Csajok,
hát ki vagyok... Ez nagyon lehangoló. Úgy reménykedtem és szorítottam mindenkinek!!!!
Azt gondoltam, ha nekünk nem jött össze és Andreáéknak sem, akkor majd a mostani sorozat sikeresebb kimenetelű lesz. Tényleg sajnálom...
Az a fontos, hogy ne adjátok fel! Tudom, ezzel és hasonló szavakkal tele van a padlás, de én is voltam ebben a cipőben, nem is olyan régen.
Próbáljatok meg a pozitívumokra koncentrálni, még ha eleinte nehéz is. Apa kényeztethet titeket, jöhetnek a bulik, kirándulások, ehettek-ihattok amit akartok. Nem kell dokihoz szaladgálni, nincs szuri, se gyogyi marékszámra, kicsit (sokkal) több marad a családi kasszában, mint a lombik alatt. Nekem ez nagyon jól működik, annyival nyugodtabb vagyok az előző hónapokhoz képest.
Két barátnőm is mondta, hogy valahogy megkönnyebbültek, miután vége volt a dolognak, még ha nem is sikerrel végződött. Az egyiknek negyedikre nem jött össze, a másiknak elhalt a fagyibabás terhessége. Nem tudtam volna soha sem elhinni, hacsak nem tapasztalom meg én is a saját bőrömön. Nagyon féltem én is a több hónapig tartó semmittevéstől. Aztán már eltelt a stimutól több mint két hónap.
Mire körülnézünk, itt is van a tél és mehet a következő projekt
Remélem, senkit nem sértettem meg és senki nem érzi úgy, hogy én nem is vágyom annyira babára. Csak próbálok mindent a jó oldaláról nézni, hogy növeljem az esélyeinket a következő ciklusban. Ha lelkileg szét vagyok hullva, a szervezetem is mindenféle szarsággal reagál.
Julika,
a legtöbb teszt azért korán kimutatja a terhességet.
Qupido a legalacsonyabb hcg-re is reagál, de nem tudtam venni egyet sem, sehol sem lehetett kapni, rendelni sem tudtak.
Ezt egy topikról szedtem:
Rapi preg corax: 20
Rapi preg direct: 20
Gabriel: 20
HCG: 20
Clear blue: 50
Medi-lab: 20
Szorítok, hogy jó hírekkel jelentkezz mielőbb!
Küldöm a pozitív energiát: + + + + + + + + + + +
Lexa,
mi is beszélgettünk apával az örökbefogadásról. Még biztos nem kezdenénk el, ahhoz nagyon az eljén vagyunk - de úgy gondoltuk, jobb átgondolni és megbeszélni egymással minden lehetőséget.
Mert szerintem (szerintünk) az sem megoldás, hogy inkább nem gondolunk arra és nem beszélünk arról, hogy "mi van ha esetleg..." Nálunk is rögtön beugrott az ikres dolog
Tényleg könnyebb ikreket örökbe fogadni? Miért, kevesebben vállalkoznak erre?
Nálunk az utcában is van olyan, aki már túl van minden lehetséges próbálkozáson és miután beindították az öribaba procedúrát, ott is volt a spontán baba. Talán ez is egyfajta megnyugvást jelenthet, hogy tudja az ember, mindenképpen anyuka lehet és így nem nehezedik rá az a lelki stressz, ami éveken keresztül jelen volt.
Te atya-gatya!
Mondjátok, hogy húzzak innét
- ahogy a gyerekeim mondanák - csak f**om a szót