Dori,
Én Dorkát az Uzskoiban szültem, nem nagyon vágyom vissza oda. Neked ki volt a dokid? Jobb lett, mióta felújították? Pl van már Wc a szobákhoz, vagy még mindig folyosó vége?
Rita, most nézem a születési dátumokat, úgy látom, te alapvetően az év ebben a szakában vagy termékeny...
Két gyermeked is májusi már.
Nehogy vmi élt sejtsél a szavaim mögött, csak sok ismerősömnél megfigyeltem ezt, hogy ugyanakkor esnek teherbe.
Szül valaki a Szt. Imrében? Én majd ott szeretnék egy jó kis dokit találni.
Nekem vasárnap óta bejelentkezett a régről ismert jó kis hányinger.
Kár volt panaszkodnom
De amilyen hülye vagyok, örülök is neki.
A páromat megint letiltottam a kedvenc illataitol (tusfürdő, spray), mert az erős illatoktól forog a gyomrom.
Mai dokis sztorim: Igaz, még elég korai, de gondoltam, megpróbálom az sztk-ban, hátha készítenek egy sztárfotót a picimről. Bementem, szokásos bunkó dokik egyike, megkértem szépen, nem lehene-e megnézni uh-n, látszik-e már a petezsák. Mondta, hogy terhességet megállapítani manuális vizsgálat nélkül nem lehet, hogy tapintással ki kell zárni a méhen kívülit. Mondtam, ha az uh-n látszik a petezsák, akkor ki van zárva, nem?
Erre nem tudott mit mondani, de nem ment bele, úgyhogy eljöttem...
Majd egy hét múlva lehet, hogy már nem parázok annyira, hogy túlságosan megnyomogat.
Nektek csináltak manuális vizsgálatot?
Hogy monológozzak még egy kicsit, akinek unalmas, ugorjon: Nálunk az Sztk-ban soha nem kell várni a nőgyogyiknál. Magándokikról tapasztalat, hogy mindig órás sorok vannak, hiába időpontra mész. Ez egy 2,5 évessel szempont bébiszatyor vagy várás szpontjából. Azt meg hogy havonta megmérjék a vérnyomásom, meg a súlyom, meg uh-zanak, talán az sztk-s dokik is meg tudják csinálni, még ha mindegyik olyan is, mint egy pokróc.
Csak ezért gondolkodtam el azon, hogy csak a végén kellene dokit választanom...
Na tényleg dugultam...