Új privát üzeneted érkezett!

Ismét én, a váltazotosság kedvéért. :oops:
Meg tudnátok mondani, hogyan kell képet rakni a név alá? És hogyan kell kicsinyíteni?

Mazsola
Kép
mazsola78

Erika,
aha :(
Csak gondoltam hátha van vmi különbség, merthogy a Kaáli magánintézmény, asszem a BMC meg kórháznak számít, de lehet, hogy rosszul tudom :oops:

Az biztos, hogy jobbra nemigen számíthatunk :roll:

Mereszt,
szegény :( Nem semmi ez a munkahely + főnököd!

Pompomlány,
nálad sem egyszerű akkor ez a munka-dolog...

Pézsé,
Biztos nem okoztál bajt! :)

Kliont nem kapsz a szurik alatt? (nekem azt kellett stimu vhányadik naptól)

Nem adok magamnak semmit, fagyibabás ciklusom lesz, ha minden igaz! :D
angel37

Melcsi! :)

Boldog szülinapot! Kép
kismokus

Ja és:

Melcsi, :D BOLDOG SZÜLINAPOT! :D

Ilyen virtuális virágcsokrot sajnos nem tudok tenni! :?
angel37

Sziasztok!
Mindenkinek köszönöm az együttérzést! Jól estek!

Angel!
Nem volt kedvem vérvételre menni...
Pénteken UH? Szorítok!

Ági!
Hogy vagy? Remélem rendben folynak a dolgok!

Pbj!
Holnapra szép bhcg eredményt kívánok! Gyere hamar a hírrel!

Melcsi!
Ez volt a 2. inszem.
Nem értem mit variálnak, így is sokba kerül egy lombik, az országot meg nem ez fogja kihúzni a sz@rból :evil:
És mire föl ez a negyvenéves korhatár?? Ajánlanám a döntéshozók figyelmébe az egyik hozzászólásodat, ahol azt írtad le miért szeretnétek még babát. Ha az nem lágyítaná meg a szívüket akkor semmi!

Erika!
Hogy tuti-e? Amíg meg nem jön én reménykedem!

Pézsé!
Biza lesz még nekünk két csíkos tesztünk!

Mazsola!
:lol: Nincs semmi baj azzal a képpel. Valójában a következô hónapot láthatjuk, amint reggelente hányingerrel küzdök, a hasam rohamosan nô, a szekrényen pedig magzatvédô vitamin és jegesvíz!

Kismókus!
Igen, tudom rossz kislány voltam... csak holnap kellene tesztelnem. De holnap reggel tanítani megyek egy új helyre és nem szeretem, ha valami elvonja a figyelmemet. Holnapra nagyából megemésztem a rossz hírt :roll: . Amúgy szerintem kimutatta volna ma is, ha babás lennék nem?

Még valami: emlékezdtek barnáztam a 7. naptól négy napon kereszt?l.
Önszorgalomból elmentem progeszteront nézetni, ami 28.75 ng/ml lett. Szerintetek ez mennyire jó?

Puszi:Lona

Kép
lona1

Melcsi!
Nagyon boldog szülinapot kívánok!

Kiscsillag!
Nagyon drukkolok holnapra!!

Lona[/b]

Kép
lona1

Lona.
köszi! :)

Nekem most esik le, hogy a teszt ellenére azért még van remény! :) Drukk hozzá! ++++++++++

A progid nem hangzik rosszul! http://www.oviklub.hu/betegeknek/3tabl.htm

Mazsola,
nagyon aranyos a kép! :D
Imádom a kismalacot! :D
angel37

Sziasztok!
Tuffy!
Köszi, remélem én is azon anyukák közé fogok tartozni... Vagyis inkább: remélem én is ANYUKA lehetek!!! :wink:
Babás PBJ!
Egyszer azt hallottam valakitől, hogy negatívra csalhatnak a tesztek, pozitívra nem! Kivéve, ha valami "probléma" van, de ez a Te esetedben inkább babácskára utal!!! Gratula!!! :lol: Vigyázz magatokra!!!
Erika!
Nem félek.. nem félek... dehogynem! :cry:
Melcsikém!
Csúcs vagy! Igen, biztos mindent élveznek, amit benyom6nak. Az enyém annyira lassan csinálja... biztos jó Neki :lol:
Évjárat? Itt mi mind 20 évesek vagyunk!! És azok is maradunk örökre! Ugye csajok? :lol: 8) Ja, és nem ér elvenni a találmányomat! :wink: (babás ez... az... :wink: )
Sajna én is a 4re 5-ről mellett azt hallottam, hogy 40 felett csinálják saját pénzből! Persze könnyű Nekik! Ők csak ketty.... szóval értitek... Húzzatok bele, mert így lemaradtok!! :(
Pompi!
Ez a legjobb a fekvésben! Senki nem cseszegethet, hogy miért nincs kiporszívózva... :lol:
Biztos rossz lehet megsemmisítést kérni. Viszont - ahogy az újságban olvastam - 2 évente levelet küldenek. Legalább annyit tegyen meg valaki, hogy kéri, tartsák még. Látod, most az doki is azt mondta, nem képes megtenni. De ha nem akarja megsemmísíttetni, akkor ajánlja fel olyannak, akinek már olyan lehetősége sincs, mint nekünk! :oops: Az még vacakabb lehet!!!
Lona Drága!
Nem Téged, a helyzetet sajnálom! Sírás, erőgyűjtés (pihi, bulik, haverok, fanta...) és a következő a Tiéd!!! :roll: Puszika!
Mse!
Nagyon nagyonlelkű ajánlat! Ja, és Üdv! :wink:
Angel!
Mi házasok vagyunk, 30 felett is, de a sok megszorítás között én se tudom elképzelni, hogy létezik ilyesmi. Akkor a 40 felettiektől miért veszik el a lehetőséget???
Mereszt!
Fúj, de gusztustalan a főnököd. Nem köpted még szembe? :twisted: Legalább képzeletben!

Puszi mindenkinek, lehet, h ma már nem jövök, ma lesz a s*ggbeszuri! :cry:

Csibe
csibe73

Sziasztok!

Erika!
Köszönöm a babákat.Nem lesz az 5 egy kicsit sok?
Ma kaptam a 4. szurit.Holnap már csak Gonal-F-et kell szúrni,szerdán pedig UH.Már nagyon izgulok...Még tavaly karácsonykor kértem babát,de nem sikerült aztán mondtam a férjemnek,hogy akkor a szülinapomra.(28-án lesz)Talán ez még összejöhet.Az biztos,hogy ez lenne a legszebb ajándék.Annyira vágyom rá.
A főnököm igazából nem érdekel,csak amikor folyamatosan mondja akkor egy idő után már nem bírok uralkodni magamon és végül felmegy a vérnyomásom.A pénz miatt muszáj itt maradnom.Innen jó gyeddel mehetnék szülni.

Kismókus!
Nekem is csak időnként fáj,nem folyamatosan.
mereszt

hali mereszt,
akkor a te főnököd még az enyimet is felúlmúlja! :twisted:
kitartás! amúgy az ilyen otthon folyamatos nyomás alatt van, azé ilyen szemét, vigasztaljon ez.
Monnyuk, az enyim se szívbajos, a pofámba mond lazán ezt-azt, aztán jön hízelegni.

csibe,
ez a megszólítás (pompi) igazán tecc! Köszi! :D

pbj,
annyira felbuzdultam a Te idő előtti kétcsíkosaidon, hogy lehet, hogy én sem fogom megvárni a hivatalosnak titulált napot. Gratula neked!
pompomlány

Pompi!
remélem nem bántottalak meg vele, ha nem, akkor szívesen! :wink:

Csibe
csibe73

Jelentem megkaptam az első Gynevac-ot. Baromira paráztam, a férjem nem. Jól sikerült, remélem nem fog fájni a helye!

Csóközön mindenkinek!!!

Csibe
csibe73

Csibe!

Majd csak akkor tudok sírni, amikor megjön. Az elôzônél is így volt :?

Becsusszant az elsô szuri? Ügyesek vagytok!!
Így tovább!

Mereszt, Pompomlány!
Ti nem semmi helyen dolgoztok :shock:
Milyen szívtelen emberek vannak... felháborító!

Lona

Kép
lona1

Sziasztok!
Képzeljétek meggyógyult a cicám!!!Többet nem kell vinni dokihoz.Úgy örülök.

Csibe!
Borogasd be a helyét.A kolinőm mesélte,hogy az jó.Ő is lombikos és a szünetben adatta maguknak.A férjének jobb lett a spermaképe.Nála nem tudni milyen hatással volt,mert nincs szervi baja és csak most kezdi majd a 2.lombikot.

Pompi!
Remélem nem baj ha én is így szólítalak.Nekem nagyon tetszik.A főnököm tényleg nyomás alatt van,mert elhagyta a volt feleségét egy k....ért-ez szó szerint értendő!Ott maradt a 2 gyerek+ház+40%gyerektartás miközben neki nincs hol laknia de már jött is az új asszonytól a gyerek.Tehát így tengődnek.A múltkor azt is mondta,hogy nem tudja átérezni a helyzetemet,mert neki köztudottan nincsen ilyen problémája.Közöltem vele:lehet,hogy nekem csak egy babám lesz de azt el fogom tudni tartani és lesz hol laknia.Ezzel annyit elértem,hogy 3 napig békén hagyott.Szóval veri őt a Mindenható.
mereszt

Sziasztok

Angel
azért gondolom hogy ugyanannyi mert a gyógyszerért mindenhol Te fizetel, a beavatkozásokat a leszívás - beülti stb. a Tb., az 5-ön túl pedig mindenhol mindenért fizetni kell ha jól tudom.

Lona
én is reménykedem veled hogy IGEN ha megengeded

Csibe
gratula a szurihoz, fáj a helye?

Meresz
hányat szeretnél, ha sok adjál belőlle másnak is pl. Lonának
Úgy látszik Isten nemveri hiába a főnöködet. Van mit leverni rajta.

Nagyon szép álmokat kívánok mindenkinek

Sziasztok

Erika

[/img] Kép Ilyet kívánok mindenkinek, és nagyon remélem, hogy Lonának is ott lapul a pocakban

Kép

Kép
erika13

Lona!
Én is gondolok rád!
Kép

Anikó!
Nagyon eltüntél.Remélem minden rendben van veled és a babóval.

Ezt mindenkinek küldöm:
Kép

Mazsola
Kép
mazsola78

Helló Csajok!

Kicsit letaglózott, amit írtatok. ha Bodza és Dominik nincs már velem, akkor bizony nekem lesz gondom, novemberben betöltöm a 40-et.

Lona, sokan leírták már, úgy hogy én nem, de ez az, amit sajnos nagyon át tudunk érezni.

Erika! 11-én kell bemennem vérvételre.

Melcsi, megkaptad?????
zsofian

Az, hogy renszeresen szúr a hasam, rendszerint baloldalon, az leszívás természetes következnémye, vagy a hormonoktól van?
zsofian

Sziasztok!

Lona: Eddig nem szerettem volna elmesélni, de miattad megteszem: Miután megvolta az utolső inszemem, sajnos én sem bírtam magammal és csináltam 1 tesztet. Negatív. Mivel mennem kellet 2 napra a gyerekekkel versenyre én is szerettem volna tudni, hogy ne cipekedjek, vonatozzak, ........
Miután hazajöttem, az inszem után kb. 12 nappal kezdett megjönni. Fájt a hasam, a mellem (igaz az folyamatosan), sírtam egész nap és Zoránt hallgattam. Még az napi teszt is negatív lett. Mivel nem jött meg rendesen, ezért gondoltam kedden visszamegyek a dokihoz, erre Ő: lát egy kis felritkulást, adjunk esélyt, bármi lehet és feliírt utrot. Azt mondta majd vasárnap készítsek 1 tesztet. Végigdolgozam a hetet. Mellékesen: a 4.-en lakunk, a 3.-on az irodám, az osztályom, szóval 1 nap,kb 15-ször megtettem mindezet. És képzeld vasárnap reggel két erős csíkom lett (egyből fekvés). Ennyi idő után, úgy voltam mint PBJ, életembe nem láttam még olyat. És amikor mentem csütörtökön már nem látta azt amit kellett volna és szombaton megjött és azt mondta: azt nem tudtam megmondani biztosra hogy terhes, csak a teszt alapján, de hogy most elvetélt az biztos. Tudom nincs happy end, csak azt akarom hogy tudd, nincs minden veszve!!!!

Melcsi: Isten éltessen sokáig születésnapod alkalmából erőben, egészségben és egy kis pénzben, hiszen a babához elengedhetetlen!!

Jó éjt mindenkinek, és drukkolok a tüszőknek, a szurisokank, a gömböcskéknek, persze Bodzának és Dominiknak. Jó pihenést és az aktív dolgozóknak(sajnos még ide tartozom) jó munkát és megértő főnököt.

Üdv Mindenkinek!
pézsé

kedves lányok!
megint fél délután mensiztem!ennyi!
képzeljétek egy másik topikban, ahová írok, most senkinek nem sikerült.én nem tudom ilyen dömping van.vagyunk vagy 8-an nega tesztesek.ez borzalom!!!!
tegnap kinyomtattam egy-két dolgot a gynevac-ról.odaadtam a háziorvos anyósomnak,hogy írja fel.azt mondta utánanéz, mert elsőre neki úgy tűnik, mint a tv shop,hogy hívjon most,rendelje meg most azonnal!ennyi.úgyhogy most várok,minek néz utána.
pedig ezt a módszert is kipróbálnám szívesen.
lola29

Jó regg mindenkinek,
bár én ma elszörnyedtem a mérlegen: 3 kg plusz egy hét pihitől. Mi lesz így velem? :( Már egy hét alatt eljutotttam a bálnasághoz. Remek! :oops:

mereszt, csibe
nekem is tecc a pompi, becézgessetek csak nyugodtan, jólesik! :wink:

pézsé,
ez nagyon szomorú, amit írtál. de úgy érzem, erős vagy, és hát... nincs más hátra, mint előre nézni.

zsofian,
együtt tesztelünk! Szurkolok mind2nknek! :)

üdv: pompi
pompomlány

Szép jó reggelt mindenkinek!!

Erika!
KÖSZÖNÖM! :)

Mazsola!
Köszi! Nem tudod véletlenül, hol lehet olyan vetômagot kapni, amibôl ilyen szép muskátli lesz? :lol:

Zsofian!
Veled maradnak, ne félj!
Remélem, ha hoznak is ilyen buta döntést, az nem vonatkozik arra aki már elkezdett lombikozni...

Pézsé!
Szomorú történet,de értem miért írtad le és köszönöm!
A következô történet happy end-del fog végzôdni, jó?

Lola!
Kíváncsi vagyok mit tud meg az anyósod a Gynevacról! Mi tegnap kaptuk a negyediket. A férjemnek júl.-ban 10mill. volt a sperm. száma. A mostani inszemnél pedig 80mill/ml !! hogy ez tényleg a Gynevac hatása nem tudhatjuk, mert közben MultiMacat is szedett, de szerintem van összefüggés.
A félnapos mensi nagyon idegesítô lehet!

Pompomlány!
Remélem még nyolc és fél hónapig bálnásodni fogsz!

Mereszt!
Milyen cicád van? Örülök, hogy meggyógyult!

KISCSILLAG!
Drukkolok!!!!!

Pbj!
Várunk a jó hírekkel!

Most megyek dolgozni!
Puszi: Lona

Kép
lona1

SZiasztok!

Csibe,
megvolt a s*ggbeszuri! :D Ügyes a férjed! :) És persze te is! :)

Pézsé,
nagyon drukkolok neked, hogy láthass megint kétcsíkos tesztet, és hogy minden a lehető legjobban alakuljon! :)

Zsófian,
szorítok Bodzának és Dominiknak! :) :) ++++++++++++

Pompi :)
Reméljük leszel még nagyobb is! Főleg hasban! :D

Lona,
folyamatosan mennek a drukkok! :) ++++++++++++++++

Lola,
8 nega teszt :?

Sürgősen javítani kell az eredményeken!!! :wink: Úgyhogy hajrá csajok! :)
angel37

Hű, Kiscsillag!

Ezermillió drukk! :)
Gyere az eredménnyel!!!
angel37

Sziasztok

Mindenkinek mennek a drukkok ezerrel [img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1159860094.12.gif[/img] drukk ezerrel mindenkinek

Zsofian - Pompi - Lona és a többiek - mindenki
Mindjárt itt van 11-e [/img] Kép így ölelnek benneteket odabennt és persze mindenkit aki jelenleg szeretné

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

jé,
ott ugrálok erika hozzácólásában! :lol:

köszi mindenkinek a sok drukkot. most már csak jól "teljesít7ek! és persze ti is, csajok!
nem is hittem, hogy ekkora pluszokat kap6 az emberlánya a drukkokból!

még 1x köszi, puszi: pompi

amúgy nekem úgy fog zajlani a vérvétel, hogy berohanok, és nemtom, mikorra van eredmény, de szerintem meg sem tudom majd várni, mert rohannom kell előadást tartani. :?

lona,
mondd csak, hogy megy a munka? oda tudsz figyelni? nekem mióta baby project van, kezdenek egyre távolabbinak tűnni a cég céljai...
pompomlány

pompi örülj, hogy te a három nap után lettél csak bálna!! Én alapból az vagyok!! :-)
Ági28

Sziasztok,

megjöttem és IGEN IGEN!!! 359 a HCG olyan boldog vagyok!!! 18-án megyek UH rta remélem minden ok lesz :oops:
Találkoztam Harcimókussal is nagyon köszön neki is és mindenkinek!
Még írok csak most rohannom kell :D
judit
pbj12

judit!! HURÁÁÁÁÁ!!
Ági28

Pbj12! :)
Gratulálok! :)
A következő táblázatban már a sárga részbe keresd magad (ott, ahol a ZEBRÁK vannak)! :lol:
kismokus

Bocsi!
részbe=részben :oops:
kismokus

Sziasztok!

PBJ!
GRATULÁLOK!!!!Sok boldogságot,egészséget és örömöt kívánok a kis jövevényhez!Egyedül van?Vagy azt még nem tudod?

Erika!
2-t szeretnék,de hogyha adhatok másoknak akkor egy is elég,hogy több mindenkinek jusson.

Pompi!
Milyen dolog a kilokkal foglalkozni?Majd szülés után gyötörd magad.Addig meg örülj,hogy van mitől híznod.Egyébként meg én az elmúlt 3 év alatt 15kg-ot híztam(60kg vagyok :oops: ).Csak azt nem tudom,hogy mitől?De egy babáért bevállalnék mégegyszer ugyanennyit.

Lona!
Itt a cicám:éppen alszik. Kép
mereszt

Sziasztok

Pompomlány
bemész leveszik a vért, és 1 vagy 2 óra múlva van eredmény, és telefonon is megmondják a végeredményt, hogy :D vagy :(

Pbj Judit
[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1159873964.04.jpg[/img] HURRÁ HURRÁ HURRÁ HURRÁ

Mereszt
[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1159874200.98.jpg[/img] így jut másnak is
Mereszt Te nagyon csini lehetsz, én most többet nyomok mint te (most is több vagyok egy picivel mint babásan voltam), pedig le kéne már nagyon foggyak januárra legalább 60 kg-ra.
Nagyon édes cicád van.

Sziasztok

Erika[/img]

Kép

Kép
erika13

Icsilya! :)
Mi van veled? Régen írtál!
Lesz holnap punkció? :lol:
kismokus

erika,
köszi az infót. A'sszem akkor telefonos megfejtés lesz ebből!

mereszt,
igazad van a micsodadologsággal kapcs.ban. Hiúság. Csakhogy én most indulok 60-ról... Hm...

Az a furcsa, hogy egész nap úgy feszít a hasam, hogy már felkelni sincs kedvem, meg enni se. Na jó, abbahagyom a magammal foglalkozást, bocs.

pbj,
szívből gratula!

icsija,
tényleg gyere elő, olyan rég szóttál hozzánk... Vagy csak én lendültem bele az itt lógásba túlságoSsan? :oops:
pompomlány

nincs mit írnom :D
holnap punkció, tegnap 23.30kor repesztőt szúrtam magamnak :D

szóval igazi híreim holnap lesznek :D :D

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok

Icsilya
Te magadnak? Nem fájt?
Már nagyon várjuk a holnapi híreket!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Erika :)
ennek az ovitrellnek vastagabb volt a tűje, mint a Gonalnak, de azért nem volt vészes.
2 szuri kellett, szóval 2szer szúrtam.
kicsit jobban fájt, mint a gonalok.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Icsilya,
legalább annyi petét kívánok neked, mint legutóbb! :)

Hasbaszúrós repesztő? Az jóóó! Nem kell vele ügyeletre mászkálni! :D Ugye annyira azért nem fáj? :shock:
angel37

Angel :)
hasbaszúrós, mert éjjel egyrészt semmi kedvem nem lett volna az ügyeletre menni, másrészt egyedül vagyok a kispasikkal, úgyhogy itt nem hagytam volna őket egyedül.
annyira nem fájt :D a gonalnal picit jobban, de egy izmos szurihoz képest semmiség.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Aha! :D

Várni fogunk holnap a hírekkel! ++++++++++++++++++

Kedvenc dokinkat el ne felejtsd köszönteni névnapján! :lol:

Nekem a Choragon se fájt, az ügyeletes nőci nem is fenékbe adta, ahova vártam, hanem följebb :shock: ... nem volt pofám rákérdezni, hogy akkor ez most tuti, hogy jó-e így, hogy most farizomnak számít-e, de végül hatott! :D
angel37

Angel :)
a farizomba adandót nagyon sokszor adják derékba majdnem.
ez szokás :D

mi anno a gynevacokat is oda kaptuk, meg én a kórházban a császár után iszonyú sok oxitocint is oda kaptam... a másik felét meg tényleg fenékbe.

egyébként ezeknél én úgy tudom, hogy mind1, hova van beadva, csak izomba legyen.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Na oda kaptam! :D
Aztán rájöttem, hogy ez nyilván jó így, mikor a következő farizmost is oda adták (másik doki). :) Meg berémlett, hogy még nagyon régen mintha egy hepa ellenit is mintha oda nyomtak volna... meg még régebben egy tetanuszt is... :roll:

Ügyes légy holnap! :wink:

Kellemes estét mindenkinek! :)
angel37

Sziasztok!
Erika!
Megmondtam a Lujzinak(cica),hogy aranyos.Nagyon örült.Ő nagyon jól tartja magát a 3-as ikrei után is. :lol: Szerencsém van vele,mert tényleg jó cica.Sose ment fel az asztalra,nem karmolt meg,bármilyen húst kint lehet hagyni ahhoz sem nyúl és néha úgy viselkedik,mint egy baba.Tegnap is a dokinál mikor megkapta a szurit egyből rám ugrott átölelte a nyakam és kaptam egy puszit a fülemre.Ilyenkor persze teljesen elolvadok tőle.Sose gondoltam,hogy a macskáknak ennyi eszük van.
Rólam meg annyit,hogy nem panaszkodom a kiloim miatt de szerintem a 174 cm-hez egyáltalán nem kevés a 60 kg,és még sose szültem.Ki tudja milyen leszek utána :? .

Icsilya!
Drukkolok holnap,meg persze azután is!

Pompi!
Szerintem természetes,hogy ennyit foglalkozol magaddal,de inkább a pozitív dolgokra gondoljál.Felejtsd el azt a buta mérleget!Nekem is fáj a pocim,remélem ez normális.Holnap megkérdezem a dokit.Bár a férjem szerint azért fáj,mert a kis petikék buliznak odabent.Remélem igaza lesz.

Sziasztok!
mereszt

Na megérkezdtem a munkából...

Angel!
Köszi a drukkokat!
Nekem is majdnem a derekamba adják a Gynevacot, de nem is csoda, a fenekemen inkább zsírpárnák vannak mint farizom :D

Icsilya!
Azért jó, hogy jelentkezdtél, így legalább holnapra tudjuk mozgósítani erôinket. Szorítok, hogy továbbra is minden úgy alakuljon mint a pasikkal!

Mereszt!
A cicád jó fej lehet! Nekünk is van egy, keverék, de teljesen úgy néz ki , mint egy kaukázusi(asszem :roll:), ezüstszürke. Mi nem annyira a szépségétôl, mint inkább a jellemétôl vagyunk odáig. Imádni való! Tiéd hány éves?

Pompi!
Hogy megy nekem a munka?? :? Hááát... egyenlôre nem kaptam negatív visszajelzést, DE tudom, hogy sokkal jobb is lehetnék. És nekem ez fontos, mert szeretek mindent 100%-osan csinálni, inkább neki se állok. Vagyis így volt a babavágyakozás elött, azóta semmit se tudok teljes szívvel csinálni...

Erika!
Köszi az ölelést! Én is küldök neked, csak sajna kép nélkül :(
mert nem tudok képet rakni az üzimbe...
Várjál elmondom mi van a képen: képzelj el egy szép, virágokkal teli rétet napsütésben! Domboldal, az égen bárányfelhôk. Egy gyönyör? napraforgó pedig a kép közepén feléd fordulva ölelésre nyitja a levél- karját. Remélem tetszik!

Pbj!
GRATULÁLOK!!! Minden rendben lesz az UH-on, de azért szorítok!
Hogy érzed magad?

Szép estét mindenkinek!
Lona

Kép
lona1

Pbj :)
nem is gratuláltam! hányadik napi vérvétel ez?

Orsi
KépKépKép
icsilya

Jó estét.
Most értem haza Kaáliból (Pestről). Véleményt szeretnék kérni: Endom:11mm, felsorolt vagy 7db 13mm, 2 db 10mm, és 1db 12-14mm-es tüszőt. Az én elgondolásom szerint ez jó az 5. napon. Szerintetek?? Milyenek a kilátásaim szerint? A doki bácsi szerint jó!

Icsilya: Gondoltam rád, és örülök, hogy a többiek meg is fogalmazát az eltünésed. A vonaton rád gondoltam! Sok sikert!
pézsé

Lona!
A Lujzi augusztusban volt 1 éves.A legszebb élményemet még nem is írtam vele kapcsolatban:Amikor vemhes volt nagyon izgultam,hogy nehogy az udvaron elljen és képzeljétek az ölemben akarta világra hozni a kicsinyeit.Annyira megható volt,hogy ennyire bízik bennem.A kiscicáit is rögtön engedte megsimogatni.
A munkával ugyanúgy vagyok,mint te.Nekem sem igazán megy meg nem is érdekel,minden percben a babára gondolok.

Pézsé!
Én holnap megyek UH-ra,6.napon.Remélem nekem is olyan sok lesz,mint neked.Most mit kell csinálnod?
mereszt

PéZsé :)
ez tök jó! a 11mm meg!!! hát nekem 7 mm volt. és a transzfer napján a pasikkal is csak 10.5. a méret is nagyon szép, és jó sok. Jó, hogy egyformák, és együtt nőnek, ez bíztató.

JÓ HÍREK!!!

Orsi
KépKépKép
icsilya

Köszi Icsilya. Ezért jó itt lenni, az ember megnyukszik. Már alig vártam, hogy haza érjek és erősítsetek meg.

Mereszt: Most ma és holnap még adom magamnak és csütörtökön UH. Aztán mondja a többit.

Nagyon akarom, hogy jó legyen minden, és mindenkinek kivánom a legjobbakat.

Pbj:Ez nem semmi!! Csak így tovább!! Vigyázz magatokra és számolj be mindenről.
pézsé

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?