sziasztok!
el kezdtem írni,erre nem megzavartak?????Ilyet......
meg tegnap nekem se működött mikor lett volna időm......ez nem igazság...
Ma is,épp hogy leírtam az Andinak,hogy nem működik,erre belépek és beenged,szép.......
Nóra!
Az a torta nagyon szuperül néz ki.És nem is tűnik bonyesznek,lehet,hogy a Dávid zsurjára én is kipróbálom....
Apának utólag is boldog szülinapot kívánunk!
Azt még nem beszéltük meg konkrétan,hogy kéthetente lesz-e vagy lesz-e egyáltalán torna,talán szerdán szó lesz róla.
Milyen lett a hajatok?
Nekem egyelőre csak a kedd jó még tali szempontjából,most sűrűsödnek a napjaim,így is kedden be kéne mennem a munkahelyemre bevinni a táppénzes papírt,(a papírért meg akkor el megyek a tali előtt.) És délután viszem be a céghez.Hétfőn uh. a kórházban,szerdán a Tücsizene és az angol miatt nem jó,csütörtökön már le van beszélve egy másik Babanetes tali,esetleg még a péntek azt még nem tudom annyira....Szombaton doki,vasárnap a keresztfiam szülinapja és még sorolhatnám....Ez csak ez a hét,jövőhéten még sűrűbb,de ettől függetlenül ti talizhattok amikor ráértek
,persze nagyon bánnám,hogy kimaradunk,mert én mindig szuperül érzem magam veletek,úgyhogy inkább ne talizzatok!!!!
Jaj és olyan kedvesek vagytok,de tényleg olyan bálna lédy vagyok,főleg mellettetek!!!!!Tudom,hogy 8 hónapos terhesen nem lehetek nádszál,de akkor is úgy szégyellem magam,hogy nem vigyáztam jobban.......
Anett!
Természetesen nem vennénk tolakodásnak,ha felraknál a munkáidból....sőt örülnénk neki.
Jó lenne,ha el tudnátok ti is jönni kedden!
Igen már a 8 hónapba léptem elvileg,de akkor is olyan fura,mert még van két hónapom hátra,úgye december 15 a kiírt időpont,de már 31 hetes vagyok,szóval még csak 7,nem tudom....áááá
Csak egy kicsit volt rémísztő a liftben szülés,de ez rám nem jelent veszélyt!
Milyen szerencsések egyesek,méghogy másfél óra alatt szülte az elsőt......,ez tök szuper,na ezt kívánom magamnak én is!!!!
Andi!
Szupi képeket csináltál te is...köszi,hogy átküldted.
Köszi a bókót
,nem ezt akartam belőletek kicsikarni tényleg
,csak leírni az érzéseimet,hogy hogy érzem magam a bőrőmben mostanában....szeretek terhes lenni,félreértés ne essék,de most mégis olyan nagynak és ormotlannak érzem magam,főleg,hogy nézegetem a Kismama újságot vagy a másik babás topikokat, és ott látom azért,hogy hogy kéne kinéznem úgy nagyjából...tudom,hogy nem mérvadó,de akkor is lelombozodom tőle.....
Mennem kell lefeküdni,mert
tegnap óta iszonyatosan fáj a hátam,erre mondjatok valami jó praktikát,mert megőrülök.....
Puszika:Ildikó