Sziasztok!
Tegnap voltumk Nyíregyen. Marci nagyon jó fiú volt megint. Már tök jól megy a kocsiban való szoptatás!
Egykor indultunk és fél 6 körül értünk haza. Marci végig fent volt, csak 20 percre szenderedett el. Egész úton azzal volt elfoglalva, hogy a kezét a szájába tömje( most cumi helyett ezt csinálja). Utána a pelenkát, a táskám vállpántját és a hordozója biztonsági övét kóstolgatta. Most beájulva alszik. Nekem jobban alszik, ha kifárad egész nap, nem gyötrik az élményei! Lehet még kicsi!
Robi akkor akadt ki, amikor két csomag pelenka vásárlás után( tesco, dm) még akartam a rossmannba is venni pelenkát. Mondta, hogy elég lesz ez egy darabig. Még uncsitesóm is hoz egy csomaggal a hétvégén. Ha meglátja kiakad!
A Nyíregyi Brendon sokkal jobb! Nagyobb, kedvesebbek. Csak 2db 70 000 kuponos kocsit vettek 5 perc alatt. Most nagyon jó akciók vannak azoknak, akik még szülés előtt állnak. Mondanom sem kell, hogy Robi meglátta a hintát és közölte, hogy ez kell! Mivel le lehet fixálni, így nálunk egy ideig etetőszék funkciót is el fog látni. Azért hozzá kell tennem, hogy a boltban nem tűnt nagynak.... Ez 15 kg-ig jó. Szóval nyúzhajta.
Voltunk C&A-ban is. Vettem egy overallt Marcinak a kuponos akcióban. Nagyon szép. Tök kedvesek voltak az eladók és a biztonsági őr bácsival nagyon jól elbeszélgetett a fiam. Nincs sok bébiruha ott, de ami van, az mind olyan édes. És nem is olyan vészes az ár! Még találtam egy jó meleg együttest, úgyhogy ha valaki nem tudná felhasználni a C&A-s kuponjait én szívesen cserélek!
Ma reggel felpróbáltuk a keresztelős rucit. Hát... Maradjunk abban, hogy fél órát kibír benne. Kicsit már kicsi...
Megtaláltam a gyógymódot Marci kakis gondjaira. Őszibaracklevet iszok. Valamelyik nap is csak háromszor kakilt nekem! Picit azért csikargatja a pocakját, de még mindig kevésbé rossz, mintha napokig nem tud kakilni.
Most van elég tejem. Remélem csak pár nap volt kevesebb. Egyelőre csak fejem, igaz azt is odaadom neki. Inkább nem mentem el tápszert íratni, mert akkor ha itthon van lehet hozzányúlok. Így pedig rá vagyok kényszerítve a fejésre. Nem a kedvenc időtöltésem, de inkább...
Gabi, mi is a Semmelweisben voltunk 4D-n. Kicist csalódtam benne, jobbra számítottam. Mi 14 hetesen voltunk először. Küldök képet milyen volt akkor Marci. A Diósgyőriben csak 24. hét után csinálják. Ott 9000, Semmelw. 12 000.
Mara! Jó, hogy itt vagy!
Orsi