Sziasztok Ífjak!
Nohát, Kincsnek tényleg igaza van...
Mindenki távol a nettől, kedve semmi, kismamák szoptatnak, gyereket nevelnek. Senkinek sem könnyű az élete.
Továbbra sem vagyok Önmagam, de megbeszéltem magammal, hogy beveszem a lexarom tablettát és jól leszek. Ma egyet be is kaptam belőle és rögtön a gép elé ültem
Nos, rólam röviden néhány szót.
Már kb 3-4 napja mensi szerű görcseim vannak. Tegnap is barnáztam, nagy mennyiségben, ma reggel már húztam egy intenziv barna csíkot a fehér
lepedőn
Ez a hátránya a havonta mensizésnek
Szóval úgy néz ki, hogy hamarabb fog jönni. Ma vagyok a 25 cn.-on, végül is talán jobb, mintha két hetet késne. Asszem a Norcolutot elfelejthetem
Majd megírom ha megjött. Szóval még nem piros, de egyre nagyobb mennyiségű barna!
Harmadik napon vérvétel és indul a Closty. Mostmár nem várok. Még azt nem tudom, hogy 3x1et szedjek, mint Gabika, vagy 4x1-et mint Kandika? Egyelőre egy doboz Clostym van, sürgősen be kell még egy dobozzal szerezzek.
Azt még nem tudom, hogyan oldom meg a tüsző nézőt (mert ha nem lesz ekkora adag Clostytól tüszőm lelövöm a petefészkeimet), mert jövő hét után Pösten vagyok. Legfeljebb hazaugrom a dokim magánrendelésére.
Kincsecske!
Úgy tünik, mi ketten nagyon egyszerre mozgunk. +/- néhány nap. De valahogy a PÉ-k, mensik egyszerre vannak
Én szívesen tesztelnék veled egyszerre POZÍTIVAT!!!!!
Szóval nem is értem, min kesergek. Asszem túlválaltam sok szempontból magam. De inkább több, mint kevesebb, mert különben elpocsékolódik az életem. (ti.: annyira lusta vagyok)
Én hiszem azt, hogy egy nagyobb adag Closty csinál PÉt. Mert mindenképpen pozítiv irányba mozdult el a ciklusom. Kb úgy képzelem a helyzetem, mint Norka lehetett tavaly nyáron. A Closty bevétele előtt.
(De hogy megelőzzem az idegbajt, be kell szereznem egy tüsző repesztő injekciót)
Látom mindenkinek meg van a maga problémája.
Szoptató anyukák élete sem egy leány álom
Van ahol kevés a tej, van ahol sok, úgy tűnik, mindkettő esetében problémák vannak.
Rambóka visszatért a tanácsadás frontjára. Hogy neked még ehez is van energiád
Jók legyetek, szerintem ma még leszek.
Csók fiatalok!
Kavics
(25 cn. vagy lehet, hogy első???
majd kiderül. )