Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt mindenkinek!
Numato, már benne vagy a táblában... :wink: Csak a korod még nincs, mert még nem írtad meg! :lol:

Bonya,
várjuk a híreket....

LANETT!!!!!!!!!!!!!MERRE VAGY??????????
Vendég

Sziasztok!

Sajnos nem indulhatok az újabb stimuval, cisztám van...
Magam alatt vagyok teljesen... :( :( :( :( :(

Bonya, bocsi hogy nem kerestelek... a közös ismerőssel is csak pár percre futottam össze... Remélem te jobb híreket kaptál, mint én...
mamm

Mamm,csak ezt mondhatom: Kép
taptau

B@sszus én is alig látom,de ez van odaírva:Soha ne add fel!

Pusza!
taptau

Sziasztok!

Lenne egy kissé bugyuta kérdésem, de a stimulációban még eléggé járatlan vagyok. A menstruáció 1-3. napján kell jelentkeznem a BMC-ben, és utánna mi fog történni???? (Gyógyszerek, injekciók ? és még) A szervezetem reakciójától függ, hogy megtörténik-e az első hónapban az inszem. Vagy csak 1 hónap a stimu és ha nem megfelelőek a körülmények, akkor pihi és újrakezdés. Bocs, de erről nem mondott semmit Wiegandt doktor úr.

Más: Ma 16.35-től az M1-en a Magyar Elsők c. sorozatban Az első magyar lombikbébi c. részt vetítik. Engem nagyon érdekel, hogy honnan, hogyan kezdődött...és hol tart most az orvostudomány.

Üdv, előre is köszi a válaszokat!

Lyutka
lyutka

Lyutka,igen elkezdődik a stimu,injekció kb.ciklus közepéig és ha van megfelelő tüsző,akkor tüszőrepesztő szuri ,és inszem!

Röviden,de ez tényleg attól is függ hogyan reagálsz.Nekünk is az első 2 hónap próba volt,úgymond,mire kitapasztalta a doki hogyan reagálok,mekorra dózis kell!

Sok szerencsét!

Pusza
taptau

Sziasztok! Én most írok ide először. Én vagyok Mamm és Bonya "közös" ismerőse. :D Én is a BMC-be járok és elég nehéz eset vagyok. Már júliusban neki kezdtem Zeke dokival egy stimunak lombikra de nem reagáltam a szurikra és elég magas volt az FSH hormonszintem. Ez alapján Zeke közölte, hogy kimerült a petefészkem. Múlt héten a mensi 2. napján megint elmentem hozzá, a hormonszint valamennyire javult, így neki kezdtünk újra. Ma vagyok a stimu 5. napján és látott 1 db. 10 mm-es és 2 db. 7 mm-es valamit. (Ja, és fontos, hogy csak a jobb petefészkem van meg)A tüsző szót ki nem ejette a száján. Szóval Zeke szerint ez nem túl jó eredmény de péntekig még próbálkozzunk a szurikkal.
Lányok, 3 db. tüsző az nem jó eredmény? Ahhoz képest, hogy júliusban egy sem lett. Tök pesszimista a Zeke velem, szerinte talán lesz ezekből valami vagy nem... :cry:
Van köztetek olyan akinek magas volt az FSH szintje?
Köszönöm ha válaszoltok és szeretnék a jövőben csatlakozni hozzátok. :oops:
vicuska1977

Vicuska
üdv a csapatban,remélem hamar megoldodik a problémád.
én is a Zekéhez járok,jó kezekben vagy hidd el.a 3 tüszőt azért kevesli,mert nem biztos hogy le tudja mind szivni,ezért minnél több annál jobb.
nekem pl volt 22 db-om és abbol 12-őt sikerült leszivni.ezek után még meg is kell termékenyülniük.szóval ezért mondta valszinüleg hogy kevés.
de ne add fel,még beérhet jópár.
sok sikert és kitartást kivánok neked!!!!!!!!!

Mamm
én is csak azt tudom irni hogy kitartás nézz pozitivan előre,most ez egy akadály de te megoldod majd ezt is :D

Lanett
mi van veled????nagyon eltüntél,reméljük jó okod van :D

bibar

Vicuska Üdv.nálunk!

Tök jó, hogy Te így tudod az eredményeidet. Nekem sosem mondják, mindig én kérdezem. Papírt sem adnak róla. :(

Tényleg Csajok!

Ti szoktatok bármilyen papírt kapni az eredményeitekről a BMC-ben? :?
Vendég

Kriszti:

Szombatig itt vagyok a boltban, ha erre jársz megkapod a Mastodynont. :D (1000-.) Ha így jó neked. Egyébként 1900-.
Vendég

Lányok, senki nem írt róla, lehet, hogy nem is "illik" megkérdeznem, de azért nekifutok: Esperanza jobban van? Tényleg nagy bajban van, vagy "csak" lelkileg élte meg tragikusan? Természetesen, ha ő úgy kérte, nem várok választ, és megértem.

Vicuska: lehet, hogy jobb is, ha a doki inkább kicsit borúlátó és tényszerű, nem táplál hiú reményeket. Sokkal jobb rosszra készülni majd örülni, mint várni a jóra, és helyette rossz hírt kapni - váratlanul padlóra kerülni, nem? Mondom ezt úgy, hogy mikor nekem rosszat mondott, szinte utáltam amiatt, hogy olyan rideg, tényszerű. Aztán idővel megértettem, hogy ő tényleg csak a munkáját végzi, és biztos, hogy profin.
Ettől még lehet, hogy lesz minimum 3 (vagy több) bivalyerős petesejted, és minddel oké is lesz minden, és statisztikákat javítasz, én legalábbis szívből kívánom.
edua

Köszönöm Lányok a válaszokat!
Hát az igaz, hogy jobb a rosszra készülni és utána esetleg jó hírt kapni. Az az igazság, hogy már egyátalán nem volt tüszőm, így ez a 3 most nekem egy kisebb csoda. Amúgy van valami "limit", hogy mennyi tüszőnél csinálnak egyátalán leszívást? Vagy ha már egy leszívható, akkor megcsinálják? Hülye a kérdésem?
Na, de majd pénteken okosabb leszek, vesznek majd vért is, gondolom abból is sok mindent meg fog tudni állapítani.
Megpróbálok visszaolvasni, kivel mi újság, mert még nem nagyon tudom.
vicuska1977

Hello Lányok!

Nagyon szigorúan vagyok fogva,Apa razziázik hogy tényleg fekszem -e, villámlátogatásokat tesz.

Kettőt kaptam vissza, 6 és 7 sejtes állapotban, nagyon szépek!
. A 3. manóka ma hajnalra megállt a fejlődésben, pedig ma fagyasztották volna. :cry:

Majd még így lopva be bekukucskálok!

Zsókuci!
Megy a drukk holnapra!Ezerrel+++++++++++++++

Október 13-án PÉNTEKEN kell menni vérvételre.
Mindenkinek puszika!
lanett

Sziasztok Lányok!
Mi is hazaértünk a BMC-ből, sajnos nem jártunk szerencsével.

Kiderült, hogy a párom legutóbbi sperma vizsgálata június 26-án volt és 3 hónapnál régebbi vizsgálati eredmény nem lehet ahoz, hogy elkezdjük a lombikot. Nagyon elkeseredtem , hogy egy fránya vizsgálaton múlt pedig holnap már kezdhetük volna a szurikat.

Persze ha ezt közlik velünk akkor már régen megcsináltatuk volna és nem dekkolnánk megint.
Mostmár lehiggadtam és megpróbálom úgy felfogni, hogy úgyis gondok vannak a PRL szintemmel és 14-én megyünk MRI vizsgálatra is, addigra legalább biztos minden szépen helyre rázódik és teljes siker esélyel indulunk neki a lombiknak!

Vicus ,
örülök, hogy csatlakoztál meglátod nagyon klasz a csapat, és a lányok tényleg amiben csak tudnak segítenek.
Bocsika, hogy olyan gyorsan elrohantunk délelőtt, de ha ideges vagyok nem szeretek társaságban lenni, mert át adom a negatív energiát és főleg a BMC-ben arra senkinek nincs szüksége!
Olyan jó volt talcsizni, remélem legközelebb is talizunk.
Nekünk 16-án kell újból menni.

bonya

Kép

Kép
bonya

Íme a tábla...

Majd este jelentkezem, rohanok dolgozni...
Kép Kép
Vendég

Sziasztok,

húúú, holnap.... ááááááááá... nagyon kiváncsi vagyok...

Persze aggódom is, mert a pocim megint nagyon-nagyon feszít... tömöm magamba a túrót meg a folyadékot...

Reggelre a sok fekvéstől (gondolom) tök jó lett, de ahogy teltek ma az órák bent, egyre jobban fájt, feszített :(:(:( Úgyhogy megyek is lefeküdni, remélem jobb lesz idővel.

Ha volt valakinek hasonló tapasztalata, ossza meg velem... és persze nyugtasson is meg...

Puszi nektek! Este még jövök :)

Lanett:
babatapik: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ja és sok folyadék és túró, ne feledd :lol: :lol:

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci, nagyon szorítok holnapra!!!!!!

Nekem is voltak egészen menstruációs jellegű görcseim, emiatt ne aggódj, rendeződnek a dolgok. Plusz a túlstimu miatt is feszül a has! Nem nagyon merem leírni, .....! Na le sem írom, csak csendben drukkolok!

Puszi
Lucia
lucia1

Lucia:
Várom az emailcímedet :)
Edua:
Küldtem üzit.
Vendég

Sziasztok!

Lanett,
Jól van,kettő bent van,ez a lényeg,mennek a tapik és PIHI!!!!+++++++++++++++++

Zsókuci,

Hát ez kész,írtóra izgi,nagyon szorítok!Ne izgulj,ilyenkor már mindent érzünk,aztán lehet,semmi jelentősége!

Numato,Lyutka,

Okt közepén kezdődik a stimum,lehet,hogy majd talizunk!!

Vicuska,

Üdv a csapatban.Szerintem az 5-ik napon tök jó,hogy van 3 tüsződ,ahhoz képest,hogy eddig nem volt.A Zeke nem bizti,hogy elégedetlen volt,lehet,hogy csak rossz napja volt,vagy fáradt,olyankor kicsit morci a drága.De azért szeretjük. :wink:

Estrella,
Köszönöm,hogy írtál,sajna nem kaptam meg,emilem:speiercsilla@citromail.hu Szerintem még sokan izgulunk érted (lásd Bonya),na meg persze Bibar is.

Sziasztok!

Kép
lukrécia

Bocsi: Lásd Edua

Kép
lukrécia

Sziasztok!

vicuska, üdv köztünk, remélem mielőbb jó és még jobb híreket kapsz Zekétől. :lol: mielőbbi babásodát nektek is :wink:

kriszti, nagyon köszi, hogy beírtál, a korom 29, és fényképet is tudok küldeni, ha gondolod, akkor add meg a mail címedet :wink:

lanett, jó pihengetést kívánok, a 13.péntek csakis szerencsét hozhat, nem? :wink: vigyázz magadra, magatokra, drukkolok!

zsókuci, neked meg aztán főleg mennek a drukkok, írj mielőbb, hogy mi lesz, mi volt a dokinál :!: +++++++

mamm, remélem mielőbb kikezelik a cisztádat, mit mondtak pontosan, ez most mit jelent?

taptau, komolyan 2 hónapig is eltarthat, mire kiderül, hogy melyik hormon és mennyire kellhet? :(

estrella, most hogy mondod, a BMC-ben tényleg nem szoktak adni papírt, és nem is láttam egyetlen eredményt sem, pedig nagyon kiváncsi lettem volna, de ők biztos tudják mi oké és mi nem...legalábbis reméljük :roll: te hogy állsz Szűcs dokival? tényleg olyan jó,mint mondják?

bonya, tudom, hogy ez a várakozás milyen bosszantó tud lenni, mert most én is azt érzem, hogy toporgunk, pedig igazából nem, mert a férjem napi többezer mg vitaminnal tömi magát :roll: :lol: neked is kitartást és sok türelmet kívánok :wink:

numato
numato

Sziasztok, :)

Lucia,
A próféta szóljon belőled!!! :D Annyira jól esik amit írsz, bárcsak… Szóval, köszönöm a drukkokat! :D

Lukrécia,
Hát igen, ez a része már eléggé izgi, Zozó is már eléggé kezd kikészülni idegileg :D

Numato,
Neked is nagyon köszi a drukkokat! :D

Chesti drága,
Még egyszer köszi az msn-es lelki támogatást, és a sok segítséget, egy kis angyal vagy! :D

Meg persze mindenkinek szeretném megköszönni a drukkokat, nagyon-nagyon kedvesek vagytok. Remélem az a sok-sok drukk és babatapi meghozta eredményét, és holnap nagyon jó hírt kapunk. Ha nem, félek, nagyon összeomlok, mert én nagyon úgy érzem, hogy sikerült. Minden zsigerem ezt "súgja". Szóval csúúnya csalódás lesz, ha mégsem. Persze erre is próbáltam magam kicsit felkészíteni, de komolyan nem ment. Úgyhogy remélem nem esek túl nagyot, mert azt nem tudom miként tudnám most elviselni.

Na jó, lépek, még van dolgom, és holnap nagggyon korán kelünk… és nem tudom mikor érünk haza.

Puszi mindenkinek!!!! :D

UI: remélem, holnap a maci fúj szivecskét a táblába az én nevem mellé is :D
Kép

Kép

Kép
zsókuci

Numato:
Te mióta jársz Sz.Z.-hez?
Vendég

Sziasztok!

Zsókuci, :)
Holnap nem találkozunk, de itthonról szorítok Neked nagyon!!!

Kismoni
kismoni

Sziasztok!

Zsókuci, még plusz mega-hiper-szuper drukk tőlem így estidőben. :lol:

Lanett, neked is mennek a babatapik. :)

Bonya :(, de igazad van abban, hogy jobb minden vizsgálaton túlesni, és úgy nekifogni.

Taptau, azért a 2. már nem volt annyira kísérletezés, hiszen bejött. ;)

Jó éjt!
share

Krisztike,küldtem privit.Puszi

Kép
lukrécia

Sziasztok!

Húúú, micsoda termés volt itt ma...
Numato, a következőben már benne lesz a korod is....

Vicuska,
Üdv köztünk! Nagyon jó helyre tévedtél, a lányok egy angyalok...Ha gondolod, fentebb van egy táblázatunk, az adataid küldd el, és beírlka!Én vagyok a táblafelelős.... :lol:

Numato,
morzsa25@gmail.com....És már teszem is a képet!Csak ha lehet valami közeli képet küldj, mert mire lekicsinyítem, alíg látszik belőle valami.... :wink:

Bonya,
nem lehetett volna mégis elkezdeni??És párod -míg Te szurizod magad, -megejtette volna a vizsgálatot???
Én annyira nem értek hozzá, de szerintem belefért volna ....
Sajnálom, hogy ez miatt csúsztok, de az a pár hét, ide, vagy oda, már tényleg nem oszt, nem szoroz....

Lanett,
na végre!!!Már kezdtem azt hinni, hogy elfelejtettél minket!!! :lol: :lol: Most, hogy már kismami vagy!!! :lol: :lol: Nagyon nagyon drukkolok, és sok sok babaragacsot küldök++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Zsókuci,
ez aztán ám az izgi...Én ilyenkor beparáztam, de TE NE TEDD!!!!!!!!Nyugi, már csak pár óra, és boldog kismami leszel!!!!És én tehetem a szivecskét..... :lol:

Estrella,
A héten holnap vagyok szabad csak, és ha lesz erőm, délután elmegyek...Ha nem, akkor csak jövő héten valamikor, most elég nagy gondok vannak a melóhelyen, fegyelmik, betegállományok, szóval kivagyok!Már nagyon várom a végét.....Már csak 27 nap!!!!!Vágom a centit! :wink: :lol:

További szép estét mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Vicuska, üdv köztünk! :lol:

Estrella,örülök,hogy "újra" itt vagy és ezek szerint jobban vagy!?

Kriszti, már látni az alagút végét .....nyugi!

Bonya, fel a fejjel!Perzse a várakozás a legrosszabb!

Numato, hát sajna nekem eddig tartott,mert nem jól reagáltam a szurikra.
Pontosabban hol így ,hol úgy!Na de ez már a múlt, a jelen pedig.......épp alszik végre! :lol:

Lukrécia,nemsokára érted is szorítunk!!!!!

És:
Zsókuciikreskismami,remélem még legalább 9 hónapon át írhatom ezt(pedig elég leírni,de értetek mindent)Nagyon nagyon nagyon++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

&

Lanettszinténikreskismami, nagyon örülünk hogy jól vagytok és neked is mennek a babaragacsok:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Pihenj sokat!

Jó éjszakát!
taptau

Sziasztok, jó reggelt!

Zsókuci, szorítok én is!!!!!!

Taptau, köszi a tájékoztatást, tehát akkor ne nagyon reménykedjek abban, hogy az első hónapban lesz inszem?!?! :(

Lukrécia,nagy valószínűséggel találkozunk!!!!

Üdv: Lyutka
lyutka

Jó reggelt!

Mennek a drukkok Zsókuci, jelentkezz majd! :)
Vendég

Zsókuci :lol:
Csatlakozom az előttem szólókhoz!
Drukkolok nagyon, nagyon, nagyon!!!!

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Jó reggelt!

Lyutka,ez nem törvényszerű,lehet te már az első hónapban befutsz a célba! :lol: Kívánom ,hogy így legyen!

Zsókuciikreskismami,+++++++++++++++++++++++++++++

További szép napot!
taptau

Szia,Viki egyszerre írtunk,jól vagytok?
taptau

Numato, Share , Taptu,
köszike a kedves szavakat és az együttérzést.
Mostanra megnyugodtam és már tényleg úgy fogom fel, hogy jobb lesz úgy elkezdeni ha minden vizsgálatom megvan.

Kriszti,
én is pont azt kérdeztem a dokitól, hogy ha most mégis elkezdenénk addigra meglenne a férjem vizsgálata és nem kellene topognunk.
de igaza van ,hogy mi van akkor ha ha valami bajuk van a kiskatonáknak és meg agyon szúrkáltam addigra magam , és egy csomó pénzt kidobtunk volna az ablakon.
Valóban igazad van pár hét ide vagy oda már nem lehet, hogy gond legyen .

Nagyon szép napot kívánok mindenkinek!
Ha elszomorodik az idő, ti ne tegyétek csak fel a fejjel és legyetek boldogok megelégedettek!

bonya

Kép

Kép
bonya

Sziasztok!

Hát én most ébredtem. Zsókuci, ne haragudj, hogy tegnap nem írtam ,de most pótolom, bár csak akkor fogod olvasni, amikor hazaértél, de azért sokmillió szorítást küldök neked + amit a lányoktól kaptál remélem elég lesz. Nagyon bízunk ebben a túlstimus dologban :lol:

Úgyhogy......... Már túl vagy a vérvételen, mostmár "csak " az izgulás van hátra. Hú, tényleg nagyon szorítunk..... :)

Meg persze Lanettnek is és mindazoknak akiknek szüksége van rá.

De most Te vagy az első Zsókuci. Rajtad a topik szeme
zuzmó

Zsókuci szorítunk!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
mot

Zsókucinak sikerült!!!!!!!!! hcg 116!!!
lucia1

A többit majd ő elmondja.
lucia1

Zsókuci izgulok érted!!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszi Mindenkinek!

Ma kellene megjönnie, eddig semmi :cry:
Be kellene jelentkeznem az átjárhatóságira, de ha sokáig vár, nem lesz helye a dokinak, nem akarok egy hónapot plusszban várni...

J
jucicuki

Zsókuci :)

Gratula és millió puszi!!!!!!
mot

Sziasztok!

kriszti, elküldtem mailedre a képeket, köszi előre is

zsókuci, igaz a jó hír? :wink: jelentkezz majd++++++++

estrella, még csak 2x voltam Szűcs dokinál,és még "csak" október végén, nov.elején kezdjük a stimut. miért?

bonya, örülök, hogy menyugodtál, hidd el, teljesen együttérzek a "türelmetlenségeddel", ha érted mire gondolok :oops: "alig várom már", hogy bökjem magam :lol:

taptau, jó neke,d hogy már itt tartasz, kicsit "irigykedem", no de úgy egészségesen, érted :oops: :wink:
numato

Numato,persze,értem:Egyébként a Máté, Szűcs dokinál is született!Szerintem eddig mindenki csak jót mondhat róla.
És okt,vége azért nincs olyan messze!
taptau

Zsókuci,
valóban sikerült?
Millió gratula neked, várjuk mielőbbi beszámolódat. :P

Numato,
köszike az együtt érzésed, valóban az ember fél is hogy magát szurkálja, de már annyira várom, mert az egy elindulás a cél felé. :lol:

Jucicuki,
nagyon szorítok ha eddig nem jött meg akkor ne is jöjjön, de persze csak azért ne , hogy másállapotban legyél.
Nagyon szorítok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

bonya

Kép

Kép
bonya

Zsókuci :)

Hát nem is kell szavakba foglalni... :)

Kép
chesti

Vicuska,
mizújs veled?
Ma egésznap nem jelentkeztél!
Nagyon szorítok péntekig, látod egy kis több optimizmus és már vannak is tüszöcskéid.
Pusszantás

bonya

Kép

Kép
bonya

Numato:

Csak azért kérdeztem, mert érdeklődtél Sz.Z. után. Gondoltam ha hozzá jársz akkor tudod milyen. Gondolom meg vagy elégedve vele. Én igen. :)

Zsókuci:
Hol vagy? Már szétizguljuk magunkat. Tényleg sikerült??? JELENTKEZZ!!! :D
Vendég

Sziasztok!!!

ZSÓKUCI,
EZERMILLIÁRD GRATULA!!!!!!!!!!Tudtam, én..... :wink: :wink: Kép
Na, de mint írtam, mostmár nyugi!!!!!!! :lol:
Vendég

Zsókuci, :D :D

Ez nagyon jó hír!!!
Várjuk a részleteket!!

Kismoni
kismoni

Sziasztok lányok + Mot-papa!

Csak egy gyors bekukk, mert eléggé fárasztó volt a napom!!

De ami a lényeg: SIKERÜLT, KISMAMI VAGYOK!!!!!!!!

Nagyon köszönöm mindenkinek a rengeteg drukkot és babatapit, biztos, hogy nagyon sokat számított!!

Később jelentkezem, kicsit most ledőlök, és ebédelni is kellene :D

PUSZI!

UI: EZ ÉLETEM LEGCSODÁSABB NAPJA (eddig:)), NAGYON-NAGYON BOLDOG VAGYOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
zsókuci

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?