Új privát üzeneted érkezett!

Nem zavartál szerintem - gyere vissza!!!

Kép
zölddisznó

Lizi: Sztem se zavartál :wink:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Na jó éjt csajok! Csobbanok, oszt pihi!

Kép
zölddisznó

...csobbanás és pihi után megint ébresztőt fúj "egy kis malac"

röfröffröff

Kép
zölddisznó

Sziasztok lányok!

Elnézést, hogy bepofátlankodom, de talán tudtok a kérdésemre válaszolni. A 12. napon voltam hüvelyi UH-n, akkor a doki nem látott tüszőt (sajnos párhavonta ez előfordul nálam), de a hőmérsékleti görbém szépen kimutatta a tüszőrepedést a 14. napra. Hogy van ez? Tudtok segíteni? Előre is köszi!

Mazsola
Kép
mazsola78

Sziasztok!
Csak egy görbedobásnyi időm van. Mjad még jelentkezem. Tojásfehérje sajna korábban volt mint kellett volna...
Kép

moni

Mazsola,
az UH mindenek felett. Ha ott nem láttak tüszőt akkor nem is volt. Legalábbis akkor. Később még lehetett! A hőmérő csak "tájékoztató adat".
Móni,
miért volt korábban a tojásfehérje mint kellett volna?

Én ma megyek varratot szedetni :?
Vendég

Áfi!
Mert szerdától szombatig volt,pé meg csak tegnap...

moni

Szasztok, szép napot!

Mazsola 78 egyetértek Áfonyánkkal, miszerint mert akkor még nem látták, mert nem volt tüsző, később még lehetett. Van úgy, hogy a hőmérő úgymond előre jelzi a dolgokat. Persze sajna az sem kizárt, hogy még nem jött el az időd. :roll:

Zöldi, elhappolták egy picit a nevedet (Mazsola) :D .

Moni, nekem kicsit korainak látszik a dolog, de minden lehetséges. Drukkolok, hogy szépen folytatódjón a görbuszod! :wink:

Áfonya, hát nem lesz kellemes a varratszedés, de azért ki fogod bírni, mert te olyan erős csajszi vagy. ++++++++++++++

És íme az eddigi legegyenesebb görbém :lol: :

Kép

Babancs, lehet, hogy a teakeveréktől lett ilyen? Mert amióta iszom, azóta ilyen szép egyenletes. :shock:

Eliza, gyere, és firkantsd ide, mi van veletek. Klassz neveket választottatok!
Vendég

Sziasztok!

Utólagos engedelmetekkel párszor már beleolvastam a topicba :oops: és olyan kedvesek és összetartóak vagytok, hogy összeszedtem minden bátorságom és regisztráltam. :)

Immáron 7. hónapja tart a projekt, de még csak 1. hónapja hőmérőzök komolyabban. A görbémet feltenném, de még érdektelen (és még nem is jöttem rá, hogy hogyan kell).

A boldog pocakosaknak gratulálok, a reménykedőknek, mint magamnak sok kitírtást, és mindenkinek szép napot kívánok. :D

Kép
pandaa

Szia Pandus, Isten hozott a csipet csapatban! Gyere bátran, és nézz át a másik Hőmérőzés topicba, mert ott szinte mindent megtalálhatsz, ami fontos lehet, még azt is, hogyan kell a görbét megcsinálni és feltölteni ide.

Sok szeretettel várunk a görbuszoddal együtt!
Vendég

Sziasztok!

Hétfőn megyek az átjárhatóságira. Be vagyok kakkantva rendesen. :oops: Félek a vizsgálasttól is, és az eredménytől is. Őszintén, fáj ez? Valami katatért juttatnak fel és "felfújják". Tudom, nem voltam túl szakszerű, de nem értek hozzá. Hál' Istennek. :roll:

Szorítsatok nekem.

Sziasztok
Ági[/quote]
ági 76

Ági, szorítok neked! Én is ettől a vizsgálattól tartok nagyon, mert állítólag rohadtul fáj. Ne haragudj, hogy megírtam neked! De lehet, hogy te meg sem fogod érezni! Ki tudja? :)
Vendég

ági:
Drukkolok!

Afonya:
Drukk, remelem nem fog fajni, nekem a varratszedes nem nagyon fajt meg sosem.

mazsola:
A gorbe megemelkedese menzit is jelezhet, ha gondolod tedd be, ugy jobban latjuk.

pandaa:
Udv! :lol:

Bocsi lanyok, hogy nem olvasok jobban vissza, de kicsit lebetegedtem, igy a homerozes se annyira klassz modszer. Holnap megyek uh-ra, aztan mar okosabb leszek.

baratodildi

BIldi, akkor hajrá UH, éljenek a tüszők! :wink:
Vendég

Szia Athiz!

Hát nem lettem nyugodtabb. De legalább tudom, mire számíthatok. Legfeljebb "kellemes" csalódás fog érni. Bár nem hiszem. Nem tudom elképzelni, hogy ne fájjon. De majd csak túlélem. Majd beszámolok róla. Neked is kellene menned ilyen vizsgálatra? Mikor?

Szia
Ági
ági 76

Ágika,
ha HSG-d lesz akkor egy kontrasztanyagot juttatnak a méhszájadon át a petevezetéeidbe, és megnézik röntgennel hogy ez az anyag távozott-e a szabad hasűrbe. Ha igen akkor jó, át tudott jutni a petevezetékeiden, átjárható vagy. Ha nem akkor látják hol akadt el. Azt mondják valóban nem kellemes, de tart vagy 5 percig, hamar túl leszel rajta.
Ildi,
ezer drukk a holnaphoz, tök jó hogy érzed a tüszőidet, biztos szép nagyok! :wink:
Panda,
üdv :)

Jaj nekem kiszedték a varratot, hát kicsit bepisilni készültem mikor húzta a doki felfelé a cérnát hogy el tudja vági (benne van a köldökömben, nehéz hozzáférni) de miután elvágta mindjárt jobb lett, 2 nap és emlékezni sem fogok az elmúlt rémes hétre.
Vendég

Ági, egyenlőre még nem tartok ott, mert még nem sikerült elérnem a jövőbeli dokimat. Először még a vérvizsgálat lesz meg, és attól függően, az mit mutat, lehet, hogy kell majd az átjárhatósági is. Sajna! Bár ne kéne! :roll:

Áfonya, örülök, hogy túl vagy rajta, most már hamar begyógyul a seb, legalábbis a testi! A lelki meg akkor, ha majd mégis sikerül újra bebabásodnod, így vagy úgy! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm a válaszokat, megpróbáltam feltenni görbémet,de túl nagy. Hogyan kell lekicsinyíteni?

Nem valószínű, hogy később lett volna pé-m, mert a tojásfehérjeszerű az a 10-11 napon volt. Ha akkor lett volna, lehetséges, hogy csak később mutatja a hőmérséklet a pé-t?

Mazsola
Kép
mazsola78

Mazsola, igen, sajna lehetséges, hogy némi időeltolódás van a hőmérős eredmény és a valóság között!
Lekicsinyíteni pl. akár paint programmal is lehet. Én egy nyomtatónak használom a programját ezekre a kicsinyítős dolgokra. A másik Hőmérőzős topicba nem nézted meg? Mert lehet, hogy rajtam kívül más is leírta az eféle dolgokat.
Nagyon cuki az avatarod! :wink:
Vendég

Szirom!

Köszi! Én most hanyagolom az Elevitet..

Athiz!

A palástfű-cickafarkfű nekem is szép egyenletes görbét csinált..de már a palástfű is önmagában a ciklus 2. felében. Addig tiszta kusza volt, össze-vissza ugrált.
Nagyon örülök, úgy tűnik rendezi a hődet!

Kép
babancs

Babancs, hát remélem, hogy tényleg attól van, mert napi kétszer iszom, reggel és este. Egyenlőre tényleg szokatlanul szép, de kíváncsi leszek a ciklus 2. felére. Remélem, akkor is beválik majd. Szóval a 2. felében csak a palástfűből kéne beteáznom? Te mindkettőt ittad, nem?

Na és most azért kicsit megkönnyebbültél, hogy túl vagytok a baba bejelentésén? Igaz, hogy nem fogadták túl lelkesítően, de ma már talán jobb lesz a helyzet, nem?
Vendég

Athiz!

Én először csak palástfűt ittam a progeszteron miatt. De aztán olvastam, hogy a 2tőt keverve kell inni, mert úgy lesznek a hormonjaid kiegyensúlyozottak. A cickafarkfű az ösztrogént szabályozza - ezért azt sokan csak a ciklus 1. felében isszák, a palástfű meg a progeszteronra hat. Arra figyelj, hogy a palástfűteából max. 2 pohárral lehet egy nap inni. Nagyobb dózisban májkárosító. Ja és végig ittam ezt a teakeveréket, csak a terhesség idején hagytam el. Ilyenkor már nem kell mesterségesen beavatkozni a hormonokba.

Kép
babancs

Oké, köszi Babancs. Napi 2 bögrével iszom. Jó hogy írtad, hogy terhesség alatt már nem iszod, úgyis kérdezni akartam, hogy amikor pozitív lett a teszted, akkortól már abba is hagytad?
Vendég

HSG előtt álló lányok!
Nekem volt már ilyen vizsgálatom és én rosszabbra számítottam, mint amilyen volt! Valóban rövid ideig tart, öltözéssel, vetkőzéssel együtt max 10 perc, ebből 5 az öltözködés, vetkőzködés :) ,
min 3 perc az előkészület így marad 2 perc a vizsgálatra! Két olyan pillanat volt, mikor olyan érzésem volt megszúrtak volna odabent, mikor felhelyezték a ketyeréjüket! A kontrasztanyagot nem is éreztem, csak néztem a monitort és láttam, hogy minden ok, így meg is nyugodtam és már vége is volt a vizsgálatnak.
Szóval nagyobb volt az ilyedtségem! A dokitól kérdeztem még a vizsálat elején, hogy tényleg annyira fáj-e, mire kérdezte, hogy na ezt ki mondta nekem? Régen voltak olyan vizsgálatok, amik valóban fájdalmasak voltak, de ez nem azok közé tartozik!
Drukk mindenkinek!

Nekem megvan a rákszűrés eredményem, ami negatív P2! :)
A görbécském még csak kezdetleges, így majd később felrakom!
sonjus

Sziasztok lányok,

Egy kérdést szeretnék feltenni? A hőnek, ha babás az ember napközben is magasnak kell lennie? Mert nekem napközben is hőemelkedésem van, és attól félek lebetegedtem... Sosincs lázam, már évek óta nem volt hőemelkedésem sem, ha megfázok akkor sem, csak ha nagyon beteg vagyok. Mondjuk betegnek nem érzem magam, csak kicsit furin. Ja, ma teszteltem egy nagyon nagy negatívat, de szerintem korai volt, csak a párom nem bírta a feszültséget már :lol:

Dobok egy görbét is

Kép

Purc

Kép

Kép
purc

Sonjus!

Ez érdekes..a masszőröm azt mesélte, annyira félt a HSG-től, hogy altatásban csináltatta meg..és nagyon vérzett utána. Ez a HSG az átfúvás is egyben? Bocs, ha hülyeséget kérdezek.
Grat a jó cytológiához!

Purc!

Igen, napközben is hőemelkedés van. Én mondjuk lázasnak éreztem magam mikor már 36,9-37 körül jártam. Éjjel rázott a hideg, napközben meg igen melegem volt. Aztán a terhesség előrehaladtával szépen beáll a hő. Nekem már jó régóta 36,8 és tök jól érzem magam. Mielőtt teszteltem, baromira felugrott a hőm a korábbihoz képest.
11. DPO-n tesztelni még lehet igen korai volt. Akkor még kevés a HCG. Rá egy hétre már igen határozott. Én a 12. DPO-n teszteltem egy 2. halványat, ami elég sokára jelent meg.
Amúgy nagyon szép a görbéd, és ígéretes a lutheális fázisban a fokozatos emelkedés.

Kép
babancs

Babancs,

Köszi szépen a gyors választ, akkor reménykedünk még nagyon.... :D

Két nap múlva tesztelek megint.

Purc

Purc

Kép

Kép
purc

segítsetek!
leesett a hőm 36,8-ra 37.1-ről
gondolom, akkor nem érdemes reménykednem
szilva76

Athiz, csak hogy legyen min beszélgetni itt a bandának! :D

Voltam ma dokinál, van egy 7 mm-es petezsákom és benne egy 0,1 mm-es embrio. :) Minden ok!

Kép

A doki péntek 13-ra , fél nyolcra rendelt vissza, akkor már a 7. hetet fogom taposni, uh-ng lesz és vérvétel...és akkor fogjuk megbeszélni a részleteket!

A doki a Kútvölgyibe rendel, Dr. Mészáros Gábor a neve, és jobb orvost az ember nem is kívánhatna magának! Azthiszem nagyon jól választottam! :lol:

Remélem mindenki jól van itt! :lol: :lol:

Kép
elizabeth25

Elizabeth,
köszönjük, de találunk témát magunknak!
A babához grat.
Szilva,
ne viccelj, simán reménykedhetsz, egy kis esés nem a világ! :)
Purc,
mesés görbe! Szerintem is korai volt az a 11. DPOs teszt. De két nap múlva már... :wink:
Vendég

Áfi, nem is azért irtam! :lol:

Kép
elizabeth25

Sziasztok Csajszik!

Tegnap csak rátok néztem, mert vendégek voltak...

Üdv az újaknak! Pusszantás a többieknek.

Cikkcakkot nem teszek, még nincs rajta mit nézni.

Ma bejelentkeztem a dokihoz, jövő hétfőn fogok menni.

SzezsoKép
KépKép
szezso

Babancs!
Nekem azt mondta a doki, hogy ez a vizsgálat fényt deríthet az elzáródásra, illetve gyógyít is, mert a kisebb elzáródást meg tudja nyitni! Nem tudom, hogy ez fújás vagy sem, nem levegő megy be, hanem kontrasztanyag, gondolom azért mert ez nem olyan feszítő érzés. Legalább is én nem éreztem feszítést!
Utána kicsit olyan mensisen görcsöltem, de elmúlt!
Nem vittem betétet, csak tampont, engedték azt is használni, de a vizsgálat után már fél órával nem éreztem az ég világon semmit.
sonjus

Hehe, nekem a doki nem adott Uh-felvételt. Mondjuk totál igaza van..ilyen korai stádiumban otthon gyönyörködni egy pöttyön.
Mondjuk a bejelentés UH felvétellel lett volna az igazi, de hát ez van.

Kép
babancs

Babancs, nekem az a pötty is sokat számít! :lol:

Kép
elizabeth25

Babancs, a másik, hogy a családodnak meg mindenkinek időt kell adni! Meglátod örülnek ők a babának! :) Csak megvannak lepődve!!!

Kép
elizabeth25

Sziasztok!
Hú ki vagyok purcanva, egész nap takarítottam, főztem tüsténkedtem :)
Hja és újra mérem a hőmet kíváncsi vagyok valamire :wink:

Lizi: Nekem is van Bogimról ilyen UH kép. Csak egy paca az egész de én mindenkinek azt mutogattam:lol:, megvan a mai napig az összes leletem, terheskönyvvem, UH képem, minden.... :lol: Elmebeteg vokk, de én imádtam :)

Purc: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Athiz: Ez télleg egy egyenes görbe:lol: Enyimé is hasonszőrű :lol:

Babancs: Melyik a "lutheális fázis" ????

ceniko
Szeged

Szasztok!

Én is imádom az összes UH képet, és nekem is megvan minden lelet, stb. A kis karszalag, ami a kórházban rajta volt. Annyira édik!
Eliza, még azt hiszem nem mondtam, de mielőtt "találkoztunk" volna így virtuálisan, már előtte nézelődtem a babanevek között, ha netán egyszer születne egy lányom, hogy is hívhatnánk. És első helyen az Elizabet név van, úgyhogy nem tőled lopizom ám el! :D
Sajna a képből nem veszem ki a babust, mert igencsak homályos. :(

Ceni, mérj csak, és légyszi töltsd is fel ide, hogy lássam az egyenes görbuszodat! Mire vagy kíváncsi?

Purc, drukkolok, hogy pár nap múlva + legyen a teszted! A görbéd szép! :wink:
Vendég

Áfi,

Köszi, most marha nagy izgalomban vagyunk. A 2 napot alig tudja kivárni a párom.

Ja, persze most kiadta nekem feladatnak, hogy tartsam fönn a hőmet hehe :lol:

Purc

Kép

Kép
purc

Ceni, a lutheális fázis a ciklusod 2. fele!
Vendég

De jó lányok, hogy nektek már ilyen sok mindenetek van és persze már ott a babátok is :)

Athiz, az még nem baba, csak a sötét volt a petezsák, remélem jövő héten kedden már olyat kapok, amint a baba is rajta lesz....és jól fog látszódni a dolog :) Az Elizabeth nekem is tetszik, azért lett ez a nick nevem, mivel a második nevem Erzsébet, de Bözsét :) mégsem akartam írni! :)

Kép
elizabeth25

Itt a görbém! 1 napot nem mértem :), mert abba akartam hagyni a mérést, de meggondoltam magam :lol:

Kép

ceniko
Szeged

Purc, ti mióta próbálkoztok a babával? Amúgy a görbéd tényleg királyos! :) Én azóta mérem, mióta bebabásodtam, de ma mértem utoljára! :) Nekem ilyen lett:

Kép

Kép
elizabeth25

Hülyeséget írtam, pénteken, 13.án megyek....kedden fogorvos lesz! :( De nem szeretem!!!!

Kép
elizabeth25

Athiz és nálatok hogy áll a babaproject?

Kép
elizabeth25

Köszi mindekinek a drukkokat, tuti segíteni fognak.

Liza, 2,5 hónapja próbálkozunk, szóval ha nem lennél babás, sem dőlne össze a világ, de én már vagy 10 éve álmodom róla, csak a párom nem akarta eddig. Szerencsére a hugának született egy csodaszép kislánya, és ez meghozta a kedvét. Úgyhogy, most nem hagytam élni abban a bizonyos időszakban :lol: , remélem meghozza az eredményét...

Purc

Kép

Kép
purc

Eliza, hát köszi kérdésedet, sajna még stagnál az ügy, mérem a hőmet és reménykedek. Az új dokimat még nem sikerült elérnem időpontegyeztetés céljából, csak szerdán vannak a rendelőben, úgyhogy majd akkor kiderül, mikor tudok hozzá menni, és a köv. ciklusban lehet csak vérvételes vizsgálatra menni. Az meg még messze van! :roll: Viszont remélem, addig bebabásodom valami csoda folytán! :D

Ceni, tényleg szép egyenes neked is a görbéd! Éljenek az egyenes görbuszok! :lol: :lol:
Vendég

2,5 hónap még nem olyan sok! :) Nekünk a 15. próbálkozós hónapban jött össze, négy nappal a házassági évfordulónk után! :lol:
Drukkolok nektek, tiszta szívből, hogy sikerüljön!

Amúgy látod a pasiknak mindig kell valami ami meghozza a kedvét a babához! :)

Kép
elizabeth25

Athiz, kívánom, hogy járj úgy, mint mi, ahogy nekünk sem kellett hála menni a meddőségibe pedig már bevoltunk jelentkezve, úgy nektek se kelljen menni a dokihoz! :) Amúgy jó nőgyógyászod van?

Kép
elizabeth25

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?