Új privát üzeneted érkezett!

szia Vio!!!!! te is 2007-re szeretnél babát? nekünk most volt az esküvőnk és most már nagyon szeretnénk egy bébit. Kérdés hogy mennyit fog magára váratni a kis gyerkőc. Te hol szeretnél szülni????
erzsebet0312

Szia Erzsébet!
Igen, 2007-ben tervezzük és még nem mondtam le róla.
Én Budapesten lakom és a Szt. Imre kh-an szeretnék szülni. Ez már a 3. baba lesz, mindkettőt ott szültem, csak 2 különböző orvosnál.
És Te merre laksz és hol szeretnél szülni?
Vio
vio

Szia !!!! Én Pest megyében Vácszentlászón lakom. Július elején volt az esküvőnk és most már nagyon szeretnénk kisbabát. Én a Szabolcs utcában fogok szülni mert most szült ott a sógornőm is és elég jók a tapasztalatai meg a dokia is nagyon lelkiismeretes volt. Te szedtél előtte megzatvédő vitamint? és milyen élmény maradt meg benned a szülésről?
erzsebet0312

Szia Erzsébet!
Vitamint Maternát szedtem, mert jódhiányom volt, de most előre szedek, és a Highland terhesvitaminját, a Prenatal-t. Mert ebben sokkal nagyobb dózisban van minden, pl. Kalcium. És minden más.
Hát a szülések teljesen különbözőek voltak. Az első hosszabb volt, a második nagyon gyors, viszont sokkal jobban fájt, mint az első! Mégis jobb volt, mert hamar túl voltam rajta. Mikor bementünk a kh-ba, 4 ujjnyi voltam már.
És Ti hogyhogy ilyen hamar belevágtok a szülő-szerepbe? Mondjuk mi is... megismerkedtünk és 13 hónappal utána már jött is az első baba... :roll:
vio

hát én már nagyon vágyom egy bébire és a párom is úgyhogy szabad utat adunk a babának remélem nem várat sokáig magára. Nektek hamar összejött????
erzsebet0312

Mondhatom, hogy igen, mind a háromszor! Elsőre, csak most a harmadik elment. Nem most, hanem júniusban...
Figyeled a peteérést, vagy csak úgy a természetre hagyatkoztok???
Nekem most van pé-m... 8)
vio
vio

ja igen majd el felejtettem segítesz azt hogy kell pontosan? a dokim azt mondta úgy a 12-15-ik nap között kell óránként :lol: hát egyenlőre próbáljuk így igazítani de azért jó lenne tudni mikor van peteérésem. Te már ilyen téren tapasztaltabb vagy mint én ha tudsz kérlek segíts hogy csináljam. A mensim ált. pontos remélem így könnyebben fog menni
erzsebet0312

Sziasztok!
Már meg is érkeztünk. Hála az égnek nekünk még jó időnk volt. Ellenben a Bromotól érkezésünk másnapján megjött 32 napra. De nem bántam, mert legalább hamarabb telik az idő. Megjegyzem, tavaly ugyanígy júli 30-án jött meg utoljára és terhes is lettem. Remélem a történelem megint ismétli önmagát és most fog sikerülni. De azért a továbbiakat máshogy képzelem, őt már nem szeretném elveszteni.

Anita
Kép
Kép
péknéanita

jajj te szegény nem baj nagyon szurkolok hogy sikerüljön. Remélem nekünk is hamar összejön bár mi most kezdtünk próbálkozni pusszancs
erzsebet0312

Sziasztok!
Anita! Nagyon szorítok, hogy sikerüljön a baba! Ez a topic eléggé megcsappant... dehát attól még van.
Nálunk az a helyzet, hogy most volt PÉ-m. Éreztem is, bal oldalt.
Igaz, azt mondják, a nagy meleg nem tesz jót a spermáknak... de most már hűvösebb van. Megint belevágtunk, hátha. Műtét óta van bennem egy kis félsz, hogy mi van, ha többet nem esek teherbe, de remélem, hülyeség az egész...
Vio
vio

Sziasztok!

Megjöttünk a nyaralásból! Majd mesélek, ... de hol??? Látom két fórum lett, még nem olvastam vissza, hogy mi az oka.
Mi történt?

üdv. cic
cicmerák

Sziasztok!

Szeretnék csatlakozni, ha nem bánjátok.
Hajninak hívnak, van egy 14 hónapos nagyfiam és szeretnénk neki tesót. :) Aki reményeim szerint hugica lesz majd. Próbálkozni most kezdünk majd. :)

Hajni és Marcus
Vendég

Szia Cic!!!
Amint latod a kismamak atvandoroltak a masik topikba, egy ideje ott mennek a babas temak... Nekem edesmindegy hova irsz, de valahova irj, meselj mi ujsag veletek?

Őzi
Kép
Kép
Õzi

Sziasztok mindenkinek! remélem mindenkinek hamar összejön megy a drukk :lol:
erzsebet0312

sziasztok! ha tudtok írjatok légyszi praktikákat hogy lehet könnyen terhes maradni köszi
erzsebet0312

Erzsébet :)
A "megint megjött"-ben pont erről megy a beszélgetés. Gyere át!
Vendég

sziasztok mit jelent ha szurkáló érzést érzek a hasamban? már túl vagyok a felén kérlek segítsetek
erzsebet0312

Sziasztok!

Szeretnék csatlakozni hozzátok, ha lehet. Mi az év végére, a jövő év elejére szeretnénk a baba készítés fázisába lépni.

Üdv!
bebi

szia bebi mi is most próbálkozunk először 1 hete késik de ma reggel el kezdtem barnázni :cry: sajnos de ne jöjjön meg nem akarom bár elsőre ritkán sekerül még nem szedem az elevitet, mert ki tudja mikorra jön össze de nagyon szeretnénk már remélem ti sem vártok majd túl sokat puszi Erzsó írj
erzsebet0312

Szia!

Nem szeretnék sokat várni, de van pár tényező ami befolyásolja a dolgot. Pl. le kell adnom pár kilót, A férjem épp állást keres, és mivel suliba járok azt is ki kell kalkulálni ne vizsgaidőszakba szüljek ha lehet. Ha sikerül meg fogannia október és február között akkor jó. Jelenleg nem szedek semmit. Nem vagyok híve a vitaminoknak. Eddigi lányaim igen könnyen megfogantak így egyenlőre nincs miért aggódnom.

Neked az első lesz? Merre laktok? Most dolgozol? Méred a hődet? Vagy van valami más trükköd? Szurkolok neked. Van azért olyan, amikor elsőre összejön.

Pusz!
bebi

Sziasztok!
Hátha valakit érdekel!
Vízi foglalkozások kismamáknak
Ha várandós vagy és szeretnél felkészülni a szülésre, amely felejthetetlen élmény lehet számodra és a babád számára is, gyere el egy AquaNatal foglalkozásra! A vízben végzett gyakorlatok nagyon jó hatással vannak a várandós mamák szervezetére:
 kíméli a gerincet és az izületeket
 Csökkenti az ödémát
 Kapcsolatot teremthetsz a babáddal
 Szüléshez nélkülözhetetlen légzési és relaxációs technikákat sajátíthatsz el
 Szülés után tested hamarabb visszanyeri rugalmasságát
Várlak az AquaNatal foglalkozásain, ahol megtapasztalhatod a női kör energiáját, valamint, hogy minden nő különleges, tökéletes, és erős. Helyszín:
X. ker. Előd utca 1. szeptember 12-én kezdődik 17:00-tól egy alkalom: 1800 ft. Az első alkalom féláron.
XIII.ker. Gogol utca 5-9. (Kleopátra ház) október 2-án kezdődik 12:00-tól egy alkalom: 2200 ft az első alkalom 1200 ft.
Jelentlezhetsz: 06 70 316 93 18
agica@aquanatal.com
tik-tak

Sziasztok, Találtam egy weblapot ami segít a baba nevének a kiválasztásában, de a saját nevetekröl is meg lehet tudni tök jó infókat, szóval érdemes megnézni, a címe: http://nevnaptar .eu :)
argento

[quote="argento"]S írta:argentoziasztok, Találtam egy weblapot ami segít a baba nevének a kiválasztásában, de a saját nevetekröl is meg lehet tudni tök jó infókat, szóval érdemes megnézni, a címe: http://nevnaptar.eu :)
argento

Szia én Dányi vagyok egyébként a férjemmel Vácszentlászlón lakunk. Idén júliusban volt az esküvőnk úgy hogy most már szeretnénk babát. Kérlek segíts a hőmérőzésben szeretném csinálni de mikor van a peteérés leesik a hő vagy emelkedik? segíts kérlek. Egyébként dolgozom a Volánbusznál vagyok a Stadionnál pénztárba és te? írj le mindent
erzsebet0312

Szia!

Én Délpesten lakom és gyeden vagyok.

Hőmérőzni minden reggel ugyanabban az időben kell felkelés előtt. Peteéréskor a hőmérséklet néhány fokot megugrik. Akkor kell akcióba lépni ha megfogan akkor a hőmérséklet magasan is marad. Ez 37 fölötti hőt jelent. Állítólag nyelv alatt kell mérni de én anno normálisan mértem és úgy is jó volt. Meg vannak olyan kütyük, amiket gyógyszertárban kaphatsz és lehet vizsgálni a peteérés napját. Talán az is segít. Illetve lehet olvasni különböző trükköket még itt ott. Nekem nem volt még erre szükségem így nem vagyok profi a dologban. Két gyermekem van és minden különösebb akció terv nélkül összejöttek.

Azért sok sikert.
bebi

köszi a tanácsot így fogom csinálni. Nem tudod mi a neve annak amit a gyógyszertárban kell venni?
erzsebet0312

Sajna nem tudom mi a neve de ha mondod, hogy ovulációs tesztet szetnél akkor biztos tudják.

Kedden kezdem én is a hőmérőzést. Szeretném előre tudni mikor van peteérésem.

Szia!
bebi

na a hőmérőzésről lecsúsztam ebben a ciklusban. Ha dolgozom már kelek fél 4-kor a kapkodásban elfelejtem ha nem dolgozom alszok vagy 9-ig ez meg nem valami jó na mindegy ebben a hónapban a megérzéseimre hagyatkozok aztán ha nem jártunk sikerrel akkor a köv. hónaptól de ne jöjjön meg nem akarom olyan jó lenne már azt mondani apának hogy életem babát várok tőled jajj mikor mondhatom végre ezt a mondatod. remélem minél előbb és neked is megy a drukk
erzsebet0312

Szia!

Miért kelsz olyan korán? Mit csinálsz? Amúgy biztos menni8 fog neked simán is csak ne görcsölj, légy laza.

Én megkezdtem a hőmérőzést. Nekem sem mindig jön össze a kicsi miatt. Vagy korábban kel mint én vagy, apa áthozza mellém és kirúgja a kezemből a lázmérőt. No mindegy nem adjuk fel. Most vagyok a hónap közepén. Valamelyik nap biztos lesz egy kiugrás. Mondjuk én, még várok egy kicsit, csak kíváncsiságból méregetem.

Szióka!
bebi

Szia bebi én Pesten dolgozom a Stadion buszpályaudvaron pénztáros vagyok és bizony már reggel 6-kor nyitni kell hát ez van. :roll: Egyébként nagyon szúrt tegnap a hasam mint amikor meg akar jönni apát be is rángattam a pihe-puha ágyacskába :lol: várom az eredményt puszi
erzsebet0312

Szia!

Remélem lesz is eredménye a paplan harcnak.

Nekem meg semerre sem mozdul a hőmérő. Általánam 36,4 egy nap 36,2 volt. Szerintem ez nem lehetséges. Valamit nem jól csinálok.
Mondjuk még nagyon ráérek mert azt hiszem csak 2008 nyarára válalunk újabb babát. Most így állapodtunk meg apával. Vagy ha véletlen becsuszik akkor jöhet előbb is
.
bebi

Sziasztok!

Szeretnék csatlakozni hozzátok, befogadtok?

Üdv: Timi

Kép
timi_84

Sziasztok!

Timi! Persze, hogy befogadunk. Írj magadról pár sort.

Erzsi! Mi van veled? Dolgozól? Kaptál ovulációs tesztet a patikában?

Kép
Kép
Kép
bebi

szia bebi még nem vettem várom e hónap eredményét remélem zebrás lesz.Ha mégsem akkor megyek és mindent felvásárolok :lol:
Szia Timi írj magadról örülünk hogy itt vagy. Mióta próbálkoztok?
erzsebet0312

Szia!

Zebrás!!!??? Ez jó kis mondás. A házunkba már megint van egy csomó kismama. Annyira jó nekik.
Kreáltam magamnak egy kis csíkot. Tetszik?

Kép
Kép
Kép
bebi

szia jajj ne is mondd pont a párom mondta hogy mennyi kismamát lát mostanában hát igen mi is pocakosodhatnánk már igazán :lol:
erzsebet0312

Szia!

A férjed is be van zsongva? Mióta vagytok együtt? Hány gyereket szeretnétek?

Pedig azt mondják örögedőben van Magyarország. Ha nem változik az életszínvonal és a gyermek vállalaási kedv, kifogunk halni.

Kép
Kép
Kép
bebi

Halihó!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
bebi

Sziasztok!
Most regisztráltam, de máris tetszik itt nálatok, hogy mindent végigolvastam.
Természetesen mindenkinek megy a drukk.
mona76

Mi is babát szeretnénk, már 1 éve próbálkozunk.
Sajna nekem van egy kis próblémám, 3 havonta van csak menszeszem.
Most kaptam rá gyógyszert, amitől pár hónapig rendszeres lesz, és ezalatt elkezdem a gyógyszeres, injekciós hormonkezelést. Ha többet tudtok erről a dologról, kérlek segítsetek, mert én még nem sokat hallottam róla.
Nekem is felírta a nőgyógyászom az Elevit, és a Gravida nevű tablettát, bár hozzátette, hogy az útóbbi, kicsit drágább, de ő azt ajánlja.
Hőmérőznöm is kell, de én ezt elég nehézen tudom megoldani, mert 3 műszakban dolgozom, így mindenhéten máskor kelek.
Már én is nagyon szeretnék pocakosodni!
mona76

Sziasztok!

Mona! Örülök, hogy itt vagy és természetesen szorítok neked. Segíteni azonban nem sokat tudok mert én nekem eddig még nem voltak problémáim. Remélem ügyes dokid van és megoldja. Nekem van már két lányom, szertnék egy trónörököst.

Kép
Kép
Kép
bebi

bocsi hogy csak most szóval mi most próbálkozunk 2 alkalommal és megjött és 22 éves vagyok 4 éve vagyunk együtt és min. 2 gyerkőcöt szeretnénk
erzsebet0312

Sziasztok!Nekem már van egy 16-hós kukacosom aki most épp az alsó két rágófogával küzd és szeretnénk egy kistesót!Egyhó kihagyásával fél éve próbálkozunk és ma reggel megint megjött és szomorú vagyok!
Levi a 10-hóban fogant ez sem lesz egyszerű!Én úgy szerttem volna ha nyári baba lesz mint Levi bár ha így iygekszik megfoganni lehet,hogy 2008-as baba lesz!

Mona!Kitartás hamarosan beköszönt hozzátok is a gólya!
Vendég

szia Gabócacica mi most próbálkoztun a 2.hónapja de megjött :cry: neked volt valami praktikád az elsőnél vagy csak úgy jött?
erzsebet0312

Sziasztok lányok asszonyok!

Csatlakozhatok hozzátok?
Bár ennyi hozzászólást nem tudtam vissza olvasni, nagyon érdekel a témátok.
Magamról annyit, hogy kislányom születését követően 11 évet kellett várnunk a következő babára.
Mindenféle módszert kipróbáltunk, mivel semmi szervi problémát, elváltozást nem találtak az orvosok egyikünknél sem. Folyamatosan jártunk uh-ra, vérvételre, hogy pontosan meglehessen állapítani a peteérést, ami sem nekem sem a pénztárcámnak nem tett jót, mivel magán dokihoz jártam.
De sajnos ez sem hozott segítséget. Kezdtünk bele nyugodni, hogy nekünk csak egy gyermeket szánt a sors, utolsó szalmaszálként kipróbáltunk egy ismerősöm által javasolt dolgot,amivel kapcsolatban kikértem az orvosom véleményét nagyon rendes volt, mert mikor megkérdeztem a véleményét, mondhatta volna, hogy nagy hülyeség, de nem tette. Azt mondta 99% megbízhatóságú. Amivel otthon nyugodt körülmények között tudod megállapítani, hogy van-e peteérésed, tüszőrepedésed, fogamzó képes vagy, vagy sem. Segítségével egy hónapon belül kismama lettem. ", ráadásul kisfiú, amit szerettünk volna az első kislány után. A baba nemét is valamilyen szinten befolyásolni lehet vele, a biológiát alapul véve. Ez elég rég volt, mert a baba most töltötte az első évét, azóta is fogi gátlóként használom minden gond nélkül.

Ha valakit érdekel, szívesen írok róla bővebben, csak nem akartalak benneteket untatni, bár így is hosszura sikerült.

Sziasztok
Stöpszli
stöpszli

Sziasztok!

Lányok nincs itt nagy pörgés.

Stöpszli! Hát persze, hogy érdekel. Nem fogsz untatni. Bár én nem akarom kiszámolni a gyerek nemét. Van két lányom és teljesen mindegy milyen lesz a harmadik. Bár fiú lenne az elvárható és talán titkon azt is szeretném de amúgy meg teljesen mindegy. Csak lenne már mielőbb.

A héten megint kaptam egy megszólást. Miért akarok én harmadik gyereket. Ez akkora bűn? Miért néznek csodabogárnak???

Kép
Kép
Kép
bebi

stöpszli engem érdekel légyszi írd meg puszi
erzsebet0312

Sziasztok!

Stöpszli!!!! Hová tüntél? Kíváncsian várunk.

Erzsi! Minden rendben?? Én most vagyok a hónap közepén. Vajon lesz valami??? :oops:

Kép
Kép
Kép
bebi

szia bebi! vettem ovulációs tesztet 5db van benne és találjam ki kb mikor van peteérésem ha nem találom el azt az öt napot vehetek még 1 csomaggal nagyon drága 3650-et fizettem de megéri ha sikert hoz szóval apát ma be kell rángatnom a pihe-puha ágyaccskába nincs kifogás rá kell hajtanunk a témára. De én is hülye voltam mert amikor belémment én szépen felálltam és kiballagtam a fürdőbe na de hülye vagyok aza összes kifolyt na de majd most nyugtona maradok :lol:
erzsebet0312

Sziasztok Lányok!

Bocs, hogy eddig nem jelentkeztem, csak egy kicsit elvagyok havazva.
Megpróbálom röviden leírni, de nem biztos, hogy sikerül.
Nem tudom írtam-e nektek, hogy használata előtt kikértem az orvosom véleményét, és azt mondta, ha előírás szerint használom, akkor 99% megbízhatóságú.
Kinézetre akkora, mint egy rúzs. Nagyon egyszerűen használható klinikailag tesztelt a neve mini mikroszkóp. Bárhol bármikor használhatod, ahányszor csak akarod, megtudhatod, hogy terméketlen vagy termékeny időszakban vagy-e, ezen belül tüszőrepedésed, peteérésed van-e.
Ez nem a gyógyszertárba kapható PG/53, annál komolyabb,
részletesebben mutatja a ciklusod, minimum 3 képet tudsz
megkülönbözteteni, a tüszőrepedés, a peteérés időpontját,
ami nagy segítség azoknak akiknek nehezen jön össze a baba, ha az Apuka jelölt nem 100%-os, illetve a baba nemének befolyásolása miatt.
Ennek segítségével kiküszöböltem az ovulációs tesztre
fordított összeg kiadását is.
A következő részt a használati utasításból másolom ki nektek:

Azoknak ajánlják
- akik a természetes fogamzásgátlás hívei,
- akik nem szeretik a hormonkészítményeket.
-akiknek a hormonális fogamzásgátlás nem javasolt,
- akik ritkán élnek nemi életet-így még inkább felesleges a gyógyszer szedése.
-Változó korú hölgyeknek,
-akik szeretnének kisbabát,
-akik szeretnék előre megtervezni a fogamzás és így a születés időpontját,
-akik a ritka együttléteket a termékeny időszakra tartogatják,
-akiknek a reggeli hőmérsékletmérés és más egyéb nem vált be,
-akik nem szeretnének kisbabát,
-akik szeretnének gyermeket, de problémáik vannak és szeretnék tudni, hogy mikor a legvalószínűbb a fogamzás(másodlagos sterilitás)
-akik a születendő gyermek nemét nagyobb valószínűséggel szeretnék megállapítani,
azoknak a nőknek, akiknek mestruációs ciklusuk nem rendszeres,
-azoknak a pároknak, akik stresszmentes intim életet szeretnének.
Na most egy szuszra "röviden" ennyi.

Kérdezzetek bátran, ma még megpróbálok vissza nézni.

sziasztok
Stöpszli
stöpszli

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?