Új privát üzeneted érkezett!

Zsókuci,
nagyon sokat gondoltam rád!

Mostmár ugye tudod nem csak magadra kell vigyáznod!
Hanem a kis pocaklakódra is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pihenkélj sokat, hogy jó kis helyecskéje legyen a szívecskéd alatt.
Ennyi izgalom után kérlek mostmár nyugodj meg és csakis a 9 hónap szépségeire gondolj, meglátod milyen gyorsan elfog rohanni az idő.

Nagyon jó egészséget kívánok!
:wink:

bonya

Kép

Kép
bonya

Zsókuciikreskismami,ide is jár a GRATULÁLOK!
taptau

Zsókuci,

SZÍVBŐL GRATULÁLOK!!!!!!!

jó pihenést

numato
numato

Zsókuci tényleg ikreid vannak?
Akkor mégjobban betartani amit írtam!!! :lol:

bonya

Kép

Kép
bonya

Zsókuci!
GRATULÁLUNK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wolves

DRÁGA ZSÓKUCI KISMAMI!

EZER MILLIÓ BILLIÓ GRATULA NEKED!!!

TE VAGY A MAI NAP HŐSE!!!

:D :D :D
Vendég

Zsókuci!

Ez aztán a hír!!!!! Szívből gratulálok, pihenj sokat, vigyázz magatokra!!!!!
lyutka

Zsókuci!

:lol: :P :lol: :P :lol: :P
Jaj Istenem!
Annyira örülök!

Szívből gratulálok, és kívánom hogy minden jól menjen a következő 9 hónapban!

Sok puszi!
lanett

Nálunk égszakadás van!
Mintha dézsából öntenék, annyira esik az eső.
Úgy utálom az ilyen időt, de nem hagyom, hogy elszomoritsa a hangulatomat!
Ti se hagyátok!!!

bonya

Kép

Kép
bonya

Drága Zsókuci! :D

Gratulálok!!! :lol: :lol: :lol:
Miután kipihnted magad beszámolót kérünk!!!

Üdv mindenkinek! :lol:

Share! :D
Bocsi hogy most válaszolok.Igen, idáig pihiztünk, bár ezermillió dolgom volt.Most a mensit várom, és a 12/13-ik napon meglátogatom a BMC-t.
Hogy van a pocaklakód?

Megnéztem a képeket, nagyon jóóóókkk!! :D

Chesti! :D
Készen állsz??Jó a poci méreted.

Zuzmó! :D
Te is jól kigömbölyödtél mióta nem láttalak!

Jó egészséget mindenkinek! :D

Brigi
brigii

Drága Zsókuci :D

Szívből gratulálok Neked!!!!
Nagyon vigyázz magatokra! És a munkát próbáld kicsit visszaszorítani!
Azt hiszem, nem kell mondani, mi most a fontosabb!!!!
:D

Mindenkinek üdvözlet!
A tali képeit én is megnéztem és nagyon jók lettek.

Puszi!
Manda
manda

Zsókuci Drága!

Bár ma már nagyon sokszor olvashattad, de azért tőlem is megkapod: Nagy nagy gratula!!!!!
:D :D :D :D :D :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Látod megmondtuk neked, hogy a túlstimu jót fog tenni!!!
Annyira örülök, nagyon vigyázz magatokra. Most a Te tiszted elindítani a babahullámot úgy, mint annak idején Chesti!

Jaj, esküszöm ez a nap híre és a lehető legjobb ami ma történhetett.
Nagy puszi nektek!

Remélem akkor mostantól abbahagyod a munkát! Ne érdekeljen semmi más csak a bébi(k)! :shock:

Puszka
zuzmó

Sziasztok!

Zsókuci, gratulálok én is!!! :D Vigyázz nagyon magatokra!

Taptau, Bibar köszönöm a bíztatást, olyan aranyosak vagytok!!! Tegnap nagyon magam alatt voltam, de mára jobb lett. :)
Numato, a cisztára nem adott semmit a doki, azt mondta hogy magától fel fog szívódni, legalábbis nagyon remélem...

Kriszti, majd ha módosítod a táblát, írd be kérlek, hogy novemberben talán 2. inszem, az október pedig spontán hónap! :)

Mamm
mamm

Zsókuci!!!!!! Igeeeeeen!!! Szívből gratulálok! :lol: :lol: :lol: :lol:
Pihenj sokat, és írj, hogy érzed magad.
share

Kriszti!

Írd már be légyszi a táblázatba, hogy jelenleg pihenek, a szeptemberi fagyibabás transzferre nem került sor, mert nem olvadtak ki rendesen a fagyibabák. Úgyhogy kezdhetem előlről. Még nem tudom mikor, talán dec. vagy jan.-ban.
Sok erőt kívánok!

Zsókuci!
Gratulálok! Biztosan nagyon boldog lehetsz!

Kitartás mindenkinek!

Nika
nika31

Zsókuci,

Így örülök Nektek!

Kép

Kismoni
kismoni

Bonya,
látod, erre nem is gondoltam...Ezért nem vagyok én orvos! :)
De sajnálom, hogy nem tudtátok most elkezdeni.....

Zsókuci!
Mégegyszer gratula!!!!!!És ezermillió, billió babaragacs!!!!!!!

Chesti,
remélem elmúlt a csúnya fránya hányinger...És Niki is megnyugodott! :lol: Mire visszajöttem , pont elmentél, pár másodperc volt, hogy elkerültük egymást....
Dobok föl egy friss táblát!:
Kép Kép
Jó éjt mindenkinek, megyek, mert 5-kor csörög az órám...
Vendég

Nika,
most látom, írtál...Legközelebb előbb benézek, mielőtt tenném fel a táblázatot...csak most képkicsinyítéssel foglalkoztam, ezért nem figyeltem,írt e valaki tábla ügyben...Ne haragudj, kijavítom, és holnap teszek egy újat!

Lukrécia, még nem jötünk rá, de nem adjuk fel!!!!Párom mindjárt elé űl....
Vendég

Lukrécia,
azt mondja párom a hozzászólásunkban kellene lenni egy "szerkeszt" gombnak, és akkor lehetne csak módosítani...És akor is csak a sajátodat tudnád!De én sehol nem látom, pedig átbogarásztunk mindent!....
Lehet hogy halott ügy....
Vendég

Sziasztok Lányok, és szia drága Mot-papa,

Csak most jutottam idáig, hogy leüljek ide, és elmeséljem a napomat! :) A legszebb napot eddigi életemben :), és persze a legizgisebbet is :D
Hát…úgy kezdődött, hogy reggel felkeltünk, blablabla….:D, aztán már a kocsiban ültünk, Zozó elkezdett egy vadmálnás orbit cukorkát eszegetni, és akkor és ott tudtam, hogy biztosan terhes vagyok. Undorodtam attól a cukor-szagtól ami a kocsiban terjengett…brrrr…mintha egy óriás (legalább fél méter átmérőjű) óriás, nyálas cukorka szaga lett volna az orrom előtt. Borzalmas volt :D Szóval akkor én már tudtam. (de ahogy írtam tegnap is, már éreztem valahogy eddig is). De persze féltem, hogy nem csalódom-e, és csak bebeszélem magamnak :) Na aztán beértünk, vérvétel, mondták, hogy eredmény: 11-12 óra körül már lesz. Elvillamosoztunk a Mammutba, de már mozizni nem volt idő, így megreggeliztünk, nézelődtünk, aztán elindultunk szépen, lassan visszafelé… De akkor már nagyon kezdtünk izgulni (ja, és Mammutban Zozó elment pisilni, és olyan kómás volt, hogy a nőibe ment :D:D:D és ott is pisilt végül :D:D:D:D:D).
Kb. 10:45-re értünk fel, nem voltak túl sokan, leültünk várni. Na megjött a drága Wiegandt dokim, meg az egyik biológus nő, és behívták az első nőt, akivel egy kórteremben voltunk még punkciókor - sikerült neki :):), aztán biológus nő ki, másik nő behívása (akivel szintén egy napon volt punkciónk), sajnos neki nem sikerült :( na akkor ezer para, mert pont tegnap írta Chesti, hogy akinek sikerül, azokat hívják be először, és általában akkor bent van a biológus is… itt kapott el a bőgés először, hogy na, akkor tuti nem sikerült, mert már volt bent olyan is, akinek nem sikerült, és biológus sehol :(, és erre megjelent a biológusunk :D:D:D És hívtak :) Akkor már tudtam, hogy ez tuti, hogy terhesség. És igen, Wiegandt doki mondta, hogy terhes vagyok, és a HCG: 111, ami egy baba tuti, de látott ő már 70-es hcg-vel is ikerterhességet, úgyhogy majd kiderül, Ő egyet mond biztosra :D Na akkor újra bőgni kezdtem - öröm könnyek, remegés, Zozó kezének markolászása :D:D:D Szóval "ááááááááááááááááááááá-érzés" :D A progi szurit 10 napig még kettesével kell adjam, utána 2 napig már csak 1-et, utána már nem kell, de az utrogestant végig (gondolom a 12. hétig) kell nyomassam. Szexelni csak önzetlenül szabad :D, tehát én nem örömködhetek :(; viszont már kávézhatok (napi egy csésze), és LEHET INTIM-szappant HASZNÁLNI, megkérdeztem! :D:D:D Ez nagyon jó hír volt :D

Október 19. UH :D

Mégegyszer szeretnék MINDENKINEK minden babatapit és gratulációt megköszönni, nagyon-nagyon aranyosak vagytok! Iszonyatosan jól esett az a csapat-szellem, ami ebben a "kis" társaságban van, és amit kaptam tőletek eddig is! :D KÖSZÖNÖM!!!!!!
Örülök, hogy összehozott veletek a sors, és mindenkinek kívánom (aki még nem babás), hogy hamarosan azzá válljon, és átélje ezt :D

Lanett,
Most már rajtad a világ szeme! Csak pozitívan, hidd el sokat számít! :D Mennek a babatapik: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :)

Holnap jelentkezem, szép álmokat mindenkinek! :)
És bocsi a regényért :D :oops:

UI: hogy tetszik a vonalzóm? :D:D:D

Kép

Kép
zsókuci

ZSÓKUCI!!!!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Csak most értem haza melóból de rögtön benéztem,bár Bibar már megírta sms-ben a jó hírt.
NAGYON-NAGYON-NAGYON SOK GRATULA!!!!!!!!!!ÚGY ÖRÜLÖK!végre valaki!!De aztán ne tessék minket továbbra sem elhanyagolni,ebbe a topikba is írni kell,hogy mikor mi van veled!!!!
Vigyázz magadra és a manóra-manókákra!!!!!!!!!!!

Krisztike,

Köszi a próbát,hát ez van,halott ügy......

Szép álmokat mindenkinek de a legszebbet az újdonsült kismamának!

Kép
lukrécia

Lukrécia kedves,

Neked is nagyon köszönöm, édi vagy! :)
Persze, hogy írok majd ide is! :)

Én naná, hogy vigyázok Kicsibogyóra! :D

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci Drága :)

Millió puszit küld Drágaságom is! Nagyon jó volt olvasni soraidat, visszarepültem az időbe. :)

Szia Manda :)

Örülök,hogy látlak!!!!
mot

Zsókuci KISMAMI

olyan jó érzés volt végigolvasni a tegnapi eseményeiteket, még egyszer és százszor GRATULÁLOK!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

nagyon vigyázz magatokra, és próbálj sokat pihengetni.

pusz

kriszti, még egyszer köszike, írtam mailt.

estrella, merre vagy?

lanett, mi újság????

numato
numato

Sziasztok csajszik!

Mindannyiunknak ezt a folyamatot kívánom!!!
Vagy így- vagy úgy!!!!!!!!!

Kép +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

bonya

Kép

Kép
bonya

Jó reggelt! :lol:

Csatlakoznék az előttem szólóhoz!+++++++++++++++++++++++

Szép napot! :lol:
taptau

Köszi Mot :D
manda

Találtam egy induló oldalt, talán fellendíthetnénk az oldalt!!!!
http://warningorvos.uw.hu/

bonya

Kép

Kép
bonya

Mizújs lányok ,merre vagytok???

bonya

Kép

Kép
bonya

Halihó!
Sztrájkoltok?

bonya

Kép

Kép
bonya

Numato:
Itt vagyok, mizujs?

Zsókuci:
Mégegyszer Kép

Hát jó kis laza nap volt ma a fórumon ahogy elnézem.
Vendég

Estrella,

csak érdeklődtem miújs veled, és nem reagáltál arra, h tényleg olyan jó doki-e Szűcs, mint mondják,kiváncsi vagyok, mert én még tapasztalatlan vagyok ebben... :oops:

hmmm,többiek ma pihiznek a fórumon :roll:

numato
numato

Szép jó reggelt mindenkinek!
Én is itt vagyok, de tegnap sajnos semmilyen módszerrel nem engedett be a babanet, mindig azt írta ki, hogy belső hiba...
De itt vagyok!

Numato,
írok rögtön választ....

Bonya, nagyon jó a kis kép, amit felraktál!Remélem mindenkinek hamarosan iylenben lesz része!

Chestimami,
hogy vagy? Bírod még????

Zsókucimami,
remélem Te is jól vagy!Szorítok ezerrel....

További szép napot mindenkinek!
Vendég

Leendő pocakosok nektek is Jó reggelt! :lol:

Kriszti,engem még fél órával ezelőtt sem engedett be a babanet! :(

Lanett,hogy vagy?

Mindenkinek nagyon szép napot! :lol:
taptau

jó reggelt!

mi újság? k örül, hogy péntek van? :lol: én nagyonm, elég fárasztó hetem volt :(

Lanett, hogy vagy?

Chesti, mi újság?
numato

Jó reggelt :)

Engem sem engedett be tegnap, és még ahogy taptau is irta fél órával ezelött sem :)
Minden rendben van, még nem szülünk :)
NST tegnap oké volt, Niki jól van :) Bírjuk még, bár tegnap egy kis megállót gondoltam lesétálok..hát félóra lett, mert Niki akkor kezdett el ficánkolni, és mint egy öreg nénike totyorgtam csak :lol:

Lanett hogy vagy? Mennek a babatapik :) ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Zsókuci után te jössz :)

Ahogy nézem a táblázatot októberben mindenki beindul :) Nagyon helyes, aztán szépen kiürül ez a topik és mind ott leszünk a babásban. IGY LEGYEN! :lol:
Mindenkinek sok sikert, az október sok örömöt hozzon :)
chesti

Sziasztok!

Tegnap este szerintem senki sem tudott belépni ide. :(

Numato:
Már válaszoltam neked. ( pü)
Vendég

Estrella

igen, kaptam is privát üzenetet, csak éppen nem tudom megnyitni, error-t ír :cry:

ha tudod, küld el nekem lújra égyszvíes a monika.hollosy@tikkurila.hu, vagy a monato@freemail.hu mail-címre, előre is [b]köszike
:lol:

numato[/b]
numato

Hello Lányok!

Köszönöm a babatapikat mindenkinek! Remélem hatnak.
Na gyors bekukk, Apa elment vidékre :lol:
Konc doki azt mondta 4 nap szigorú fekvés, ülés tilos és ezért szigorúan el lettem tiltva a géptől.De már holnaptól jobban fenn lehetek.

Néha görcsöl a hasam, úgy mint mensi előtt, meg olyan "üresnek" érzem magam, néha a cicijeim feszülnek, de azok sem számottevően, inkább az injekciótól, nem?
Viszont, napközben többször bealszom 1, 1 1/2 órákra, én is csuklom, egyet egyet, úgyhogy teljesen össze vagyok zavarodva.
Úgy szeretnék egy héttel öregebb lenni!!!!!!

Zsókuci!
Nagyon vigyázz magadra, magatokra!
Remélem megvan mindkét babóca! :wink:

SOk puszi mindenkinek!
lanett

Zsókuci!

Nagy-nagy gratula és vigyázzál magadra meg a babócára. Jó pocakosodást! :D

Csibe
csibe31

Sziasztok!
Sikerült egy jót aludnom délután...Végre egy nap, mikor nem kell menni dolgozni...
Holnapra pedig ha jó idő lenne, megyünk gyógyfürdőzni...De ha rossz lesz az idő, akkor is elmegyünk, csak akkor a fedettbe... :)

Lanett, mennek ám a babaragacsok!!!Zsókucit Te követed!!! :lol: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Vigyázz magatokra!

Mindenkinek nagyon jó hétvégét kívánok!
Vendég

Kriszti,nagyon köszönöm!Hálám üldözni fog!!!!!
A babásokhoz tettem.
Nagyon jó hétvégét nektek,pihenjetek sokat! :lol:

Puszi.
taptau

Sziasztok!
Én sem tudtam belépni tegnap.

Lanett!!!
PIHI,mennek a tapik mint állat!!!+++++++++++++++++++++++

Zsókuci,
Írjál,hogy érzed magad?

Kép
lukrécia

Sziasztok!

Negyedévet zártunk, ezért kicsit el vagyok maradva az olvasással.
Zsókuci nagy-nagy gratula, nagyon örülök Neked/Nektek!!!
Ma reggel voltam a BMC-ben vérvételen. Kicsit meglepődtem, mert mikor odaértem kint állt a sor az udvaron...de aztán gyorsan ment.
17-én lesz az átjárhatóságim, de már 16-án be kell feküdnöm az előkészítés miatt :cry: ennyiből jobb lett volna Pesten csináltatni, nem vagyok oda a kórházért...na mindegy, az eredményért mindent :wink:
Majd jelentkezem, ha már tudok valami érdekes hírrel szolgálni, addig pedig olvaslak Benneteket szorgalmasan :lol:

Szép estét Mindenkinek!

Puszi!

Judit
jucicuki

Sziasztok! Még nagyon új vagyok itt. Csak pár hozzászólást olvastam el, de gratulálok a babásoknak és sok sikert kívánok a várakozóknak. Mi 3 éve próbálkozunk. Nálam minden létező vizsgálatot elvégeztek (hormon, peteérésserkentés, hsg). Úgy tűnik velem minden oké. Tegnap elmentünk a férjemmel andrológiai vizsgálatra, ahol nagyon rossz eredményt közöltek velünk. Első gondolatom a BMC volt. Hétfőn próbálok időpontot kérni hozzájuk. Mit gondoltok ezek fényében ugyanúgy megcsinálnak rajtam minden vizsgálatot? Előre is köszi a válaszotokat.
süni76

Szia Süni!
Üdv nálunk!

Szerintem nem csinálják mega vizsgálatokat, legalábbis ami nekem megvolt, azzt nem csináltákí4
ísok erőt, és kitartást, és ha van bármi kérdésed, nyugodtan tedd fel, ha tudunk válaszolunk!

Zsókuci, ne parázz!!!Remélem Chesti tud segíteni...és még akinek ilyen volt...De ne idegeskedj!
Vendég

Sziasztok,

hát nem vagyok túl jó passzban.... :?
Sajna erősödött a túlstimum, eléggé megduzzadtam (jobban, mint alapból megvagyok :twisted: ) akkora a hasam, mint egy 4-5 hónapos kismamié, és nagyon le is vagyok lassulva..., hamar kifulladok stb. Holnap telefonálok a dokinak... félek, hogy leszívás lesz belőle... Szóval eléggé félek.

Szerencsére illetve sajnos Chesti tudott mesélni, hogy neki milyen volt, és arról sikerült megnyugtatnia, hogy Kicsibogyó(k)nak ettől nem lesz bajuk, csak nekem nem jó...

Na szóval ennyi. Szorítsatok, hogy megússzam, de ha mégis döfni kell, akkor túléljem :D

Amúgy már megtalált a reggeli hányinger :), és rettenetesen túlérzékeny vagyok :D Persze a szagérzékenységen kívül. De jóóó :D Tudom, hogy ezt Ő(k) csinálja/-ák, és ez rettentően boldoggá tesz!

Lanett,
mennek ám a babatapik!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Hogy vagy drága? Ne keress jeleket! Felesleges, hidd el. És nehogy tesztelj nekem! Én is kibírtam! :D

Süni,
Kép

Szerintem a nemrég készült (egy éven belüli) eredményeket is elfogadják, nem kell mindent előlről kezdenetek. De majd megmondanak mindent pontosan :D

Puszi mindenkinek, és köszönöm a további jókívánságokat (illetve köszönjük :D).

Kép

Kép
zsókuci

Üdv Süni!Itt jó helyen vagy!Mindenki nagyon segítőkész!

Zsókuciikreskismami, nyugi minden oké lesz meglátod!Kicsibogyó/k nagyon jól van/nak,hidd el és jó helyen!!!!!

Lanettszinténikreskismami, pihenj és tényleg NO TESZT!Én sem csináltam!Megy a sok babatapi+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Jucicuki,kitartás!

Jó éjszakát! :lol:
taptau

SZIASZTOK!

MINDENKINEK JÓ HÉTVÉGÉT, MOST NEM LESZEK!

DE MINDENKINEK EZT KÍVÁNOM:

Kép
Vendég

Szép reggelt mindenkinek!
Most csak gyorsan bekukkantok, aztán pihizek vissza...
Share üzeni, most nem lesz pár napíg, ugyanis festés indult náluk, és nincs netük, szétszedtek mindent...Csak azért szólt, hogy ne aggódjunk! :lol: Egyébként jól vannak!

Zsókuci,
remélem már javult a helyzet valamit...Ha nem, hívd a dokit!Kívánok minden jót!És várjuk a híreket!Szorítok ezerrel, hogy minden ok legyen++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?