Sziasztok!
Hát igen, mi még egyben...
És jól emlékszel Kata, azt kértük Domától, holnap érkezzen...
Nagyon izgi!
Ma voltunk ctg-n, elég erős méhösszehúzódásaim voltak, mondta a nővérke, el ne menjek, hogy doki nem látta a papírt.
De nem fájt vészesen, csak a szokásos keményedések voltak. Molnár doki megint aranyos volt, de ő nem aggódott a papiros miatt, simán hazaengedett.
Hát kíváncsi vagyok, mikor indulunk be? Sikerül-e a holnap? Köszi a drukkokat Nektek!
Szerdán nem jöttem, mert egész nap bőgtem, nem tudom, mi volt. A tetejében estem egy óriásit itthon, amitől csak még jobban bőgtem, nagyon megijedtem.
De babánk olyan aranyos, fél órán belül megnyugtatott nagy hancúrral, hogy ő jól van és szedjem már össze magam!
Hát még tegnap is szedegettem magam...
De az esés sem indította be a szülést...
Hát végülis még nincs szombat...
Ja és én sem tudok két napja aludni, valami van a levegőben. Nem egyszerűen a szokásos éjszakai nyűgök, hanem egyszerűen nem tudok aludni!
No eleget nyavajogtam, csak gondoltam, bejelentkezek, hogy még egyben vagyunk.
Látod Kki, nem csak Nálad van bőgés és hiszti... Nyugi!
Örülök, hogy tetszett az előkészítő, én is szívesen jártam.
Mangó, szép a pocid nagyon, de én már láttam személyesen is.
Szerintem én nem fogom megúszni végül a pocirepedéseket, kezd nagyon csúnya lenni a köldököm tájéka...
Nagyon ügyi vagy Kata, hogy le tudtad videózni Liza hancúrját, nekem eddig ez nem jött össze.
Kíííííííváncsi vagyok.
Klári, várjuk ám azt az egy órás Juli képet!
Köszi a drukkokat!
Nekem eddig még nem sikerült tágulnom, bár lehet, ma mást mond délután a Dévai. Ki tudja?
Tóth Ildikó a gyerekdokink, még a 35. héten megkerestem. Gondoltam, nem húzzuk mi ki ennyi keményedéssel a végéig.
Morzsa, örülök, hogy nem nőtt a tágulatotok!
Szép neve lesz a fiatalúrnak.
De a pocis képed lemaradt eddig...
Szép napot mindannyiótoknak!!!
Melba