Új privát üzeneted érkezett!

És ha a mi kedves madárkánk küldözgeti a priviket, akkor úgy látszik, mégsem volt annyira eredményes a meggyőzés. Ez alapján nem lehetne őt kizárni? Akkor azt is megtudhatnánk, ki volt az. :evil:

ayse

Angol Babaruha Vásár!

Október 9-től egy hétig megint vásár!!!
Állítólag elég mérethiányos a kupac ezért főleg a 56-92 es méretű leánykák jöjjenek. :lol:
Ha tudsz elötte érdeklődj és megmondom mi van a ti méretetekben.

Bőségesebb tétel október végén várható!

Kép
flocika

Sziasztok!

Isteni sütőtök sül a sütőben, annyira finom illata van és pár perc és kész is van. :D Viki is imádja, Gergő is, tökjó, hogy itt a szenzonja. És ezt most én is szívesen megeszem, végre valami.. :oops:

Most néztem a jövő hetünk, ha lehet még sűrűbb lesz :? a sok orvosos program miatt :( kedden a nagy nap a Bethesdában Vikivel :? , szerda védőnő nekem, csütörtök nőgyógyász (-szintén nekem), és péntek 13 is lesz. :shock: És szombat Viki szülinap. :) Majd kapkodhatom össze magam, hogy ezeket az extra programokat beillesszem a napirendünkbe, mert ami mpstanság van. Ááá, lehet nem nyafognék, de a mostani állapotomban, nagyon lemerültnek érzem magam. :cry: Bocs, Lányok. :oops:

Én Csabikától kaptam privit még reggel.

Megyek, vacsiidő..

Dóri
Vendég

Dóóri, sütőtök!!!! Imádom!
Vendég

Tünde

Akkor csinálj azt csütörtökön, mert nálunk is mindenki szereti. :lol:

Kép
Kép Kép
sildike

Ildi, ok, akkor lesz sütőtök!
Egyéb kívánság?
Vendég

Jó estét mindenkinek!

Hát, apa, nagyon kíváncsiak leszünk, hogy ki fog eltűnni, ha eltűnik egyáltalán... :)

Tünde,
tök jó napotok volt :)
Én is rájöttem ám, hogy nemcsak nekem van melegem. :)
Mi is nagyon szeretjük a tököt, beizzíthatod a sütőt!
Kívánság? Hmm... fokhagymaleves, libamájjal töltött rántott borjú hagymás paradicsomsalival, jöhet esetleg szilikon carne, utána egy kis képviselőfánk marcipántortával, na meg persze túróspogival, és tuti a buli :P
Na jó, utána elmosogatunk.

Ayse,
vudu megy nektek, rátok fér!
Juj, félelmetes dolgon estetek át! :(
Nekem is ez jött le, hogy valaki a topicból kavarja a kavarnivalót...

Dóri,
ne sokkolj, anyunál voltunk du., ő is sütött tököt, de nem lett kész, mire indulnunk kellett :D
Tényleg nem semmi hetetek lesz, de fel a fejjel, elmúlik ez is :)

Pusztok!

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sis, fokhagymakrémleves? Nagyon tuti receptem van!
A többit meg majd Te megcsinálod, lesz rá 2 napod! :D:D:D
A mosgatást a gépre bizzuk, ok?
Vendég

Tünde,
akkor ezt megbeszéltük!
A fokhagymaleves részét legalábbis biztosan :D

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Jó estét!

Hű, micsoda kaják röpködnek itt, csorog a nyálam :)

Én is kaptam privit, nekem Zuluguru írt...

Tényleg tudja Apa ezek szerint, ki az a beteg, és tényleg topic-lakónak tűnik :(
Jelzem, én csak a bedöglött gépem miatt tűnök el néha...

Egész nap nem volt gépem, alig vártam, hogy Apa hazajöjjön :)
és hozza a laptopot. Holnap még este se lesz, mert közölte, hogy éjjelig dolgozni fog :(
De állati érdekes, hogy ma nem neteztem, egész nap pörögtem, mégis el vagyok úszva még mindig egy csomó mindennel. Pedig azt hittem, csak a net a bűnös...

Ayse :) Remélem, holnap már csak jókat írsz a gyerekekről!!! / és én nem olvashatom :( /

Lehet, hogy hétvégéig nem is tudok már jönni, de mivel anyóséknál újabban van ADSL, tuti, hogy elő fogom szedni a laptopot, mert ezt nem lehet bírni!

Addigis a legjobbakat mindenkinek!

Ja, és Pandának nagyon boldog első szülinapot kívánunk!!!

Jó éjt!
Judit+Gergő+Balázs

Kép

Kép
jucc33
Érd

Davallia!

Pandának Nagyon Boldog Szülinapot Kívánunk!

"Sziasztok!

2005.10.04-én megszületett Pannikánk. Tegnap jöttünk haza a kórházból. A szülés szerintem "könnyű" volt.(bár azt nem hittem , hogy ennyire fáj!!!) Éjjel 1-kor elfojt a magzatvíz, szóltam a nővérnek és hívta az ügyeletes orvost, megvizsgált és mehettem a szülőszobába. Az orvosom természetesen külföldön volt!, úgyhogy azt az orvost hívták akinek "átadott". A férjemet 5 óra körül engedték be, addig monitoroztak meg előkészítettek. Onnantól kezdve sokkal jobb volt, beszélgettünk, járkáltam és szépen tágultam. Jó nagy fájásaim voltak. Aztán jött a szülésznő és mondta, hogy nyomhatok egy próbát. Olyan jól sikerült, hogy azonnal jött az orvos is, és a 2. nyomásra 10.05-kor elő is bújt Panni. 3050 gramm, 50 cm, Apgar 10-el született. Majd teszek fel képet is.
Ügyesen szopizik, remélem elég neki a tejcsi! Nagyon ritkán sírdogál.

Igyekszem majd visszaolvasni, hogy tudjam mi történt veletek a 3 hét alatt amíg a kórházban voltam. Addig is puszi mindenkinek:

Davallia (Jesszus, már nem kell heteket írni mert anyuka vagyok!!!)"

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Davallia!

Isten éltesse Pandát első szülinapján!
Vendég

Sziasztok!

Pandának nagyon boldog első szülinapot kívánunk! :D

Mi is itt vagyunk ám, csak nagyon elvagyok havazva! Nem én vagyok a genyó topiktárs, nem ezért nem tudok írni!!!!!! :lol: :lol:

Thomasanne!
:oops: :oops: Háát, így jártunk! De te vagy a hibás, mert ellustiztad Tomi szalagjának a cseréjét! :lol:

Tünde!
Ezek után azt hiszem, én mindig megvárom, amíg valaki más kezdi el köszönteni az illetékest! :lol:

Ayse!
Továbbra is megy a drukk, hogy Lili gyorsan meggyógyuljon! :)
Mindenki más jól van?

Sis, Ildi!
Holnapra jó utat nektek és érezzétek jól magatokat Tündével!
És persze, Tünde te is érezd jól magad a csajokkal! :lol: :lol:

Andi&Nati

KépKép
duda

Isten éltesse a kis Pandát!

Kép

Kép
prüntyi

Nagyon Boldog Első Szülinapot Kívánunk Pandának!!!!

Tünde!
AZt a tuti fokhagymalevest megoszthatnád velünk virtuálosan (megint kibújt belőlem a skorpió).

Helyzetjelentés:
Lili ma már jobban van (most is énekel: az az egy fontos...).
Szerintem még soha életében nem volt ennyire vacakul, mint tegnap. Már azon voltam, hogy inkább adjuk be a zoviraxot, mielőtt az egész szervezetén elhatalmasodik a betegség. Lementem a patikába, de ott nem volt, azt mondták, csak ma délutánra tudnak hopzni. Nagyon el voltam keseredve. Hazafelé vettem Lilinek mindenféle kekszeket, meg ica teát (így hívjuk). És csodák, csodája, egyszer csak felélénkült és elkezdte enni a sós kekszet, meg itta hozzá a teát! (milyen érdekes, hogy ösztönösen a sósat választotta, pedig édesszájú amúgy) Egy kis láza volt csak, ma reggelre már az se!
Andris egy kicsit többet bukik, meg kakil, nagyon remékem, hogy ennyiben maradunk! Mondom ENNYIBEN MARADUNK!!!!!

ayse

Sziasztok jányok!
Örülök, hogy elhiszitek amit a rosszakaróról irtam, de azt is megértem, hogy kiváncsiak vagytok a személyére is. Asszem félreértettétek a soraimat, mivel nem belsős emberről van szó. Egy számotokra ismeretlen egyénről van szó, olyanról aki leginkább csak olvasgatta a beirásokat. Szerintem csak akkor érdemel további sorokat az illető, ha ismét felbukkan a porondon... De akkor már nem leszünk visszafogottak és a családjával is tudatjuk a beteges hajlamait. Asszem ennél nagyobb büntit nehéz lenne kitalálni!!!!! :)
További jó társalgást,
apa :)
apa

Apa!

Köszönjük a fáradozást!

Mostmár csak azt nem értem, hogy akkor hogyan akadt rá az izgire. :shock:

ayse

Jó reggelt LÁnyok!

Pandának nagyon sok boldog születésnapot kívánunk.

Tünde

Jó a menü.

Ayse

Na hála Istennek, hogy Lili jobban van. A homeos cuccot megkérdezted a patikában?
Szerintem Andrisnak csak a foga miatt lehetnek a tünetek. MONDOM A FOGA MIATT.

Szóval akkor én már nem tudom, hogy mi a pálya. Most akkor kiről is beszél apa? Mert szerintem ő csak szabandira gondol, akit én 99 %-os biztonsággal tudok, hogy kicsoda, de bizonyítékok nélkül nem akarok nyílt színen vádaskodni.

Vagy Vadvirire gondol? Akiről foggalmam sincs, hogy kicsoda. Vagy Lovequeenre? Akiről csak teóriám van, hogy kicsoda.

Apa
Kire gondolsz rossz akaró alatt?

Most lépek, mert mindjárt itt vannak Juccék.

Kép
Kép Kép
sildike

Jó reggelt :)

Duda,
pedig én tutira vettem, hogy te voltál! :wink:

Ayse,
szerintem Tünde előbb leteszteli rajtunk azt a levest, mielőtt közhírré tenné :wink:
Örülök, hogy Lili jobban van, ha eszik, már nem lehet akkora fájdalma. A megelőző-vudu megy Andrisnak is, és nyugi, ennyiben maradtok :)

Davallia,
:D:D:D

Apa,
pirospont repül :D

Pusztok!

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Persze, ha az izgin is vannak más babanetes topikokból, meg esetleg más fórumokon is és ott szó esett arról, is, akkor nem volt nehéz dolga. Ez elég zagyva, mindegy én értem :lol: . És nem kombinálok tovább, ennyit nem ér az egész.

Sildike viszont igazolva van, eleve Apát kellett volna megkérni, hogy járjon utána. Na nem hergelem a kedélyeket, meg nem is akarok sunnyogni.... :lol: :oops: :twisted: (osszátok be)!

ayse

Ayse,
hát, vannak még csodák... ez nekem eszembe sem jutott!

Ildi,
nagyon jó bulit nektek mára!

Apa,
jogos, amit Ildi kérdez, tényleg elárulhatnád, hogy melyik nickre gondolsz, avagy az összes 1-2 hosszászólásos egyén, aki hozzánk jött kavarni, egy és ugyanaz??
Légyszi, legalább erről homályosíts fel minket!

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Nálunk is sül a tök, ami már szombaton megvettem! :P

ayse

Ayse,
hát, ez komoly eszmefuttatás volt :shock: :D

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Ayse!
Örülök, hogy Lili jobban van, sokat gondoltam Rátok. Andrisnak tuti a foga, meg a hülye hidegfront.

Ne tudd meg, hogy hasogat a fejem. :(

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Sziasztok!

Davallia, Pandának nagyon boldog első szülinapot kívánunk!

Ayse, örülök, hogy Lili jobban van! :)

Nekünk elég rossz éjszakánk volt, Zita 10-től bulihuligánt játszott. Párszor próbáltam visszavinni a helyére, miután elaludt közöttünk, de torkaszakadtából kiabált, amikor észrevette a turpisságot. Szóval Zita rugdalta a hátam kívülről, Ákos rugdalta a hasam belülről... lehet, hogy morzéztak? Apa is panaszkodott reggel, hogy alig volt helye, és mind a 20 körmével kapaszkodott az ágyba, nehogy leessen. :D:D

A fokhagymakrémleves miatt nem kell aggódni, tutira bevált recept. :)
Vendég

Andris is belázasodott :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Kapott Panadolt, most lefektettem....

ayse

húú, Ayse, ez nem jó hír! :(
Drukkolok, hogy Andrisnak ne legyen komoly baja és gyorsan jobban legyen!!!!! MONDOM GYORSAN JOBBAN LEGYEN!

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok!

Márti,
fejfájásűző vudu ment ám délután óta! :)

Tünde,
holnap felfogadunk egy tucat álommanót, hogy mindhárom picurka jól aludjon éjjel! :)
Morze :D:D:D

Ayse,
vuduzok, hogy tényleg csak a foga jöjjön Andrisnak! MONDOM A FOGA JÖN!!

Davallia,
nagyon jó buli lehetett, unokatesók is édes darabok :)
Szerintem a te tortád volt a legszebb a három közül :)

Máté kétszer ébredt eddig, másodszor szopi közben élesen felsírt, alig bírtuk apával megnyugtatni szegényt. Benéztünk a szájába, de ott csak tej volt, remélem, csak félrenyelt, mert az orrából is az jött :(
Azóta alszik, de annyira édes volt! Apa ki akart szökni vacsorázni, ő meg tök élénken mosolyogva mondta, hogy aaappa! :D Visszahívta, nehogymá lemaradjon, aztán árgus szemekkel figyelte a vállam fölött kandikáló apafejet, amíg el nem aludt :)

Holnap nagy út vár ránk, megyek is alukálni.

Nyugodt, fájdalommentes éjszakát, és utána madárcsicsergős, kicsattanó reggelt mindenkinek!

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Ayse, Andriskának is gyors gyógyulást kívánok!
Vendég

Sis!
:D:D:D:D:D ilyen késői órán ilyet írni egy kismamának! :D:D:D:D:D
Mit agyaltam, mire rájöttem, ki az a 3 picurka! :D:D:D:D:D
Vendég

Hol vagytok???

Csajok, tessék ám majd mesélni, milyen volt a buli? Képeket is kérünk! :lol:

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok!

Újra él a gépem! Egész délelőtt ezzel vacakoltam, a hajam égnek állt már, azt hittem, nem fog sikerülni, de Apa / miénk :) / segítségével megoldódott. Remélem, jó ideig nem lesz vele bajom!!! MONDOM: NEM LESZ VELE BAJOM :)

Andi :) Megkaptam ám a méledet, majd válaszolok is :)
Kár, hogy tegnap nem tudtatok jönni Ildiékhez, tök jó volt! Még az idő is rendes volt velünk, pedig már azon gondolkoztam, érdemes-e kimenni, de érdemes volt, még a nap is kisütött.
Srácok tök édesek voltak, igaz, Balázs nem kímélte Bazsit, annyira tetszettek a játékai, hogy egyből ki is akarta sajátítani. Gergő tök jót aludt Laci ágyában, lehet abban az ágyban valami :) Ettünk, kávéztunk, beszélgettünk, a kertet is megcsodáltuk, volt kint is játék és bent is. Aztán együtt buszoztunk be Ildiékkel az Árpád hídhoz. A két Bazsi nem semmi ökörködést levágott a buszmegállóban. Laci megállás nélkül huzigálta le a zokniját, anyja nem győzte visszaadni rá. Ma Gergő egész nap ezt csinálja, tanulékony a lelkem :twisted:
Ildi :) Mégegyszer köszönünk mindent!!! Remélem, Győrben is minden nagyon klassz, és épségben hazaértek!

Ayse :) Gyógypuszik mennek Andrisnak is, remélem, nála másról van szó, és semmi komoly! Örülök, hogy Lili jobban van! Most mi a helyzet velük?

Davallia :) Édesek a képek! Micsoda torta-dömping! Dúdoló :( Ez tényleg szörnyen hangzik.

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Közben látom, hogy And "bezavar" egy talival, úgyhogy nem igazán jött be a taktikám / kiéheztetjük a társaságot, hogy minél több embernek legyen kedve eljönni :) /.
Így aztán félve kérdezem: 20-án van még valakinek kedve eljönni a talimra a 20. kerületbe?

J.

Kép

Kép
jucc33
Érd

Davallia!
Húú, micsoda torták! :)
gyertyafújás orral :lol: :lol: háát, ez is egy megoldás!
Panda nagyon cuki a babakocsival!
Én is jártam már így tücsökzenén! Tényleg borzasztó volt! :twisted:
Én csak azt nem értem, miért nem tudja egy Anyuka azt a fél órát a gyerekékre szánni? Végül is nem dumapartira viszi a gyereket, nem?

Jucc!
Én is sajnáltam, hogy nem mehettem, de betörtek a vörösök és elég ramatyul voltam, ráadásul a "szállítmány" is megérkezett, elég sok meló volt vele! :)
A talidra én szívesen megyek!!!! :D

Andi&Nati

KépKép
duda

Pokoli éjszakánk volt!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Andris éjfélkor felébredt és úgy döntött egy kis szopi után, hogy akkor most nappal van és játszik egyet. Ebben a telihold fénye is segítette. Egy idő után azonban zokogott, semmire nem hagyta abba. Végül egy kis Panadol segítsgével el tudott aludni. De újra és újra felsírt, a szopit is csak nagy-nagy rábeszélésre fogadta el. Bizots, hogy a torka fáj :(:(:(:(. Vagy harminszor fel kellett kelni hozzá (tényleg). Sehogyse volt jó, se a mi ágyunkban, se az övében, ugye a varázsszopi után is újra kezdte...Végül mellettem aludt el úgy, hogy a hátát simogattam...
Láza viszont nincs és most kétpőofára falja a kölesgolyót :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Én a végkimerülés határára érkeztem.....

Jucc!
Jó kis nap lehetett!
Nekünk jó a 20!

Duda!
:(

Davallia!
Tortás képek szuperek!
Orrfújós gyertaeloltási technikát az orrfújás gyakoroltatása végett csináltátok?
Mi az a nyúlláb torta?
Én csak lúdlábat ismertem!
Szép méretek!
Andris is 22 cm-t nőtt egy év alatt (ha azt is hozzávesszük, hogy a kórházi távozáskor 2 cm összement a születési hosszhoz képest, akkor 24-t). Hát nem fantasztikus?

ayse

Jucc, ha lesz kocsim, szívesen megyek! :)

Kép

Kép
prüntyi

Ayse!
Annyira sajnálom! :( Jobbulást Andriskának!
Hétvégén tudsz majd kicsit pihenni?
Milyen ügyesek vagytok, hogy tudtok hónaljban lázat mérni! :shock: :)
Nati elég nyugis gyerek, de sztem ezt még vele sem tudnám megoldani!
Érdekes, amit írsz! Ha Andriskának a torka fáj, hogy tud kölesgolyót enni? :shock: :roll: :shock: :roll: :shock:

Andi&Nati

KépKép
duda

Duda!

Közelharc árán megnéztem a torkát. Piros, de nem annyira vészes. Foga nem nő. Nem tudom, mi a fene baja lehet. Gondoltam, hogy a torka, mert mi más? De ha a kölesgolyó lecsusszant...
Tegnap karfiolt evett, arra is gondoltam, hátha az, de puki sehol...

ayse

Lányok!

Ne haragudjatok, nagyon negatív leszek. Akinek nem tetszik ne olvassa el!

Tegnap kaptam ezt a rossz hírt :). Gondolkodtam rajta, hogy leírjam-e, de sajnos tanulságos is!

A barátnőm anyukája meghalt :(. Volt egy jóindulatú agyalapi daganata, amit megműtöttek, mert nyomta a látásért feleős dolgokat és vakság fenyegetett. A műtét sikerült, de sajnos belleesett abba a 3 %-ba, akinek agyhártyagyulladás lép fel szövődményként :(:(:(. Össze-vissza kezelték, először nem is olyan antibiotikumot adtak neki, ami az agyra hat. Meg gyógyultnak nyílvánították, mondván, hogy azért beszél félre, mert már hetek óta kórházban van :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: . Végül aztán 2 hónap után feladta a szervezete a harcot :(:(:(:(:(. Nem volt még hatvan éves, rendkívül energiukus, élettel teli, a körülötte élők támasza, a kisközösség motorja....
És hogy mért nem adtak megelőzésként antibiotikumot? MERT NEM KÖLTSÉGHATÉKONY!!!!!!!!! Szóval benne van a pakliban, hogy megspórolják a 97% antibikát, mert még mindig olcsóbb a három főre jutó betegség!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Utólag már okos az ember, saját pénzen meg kellett volna venni a gyógyszert...csak hát annyira bíztak az orvosokban....a húga is orvos.
Ennyi az élet, egy statisztikai adat, ami benne van a pakliban, mert így olcsóbban kijön a végösszeg...szörnyű :(:(:(:(:(

ayse

A rossz hír után természetesen ezt akartam írni :(:(:(:(:(

ayse

Sziasztok!

Ayse :) Nagyon sajnállak az éjszaka miatt Benneteket! Mielőbbi javulást kívánok végre!

Gergő is taknyos kicsit tegnap óta, de még nem okoz semmi panaszt. / dugulást, lázat, csak néha látom, hogy folyik/. Remélem, ennyiben maradunk.

Kihirdetem, hogy okt. 20-án tali nálunk, arra számítsatok, hogy Roki és PZita csak délután érkezik, aki velük is akar találkozni, úgy tervezze, hogy marad délutánig!
Küldök majd címeket, de kellene nekem egy címlista, mert az újratelepítés miatt bizony elvesztek a dolgaim a gépből :( Elküldi valaki?

Ildi :) Hol vagy? Visszaértetek épségben? Jó volt Győrben? Srácok jól érezték magukat? Hol van mindenki???

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Ja, a küldéshez egy kis segítség: jkoltai@externet.hu :)

Kép

Kép
jucc33
Érd

Ayse!
Szörnyű amit írsz! :( :( Elkeserítő! :( :( :(

Jucc!
Kép ment a listával! :D
Remélem Gergőnél nem lesz komolyabb a dolog!

Andi&Nati

KépKép
duda

Nati olyan kis "izé", egész nap ezt hajtogatja: "apa,apa,apa"
És ééééééééén? A kis hálátlan. :cry:

Andi&Nati

KépKép
duda

Jucc!
Gyorsan gyógyuljatok meg!

Duda!
andris meg ezt: ammammammammamm! Időnként tök kétségbeesett hangon. Bár lehet, hogy ez én vagyok??!!! :shock: :roll: :lol:

ayse

Sziasztok!

Látom, Ildi nem írt semmit, pedig tuti hazaértek. Remélem nem azért, mert olyan rosszul érezték magukat. :(

Ayse, sajnálom, hogy szörnyű éjszakátok volt, és hogy Andris is beteg lett.

Sajnos minket is elért a kórság. Én is kicsit meg vagyok fázva, de magamnak köszönhetem, éjszakánként évakosztümben szaladgálok wc-re, Zitához. Zita is megfázott, szerencsére csak híg takony folyik az orrából, és hapcizik naponta 10-et.
Képzeljétek, mi volt vele tegnap éjjel. Kezdődött úgy, hogy este nem akart aludni, ez már egymás után a 3. ilyen este volt. Nagy nehezen elaludt, aztán egyszercsak felsírt, de hiába vettem ki, beszéltem hozzá, csak sírt és sírt. Kihoztam a nappaliba, szörnyű volt. Alig tudtam fogni a kezemben, mert majd' kiugrott, iszonyú nyugtalan volt, a szemei cikáztak oda-vissza, sztem nem is volt észnél. Beszéltem hozzá, ha néha picit megráztam, akkor egy pillanatra rámnézett, aztán folyt.köv. Brigi azt mondja, pár perc volt, de hallgatni is szörnyű volt, nekem legalább 1/4 órának tűnt.
Tisztára olyan volt, mint amikor a horrorfilmekben megszáll vkit a démon. Aztán vhogy megnyugodott, és bújt hozzám ezerrel, meg úgy nézett, hogy viszkedett a vesém. :)
Szerencsére ma reggel ugyanolyan viogyorgósan ébredt, örült Máténak és Briginek, és tök jól eljátszanak együtt.

Teszek pár képet, a többit majd Brigi, sztem Ő türelmesebb.
Vendég

Kép Kép

Kép Kép

Kép Kép

Kép Kép

Kép
Vendég

Sziasztok!

Én is felrakom a képeket gyorsan, majd holnap este visszaolvasok, meg írok is, ha apa hagy :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Még készülnek képek, de azt majd ha hazaértünk :)

Pusztok!

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Ildi, Lacika cumiját Brigi viszi! :)

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

:D:D:D:D:D Most akármit írhatok, Sis be van jelentkezve a gépemre! :)

Szóval:
tök jó Tündééknél, bár tegnap felsöpörtem és felmostam, de cserébe kaptam kaját, és ágyat. :D:D:D:D

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?