Tontica
Nem nehéz megérteni,el tudom képzelni,milyen neked most és én is éltem át hasonló érzéseket,igaz nem ilyen előzményekkel.
Tudom,hogy nem lehet összehasonlítani semmivel ezt az élményt,de hidd el,mindenkinek vannak jobb és rosszabb napjai.Nekem is van nagyon rossz napom,aztán következő nap minden rendben.
Tudom,hogy mi a legfőbb vágyad és biztosan el is éred,de szt előtte a fejedben kellene egy kicsit rendet tenni (már bocs
).
Szt ez a PÉ-t akarok dolog is egy kicsit olyan ideoda kapkodás,mint ahogy írtad,hogy tudod,hogy várnod kellene.
Tudom,hogy ilyenkor kapaszkodni kell valamibe,hogy az ember lelke rendbe jöjjön,de nem biztos,hogy ennek a valaminek olyan dolognak kell lenni,ami esetleg rosszul sül el.Ha vallásos vagy,miért nem fordulsz a vallás felé?Biztosan sokat segítene az is...
Félre ne érts,nagyon várom,hogy újra babás légy,csak ne kapkodd el a tested működésébe való beleszólást!Szt elég nagy vétek egy jól működő szervezetbe belekontárkodni bmivel is.Más az olyanok helyzete,akiknél a ciklus alapjában sem rendes.
Igen,tudom,hogy az ember önmagát hibáztatja mindenért,jönnek a milettvolnaha-k stb....Én ettől függetlenül meg vagyok győződve arról,hogy
nem baz utazás vagy a pörgés számlájára írható ez a dolog,hanem bizony a betegségére,amit a doki tk nem vett komolyan...
Jó,lényegtelen,nem akarok már rádmászni
,mert semmi értelme,csak nehezen tudom elfogadni,hogy olyan dolgot akarsz kicsikarni megint a testedből,amire még valszeg nincs felkészülve....
Ha már gyógyteák,akkor inkább igyál nyugtató teakeveréket...
Egyébiránt azt sem igazán értem,miért kellene fogigátlót szedned....Pár hónap múlva bbát szeretnétek,azt a pár hónapot lehet másfajta védekezéssel is tölteni...
Na jó,eldugulok,mert ez már nekem is sok
!
Ha gondolod,dumáljuk meg priviben
!
Pusza,