulast kivanok Neked! :D
Jo, hogy ilyen erös vagy, kitartas!

Csibe!

Boldog hazassagi evfordulot! :D

Agi!

Sajnalom az 1.cn-t! :(

SzalaiHeni!

Hajra! :D Drukkolok Nektek nagyon!

Hangyi!

Köszönjük! :D

Jo ejt mindenkinek! :D

Judit

Kép
Kép
jucmuc
 
 


Sziasztok!

Csak egy gyors jóéjt puszit dobnék mindenkinek, és Norwell neked nagyon boldog születésnapot!!!!! :lol: Kép

Anikó!
Drága druszám, csodás a pocid. :lol:

Novella: még 1,5 oldal és kész!!!!!!!!! :lol: Remélem holnap tényleg kész, de ma is este 7-re értünk haza, és iszonyú fáradt vagyok, eddig bírtam olvasni,most megyek alunni, de holnap is jövök!!!


millió Puszi! Kép
Vendég
 


Jo reggelt Lanyok! :D

Szep napot mindenkinek! :D

Judit

Kép
Kép
jucmuc
 
 


Kép Kép Kép

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Jó reggelt!

Norwell!
Isten éltessen sokáig!Nagyon sok boldog szülinapot kívánok!

Anikó!
Nagyon drága a kis gyöngyszem!És aranyos a pocid! :D
Milyen volt a doki?

Pupy!
Várom a novellát!vagy már regény? :wink:

Fleur!
Nagyon jól viseled az eseményeket, örülök, hogy ilyen férjed van!
Kitartás!

SzHeni!
Drukkolok nektek, remélem hamar sínen lesz a project!

Csibe!
Gratulálok a házasági évfordulótokhoz!Nagyon szép ajándékot fogtok kapni! :D
Vagy már kézben van? :wink:

Bea!
Sajnálom hogy beteg vagy, mielőbbi gyógyulást kívánok!Anikónak is úgy tudom bevált, meg nekem is a Tantum Verde nevű cukorka torokfájásra, a tv-ben is reklámozzák, kismamák is szedhetik.
Szerintem jobb mint az Algopyrin, bár ha lázad is van akkor szedni kell rá vmit, vagy hűtőfürdőzni-ami nem olyan kellemes, de gyógyszermentes. :(

Szép napot!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Sziasztok Lányok!

Bea!
Mielőbb gyógyulj meg. Nagyon vigyázz magatokra. Én most épp megint elkezdtem egy kicsit émelyegni. A reggeli fogmosás után beáll, és nem akar tágítani. De nem bánom, mert már épp beparáztam, hogy elmúlt minden tünetem. Egyébként jól érzem magam, a fáradékonyságom is egy kicsit alább hagyott. Kell is az erő, mert lassan el kell kezdenem (nagyon óvatosan és lassú tempóban) összepakolni a lakást dobozokba.
Neked pedig nagyon drukkolok, hogy ne lázasodj be. Tantum Verde cukorkát próbáld ki. Én azt szedném ilyen esetben, ja és dupla adag C vitamint.

Anikó!
Akkor most már értem az pocid okát. Az én méhem állítólag hátrahajló. Majd meglátjuk, mikor domborodok. Dokinál mi volt? Szépen növekszik már a gyöngyszemed?

Norwell!
Nagyon boldog szülinapot kívánok Neked!
Kendének pedig sok puszit küldök.

Ági!
Sajnálom az 1cn-t.

Sz.Heni!
Ez nagyon jó hír. Akkor szépen nektek is beindulnak a dolgok. Hamarosan te is növesztheted a pocakodat. Nagyon drukkolok!!

Cs.Heni!
Hogy vagy?

Pupy!
Hamarosan megszületik a várva várt írás. Már alig várom. De inkább már a jövő hetet várom, hogy megtudjuk, lapul-e albérlő a pocidban.

Pankaa!
Neked használt a Vichy sampon? Nekem is vennem kell valamit.
Neked mozog már a babó?

Kacsa!
Lehet, hogy hasonlóan működünk, és nekem is csak decemberben kezd majd látszani a pocakom. Érezted azóta a mozgást?

Nárcisz??????????????????

Jucmuc!
Bízom benne, hogy úgy fogsz járni, mint én, hogy a katonák belendülnek, és célba érnek az inszem előtt. Szerintem szedjen a férjed multivitamint, cinket. Az én férjem minden reggel éhgyomorra megivott egy ginseng ampullát pluszba. Brill férje Maca Vibe-t szedett, de van egy Aloe Beta készítmény, amit a Kaáliban nagyon javasolnak. Nálunk és Brilléknél nagyon beválltak ezek a szerek. Arra vigyázzatok, hogy cinket ne szedjen a napi megengedettnél többet. Ha van a multivitaminban, akkor nem kell külön szedni.

Lányok!
Én ma délután megyek dokihoz a második nagy találkára. Holnap majd megírom, hogy mi volt a dokinál.

Puszó MINDENKINEK, és szép napot MINDENKINEK!!!!
Vendég
 


Sziasztok!

Köszönjük Mindenkinek a gratulációkiat, a vacsi nagyon jól sikerült! :lol:

Még mindig semmi, itthon pihengetek, bár feküdni sem jó már!
Már nagyon-nagyon várom a nagy találkozást!

Puszi Mindenkinek!

Ui.:Brill?
Nárcisz?

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78
 
 


Angie!
Én a Vichy hajhullás elleni samponját használom, meg szedek vasat is, pontosabban Ferro-folgammát, ezt a doki írta fel.
Igen, már a 14. hét közepe óta érzem a mozgásokat! :D
Drukk a dokihoz!

Bea!
Igen, az 1000 mg c-vitamint elfelejtettem mondani, én napi 2x 500 mg-osat szedtem,meg szedek is a fogínyemre, nagyon érzékeny, és fáj ha megsérti pl. a kenyérhéja. :(

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Angie!

Igen, éreztem azóta is. Volt, hogy spontán, de volt, hogy direkt koncentráltam, meg nekifeküdtem, relaxáltam, stb.

Jó kukkolást du-ra a dokinál!

kacsa14
 
 


Angie!

Pocinövekedéshez még annyit, hogy állítólag a puffadást a progi szint emelkedése okozza. Én az elejétől szedek progi pótlást, úgyhogy lehet, hogy talán ezért is vagyok kerekebb, mert jobban fújódom ...

Csak összehasonlításként felrakom ismét a 8+0-s és a 12+5-ös pocifotómat. Talán az látszik, hogy az alhas a 12 hetesen már jóval kerekebb.

Kép Kép

kacsa14
 
 


Egymás mellé akartam tenni őket, úgy jobban látszik. Megpróbálom újra:

Kép Kép

kacsa14
 
 


Sziasztok!

Norwell!
Utólagosan nagyon boldog szülinapot!!!
Kép

Jucmuc!
Nem is tudtam, hogy ilyen gyönyörűséges kutyid van!!! :D Megygyömiszkölném... :wink:
Remélem a 16-ai vizsgálat javuló eredményt hoz! :wink: Tudtok már valamit arról a "turbózásról"? Kiváncsi lennék, mit találtak ki, mert én megmondom őszintén, erről a férfituning eljárásról még nem hallottam itthon... :oops: (v csak az elnevezést nem... :roll: )

Zsu!
Oké, értem..., nem kiabáljuk el a dolgot! Drukk megy, ugye tudod? :wink: Mindenesetre bíztat, hogy gyakrabban írsz nekünk! :wink:

Junko!
Nagyon-nagyon gondolok Rátok!!! Kép Aztán, ahogy tudsz, gyere a hírekkel légyszi!

CsHeni!
Normális a hasfájás! Nem elkeseredni! Helyezkedik(/nek :wink: ) a babá(/k :D )...
Én mentem volna 13-án...

Aniko!
Gyönyörű a pocid!!!:D Fej-fej mellett... :wink:
A kuty meg... :wink: :D

Angie!
Délutánra drukk!!! Aztán, ha végeztél, csörgess meg légyszi...
Sztem maradhat a "Minibrill"! :lol: Óriáskája Beának volt... :wink:

Bea!
Jobbulás Neked!

Virág!
Sajnálom, hogy ilyen dolgokat és fájdalmakat kellett átélned... :(
Most már túl vagy a műtéten..., jöhet a baba! Biztos így kellett történnie, mert terhesség és gsérv..., hát biztos nem lett volna leányálom... Gyógyulgass tovább! Januárban pedig mindent bele! :wink:
Részvétem apósod iránt... :(

Csibe!
Boldog évfordulót Nektek!!! :D
Túlhordás??? Még van 2 nap a "tervezettig"... :wink: Drukk megy!

SzHeni!
Ha a hugidnak most jók a hormoneredményei, akkor lassan Ti is kezdtek!!! :wink: Remélem, így lesz! :D

Pupy!
Ennek a kis társaságnak igen erős oldala a törelem... :lol: Kivárjuk azt a regényt! :wink:

Ági!
Sajnálom... :(

Rólunk:
Minden renben, növögetünk... Kép
Tegnap megvoltak a kötelező vizsgálatok... :D Ez a dokim is megerősítette, hogy szedhetem a metformit... Meg persze nem bírtam ki, hogy az orra alá ne dörgöljem az "ugyehogyjólkiokoskodtameztametformindolgot..." Kép Mondjuk jó fej volt, mert rögtön rávágta, hogy ügyes vagyok... Kép
Volt UH is! (Sajnos ez már nem a Kaáli..., úgyhogy fotó helyett nyomtatott írást kaptam... :( ) Vizsgálattal, vetkőzéssel, leletkiadással stb együtt max 3 percet töltöttem az szobában... :evil: Bolondok háza volt tegnap (v csak én szoktam meg az eddigi jót??? :roll: )
A lényeg, hogy tegnap 26 mm-es volt már Minibrillünk! :D :wink:
Azért egy kicsit csaltam, mert volt nálam telefon... :lol: Ha már vizsgálat közben nem láthattam :evil:
Íme Ő:
Kép

Puszó Mindenkinek!
Brill Kép

Kép
brill
 
 


Brill!

Minibrill továbbra is nagyon formás!

Az én dokim is olyan, hogyha mondok neki vmit, hogy ezt vagy azt olvastam, akkor meghallgat és ha igazam van, egyetért. Nem is szeretnék olyan dokit, aki szerint csak ő tud mindent és a beteg kussoljon! Igenis van nekem is saját eszem és utána tudok nézni a dolgoknak!!! És közlöm is vele, ha úgy adódik!!!

kacsa14
 
 


Sziasztok!
De rossz, hogy én még senkit nem ismrek itt.... Próbáltam visszaolvasni, de nem tudom követni, hogy kivel éppen mi történik.... :?
faul
 
 


Sziasztok!

Nincs időm visszaolvasni, mindenkitől bocs, innentől kapcsolódok ismét.
Fényképeket láttam azért :-)

Lányok!

Aki drukkolt nekünk Mátra ügyben, annak köszi mindent. Végeredmény sajna féloldalas. Anikó még mindig nem kapta vissza a pénzét, és még van lógóban ez az, mint könyvek...
Hosszas "ügyintézés" folyt a háttérben, és sok érdekes dolog derült ki, amitől annál inkább rosszul éreztem magam, minél inkább beleláttam a sűrűjébe. Egy szó, mint száz, én visszakaptam a pénzt, persze az ügymenet nem volt egyszerű, és nagyon nem szerettem végigcsinálni. Sajnálom, hogy nem került pont az I-re. Még az utolsó momentum is egy fricska volt. A szám keserű, de sajnos azt hiszem emberileg a végsőkig mentünk Kofával. Mátra, ha olvasod, akkor tudod miről van szó. Anikónak átküldtem az egész levelezésünket.

Rólunk. Lassan rendeződnek az éjszakáink, és visszatérünk a régi kerékvágásba. Azért is mentünk haza, hogy anyu egy kicsit tehermentesítsen, mert Kinga teljesen kiszipolyozott az elmúlt két hétben. Most egy kicsit feltöltődtem, bár most meg szalad a lakás, azaz még annál is jobban szalad, mint ahogyan szokott : twisted: :-) na meg kihasználjuk még ezeket a szép derűs napokat!

Mindenkinek puszi:

tjuca
 
 


Faul!

Üdv! Ismerkedni úgy lehet, ha írsz magadról valmit :-) Nosza! Egyébként nem könnyű felvenni a ritmust, de megéri :wink: Emberek jönnek, mennek, de ált. itt mindenkinek nagy szíve van, meg némelyikünknek nagy szája :lol:

tjuca
 
 


Köszi a biztatást! :)
Magamról annyit, hogy az idén májusban volt egy szerencsétlen terhesség befejezésem a 17. héten. Ennek ellenére hamarosan újúlt erővel szeretnénk egy újabb baba-projektbe fogni...
Remélem most nagyobb szerencsével járok... Orvost váltottsm, sőt kórházat, biztos ami biztos. Orovssal ugyan nem volt gondom, de a kórházban nagyon rossz tapasztalataim voltak. Azért gondoltam, hogy belépek ide, mert sokszor itt több felvilágosítást kap az ember mint a dokinál... Egyébként is jó más tapasztalatait meghallgatni... :idea:
faul
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?