Sziasztok!
Tuffy!
Köszi, remélem én is azon anyukák közé fogok tartozni... Vagyis inkább: remélem én is ANYUKA lehetek!!!
Babás PBJ!
Egyszer azt hallottam valakitől, hogy negatívra csalhatnak a tesztek, pozitívra nem! Kivéve, ha valami "probléma" van, de ez a Te esetedben inkább babácskára utal!!! Gratula!!!
Vigyázz magatokra!!!
Erika!
Nem félek.. nem félek... dehogynem!
Melcsikém!
Csúcs vagy! Igen, biztos mindent élveznek, amit benyom6nak. Az enyém annyira lassan csinálja... biztos jó Neki
Évjárat? Itt mi mind 20 évesek vagyunk!! És azok is maradunk örökre! Ugye csajok?
Ja, és nem ér elvenni a találmányomat!
(babás ez... az...
)
Sajna én is a 4re 5-ről mellett azt hallottam, hogy 40 felett csinálják saját pénzből! Persze könnyű Nekik! Ők csak ketty.... szóval értitek... Húzzatok bele, mert így lemaradtok!!
Pompi!
Ez a legjobb a fekvésben! Senki nem cseszegethet, hogy miért nincs kiporszívózva...
Biztos rossz lehet megsemmisítést kérni. Viszont - ahogy az újságban olvastam - 2 évente levelet küldenek. Legalább annyit tegyen meg valaki, hogy kéri, tartsák még. Látod, most az doki is azt mondta, nem képes megtenni. De ha nem akarja megsemmísíttetni, akkor ajánlja fel olyannak, akinek már olyan lehetősége sincs, mint nekünk!
Az még vacakabb lehet!!!
Lona Drága!
Nem Téged, a helyzetet sajnálom! Sírás, erőgyűjtés (pihi, bulik, haverok, fanta...) és a következő a Tiéd!!!
Puszika!
Mse!
Nagyon nagyonlelkű ajánlat! Ja, és Üdv!
Angel!
Mi házasok vagyunk, 30 felett is, de a sok megszorítás között én se tudom elképzelni, hogy létezik ilyesmi. Akkor a 40 felettiektől miért veszik el a lehetőséget???
Mereszt!
Fúj, de gusztustalan a főnököd. Nem köpted még szembe?
Legalább képzeletben!
Puszi mindenkinek, lehet, h ma már nem jövök, ma lesz a s*ggbeszuri!