Na, egy kicsit jövök még.
Nyuszkó, Ákosnak most már tényleg mihamarabbi gyógyulást! Tényleg felháborító, hogy tbc-s beteggel kell együtt várakoznotok! Nincs külön gyerekorvosi rendelő?
Ti nem kaptok egyébként tbc elleni oltást? Nálunk kötelező újszülött korban. De állítólag el fogják törölni, mert nem sokat ér, meg már nem is nagyon vannak tbc-s betegek. Van egy anyuka ismerősöm, akinek a kislányának nem eredt meg az oltás, és nem oltották újra az orvosok, merthogy nem is olyan fontos az. Anniyt mondtak neki, hogy ne menjen hajléktalanok közé...
Timka, remélem, az autód megérkezett, vagy legalábbis van vmi infód róla! Ja, én végül is mégsem megyek holnap vezetni, az oktató lemondta (biztos megijedt
), majd csak kedden hajnali fél 7-kor...
Tüntetések, ne is mondd...
Férjem nagymamája hetek óta nem alszik... ott lakik a Kossuth tér mellett.
Andi, gratula, hogy végre megvan az autó!!!
Jogsit te nem akarod megszerezni? Nekem megvan, de iszonyú béna vagyok, épp hogy átcsusszantam a vizsgán, azóta be se ültem a kormány mögé...
Na, majd most!!!
Képzeljétek, ma voltunk csiribiri gyerektornán a Marczibányi téren!!! itt a link, ha érdekel még vkit:
http://www.csiri-biri.hu/
Szóval szuper volt, persze Marci nem csinált minden feladatot, de nagyon élvezte, a játékokért meg teljesen odavolt, alig lehetett elrángtani, amikor jött az újabb csoport. Szóval nagyon bejött, erre is fogunk járni a tücsökzene mellett. Ja, csak egy gáz volt: a kb. 15 fős csoportban 5 Marci volt!!!
Na, sziasztok, szép hétvégét, Tamesznak drukk-drukk!