Jó reggelt nektek!
Tünde,
Máté is jókedvű volt tegnap, csak én ájuldoztam a párás levegőtől
Thomasanne,
sebaj, jobb későn, mint soha
Apa és a leszbishow
:D:D:D
Davallia,
aha, fázás terén különbözőek vagyunk, van aki a bükköt, van, aki a tölgyet szereti
:P
A rongyszarósat én medvével ismertem, de így is üt
:D:D
Én ma voltam meglőve, mert izzadok a láztól, az utcán meg kabátban(!) mászkálnak az emberek, úgyhogy Máté a hosszúujjúra kapott egy mellényt, és beraktam neki egy pulcsit is. Elég nehéz így megítélni, hogy mit adjak rá, mindenesetre nem panaszkodott mellényben
Ildi,
én nem kaptam privit, de sztem ez kicseszés akar lenni. Ne nyissátok meg!
Ayse,
amit Ildi említett, azon alapul, hogy ha a szervezetet sikerül lúgosan tartani, elkerülhető a megbetegedések legnagyobb része. A vírusok-baktériumok savas környezetet igényelnek a szaporodáshoz, csakúgy, mint a rákos sejtek. A csodával határos felépülések is zöldséglé-diétával, és gyógyteák alkalmazásával történtek.
Minél kevesebb állati fehérjét, zsírt és sót kell bevinni, ezek hiánya remekül kompenzálható gabonafélék és hüvelyesek társításával, ami által teljes értékű fehérjéhez jut a szervezet. Ezt egészítik ki a napi rendszerességgel bevitt, vagy kúraszerűen, időszakonként fogyasztott nyers zöldségek, zöldséglevek, legjobb a cékla, a répa, a zeller, valamint a hagyma és a fokhagyma.
Nem tudom, hogy allergia esetén is működik-e ez a dolog, mindenesetre simán elhiszem, hogy ha kevesebb húst-tejterméket eszünk, kevésbé terheljük a szervezetünket olyan szennyező anyagokkal, mint a hormonok, környezeti mérgek, valamint az adrenalin, ami az állatok vágása során bekövetkező félelem miatt kering a szervezetükben, és mi megesszük.
Ezzel kapcsolatban olyat is olvastam, hogy az agresszió, háború, szexuális bűncselekmények mind erre vezethetők vissza, mert manapság az emberek aránytalanul nagyobb mennyiségben fogyasztanak húst, mint régen, amikor ráadásul a szervezetükben felgyülemlett stresszhormont(adrenalin) le is mozogták. A mai, ülő életmódot folytató ember nem is csoda, hogy infarktust, agyvérzést, gyomorrákot kap az idegtől, amit nem vezet le.
Aztán lehet, hogy mindez kamu, mindenesetre jól hangzik