Új privát üzeneted érkezett!

Lujza :)
Tiszta anyja ez a fiú! Nagyon vagány csávó! Nekem kicsit idősebbnek is tűnik a koránál. :D

Egcsi :)
A Málna az nagy divatnév mostanság itthon. Elég sok kislányt hívnak így.

A böliben minden rendben, ott is alszanak a fiúk, és nincs semmi sírás se már. Oli nagyon megszerette, haza sem akar jönni. :?

Andi :)
A 10 sejtes az nagyon jó eredmény 3 naposan!!!! Én 7,8 sejtest és egy morulát kaptam vissza. Szuper lesz ha kibírja a blaszto állapotig valamelyik emberke. De akkor nem lesz fagyasztva sem?

Isten éltesse Pétert 3. szülinapja alkalmából!

Kép

Cat
Kép
cateye

a 10 sejtes tényleg jó eredmény, a blasztónál meg azért már elég jó a megtapadási arány :D

ma repesztek :D :D

mi 3-t fogunk visszatérni. Ismerem magam és tudom ha.... akkor bennem maradna a tüske, ha kevesebbet kértünk volna vissza.
annyi van, hogy mivel anno a 9ből 3-t kaptunk és mind a 6 fagyasztható volt - tehát a 4. napon is még jól osztódott-, lehet, hogy most megpróbáljuk azt, hogy 4-5 naposan kapjuk őket vissza. Ebben az esetben csak 2-t fogunk kérni.
de 2-3 napos transzfer esetén 3-t.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi :)
Nektek is nagyon szorítok! :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi
A Málna nevet két éve hallottam először anyakönyvezve(de lehet, hogy már volt). Tavaly még csak 5 volt belőle, de már lehet, hogy divat név lett, ha Cat így vélekedik. Nekünk csak második név lesz a hangzás miatt. A Bodza és a Menta és a Kamilla volt még tarsolyban, de a Málnánál maradtunk (a család egyiktől sem volt igazán elragadtatva, de engem ez a legkevésbé sem érdekelt :) ). A Luca volt a fix, ahhoz Apa határozottan és megingadhatatlanul ragaszkodott. Azt mondta a másikat én választhatom. Amikor Botit vártuk és még nem tudtuk a nemét, akkor egy nevünk volt a Luca, fiú név nem is volt. Apa már akkor "lefoglalta" a nevet :).

Ja, ma az orvosnál minden rendben volt, leszámítva, hogy úgy dagadok, mint egy vizestömlő. Szigorú gyümölcskúrára lettem fogva, hogy a víz lejöjjön, különben befektet a hátralévő 3-4 hétre. Jövő hétfőn kiderül mi lesz :(. Ma az volt a szerencsém, hogy a vérnyomásom is OK és fehérje sem ürült a vizeletben.
Lujza
lujza

Kitartás a kúrához! :) Az én családom is dobott volna egy hátast a Bodzától. :D Nekünk is gáz nevet választani, mert nálunk meg B betűsnek kell lenni... :roll: Miután ez a férjeméknél családi hagyomány, egy csomó nekem tetsző B betűs már foglalt...
Nagyon izgi már, hogy a finisben vagy! :)

Cat :)
Örülök, hogy belerázódtak a fiúk a bölcsis életbe. Azért így könnyebb szívvel mész dolgozni majd. :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Helló Lányok! :lol:

Először is köszönöm a szülinapi jókivánságokat Péter nevében. :roll:

Cat, Orsi! Ha Ti mondjátok, akkor tényleg örülök a 10 sejtesnek. :D
A bennem maradó tüskétől én is félek, de remélem nincs rá okom.
Fagyasztást kértünk, ha lehet.
Orsi! Ti most választhattok nemet, mivel már 3. baba? Hogy is van most ez? :?

Jó éjt!

Andi
andi28

nem!!! az nincs engedélyezve Mo-n.

Orsi
KépKépKép
icsilya

A Kismamában mostanában sokat szerepel a Málna név, meg Michelle Wilde-nak is Málna a kislánya. Ne értsd félre, nekem tetszik, de a párom rosszul lenne tőle. Nekem a Bodza is tetszik, a Mentát most hallom először, de ezzel is meg tudnék barátkozni, csakhát a pasik... :D

Örülök, hogy minden rendben! Ilyenkor ki vigyáz Botira? Van nagyszülő segítség?

Én is így döntenék a helyedben. 2-3 naposan jöhet 3 embri, blaszton elég 2.

Ha nem választás lenne, akkor még mi is beszállnánk egy kiscsajért. :wink:

Rám teljesen káros hatással van a bölcsöde, azóta meg vagyok őrülve a kicsikért, pedig az eszem mást diktál.

Szerintem B-vel nagyon jó nevek vannak! Szólj ha megfogant és javasolni kell neveket. :D :wink:

Cat
Kép
cateye

Na igen, nekünk Michelle Wilde kislányának megszületése óta tetszik a név :):). Ma este érkezik anyukám és átveszi tőlem a nehezét. Mármint ami a házimunkát illeti, illetve Boti után való nyargalászást. A pocak cipelése marad rám :) még pár hétig. Az az igazság, hogy már nagyon túl lennék rajta, de még annyi dolgom van addig...
Lujza
lujza

Akkor mire volt jó az egész népszavazásos baromság? :x

Andi
andi28

az nem népszavazás volt. hanem sms kampány.
semmi nem lett belőle.
etikailag sokan támadják. akkor volt róla 1-2 riport, aztán annyi.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Lehet, hogy igénybe veszem a segítségedet. :) Lánynév maradt múltkorról(Bianka), hacsak azóta a párom nem változtatott véleményt róla. :roll:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

8 petesejtem lett.

Orsi
KépKépKép
icsilya

A 8 a szerencseszámunk! :wink: :P

Cat
Kép
cateye

Remélem, nekünk is bejön.
Holnap 11kor telefonálok. :D

képzeld fájdogál a hasam. Anno nem fájt még ennyivel is utána :D nem vészes, csak érzem, hogy van.
Vérzés sehol szerencsére.

Orsi
KépKépKép
icsilya

sziasztok!

Orsi! Gratula a 8 petécskéhez! :) Remélem jó hireket kapsz holnap.

Én ma visszakaptam egy 200 sejtes (jól értettem???) embriót. :lol: Doki nagyon biztatott, szerinte több esélyem van, mintha kettőt kaptam volna vissza 3 naposan. Legyen igaza! 15-én kell tesztelnem, viszont fagyiba nem ment semmi, mert nem voltak tökéletesek. :(

Andi
andi28

igen, a blasztó 200-500 sejtes is lehet. Az esélyeket én nem tudom.
De a blasztónál valami 50% a sikerarány a 30% helyett.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Ez szuper hír!!!! Remélem sikerül. 3 napig azért pihengess, utána azért lehet aktívabban élni. Kell progi pótlás?

Szurkolok ma 11-re, hogy jó híreket kapj!

Cat
Kép
cateye

7 termékenyült meg mára a 8ból.... elég ügyes kölköknek tűnnek lenni :D :D :D :D

Orsi
KépKépKép
icsilya

Jaj csajok!!! Annyira szorítok. Itt jövök rendszeresen és még mielőtt elolvasom a szöveget, mindig lesem, hogy milyen pofák vannak ott, mosolyosak vagy biggyesztett szájúak.
Úgy izgulok, mintha nekem lenne lombikom. Tiszta idióta vagyok.

Virág :)
Neked már 100x akartam írni, hogy a Holle tönkönycucc nagyon bejött. Minden nap kap 1x minimum a gyümölcsével és így rendesen tud kakilni a törpikém. Köszönöm.

Nekem már megint taknyosak és köhögősek, pedig mi még csak bölcsibe sem járunk. Nálam már a hócipő effektus, teljesen tanácstalan és csalódott vagyok, hogy mi a fenéért ilyen gyenge az immunrendszerük a fiúknak.

Na pusza

Edit
Kép

Kép
reditke

Nagyon drukk a kis 2OO sejtesednek! :D

Hajrá nektek is! :P

Edit :)
Sajnálom, hogy a fiúk betegek, de talán most megedződnek és később nem lesz annyi gond. :)

Rólam annyit, hogy teszteltem egy negatívat, de mensi sehol. :? Kb. 8 évvel ezelőtt késett utoljára, mindig pontosan megjött. Most mi lett vele.... Most várok, mivel mást nem nagyon tudok csinálni. :roll:

Berci tegnapelőtt vetetett velem egy szabadidőt. Meglátta a boltban, leemelte a többi közül és közölte:"Anya megvesz!" Megvettem, nem mintha olyan nagy szüksége lett volna rá, de annyira ragaszkodott hozzá, hogy le sem lehetett venni róla aznap. :P
Íme egy kép:
Kép

Most megyek, mert itt a kis szövegládám, foglalkozást igényel. :D

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

helló Lányok! :lol: Köszi a drukkokat továbbra is!
Orsi neked is egy kalappal! :lol:
Cat! Napi 6 utró van előirva. Nekem iszonyú soknak tűnik, persze dokit elfelejtettem róla megkérdezni, hogy meddig kell ennyi. Tesztig gondolom mindenképpen.

Andi
andi28

a 12. hétig kell a napi 3*2 :D annyira jó móka :D a végén már rosszul leszel a szagától :D
zért kell ilyen sok, mert leszívják a tüszőt, így nincs mit átalakuljon sárgatestté, és ami megtartaná a terhességet.
a méhlepény a 12,. héten veszi át a progitermelést, akkor lehet fokozatosan leállni.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Köszi Orsi! :) Péternél is kellett használnom, csak nem ilyen nagy mennyiséget.

Andi
andi28

Reditke!

Adj a fiuknak aloet, azt hiszem te ismered ezeket a termekeket, ugye? Foreveres termek! Meg Forever Kids vitamin Balintnak mehet napi 2 db, a kicsinek eleg egy kis aloe activator (2 teaskanal), en is azt adom Annanak, egyelore jol birja, de sok baratnom adja az ovis, sulis gyermekeknek es sokkal kevesebbet betegek!
Nagyon nagyon jo termeszetes immunerosito!!!! Persze hatas nem rogton van, varni kell mindenkeppen egy kis idot, ezek sem csodaszerek!!!!

Neha olvasgatlak titeket lanyok, jol vagyunk nagyon, meg izgulok az ujabb babakra keszuloknek, mi is dolgozunk mar a kisteson, de persze azert meg nem jott ossze :D :D :D

dodo

KépKép
Kép
dodo32

A 7 kicsink állítólag gyönyörű, így hétfőn f2kor lesz a transzfer.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi :) :) :) :)

Dodo :)
Köszi. Kipróbálom, bár mi már szedtünk homeos immunerősítőt, béres cseppet, vitacolant minden "szart" amit csak lehet. Aloe t erre a célra még nem próbáltunk.
Próbálom elérni a régi kapcsolatomat, hátha még foglalkozik vele és hozatni vele.
Egy kérdés: ez az Activator, az a Fleur néven futó (henger alakú tégely, kicsit lilás-rózsaszínes beütés), amit bőrkezelésre írnak meg görcsökre?

Edit
Kép

Kép
reditke

Orsi! Szuper! :lol:

Igértem képeket a nagyfiamról, aki 3 évesen 95 centi és 13 kiló. :)
A második pedig Cat neked, még Zkarosról. Éppen medencébe ugrálás közben. :)

Kép
Kép

Andi és Péter
andi28

Nagyon jóképű legény Péter! :) Tényleg nem egy vastag gyerek, de nem is tűnik kórosan soványnak. Az én kölkeim is 13 kilósak, de csak 90 cm-esek.

Ezek nagyon jó hírek! A többi megy fagyóba?

Reditke :)
Ha nektek bejön az Aloe, akkor én is kipróbálom, mert amióta bölibe járunk folyton taknyosak, köhögnek, pedig még csak most kezdtük.

Cat
Kép
cateye

igen, a többi megy a frigóba, nagy valószínűséggel mind :D mert állítólag nagyon szépek és nagy az esély, hogy mindből blaszto lesz.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Lombikos Lányok!

Otthon örökbe lehet fogadni/adni fagyibabát? :)

Minden lombikosnak drukk!

Leone :)
Mi újság?

Nagyon aranyos Péter. :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

nem lehet. itt nem engedélyezett, mint kint.

Megjöttünk, 2 blaszó állapotú kismanót kaptunk vissza.
sakkozok a teszten :D próbálok nem tesztelni.
a fik szülinapján lenne a 11. nap :D de a biokémiai miatt kicsit ebben sem vagyok biztos.
majd meglátjuk.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Drukkolok! :D

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

köszönöm.

épp kb. 2 hete néztem valamelyik ismeretterjesztőn egy filmet erről az embrió-örökbefogadásról.
Nagyon sokat gondolkoztam, és arra jöttem rá, hogy erre én nem lennék képes. Szóval különösen úgy, hogy ott a családok ismerték egymást ráadásul. Látni, hogy valaki, aki mondjuk nagyon hasonlít a gyerekeidre máshol nevelkedik... iszonyú nehéz lehet.
A petesejt adományozással még semmi bajom, az valahogy még nem egyerek, nem 100%ban a mi vérünk.
nem tudom, hogy nálunk mikor lesz engedélyezett az embrió örökbefogadás.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Ez is örökbeadás szerintem mint a hagyományos, csak nem kötődsz annyira lekileg. Az biztos, hogy nem egyszerű döntés.
Tényleg mindjárt 2 évesek a fiaid.... :D Lesz nagy buli?

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Most látom, hogy a te fiaid MÁR 2 évesek! :D
Boldog szülinapot Nekik!

Majd számolj be milyen volt a szülinap, ajándékok, torta stb. :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Köszönjük szépen. A www.csehicsalad.hu oldalon vannak képek a 2.szülinapról. Most szombaton ültük. :D

Csinálj a fiúk szülinapján tesztet, jó kis ajándék lenne nekik. :wink:

Én sem lennék képes embrió adományozásra. Sokat gondolkodtam rajta. A petesejt még nálam is ok-s, de a kettőnk génjeiből való embriót nem tudnám másnak adni. :( Pont erről van most nyílt vita a Nők Lapjában, hogy megsemmisítik 10 év után a sok fagyasztott embriót, ha nem használják fel, és felvetik a kérdést, hogy oda tudnák-e ajándékozni a tulajdonosok.

Cat
Kép
cateye

Sziasztok! :)

Andi :) Orsi :)
Drukkolok én is nagyon!!
Orsi, még annyira emlékszem, amikor az első lombiknál drukkoltunk igy Neked!
Remélem hasonlóan sikeres lesz!! :wink:

Immunerősítésre én is az Aktivátort adom Botinak.
(Editke :) Igen, az az Aktivátor, amire gondolsz!)
Remélem, hatásos lesz, mert még most jön igazán a kritikus időszak.
Bár Boti most taknyos kicsit, de nem vészes, semmi más baja nincs, és nem is dugul neki az orra, mert csöpögtetek is az Aktivátorral - úgy feloldja a cuccot, hogy pillanatok alatt leszippantom neki.
A hátránya, hogy nagyon csíp pár másodpercig :( , de Boti már megszokta, mostmár nem ordít, csak fintorog, meg prüszköl tőle.

Nagyon boldog szülinapot kívánok a fiúknak - kicsit megkésve, de annál nagyobb szeretettel!! :D :D

Puszi!
Z.

Kép
Kép
zituska28

2x2 kismanó került a frigóba!

Orsi
KépKépKép
icsilya

húúú, de nagyon drukkolok.

Cat :) mi is nagyon boldogot!!!

Zita :) köszi az activator választ. Sajnos ezt most nem úsztuk meg. Bálintnak arcüreggyulladása lett, Milánnak meg frankó hörghurutja, pedig esküszöm egyiknek sincs semmi komolyabb tünete, jókedvűek, láz nincs, nem taknyolnak nagyon. Dehát ez jutott, megy az antib kúra.

Edit
Kép

Kép
reditke

Cat! Fiúknak boldog szülinapot! :lol: Képek, torták szuperek! :) Gondolom Te alkottad öket. :roll: GYerekeink sokban hasonlíthatnak, Péter is autómániás, és éppen ezt a legót nézte ki magának. :o

Orsi! irigykedem a fagyibabákért, bár remélem nem lenne rá szükségünk. :) Meg neked sem, hacsak nem szeretnél 2 év múlva újra pocakosodni. :wink:

Andi
andi28

sziasztok Lanyok!

Boldog szulinapot minden kis erintettnek:)

Orsi nagy-nagy drukkok:)

Cat honnan vannak a tortak?:) en ilyen dog vagyok, de ketelkedem hogy te csinaltad oket :lol: es finik is voltak?:)

Orsi de mintha pont ezen menne a vita/elmelkedes, hogy elvileg odaajandekozhatok az embriok itthon is, csak epp szinte senki nem el vele (amit amugy teljes mertekben megertek, csak valahogy a megsemmisites sem tul ok:()

Tali: na csajok, szedjuk ossze magunkat es szervezzunk mar talit, tok reg lattuk egymast:) nekem mondjuk mar csak max okt legvege jo, vgay nov:)

orsoly
orsoly

Andi neked is drukkok szallnak:)

Edit nektek pedig jobbulast!
orsoly

Orsoly :) köszi

Cat :) én is meglestem a képeket. Nem fájt a fiúk szive, hogy össze lett szeletelve a 2 tortaautó. Bálint biztos kiakadt volna :twisted:

Edit
Kép

Kép
reditke

amit kérdezni akartam.
járt valaki a heimpál pulmonológián?
kis 7 hónaposomat jövő csüt viszem.milyen vizsgálatokat csinálnak ott?

Edit
Kép

Kép
reditke

nagyon klassz a két torta! Tényleg te csináltad? :shock: A srácok nagyon aranyosak. :D Kár, hogy apát nem tudod rávenni a kistesóra, a fiúk olyan jólsikerült kiskrapeok! :D

Edit :)
Jobbulást a fiúknak! :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

lányok! én csak viccből irtam, hogy Cat csinálta a tortákat. :D De ha mégis igy lenne, akkor le a kalappal előtted. :lol:

A drukkokat továbbra is köszi, jól jönnek.

Andi
andi28

Sziasztok!

Nekem sokszor nem jön be egészen ez az oldal, pont itt alól,ahol a hozzászólást lehet irni,mindenféle hibaüzi van...Már sokadjára.

Na,mindegy....

Cat, én is akartam irni már (ha engedett volna a gép :evil: ),hogy nagyon boldog szülinapot a srácaidnak! Hihetetlen,hogy igy eltelt már két év...MEgnéztem a képeket, a torták tényleg szépek, jó kis buli lehetett! Mennyit beszélnek már a fiúk?

Kistesókért sok drukk, hajrá babók!!!

Ádámnak ma volt első napja az oviban (2 óra egy héten 2-szer). NEm is akart hazajönni, jól érezte magát. Már készitettek szép öszi levelekböl müalkotást, aranyos nagyon.Mondjuk fogalmam sincs,hogyan érti meg a dolgokat az oviban,de szerintem nézi mit csinálnak a többiek és igy rájön valahogy Ádám. De láthatóan a legkevésbé sem zavarja a nyelvi probléma, játszani lehet és kész...

Itt egy kép az oviról, ÁDám ott gugol a szerszámoknál...
Kép

És az a bizonyos elsö müalkotás:
Kép

Na,megyek,majd igyekszem jönni máskor is...

Barbi

Kép
Kép
barbi

Barbi :)
Klasz az ovi! :) Berci tuti leszedte volna a delfineket a plafonról valahogy. :D lehet, hogy Ádám többet ért angolul mint gondolod, az én fiam is megért olyanokat, hogy ájulat, fogalmam sincs hogy csinálja. :D

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Köszönjük szépen a köszöntéseket! A tortát nem én sütöttem, bár ügyes vagyok, de nem ennyire. :D A Horváth cukrászdából rendeltük, és nagy sikere volt. De a fiúk nem akarták megenni, sajnálták, csak a marcipán alkatrészeket rágták le róla. :D

Barbi :)
Nagyon klassz az ovi, ott még én is eljátszanék. :D :wink: Nekem különösen ez a mágnestábla tetszik, a fiúknak el bírnék képzelni ilyet.

Andi28 :)
Szerintem is Péter meg Oli egyivású, ahogy mesélsz Péterről, sokban hasonlít Olira. :D

Taliban én is benne vagyok csajok, de nekünk már csak a november jó. bocsi, de röpködnek itt a szülinapok, rendezvények, és tele az októberünk.

Cat
Kép
cateye

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?