Sziasztok lányok!!! A babásban már jelentkeztem, de nem vagyok képben, hova is írjak... Bemásolom ide az ottanit, aki olvasta, ugorjon, csak jelzem itt is, hogy megvagyok!
"Bocsánat a nagy eltűnésért, próbálok majd visszaolvasni, de váratlan események elszólítottak az internet és az édes semmittevés mellől...
Képzeljétek, teljesen váratlanul sikerült eladni a lakást és egy 2 szobával nagyobb, kicsi kertes sorházat venni!!! Hát ezt intéztem az elmúlt hetekben, ha minden jól megy, a jövő hét végén költözünk. Szépséghiba, hogy ott nics se kábel se telefon, így a párom majd rádiós internetet próbál csinálni nekem, remélem sikerül. Most festenek, jövő héten rakják a padlólapot és nekem meg pakolni kellene, de csak a kis mütyüröket merem... Hogy fogunk így költözködni?
Közben a munkaszerződésem is elrendeződött, ráadásul határozatlan időre szól! A bankkölcsön is átfutott, úgyhogy a legtöbb dolog elintéződött.
A bébit a pocakomban már régóta érzem mosorogni, de 2 hete "megtáltosodott", és akkora boldogsággal tölt el a kis tornászbajnok a hasamban, nem is csinálok semmit a kis szabadidőmben csak a pocakomon a kezemmel beszélgetek vele. A 12 hetes uh-n minden rendben volt, múlt héten voltam afp-n, most lesz majd a 18 hetes uh. A 14. héten voltam uh-n a saját dokimnál is, akkor már 119 g volt a baba és 3 cm volt a fejátmérője. Most még előrébb tette a szülés várható időpontját, úgyhogy nekem különböző számítások szerint március 4 és 15 között már 4 időpontot határoztak meg. Jó, mi? Egyébként jól érzem magam és alig várom, hogy az új lakásban lakjunk és végre megint az én drága kicsi pocakmanómnak szenteljem az időmet.
A friss kismamáknak gratula (Anikó)!
Katyerina! Előkerültem, újra megtalálsz, vagy adok telefonszámot priviben, akkor el sem veszek!
Zsebi! A táblába is bekerülhetnék? (Bár most jön a kettes számú para a méhnyak állapota miatt...)
Mindenkinek puszi és 2 pakolás között próbálok visszaolvasni!
"