Új privát üzeneted érkezett!

Athiz, az nem baj, ha rövid lesz, csak ne jöjjön meg! :lol:

Sonjus és ti hogy vagytok?

Ildi, rengeteg citromos-mézes meleg tea! Calmopyrin és jól betakarózni!!!!!

Kép
elizabeth25

Jó reggelt!
Előbb görbe (Ildi, hüvelyben mérem higanyos hőmérővel, ahogy kell), aztán visszaolvasás, addig mondjatok vmit...nekem is csinált ilyen piros vonalakat a fertility, ez jót jelent???
Kép
Még jövök:
vakond
vakond

Vakond, ez azt jelenti, hogy okt. 3.-ra , a 19cn-edre rakta a peteérésedet a ferty!

Kép
elizabeth25

Vakond, gratula, igaz, jól leesett a tegnapihoz képest a hőd, de még így is tök jó! Remélem, most megindul fölfelé, és ott kuksol majd egy babus a pocódban! :D

Eliza, köszi, igyekszem elhajtani Piri nénjét a csodakencéivel együtt ebben a cikluskában! Merem remélni, hogy sikerül! :lol:
Vendég

Eliza!
Mi jól vagyunk, mint írtam a párom meg éjszakás :(

Nekem fura ez a 2 napja tartó szurka-piszka szerű valami ott aljhasi tájékon! Ha az, aminek lennie kellene, akkor nem korai?
LH tesztem persze nega! Mi lehet alacsony a szervezetemben, hogy sosem mutat semmit?
sonjus

Sonjus, pedig ha szura - piszkád van, akkor csak van pé-d is, szerintem!

Athiz hajtsad is! Csapj a lovak közé! :))

Kép
elizabeth25

Na de ilyen korán?????
Vagy most kárpótlást kapok azért mert sokáig nem volt? :)
sonjus

és jut egy hónapra több is?

Tudom, már írta valaki, hogy egy hónapban csak egy érik meg! :shock: De lehet, hogy én valami mutáns vagyok!
Na persze olyan is van, hogy korai PÉ! Akkor a ciklusom is rövidebb lesz! GONDOLOM!

de nekem az LH teszt sosem mutat semmit :cry:
sonjus

Gyerekek, és a ferty nem szokott tévedni? Úgy értem, hogy ha nem lenne ovulációs a görbém, akkor egész ciklusban nem húzna vonalakat? Csak annak húz, akinek ovulációs? És mit jelentenek a zöld illetve barackvirágszinü napok??? Melyiken kell huncutkodni? Örülök, hogy (ha igaz), akkor egybeesnek a görbe mutatta napok a tojásfehérjével, nekem tojásfehérjém csak a mütét után kezdett lenni, azelőt soha életemben nem volt, mindig olvastam róla, de 2 hónapja tudtam meg milyen is az...még a végén igaza lesz a dokinak, hogy néha ezek a mütétek olyan hormonális változást hoznak, hogy maguktól helyreállnak dolgok.

Sonjus!
A ciklusod tényleg 35 nap szokott lenni, ahogy a görbén van? Mert akkor korai a szurkálás...de persze a keszülődő petesejt, a növekedés is szúrkálhat!!!

Ildi!
Jobbulást!!! Megjött az influenza-megfázás szezon :(

Athiz!
Én tegnap megitattam a párommal egy ginsenges méhpempőt este(merthogy én már második felében vagyok és nem ihatom a ginsenget ) és olyan kis fickós volt este :lol: , bár én álmos voltam, de mégis örülök, hogy rádolgoztunk még...Szóval azt akarom mondani,h ogy talán neked is kellene adagolni a vacsorába :wink: Végülis pozitiv a LH teszted!

vakond
vakond

Vakond!
A tickeremen látszik jól, hogy 31 napos a ciklus (úgy általában persze:) )
A görbénél szerintem azért hagyott ilyen sok helyet, hogy lássam mikor kellene megjönnie és mégsem jön meg, és majd csak írogatom a hőmet aztán meg tesztelek egy pozitívat :D
Na ennyi a tervem erre a hónapra! :lol:
Ellenvetés? :lol:
sonjus

Sonjus, így legyen! De nálam is ám! Vagy mondjuk, hogy amen! :lol: Szerintem nem minden hónapban csak egy érik meg, különben nem lennének 2 petéjű ikrek. Márpedig vannak. Csak azért az ritkább valszeg.

Vakond, nálunk elég nehéz lenne a kajába csempészni a ginsenges dolgot, mert apa olyan, mint egy felvigyázó! Nagyon furfangos ám! :lol: De majd megpróbálom. Egyébként nem ezen múlik, hogy fickós lesz-e, mert ha nem lenne hulla fáradt, meg én sem, akkor valszeg minden este bírná az iramot! Gondolom. :roll:
Vakond, a ferty is tévedhet, habár elég jó kis programok ezek. Tehát ha valami gyanús, akkor az gyanús ugyebár. Nálad telivonal jelzi, hogy szerinte csakis akkor lehetett ovuláció, amikor bejelölte. Van olyan, hogy szaggatottal jelzi a vonalat, akkor csak esélyes, hogy ott kellett lennie az ovunak. Sajna olyan is van, amikor nem jelez semmit a program, tehát akkor lép fel az, hogy van egy jó kis anovulációs ciklusod, ami sajnos előfordulhat. De ez nálad nem az szerintem! :wink:

Remélem, hogy nálam sem az! :mrgreen:
Vendég

Sziasztok!

Túlvagyok az átjárhatóságin. ÁTJÁRHATÓ! A fájdalom? Hát nem ez volt életem legjobb élménye az biztos. De túléltem mert itt vagyok. Apának is menni kell. Mehetek vele. Segíteni! :lol: :oops:

Sziasztok
Ági
ági 76

Sziasztok!

Tegnap estetol nem volt Babanet reggel nem tudom meddig! :evil: En 6.30-kor neztem es meg nem volt!Szerintem a kis Cocank is azert nem jott ebresztot roffenteni! :D

Athiz!
Kep feltoltes:
Kép
Kuldom neked ezt a golyat! :D Ugyan ugy elmented mint a hografikont (kepre eger jobb klikk,mentes mas neven,bemented a kepek koze)Feltenni meg ugy mint ahogy a kepeket szoktad!
Probaltam erthetoen leirni(bar ez nekem nem nagyon szokott sikerulni :P )Remelem sikerul :D

Nevnapos:
Kép
Nagyon sok boldog nevnapot kivanok!!! :D

Angyal!
Sok sikert az UH-hoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Mai gorbem:
Kép
(En is a 16.napra tennem inkabb,legalabb is megerzes szerint)!

Kép
Kép
ancsa81

Agi!

GRATULA!!!!! :D :D
Apanak meg sok sikert!! :wink: :D

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa, köszönöm a gólyát, milyen jó lenne, ha ellátogatna hozzánk egy babócával! :lol: Tudod én is pont így mentettem el a képeket, de hiába, mert átvariálom JPG-be, meg lekicsinyítem, és addigra már csak állókép lesz, mire feltöltöm ide. Szóval nem értem. :?
A görbéd szép, és elképzelhető nagyon is, hogy a 16-on volt ovulációd, márpedig akkor baba is lehet ám belőle! :wink:

Ági, örülök, hogy túlélted, és hogy jó lett az eredmény! Apának cseppet sem lesz kellemetlen élmény a vizsgálat, főleg, ha te is ott lehetsz "segíteni"! :lol:
Hajrá és drukk! :wink:

Puszi
Vendég

Athiz!
Nem kell atvaltani JPG-be!Hagyd ugy ahogy van!!!Lekicsinyiteni sem kell!Altalaban ezek eleg kicsi meretuek hogy feltudd tolteni!
Spontan nem lehet babank (elvileg),ugy hogy nekem mar az is jo ha van PE-m!Bar lehet hogy meg nem ment ki a gyogyszer hatasa :?

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa, hát te nem olvastad, amit pár oldallal bemásoltam többek között Áfonyának? Minden lehetséges! Még az is, hogy mégiscsak spontán lesz egy babusod! :wink:
Ha nem változtatom át JPG-be, akkor viszont nem fogadja el a Babanet. Már azt is próbáltam.
Egyébként nálunk sem volt este Babanet! :roll:
Vendég

De latod hogy nekem elfogadta!!!!Pedig ha jol emlekszem GIFT (Valami ilyesmi)formatumban van!!!!
En egy joslatban hiszek,amit 6eve kaptam es eddig minden bejott belole!Az szerint lesz egy fiam meg egy lanyom es a ketto kozott lesz egy nagy nogyogyaszati mutetem!En remelem hogy a laparnal nem lesz semmi nagyobb es utana vegre jon hozzank is a golya! :D
Ugy hogy en nem nagyon bizok! :(

Kép
Kép
ancsa81

Most már én is szeretném, ha jósolna nekem valaki! Babancsnak is bejött, nálad is szerinted igaz, akkor most már én is kíváncsi lennék, mit mondanának.
Habár én szoktam magamnak jósolni kártyából. És általában be is jönnek a dolgok, csak mindig utólag tudom meg, mi mit jelentett. :roll:

A gólyával akkor megpróbálkozom! De én avatarképnek szeretnék ilyen mozgó képecskét feltenni, azért kellene töpöríteni.
Vendég

En is elmennek megegyszer szivesen,de sajnos csak egyszeri alkalom volt!:(
En ugy tudom hogy ha lekicsinyited akkor nem fog mozogni!Probalj meg kicsit keresni!

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok,

Ma teszteltem, nagy a csalódottság, negatív lett. Én nem tudom mivan. Beteszem a görbém, szerintetek, lehet az, hogy nem is akkor volt peteérésem? Vagy valakinál a 15 DPO-n sem mutatja ki halványan sem a teszt? Köszi előre is...

Kép

Purc

Kép

Kép
purc

Purc, szerintem csak a 10-en tartasz, én oda gondolom a peteérést, ahol a kékeszöld vonalat betette. És nagyon szép a görbusz, remélem, nem jön meg, és 2 nap múlva már + lesz a teszted! :wink:
Vendég

Athiz, az gáz, mert akkor pont nem voltunk együtt... Utána meg már nem írtam mert fölösleges lett volna. Nagyon köszi a választ.

Purc

Kép

Kép
purc

Purc, attól, hogy pont akkor nem voltatok együtt, még lehet babád, és nem is tuti, hogy akkor volt ovud! :wink:
Vendég

Ancsa kívánom, hogy tényleg bejöjjön a jóslatod! :) Az, meg hogy apával bemész, hát szerintem örülni fog neki! :P

Athiz, szerintem nagyon ott van a közeletekben az a gólya, ebben a hónapban le is száll a házra! :)

Purc annyira jó a görbéd, hogy hihetetlen! :) Nagyon babásnak tűnik!!!!!!! Mikor csinálsz megint tesztet?

Ági, nézzd a jó oldalát, már túl vagy rajta és minden rendben! Azért ez egy nagy megkönnyebbülés!!!!!!!!Nem? :D

Sonjus, erre a hónapra a terved KIRÁLY! :oops: :oops:

Kép
elizabeth25

Eliza, bár úgy lenne! Nagyon várom a gólyucinkat! :D
Vendég

Athiz, köszi a bíztatást nagyon aranyos vagy...

Eliza, hát nagyon gondolkozok mikor csináljak, de szerintem hétfőnál előbb nem.

Purc

Kép

Kép
purc

Athiz, szerintem az a gólya nagyon felétek tart, figyeld csak meg.

Sokan mondtátok itt, hogy mondogatják, hogy ne görcsöljetek, és akkor lesz baba, és hogy ezt mennyire nehéz betartani. Ez így van tényleg nehéz, de most olvastam egy nőgyógyász cikkét, aki azt írta, hogy az idegeskedés, izgulás fogamzásgátló hatású lehet. Van benne valami. Úgyhogy ha most nem jön össze, akkor én azt hiszem nem mérek, hanem az anyatermészet gondoskodására bízom magam.... Ki tudja, lehet bejön...

Purc

Kép

Kép
purc

Purc, nem szeretnék előre inni a maci bőrére, de szerintem már nem lesz szükséged az anyatermészet erejére! :wink:
Vendég

Jajj, amúgy meg olyan kedves itt mindenki, tényleg sokan mondjátok, hogy most nekem is sikerülni fog, de én teljesen kétkedve fogadom ezt! Már nem tudom, mit gondoljak, néha úgy érzem, hogy most sem fog sikerülni, és akkor sírni van csak kedvem, máskor meg úgy érzem, hogy márpedig most tuti babám lesz, és akkor meg öröm járja át a szívemet.
De túl szép lenne, ha végre összejönne. Másfél év és jó pár hónap hőmérőzés után, szintem lehetetlennek tűnik! :cry:

Na de majd elválik, merre visz a gyalogút! :)
Vendég

Áfonya néni és a rosszcsont kismalac hová tűntek vajon?

Lányok, valami híreket kérünk szépen!

Melcsi, köszönjük a másik topicba bemásolást, de ide is írhatsz majd! :wink:
Vendég

Figyelj Athiz,

inkább arra gondolj, hogy most elkezdted ezt a gyógynövényes kúrát, ami a görbéd alapján nagyon szépen hozta a várt eredményt. Az az igazság, hogy nem emlékszek az előző görbéidre, de ez szépen alakulgat.

Úgyhogy mennek a +++++++++++++++++++++++++++++, meg a drukkok mindenkinek.

Purc

Kép

Kép
purc

Köszi Purc, és neked is ++++++++++++++++++++++++++++!
Vendég

Latom sikerult!! :D :D :D

Kép
Kép
ancsa81

Eli!
Koszi! :D
Hova megyek be apaval??? :?
(Ezt lehet hogy nem nekem akartad irni! :?: )

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa, köszi, iszonyú nehéz volt olyat találni, ami nem bitkép, és éppen akkora, amekkora befér abba a törpe avatarba! De végülis siker! :lol: :lol:
Vendég

Bocsi Ancsa, áginak szántam a bemenetelt apával részt! :) A jóslatnak viszont drukkolok! :o

Athiz, purc, tényleg azt mondják, hogy nem kell görcsölni rajta, ha tudnátok én ezt hányszor hallottam, már a falra másztam tőle, de a végén tényleg bejött! Mikor elhatároztuk már, hogy nekünk nem lehet sima úton és bejelentkeztünk a meddőségibe akkor jött! Úgyhogy az "okosok" :), akik ezt mondják, tényleg tudnak valamit! :)

Amúgy Athiz, látod nekünk is a 15. hónapban jött össze, és már teljesen lemondtunk róla! :) Legalább is én! Úgyhogy kering az a gólya ott nálatok, kering! :lol: :lol:

Kép
elizabeth25

Szerika!

Én hétfőn mondom el a munkahelyemen. Megvártam a főnökömet, mivel ő is szakvizsgázott és szabin volt sokáig..jóban vagyunk és nem akartam, hogy másoktól tudja meg. Kínos, de múltkor dumáltunk róla, hogy nem akar összejönni a baba..hát nekik már 6 éve nem sikerül, nekünk 1 éven belül összejött.
Ma elmondtuk apósoméknak. Igen nagy volt az öröm.

Amúgy nemtom meddig fogok dolgozni. Szerintem akár 9 hónapig is.

Ja és ma vettünk a Brendonban kismamafarmert. Nagyon jó anyaga van, és kényelmes.

Kép
babancs

Kucu néni megjött!

Bingó, nem tudtam felcsatlakozni!
Most pótolom: jjjjjjóóóóóóóó regggggeltttttt!

Olvasok, és jövök.

Kép
zölddisznó

Eliza, ezt a szöveget, miszerint ne görcsöljünk a témára, már én is adtam jótanácsként, pl. neked is, emlékszel? És naná, hogy én is tudom, hogy van benne valami, csak nem könnyű megfogadni eme tanácsot, még önmagamtól sem! :lol:
Sajna mivel én már túl vagyok a 15. hónapos próbálkozáson is, hát még szarabb a szitu. :? Na de csak elkapom röptében azt a gólyát, még ha Afrikáig is kell érte nyúlnom! :shock: :lol:

Babancs, örülök, hogy jól sikerült a közlés, és örültek az anyósék! Anyudék megbékéltek már a hírrel? Én sajna nem hordtam anno kismama cuccokat, csak óriás méretű gatyókat, amiket a páromtól nyúltam le! :lol:

Cocus, na mi a szitu? Hőgörbeszed?
Vendég

Naaa, az előbb már megint nem volt Babanet! Mi van már ezzel kéremszépen??? Ejnyebejnye. Kinek lehetne szólni ezügyben vajon? Mert sűrűn van ilyesmi. Legalábbis nálam! :evil:
Vendég

Athiz, nálam is nagyon rossz mostanság, szerintem mindenkinél, mindenhol! :(

Kép
elizabeth25

Sziasztok,
tegnap nagyon magam alatt voltam mert voltunk a Tegyesznél és nagyon elkeserítően állt hozzánk a nő, azért nem jöttem. Minden baj volt, a korunk (szerinte fiatalok vagyunk) az hogy van már egy gyerekünk, minden. Még éjjel sem aludtam, de szerencsére egy örökbebabás fórumon megnyugtattak a tapasztaltabb lányok. Ma meg egész nap főiskolán voltam, írtam 2 ZHt, hulla vagyok, és holnap is egész nap előadásokon fogok ülni, holnap se várjatok. :(
Bocsi, vasárnap majd jövök és aktív leszek.
Vendég

Áfonya, sajnálom, hogy nem kecsegtettek semmi jóval! Alapítványoknál nem lenne jobb a helyzet? Vasárnap várunk!

Csajok, holnap szerintem én sem leszek, legfeljebb estefelé, mert Üllőn leszünk, apunak meg a nővérem lánykájának ünnepeljük a szülinapját! Addig is pusszantyú
Vendég

Afi!
Nagyon sajnalom! :(
De ne foglalkozz azzal amit mond!!!!!!!!!!!Intezze el a papirokat azt kesz!
Jo pihenest,holnapra meg jo tanulast!

Kép
Kép
ancsa81

Estét :lol:

csajok gyors bekukk, gyors kérdés, hány napig szokott (kb) tojásfehérje lenni a hüvelyváladék??? van valami hivatalos infó erről??
Köszi :lol:
E

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Áfi,

Boldog Névnapot!!!!!

Fel a fejjel, drukkolok, hogy a vége jó legyen......

Purc

Purc

Kép

Kép
purc

Enikő, nekem kb. 5 napig volt.

Kép
elizabeth25

És itt a görbém :wink:
Kép

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Eniko:
Ez szerintem valtozo. Van akinek tobbszor is van a cikluson belul... Nekem 1 napnal meg sosem tartott tovabb.

Afi:
Sajnalom. :( Remelem nem nagyon szamit a nonek a velemenye...

baratodildi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?