Sziasztok!
Megjottunk a dokitol,ahol ujfent jol kibogtem magam.Ugyanis a hetfon levett kenet alapjan minden negativ lett.Se gomba,se bakterium...Vagyis 10 napos antibiotikum (olyan ami nem art a babaknak)eleg volt ahhoz,hogy eltunjon a szervezetembol minden koros tunet,pedig nem volt semmi a zarojelentesem....
Kozben el kezdtunk beszelgetni egy lannyal,aki 7 eve szulte a kisfiat.35.hetre koraszulottkent,szinten a streptococcus miatt.A gyerek tudogyulladassal es epilepsziaval szuletett...
Ot sem lehetett mar csaszarozni a fertozes miatt,nagyon veszelyes a vagas az anyara nezve.Ezt kinnt nekunk is elmagyaraztak.
A lanynak azota egy pokol az elete.Olyan sulyos petefeszek problemai vannak,hogy minden 2. honapban 4 petesejt erik meg oriasi mereture,majd mivel nem tudnak tavozni,egyszeruen szetdurrannak.Igy allando antibiot kell szednie+sulyos servei alakultak ki.Mar azon van hogy kiszedeti az egyik petefeszket...
Ha belegondolok,hogy ellenorzes nelkul mondjuk kihuzom a 30-ik hetig a terhesseget ,,normalisan'' majd megindul a szules es megcsaszaroznak lehet hogy total eletveszelybe kerulok(bar egyesek szerint most is abban voltam)+ a babak lehet hogy mar megkaptak volna a fertozest es nagyon koraszulottek lehettek volna,ami mindannyian tudjuk milyen szornyusegekkel jarhat...
Ha viszont rajonnek hogy bakterium van bennem es meg kell szulnom termeszetes uton 3 babat,megint csak el lehet kepzelni mivel jarhat ez a babaknak es normal uton meg nagyobb a fertozes veszely...
Hat,megis HOL ELUNK A 21.SZAZAD ELEJEN.Eletveszelyes Magyarorszagon gyereket szulni?Milyen lelkiismeretlen es hozza nem erto orvosok kezeben vagyunk???????
Ez minket melysegesen felhaborit,mert ha mi nem a kritikusnak tetszo modon jatszunk egy koncertet,megnezhetjuk mit irnak rolunk a kritikak,es ez csak egy szubjektiv velemeny,es nem emberek eletet koveteli.
Az orvosok meg csak meghuzzak a vallukat egy ilyen dolog utan,es ennyi??????
Ugyhogy ma este megis intezunk egy telefont hozzajuk.(ez egy hazaspar volt)Legalabb egy kicsit erezzek at ennek a jelentoseget,ha egyaltalan ismerik azt hogy mit jelent erezni.....
Es ne hivatkozzanak a magyar szakmai protokollra,mert ha ez azt jelenti akkor az SZAR,ES MEG KELL VALTOZTATNi!!!!!!!!!!!
Bocs hogy igy kitortem,de ennyi nekem is jar ezek utan,es legszivesebben az orszag osszes kismamajanak felhivnam erre a figyelmet,es teszem is folyamatosan!En eddig csak a Deveny Anna altal ismert torteneteket tudtam,es az sem mindennapi lista...
Kulonben a mostani orvosom nagyon megbizhatonak tunik,es mar azt varta hogy 2 honap mulva ujra ellenorzes es utana ismet probalkozhatunk.
Hihetetlenul emberi es korultekintonek tunik.Mondtuk Neki hogy azert mi nyarig varnank,aztan majd meglatjuk.
Na jol kiduhongtem magam,bocsi.
Alig varom hogy talalkozzunk es jo hogy nem hallgattok feltetlen a vedonokre,hat hadd mozogjanak mar ezek a gyerekek,az a dolguk nem?
Millio puszi es kosz mindenert,Denesnek is nagyon jot tesztek!!lehet hogy kuldok magamrol majd egy kepet olyan rossz igy ,,arc '' nelkul.Kicsit kicsinaltak vannak a gepunkben,mert koncert fuzetbe keszultek,de legalabb a talinal lehet jokat rohogni a szomoru valosag lattan..
Puszi:Iza
Ja,nem kuldok kepet,mert nem tudom hogy kell....