Új privát üzeneted érkezett!

Kép

Kép

Kép

meriann

Kép

Kép

meriann

Juhuhujjjjjj, Merike, de gyönyörűek!!!! Nekem is volt szürke és fekete cicám is, de sajnos már elpusztzltak :cry: :cry: Bárcsak én is megmutathatnám az enyémeket, de nem tudom, hogy lehet képet beszúrni :oops: :oops:

porsika

Porsika: közig. szakvizsgára. Jövő héten megyek a felkészítőre. :(
De sikerült előtte 2 hetet kivennem, remélem elég lesz.
Kb. nov. 3-án vizsgázom, csak nem nagyon szeretem az efféléket tanulni, ezért kezdtem már neki, meg az anyag is elég nagy.

Bocsánat, a dupla kép miatt.
Annyi képet sikerült felraknom, hogy Lilla nem panaszkodhat.

A kutyijaim pályáztak egy fotópályázatra, akit esetleg érdekel:

http://www.fotopalyazat.mindenkilapja.hu/

Képek2-ben, Felnőtt kategória 80., 83. és 86. kép.

meriann

Jaj, de jó volt olvasni Titeket! Úgy látszik, sok mindenben hasonlítunk!

A cicákat én is imádom, minden reggel jön hozzánk egy szürke cica vendégségbe a szomnszéd utcából. Kap tőlünk sajtot és simogatást. :) Aztán most lehet, h egy darabig nem cicázhatok... :wink:
Igeeeeen!
Zebrás lett tesztem!
Ezek szerint ez a 3 hetes ciklus most is babát jelentett. (Írtam nemrég, h a fiam is úgy "jelentkezett be", h 3 hétre volt vérzésem a szokásos 4 helyett.)
A babásoknak mikor volt az utolsó mensijük? Az enyém így vszínűleg aug. 12-én. :!: El sem hiszem! Szept. 13-án csináltam tesztet, és az negatív volt.

Kép

Kép
nán-dorka

Gyönyörűek a cicáitok, Meri és Arwen, kösz, a két kis hempergő is cuki.

A termékekről: a Tulasin kívül vannak az Ökoszolgálatnál is samponok, tusfürdők, mosogatószerek, teljes mértékben lebomlóak. Megírom majd a címüket, nem reklámozzák magukat, pedig sztem nagyon jó cuccok, az összetételeket nem tudom pontosan.

Hajni, Te kérdezted a kislány-dolgot, ugye? Én a neten sok mindent találtam, ha gondolod, el is küldöm, mert kiválogattam az érdekeseket.
Bizony, én is szeretnék egy kislányt. Úgy voltam vele, h megteszek egy-két dolgot, aztán ha mégis fiú lesz, annak már nagyon úgy kell lennie. Hiszek a sorsban, de abban is, h sorsunk része, h törekedjünk bizonyos célok felé. Ha az a sorsom, h elérem, akkor az, ha az, ha nem, akkor meg az. :)

Kép

Kép
nán-dorka

ha az, ha nem, akkor meg az = ha az, h nem, akkor meg az.

Bocs. :P

Kép

Kép
nán-dorka

Kép

Ezzel szeretnék Nektek gratulálni!
Vigyázz Magatokra nagyon!

Szóljatok, ha valaki kimaradt, vagy elírtam adatot!!!

meriann

Jó reggelt!

Nándorka,
Éljen-éljen!!!
Már kellett új kismami.
Azért nem baj, ha irigykedek kicsit?

Meri,
Édeeeees cicák.
Egy ilyen fekete nekem is van, meg van egy fehér is.
Majd én is hozok képeket róluk.

Hát most csak ilyen rövid voltam, mert ma félnapos vagyok és millió a meló.

Valaki zebraközelben???

Sajna nekem 1.cn. :(

Kép
bodzi

Sziasztok!!!!!!!!!!!!!!

Nandorka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Gratulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Azert erdkees ez am,hogy igy 3 hetes ciklussal jelzett Neked minden esteben..nagyon erdekes!!!!!
De a lenyeg:Kismami vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaagy!!!!!!
megvan az elso oktoberi Kismamink!!!
!

Gyorsan vedd ki a ciklusos vonalzodat alulrol,es tegyel be Kismamisat!!!!

Most valahoyg tokre ugy erzem,hogy nekunk nem fog sikerulni ez a honap...:(

Meri,
ezek a cicak egynesen gyonyoruek!!Es miylen kis okosak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hu ezeket a szappanokat en is imadom!!

Porsika,
en is nagy LUSH fan vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szerintem is szuperjok a termekeik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
arwen07

Nekem is az az érzésem, hogy nem ez a mi hónapunk nekünk sem. :(

Megnéztem a LUSH oldalát valóban bíztatónak tűnik, aztán utánanéztem állatvédelmi oldalakon valóban NEM tesztel állatokon!

Azt hiszem először kipróbálok egy termékét és ha bejön totál átállok mindenben. Szerencse, hogy lehet neten keresztül is rendelni, különben elérhetetlen lenne számomra.

Ha ismertek még ilyen jó termékeket, szívesen veszem.

Nem is rossz kezdés okt. 6-án már egy kismama. Jaj, de szeretnék már én is zebrás táblában landolni. De gondolom ezzel nem vagyok egyedül. Na, leendő kismamik húzzunk bele és nem ám csak aludni éjszaka! Arra mindig szakítok időt, hogy a zebrás kismama lekerüljön az alsó táblába azonnal! Ne engedjetek pihenni!

meriann

Meri,edes vagy!!!
remelem mielobb magadat kell attenned!!!!Na az lesz am az oromteli munka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A lush tenyleg nagyon jo!!!
En mar sok mindent hasznaltam toluk,ajanlom,probald ki,ugyis meglatod :wink:

Kép

Kép
arwen07

Köszönöm, lányok! Legyen biztatás az, h én most annyira nem gondoltam, h baba lesz, és mégis.
A vonalzómat helyreállítom majd. De még orvoshoz sem jelentkeztem be.

Kép

Kép
nán-dorka

Nán-dorka!sok boldogságot!!!
Mikor akarsz menni orvoshoz?akkor te is májusba tartozol ugye? nekem szept1-én volt az utolsó mensi és júniusi leszek várhatóan.

Kép
vani

Hahóka!

Nándorka! Nagyon gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![b]

Örülök, hogy bővül az alsó csapat :-)

Lányok, asztrológia mellett a tanár úr néha mesél szimbólumokról. Minden, ami körülvesz, minden, amit hordasz, amit eszel, elmond rólad mindent. MIlyen helyzetben vagy, milyen habitusod van stb. (pl. napszemüveg a fejre: nem viseled el a Napot, a napságot, tehát baromi erős nő vagy)
A fekete macskáról is mesélt...
ugyibár a fekete macskát a boszorkányokhoz kötik, ehhez a szexualitás gyermek nélkül kapcsolódik... A macska ugyanis az anyaság (Hold szimbólum), a fekete pedig Szaturnusz, tehát a korlátot. Ha ezt a kettőt összeteszed...
ezeknek mind jelentőségük van. A tanár véleménye, hogy a fekete macsek bevonzása az életedbe (akár találod az utcán, akár a párodtól "öröklöd") azt jelzi, hogy tudattalanul elutasítod a gyereket. Hiába akarod az egoddal, mégsem tudsz azonosulni az anyasággal.

Persze nem tudom mit javasolnék annak, akinek fekete cicája van jelen pillanatban...csak érdekességként mondtam el. Mert ugyibár a cica is csak egy szimbólum, amely kifejezi mi van a tudattalanodban. Így mindenekelőtt azt kéne átgondolni, segítséggel akár, mert a cica eladása nem megoldás.
Az én ismeretségi körömben sajnos ez igaznak bizonyult...:-(

Bocsi, hogy ilyen témát vetettem fel, de érdekesnek tartom. Hátha van olyan példa, hogy valaki fekete cica gazdájaként is teherbe esett!!! :-)

Ma elég ramatyul vagyok, vagyis inkább fáradt vagyok!

Úgy várom már a képeket Kismamik!

Nem-kismamik: itt a hétvége :twisted: [/b]

KépKép
KépKép
ragota

Sziasztok!

Nán-Dorka Gratulálok!

Kép

Annak is úgy örülök, hogy megint találtunk közös pontokat.
Merike sajnos nem az az egy ártalmas dolog van a termékekbe. És mindenbe, nem is gondolná az ember, de még a ruhádban is ami rajtad van. :(
Az ökoszolgálatnak van honlapja is www.okoszolgalat.hu állítólag telefonon lehet rendelni is töllük.Sajnos az állatkisérletek csak egy része a környezetet ért káros dolgoknak. De képzeld el azt a sok mérget, amit leengedsz a mosógépből, kádból, mosogatóból vagy közvetlen öntöd ki mondjuk a felmosó vízből, vagy tálalod fel a kutyádnak, macskádnak, táp, és konzerv formájában. :( Ezek mind a globális élővilágot károsítják közvetlen vagy közvetve.
Sajnos többnyire nekem is csak a netes rendelés marad. Viszont én azt hittem, te Pesten laksz. :shock: A Lush terméketket én is megnézem, még nem hallottam róla. Viszont, ha takarítani akarsz, akkor pl. a Sonett termékekben teljesen megbízhatsz! :wink: Nem árt óvatosnak lenni, mert sok gyártó rákapott, hogy természetesnek hírdeti magát, holott cak részben az. Belefutottam már pár ilyenbe én is.
A cicák tényleg nagyon tetszettek Lillának, fél órát ment a citúúúúúúú citúúúúúú felkiáltás. :lol:

Most varrtam magunknak tönköly szempárnáp. Apának a párna magas, így lett feles pelyva, gondoltam hasznosítom. Kíváncsi vagyok rá, milyen lesz.
Amugy megint kezdem magam úgy érezni, hogy nem is vagyok terhes, biztos tévedett a doki. Ez persze jó is, mert gondolom Orsi, nagyon szívesen lemondott volna a tüneteiről. Azért hamarabb fáradt vagyok, nem bírok annyit rohangálni, de pillanatnyilag ez minden. Remélem nem kiabálom el. :roll:
Nán-Dorka nemértem pontosan, hogy te akkor még terhesen véreztél, vagy hogy volt ez? Nekem aug. 18. volt az utolsó mensi első napja.
Bodzi sajnálom, hogy nem jött össze. :( Pedig én annyira biztire gondoltam, hogy Párizs, nem múlik el baba nélkül.

KépKép
KépKép
fioona

Ágota azért elég durva lenne azt állítani, hogy akinek fekete macskája van, az nem esik teherbe. Persze amit írtál egyépként helyes lehet. Csak gondoltam nehogy félreértse valaki. :roll: Nem kioktatásnak szántam, remélem tudod. :wink:
Viszont én is sokat gondolkodtam, hogy ha várandósan nem fogadjuk be a cicát, aki szintén vemhes lett, és elpusztúlt, majd a kölykei is, vajon hogyan éltük volna meg, ezeket a dolgokat. :?:
Az biztos, hogy aki sok emberrel, vagy bármilyen élőlénnyel veszi körül magát, az sokszor tapasztalhatja, hogy a környezete segít kevésbé fájdalmasan megélni a dolgokat.

KépKép
KépKép
fioona

Viszon most nézem Merike horoszkópját. Félelmetes mennyire jól jönnek ezek az analógiák, amiket kivetítettél a macsekokra. Persze nem ők jelentik az akadájt, csak próbálnak rávilágítani arra.

KépKép
KépKép
fioona

Hát persze, a macska nem ok, hanem okozat, illetve csak egy szimbólum, jelzés.

Neeeem, nem állítok olyat, hogy annak NEM lehet gyereke, ez butaság lenne, csak mutat valamit, ami jelen pillanatban probléma lehet...

KépKép
KépKép
ragota

Dorka :D :D :D :D HURRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Éljen az első októberi kismamink!! És persze az összes többi korábbi és az összes leendő is!!!

Bodzika :cry: Sajnálom. De ha ez vígasztal, én sm érzek semmit, az inga sem jelez, úgyhogy majd együtt babásodunk;) És még jócskán beleférünk az októberbe :D

Merike :D Hűha, sok sikert a vizsgához!! Bizti elég lesz az a 2 hét. A gyönyörű kis táblácskádban pedig én is szeretnék mielőbb ebkerülni a zebrás részbe ;) Gerdus cica nagyon édes, ahogy aláhúzogat a Közlönyben!!! Az én Szürim (aki igazából szürke cirmos, de Apa színtévesztő és ő nevezte el ;)) is olvasott újságot régen. És megmutatta az építőanyag katalógusban, hogy ő milyen téglából szeretné a házst felrakni :)

Ágota :D Nagyon édekes, amit a szimbólumokról mondtál :o Ami a fáradtságot illeti, jön a hétvége, remélem tudsz sokat pihizni Tyunytyival :D

Fióna :D Nagyon érdekes, amit arról írtál, hogy a környezetünk mennyire segít feldolgozni eseményeket...sok esetben elő is készíti azokat. Nekem pl. mút nyáron rengeteg kiscicám elpusztult :cry: Összeszedtek vmi fertőzést, a kezem között halt meg az összes :cry: Nagyon szar volt, akkor ennek az élménynek a hatására pakoltattam ki a felnőtt macskáim (az összes lány természetesen :D ), mert úgy éreztem, ezt nem tudom még egyszer végigcsinálni. Aztán télen lett beteg Apu...most már tudom, hogy a nyári dolog egyfajta "felkészítés" volt arra, hogy őt istudjam ápolni, és elengedni, amikor eljött az ideje....Szóval mostmár értelmet nyert ez a szomorú esemény.

Millió puszi mindenkinek!!!!

porsika

Dorka:
gratuuuuuuuuuuuuulllllllllllllllllaaaa :lol:

Bodzi:
sajnálom, de majd legközelebb. És még október lehet a Te hónapod. :)

Ragota:
érdekes amiket írsz. pl. én napszemüveget 2 okból veszek. A hajamba és vezetéshez. Amugy nem tűröm meg a szememen. :)

Cicák aranyosak, bár én nem szeretem a macsekokat. :oops:
Ill. van egy fajta amibe beleszerettem. Maine Coon. Gyönyörű, de kertbe nem való. lakásba meg gyerek mellé szóba sem jöhet.
Vendég

Nekünk sem bent vannak a cicuk, csak néha beszaladnak. Van ám saját házikájuk éjszakára, napközben pedig kint lehetnek.
Már az első terhességem idején is megvoltak a cicuk. A fekete is. De mint írtam nekem a kutyák a gyengéim, bár minden állatot nagyon szeretek. De a kutyik állnak hozzám a legközelebb valamiért.
Volt ilyen elfogadási gondom, de már ezen túl vagyok. Mostanra mindketten megértünk arra, hogy szülők legyünk.

Fioona Sz-Sz-B. megyében lakunk, azon belül is ukrán határtól 10 km-re. Már próbáltunk elmenni innen, de olyan fizikai tüneteket produkálok rögtön, hogy képtelen vagyok megmaradni. Nagy nehezen leesett, hogy itt van dolgom. Nem kell árral szemben úszni, mert egyrészt fárasztó, másrészt meg úgy is oda sodor ahová menni kell. Ehhez kellett 28 év, hogy rájöjjek. Ráébredtem, hogy rengeteg problémámat én magam csináltam. Azt hiszem az ember legnagyobb ellensége saját maga. Ha azt sikerül legyőzni, vagy csak csatát nyerni feletti, na az az igazi boldogság és utána nem győzi begyűjteni a sikereket, mert hirtelen sokkal könnyebben zajlik az élete. Elég nehéz 10 év áll mögöttem, de most látom miért kellett, hogy így alakuljon. Akkor erre volt szükségem. Remélem észheztértem ennyitől is.

Nálunk gyönyörű az idő, megyek is ki.

meriann

Porsika: képet beszúrni úgy lehet, hogy ha megvan a fotó, akkor rajzprogrammal (nekem Paint Shop van) átméretezed 600X600px-be maximum, aztán elmented más néven. Utána csak annyi a dolgod, hogy Melléklet feltöltésével kiválasztod a filet és már be is rakta. Ha esetleg nem sikerül, e-mailben átküldheted nekem és megcsinálom. (medvemariann@mobilposta.hu)

Úgy látom mindenki élvezte a szép időt. Megyek aludni, esetleg előtte egy kicsit tanulni még. Azért megvárom a leendő papát, dolgozzon csak a gyerkőcön. :oops:

Kismamiknak jó éjt, a többieknek meg eseménydús éjszakát kívánok! :wink:

meriann

Bodzi,en is nagyon sajnalom,hoyg megjott,de tudod,itt az uj honap!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ragota,nagyon erdekes,amit a macsekokrol mondtal..elgondolkodtam rajta.
Mondjuk en csak szeretm oket,de gy sincs...De ahoyg gondolkodtam estembe is jutott unokatesom,akinek van fekete cicuja,es van mar 2 gyerkoc,na meg Anyumeknak is volt,amikro en szulettem,majd tesom...
De azert elgondolkodtam rajat..erdekesel ezek a dolgok nagyon!!!
Tudnal nekem csinalni ilyen elemzest?Mi kell hozza?
Ha nincs ra idod vagy nincs hozza kedved,semmi baj,csak ugy megkerdeztem,hatha :wink:

En is,en is,en is,en is akarok a zebras reszbe kerulniiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!
Az inga kb a 10.cn ota koroz hasam felett,de elotte nem korozott (marmint mensi alatt) ,vicces :lol:

Kép

Kép
arwen07

Meri,hajra,en is "Papat" varom,bar csak kesobb jon,de nekiugrunk a temanak mi is (ma is) :lol: :lol: :lol: :lol:

Jo pihenest!!!!!!Meri,jovo heten utazol el arra durva "kikepzesre"?

Kép

Kép
arwen07

Dorka:
de szita agyam van. :(
Megköszönném, ha küldenél cikkeket. :)

Pussz
Vendég

Igen, jövő héten. :(
Minden nap minimum 4 órát autózok, majd elvileg az okítás 8 óra. Abban bízom, hogy hamarabb lezavarják. Nem hiszem, hogy toppon lennék jövő héten. (Napi 2X kell jelenlétit aláírni, szóval még lelépni sem lehet.)
Na, és elvileg mikor lesz pé??? Hát, persze, hogy akkor. Szóval még ezek után illene beiktatni egy kis hancúrt is. Nem tudom mi lesz ebből. De fő az optimizmus. A papa nagyon lelkesen dolgozik az ügy érdekében. :oops:
Na, ma vasalás nap van. Irány vasalni! (ez magamnak szólt)
Aztán meg, mivel gyönyörűen süt a nap, megyek ki tanulni.
Szép napot mindenkinek!

meriann

Jó reggelt!

Merike :D Köszi a tippet, meg fogom próbálni, ha meg nem sikerül, akkor élnék az általad felkínált lehetőséggel :oops: Igazi technikai antitálentum vagyok :wink: Háát, ennyi dolog mellett még egy babát is összehozni...nem semmi, de hajrá!!! Tudod, azt mondják, ha sok minden mással foglalkozol párhuzamosan, ami eltereli a figyelmed, akkor nagyobb eséllyel jön ösze :wink: :D :D

Arwen :D Előbb-utóbb -és inkább előbb, mert itt olyan a babásodási arány, mint sehol máshol - bekerülünk mind a zebrás részbe ;) És itt az október :D :D 8)

Fióna, Ágota, Dorka és minden Kismami, remélem jól vagytok!!!

Toti :cry: Merre vagy? Már nagyon várjuk a híreket!!!

Sok puszi

porsika

Sziasztok!

Pár órára hazaengedtek a kórházból. úgyhogy most tudok írni.

Szerdán reggel bementem uh-ra és a doki rógtön ott tartott, mert nem tudta megállapítani, hogy méhen belül vagy kívül van-e a picike, mert annyira pici. Tegnap ismét csinált egy uh-ot, amin már ugy néz ki, hogy bent van, de tényleg nagyon pincuri, 3mm-es a petezsák. Hétfőn ismét készít egyet, aztán majd meglátjuk, hogy mi lesz. Lehet, hogy még hétfőn sem enged haza.
Amint géphez jutok írok.

Puszi mindenkinek
Timi
toti77

Timi: vigyázz nagyon Magadra! Nagyon drukkolunk, hogy jó helyen legyen! Mit legyen?! Ott van és kész! Azért írj, ha kiengedtek.
++++++++++++++++++++++++++++++

pusz

meriann

Jaj Timi remélem minden rendben lesz!
Az a 3 mm iszonatosan kicsi a 7 héten nem? Akkor mekkora a baba, ha a petezsák ilyen kicsi.
De legalább a kórházban garantáltan pihensz, és akkor reméljük minden rendben lesz!

Lányok holnaptól valszeg vagy nem leszek, vagy irtó ritkán 1 hétig, mert festés lesz nálunk. :( Úgy hiányzik mint púp a hátamra, de remélem minden flottul megy, és végre lesz Lillácskának saját szobája. :wink: Bár kétlem, hogy ott is aludna. :lol:
Szép hétvégét, és jó Kép mindenkinek, a kismamiknak is! :wink:

Ágota lebuktál. Megnéztem az új képeket az Iwiwen, és gözöm nincs miért írtad, hogy nem vagy vékony! Igen is az vagy!

Na mostmár tényleg megyek, mert odaég az almás-hagymás csirke a sütőbe.

KépKép
KépKép
fioona

Totika, rajtad az összes pozitív energiám, angyalkám, mindenem!!! Nagyon-nagyon szorítok nektek, és tényleg legalábbb annyi előnye van a mostani helyzetben hogy a kórházban tudtok pihenni és vigyáznak rátok. Rendben lesz minden, próbálj minél kevesebbet aggódni.

Húúú, Fióna, ez a csirke-dolog elég jól hangzik! Kellemes festegetést nektek -bár már mi is ot tartanánk, az Uram épp most szigeteli a falakat- és gyere, amikor csak tudsz:D

Millió puszi mindenkinek

porsika

Naaaa, megpróbálok képeket feltölteni. Ha sikerül, akkor az elsőn mi leszünk az Urammal, aztán a cicákok: Tappancs, Szürcsi, Jeges (ő már sajnos elpusztult, de olyan édi) és Hómanóka, majd végezetül a Kutyagyerekem: Bársonysüti Kép Kép Kép Kép

porsika

Na, Sütike és Tappancsmacska nem jött fel, de próbálkozom ;)

porsika

Porsika: nagyon szépek a cicák, meg Ti is.
Nagyon várom ám a kutyit is és Tappancsmacskát is.

Kint tanulok az udvaron. Elég jól haladok, szerintem. Csak az idő kevés. :lol: Minden eszembe jut, hogy ezt+azt kellene csinálnom. (inkább, mint tanulni).
Ha egyszer túl leszek ezen, nem is tudom mit fogok csinálni. A kutyik jönnek segíteni a tanulásban, de ahogy mondom nekik, hogy odaadom a kiemelőt és könyvet, majd kikérdezem rögtön sarkonfordulnak. Annyira gyönyörű az idő. Használjátok ki feltétlenül.

Laikus vagyok ehhez, de hogy a fenébe nem lehet látni, hogy méhen belül vagy kívül van-e a baba? Vagy ha nem látja, honnan tudja, hogy 3 mm? Mondjuk tényleg nagyobbnak kellene lennie 7 hetesen. Vannak még csodák! Hátha jó helyen van és minden ok Timiékkel. Nagyon drukkolok nekik!

meriann

Jaaaaj Timiiiii :( :( :(
Bizunk a legjobbakban,remelem az orvosod nagyon lelkiismeretes es mindent meglat,es ahoyg lesz,ugy lesz a legjobb!!
Gondolom,hoyg ez most nagyon nehez idoszak Nektek,mi nagyon gondolunk Ratok,es orulunk,hogy az alatt a keves ido alatt,amire hazaengedtek felneztel hozzank ide a forumra,nagyon aranyos vagy!!!
Kuldunk sok erot es pozitiv energiat,hoyg minden rendben legyen Veletek!!!! :wink: :wink:

Fiona,huu festes,az jo buli! :wink:
Nalunk is nemreg volt,juliusban,aterzem :(
Es a pakolas elotte,na meg utana...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...az a kedvencem!!!!
remelem hamarosan tudsz jonni!
Addig is gondolj rank nagyon!!!!!!!!!!!Te meg vigyazz magatokra nagyon!!!!

Meri,huuu hat emlekszem en is egyetem alatt mindig talaltam vmi kibuvot,hoyg ne kelljen tanulni,azatn persze total idegbeteg voltam,hoyg nem fogok vegezni....
Kozigazgatasbol vizsgazol jol emlekszem?
Nekem volt kozigazgatasi jog,azt hiszem 2 felev,de lehet,hoyg 4,mar nem is emlekszem :oops: ,csak arra,hoyg nagyon szemet volt a vizsgaztato.. :D :lol:
Kemeny lesz ez a heted,de majdcsak tul lesztek rajta....
Ferjem minden este ugy ejfelkor jon haza,de igy is szorgosan dolgozunk a babon,ugyhogy Nektek is hajraaaa!!! :wink: :wink: :wink:

Porsika,szeeeeepek vagytok!!
A cicak meg...szavakat sem talalok,nagyon meg tudnam dogonyozni oket!!!
Probald a tobbi kepet is,hajraaa!!!

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok!

Toti: Nagyon szorítok értetek, remélem nem lesz semmi gond. Feltétlenül jelentkezz, amint tudsz újabb hírekkel magatokról és pihenj nagyon sokat!!!!

Lányok! Úgy gondoltam, hogy visszaolvasom a korábbi hozzászólásaitokat, hogy jobban megismerhesselek benneteket. Ez félig sikerült is. A másik felét mostmár vagy holnapra, vagy jövő hétre hagyom, végülis sikerült képbe kerülnöm, hogy ki-kicsoda és miket élt át. Úgy sajnálom, hogy kezdetektől fogva nem voltam itt veletek, tényleg jó kis csapat vagytok!
Nagyon profi asztrológusok leledzenek ezen a fórumon úgy olvastam. Sajna nekem nincs meg az óra percem születésileg, így nem tudtok elemezni ugye?

Volt egy téma, ami engem is érint, ez pedig, hogy a rövidlátók nem biztos, hogy szülhetnek normál úton. Én rövidlátó voltam, műtötték lézerrel a szemem (ennek kábé már 10 éve) és akkor mondta a dokim, hogy majd ha szülök, akkor mindenképpen említsem meg, mert nem biztos, hogy engedni fogják a normál úton szülést. Állítólag a szemproblémásoknál nagyobb az esélye a bevérzésre az erőlködéstől és bizony meg is vakulhat az illető. Kisebb dioptriáknál szerintem semmi ok az aggodalomra, de azért nem árt előtte egy szemorvos véleményét kikérni.

Olvastam, hogy valaki említette a Lelki köldökzsinór nevű könyvet. Én is már szemezgettem ezzel a könyvvel, mi a véleményetek, érdemes megvenni?

Lenne még egy olyan kérdésem is, hogy terhesen lehet csontkovácsoltatni?

A cicák édesek :D
szerika

Szerika: nekem van meg a Lelki köldökzsinór c. könyv. Még nem jutottam a végéig, de nekem nagyon tetszik. Tulajdonképpen arra hívta fel a figyelmemet, hogy első perctől arra kell törekedni, hogy minél előbb kapcsolat legyen baba-mama között. Emiatt sok minden könnyebb lesz mindkettőnek. Állítólag van olyan hely, ahol a babák mosolyogva születnek, stb. Az első fejezetekben hosszan írják, hogy milyen időszakban miket csinálnak a babák odabent.

Régebben jártam csontkovácshoz, ő azt mondta nem lehet ha terhes vagyok, úgy emlékszem legalábbis. De pár éve volt az igaz.
Rám is rámférne. Nagyon hanyag a tartásom. De most nincs időm.

Ma estig átvettem a vizsga 2/3 részét. Zsong a fejem. Mi a fenének kell ezt megtanulnom?????! Ha egy polg.hiv-ban dolgoznék még csak-csak, de így. :( Tipikusan olyan anyag, hogy a vizsga után 1 nappal már tutira semmire sem fogok emlékezni. Azért remélem vizsgáig megmarad. Az időmet meg jól elveszi. A jogot szeretem, de ez kifejezetten közigazgatási jog. Hát az meg nem nagy kedvencem.

Fioona: jó festegetést. Nem cserélnék Veletek sem. Mondjuk magammal sem. Vigyázz Magatokra és ne cipekedj!

Na, megyek aludni! Úgy ézrem, hogy szétrobban a fejem a rengeteg új infótól.

meriann

Meri kitartas, a kozigazgatasi jog mar csak ilyen :(
Nekem is kb akkor szallt el az egesz anyag a fejembol,amikor kileptem az ajton vizsga utan :lol: :lol:
Nem az a bevesodos fajta :lol:

Szerika,remelem jol vagytok,reg voltal mar itt!!!!!

puszi Nektek!!!

Kép

Kép
arwen07

Köszi Mariann a válaszokat. Megerősítettél abban az elhatározásomban, hogy a könyvet vegyem meg. Szerintem nagyon fontos már terhesség alatt a baba-mama kapcsolat.
Szorítok a vizsgádhoz ++++++++++, kitartás! :wink:

Arwen,
köszi az érdeklődést. Igen, régen voltam, de ennek az az oka, hogy olvaslak vissza benneteket az elejétől, ez meg elég hosszadalmas. Jól vagyunk. 3 hét múlva orvos, már nagyon várom, hogy újra láthassam a Babócát. :)

Kellemes vasárnapot Mindenkinek!
szerika

Meri Arwen :oops: :oops: :oops: köszönöm a bókokat :)
Merike, nem boldogulok a kicsinyítéssel :oops: úgyhogy Tappancsomat és Bársonysütikutyát átküldöm neked, ha lehet, jó? Nagyon jó ilyen szép időben kinn tanulni, tavaly a tavaszi félév végén én is napozás közben készültem a vizsgákra :D Kellemest a hasznossal :D:D:D És ötös is lett mind, úgyhogy bizti neked is bejön!!!!!! Földanyánk pozitív energiái verhetetlenek :wink: :D Elhiszem, hogy zsong már a fejecskéd a sok új infotól,viszont azt mondják az okos pszichológusok, hogy a legjobb a vizsga előtt úgy 1-2 héttel megtanulni az anyagot, és utána még a vizsga előtt 2 nappal még egyszer átnézni, mert így a rövidtávú helyett a hosszútávú memóriába vésődik be. Úgyhogy kitartás, hamarosan túl vagy rajta!! Azán már nincs más dolgod, mint a bébikére koncentrálni ;) :D:D

Erika :D Mi is nagyon várjuk, hogy lásd a Babádat, remélem, látunk róla képet mi is :D Vigyázzatok nagyon magatokra!!

Na megyek Drágáim, vár a kis házunk....már a gipszkartont rakjuk a falakra!!!!
Millió puszi mindenkinek

porsika

Jó reggelt Csajszik!

Meriann:
vizsgákhoz és tanuláshoz. drkkkkk

Fioona:
nekünk májusban volt, hát nem irigyellek.

2 napja agyalok valamin, most megosztom Veletek hátha megnyugtattok. :oops:

Lényeg a lényeg, Marcell baba első ciklusban összejött, pontosan tudom melyik nap, annak ellenére, hogy szigoruan 2 naponta voltunk együtt.
Én valahogy mindig megérzem, h mikor van pé-sem. Olyankor kicsit szúr a hasam és a hváladék is más lesz.
Ehhez szúrok be egy cikket:
http://www.napfenyes.hu/content/view/89/61/

Szval a dilemmám, h 3 hónapja nem szedek fog. gátlót és azóta úgy érzem, h nincs pé-sem.
Ugye vonalzó szerint 2 napja szerintem ma lenne esedékes. De nem érzem, h lenne.
Emiatt csalódott vagyok. :cry:

Azon agyalok, h elmegyek dokihoz, mert most azért hónapokat várni... Vélemény?? Szerintetek meghibbantam??
Vendég

Porsika: jöhetnek a képek mailben.

Hajni: lehet, hogy még nem heverte ki a szervezeted a fogigátlót, nem?! A drogériákban állítólag lehet kapni pé tesztet. Igaz nem ismerem, de lehet segítene. Arra jó lenne, hogy amikor vonalzó szerint pé-d van, vagy saját számításaid, megérzésed szerint, akkor rátesztelni.
A doki valószínűleg nem fog csinálni semmit, mondván még alig próbálkoztatok.

meriann

Sziasztok!

Hajni szerintem nem hibbantál meg. Csak beleolvastam a cikkbe, de az biztos, hogy legutobb én is figyeltem ezt a nyákos dolgot, és tényleg észlelhető volt, kb. a peteérés idején. Szerintem menj el dokihoz, és mond meg, hogy nem érzed az eddigi pé. tüneteket. Valami megváltozott ez biztos. Ez már elég ok, sztem nem fog butának nézni. (én mindig attól félek hülyének néznek :oops: ) De neked most tényleg okod van rá. Tudni akarod mi változott a testedben. Ez jogos.

Mérike képzeld el mennyivel rosszabb lenne a szobába, zuhogó esőbe, álmos letargiás időben tanulni. Most legalább a napsugarak energiái segítenek! :lol: Ezzel a könyvel teljesen felcsigáztál. Igaz most másikat olvasok, (az élet mágikus kezdete) meg persze nagyban a névkönyveket bújjuk. 8)
Megyek, teszek-veszek a ház körül, bár nem értem minek, holnap úgyis felforgatják az egészet. :cry:

KépKép
KépKép
fioona

Timi, nagyon bízunk abban, h semmi gond, küldjük a pocakodba a sok erőt!

Orvoshoz mihamarabb el szeretnék menni, remélem, a héten sikerül. Elregélem neki a történetünket a ciklusaimról, remélhetőleg ő ki fogja tudni bogozni...!

Hát, igen, az sem mindig jó, ha az ember nem érzi, h várandós, de én meg azt nem tudom, miért van az, h 1 hete a mensihez hasonló fájdalmakat érzek. Nem olyan teljesen letaglózó görcs, de azért naponta többször fájdogál, és pihenésre sem változik, csak egyszer elmúlik, h aztán megint jelentkezzen. Majd ha sikerült dokihoz eljutnom, és elmondtam neki, elmesélem Nektek azt is, mit mondott erről.
Vani, Neked volt hasonló, ugye? De az mintha hamarabb abbamaradt volna.

Tudtok abban segíteni, h tudok ebben a topikban keresni? Van, amire szeretnék reagálni, visszaolvasni, és hátha a lapozgatáson kívül más lehetőség is van!

Hajni, sztem a te nyugalmad a legfontosabb, és ha egy orvos hülyének néz, h a fogamzás előtt szívesen megmutatnád neki magad, mondjuk azért is, mert vmit másképp észlelsz, az nem Rólad mond el rosszat. Én a kisfiam fogantatása előtt azért mentem el orvoshoz, h megnézze, minden rendben van-e a dologhoz.
nán-dorka

Hajni, még annyit, h változhatnak ezek az érzések, emlékszem, én éreztem egy időben az ovulációt, aztán meg sokáig nem. Nem tudom, mi mindentől függ, de pl. a mensis görcsök, érzések is változnak az idők során.
De ettől függetlenül kifejezetten felelősségteljes viselkedés az, h az ember figyel magára, a legtöbb orvos értékeli ezt.

Kép

Kép
nán-dorka

Pl. az ingázást akartam kikeresni a topikból, h hogyan kell csinálni!!!!

Jó tanulást, Meri!

Szép nappalokat és éjszakákat mindenkinek! Vajon ez a szép telihold, ami volt, segíti a vágyak teljesülését? Reméljük!
nán-dorka

Technikai antitálentum versenyben én is jó eséllyel indulnék... :x :D
1. Nem találom, hol változtathatom meg az aláírásomat, pedig egyszer már megtettem Meri kedves útmutatása alapján.
2. Még így is csak a nagyfiamat tudnám beszúrni, mert a várandós-vonalzót meg a Lillipie oldalon nem találom.
A fejem még szerencsére a helyén... 8)

Segítsetek, akinek van egy pici ideje! Köszi!

Szerettem volna addig is egy aranyos cicát berakni, de... :roll: kitalálhatjátok. Azt mondja a Feltöltésnél, h "hiba történt".
nán-dorka

No, további 10 perc alatt sikerült a 2. problémát megoldanom. Már csak az Aláírásomat nem tudom, hol találom, hogy megváltoztassam.

Nem mintha komolytalan akarnék lenni, de én még nemigen láttam olyan cicát, amelyik koromfekete és nincs egy fehéres szőrszálacskája sem. :)

Meri, a kutyusokat nem lehet megnézni, azt íglri a lap, h pár nap múlva. Vagy ezt is csak én baltázom el? :lol:

Kép

Kép
nán-dorka

Csajszikák:
köszönöm szépen a soraitokat, nagyon jól esett. :)

Nán-dorka:
természetesen voltam kivizsgáláson augusztusban, rákszűrés ill. vizsgálat, hogy a doki is jóváhagyja a dolgot.
Akkor azt mondta, h minden rendben. Nyugodtan lássunk neki , sőt amin kicsit meg is lepődtem ne várjunk a gyógyszer után. :oops:
Na mi nekiestünk.. De eredménye nem volt.
Ezért gondoltam, h majd csalafintán köv. hónapban pé körül kérek időpontot és kiharcolok egy uh-t :)És ha nincs pé , beigazolodik a gyanum akkor iratok fel erre valamit.
Pü köszönöm szépen. Remélem beválik. :)

Sok puszi
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?