Sziasztok!
Julika!
A hőmérést meg nyáknézést csak úgy simán csinálom. Az az igazság, hogy closti nélkül nincs is sok értelme, valószínűleg nem lesz nekem spontán pé-m. Még clostival sem vennék rá mérget. Persze azért próbálgatjuk, hátha!
Ti meg csak énekeljetek, hadd röhögjenek a picik!
Vizuális típus vagyok, ahogy ezt elképzeltem...
Egyébként hogy vagy? Van valami tüneted?
Lexa!
Már azt hittem, elvesztél!
Mikorra tervezed az újabb akciót?
Öribaba ügyében elkezdtétek már a szervezkedést?
Zsani!
Lehet, hogy beindul az a tüszőcske péntekig! Nekem is ilyen, nagyon lassan indul, aztán hirtelen nő egy nagyot! Végül is 15 mm körül már jó! Annyit simán nőhet!
3 hónapot csak akkor kell várni, ha a tb finanszírozza a kezelést!!!
Ha mégsem lenne ebből most semmi, akkor megteheted, hogy kifizeted az eddigieket (vérvételek-3500/db és uh-k-7500/db), akkor nem jelentik le a tb-nek és akár a következő hónapban mehet újra!
Szerintem ha így alakul, inkább fizessétek ki, mert akkor nem megy el egy újabb lehetőség az 5-ből. Így nem lesz olyan borzasztóan nagy összeg. (persze nem kevés ez sem)
Én pl. kifizettem a fagyis beültetést, ott is a vérvételeket meg az uh-kat kellett, na meg a felolvasztást-transzfert, ami maga volt 35 ezer akkor! 57-et fizettem végül. (asszem az olvasztás+transzfer most 50) Nem bántam meg, inkább ezt fizetem, mint a teljes stimut punkcióstól, mindenestől, ami 300 felett lenne jóval.
Ezeket meg tudod beszélni a Kaáliban, ha kiderült, mi lesz. Maguktól is meg szokták kérdezni, hogy tb-s legyen-e, vagy fizetni akarom.
Virág!
Hol tartasz? Beülti megvolt már???
Clau!
Mondtam én! Kár volt izgulni! A clear bluet kerüljétek el jó messzire!
Vigyázz nagyon magatokra! Mikor lesz uh???
Lola!
Úgy lehet ép ésszel kibírni, hogy nem gondolsz olyanokra, hogy sosem sikerül!
Én biztos nem várnék. Dehát ismeritek a nevezetes türelmemet!
Mindamellett lehet egy kicsit lazítani is. Úgy repül az idő, hamarosan újra kezded! És nagyon nem tesz jót, ha ennyire negatív vagy! Tessék bízni, mindjárt újra beülti, és a picik nem csípik a depis anyukat!
Wandrea!
A premens kétezer egy-kétszáz volt, egy havi adag, napi egyet kell szedni.
Inzulint augusztusban néztek utoljára, épp arra gondoltam, kéne már nézetni. Fene tudja, hogy állok, pedig nem mindegy! Csak engem is elrettent a tortúra : házidokihoz beutalóért, laborba Zircre, eredmény ezer év múlva, stb. Pedig muszáj lesz!
Hú, de jó nektek! Már a hétvége műsoros! Mindent bele!
Nekem még sajna van vagy 10 napom! Addig is gyakoroljuk, hogy addigra jól menjen!
Vikimi!
Holnap kiderül???
Nagyon izgi!!! Azonnal jelentkezz, ha megvan az eredmény! Ezer drukk :++++++++++++++
A metformin a pco-ra meg az inzulin-rezisztenciára jó, mert nekem amiatt nincs peteérésem (a Kaális dokim írta fel). A premens meg igazából a mensi előtti tünetek javítására szolgál, de tapasztalatok szerint sokat használ gyerekgyártásnál is (recept nélkül lehet kapni). Hát, kipróbálom, hátha...
Dezsina!
Az ám! Nem sokkal maradtam le, ma vagyok a 6. napon!
A hőmérést próbálgatom, bár olyan béna vagyok, hogy nem tudok táblát csinálni magamnak a ferty-n, úgyhogy kockás papírra rajzolom. Gyakorlatilag ugyanaz. Egyenlőre hideg vagyok, mint a béka, de ennek így is kell most lennie. Aztán kiderül, lesz-e egyáltalán spontán pé-m. Igazából nemigen van rá esély, de én már csak ilyen optimista vagyok...
Akkor neked is forró hétvégéd lesz, ugye?
Na, úgy el lesztek foglalva Wandreával együtt, hogy errefelé sem bírtok nézni! Nem baj, ennyi áldozatot meghozunk a cél érdekében!