Viki
termálvizes spray: no nem feltétlenül kell
nekünk van egy la roch-posay termálvizes spaynk - gyógyszertárban lehet venni.
ennek magas a szeléntartalma és kisebb gyulladások, égések kezelésére tökéletes. Én magamon is használom, mert tipikusan az a nő vagyk, aki ha süt, tuti valahol megégeti magát
hálóing: no én a kórházban melegítőben meg pólóban nyomtam. 1 hálóingem nem volt
ezt sem javítottam ezek szerint
nekem ez a hálóinges dolog nem jött be, sosem hordok itthon sem.
szoptatni meg pólóban is szuperül lehet, 1 évig műveltem
léghajó prgram: ha van rá keret, akkor én azt mondom, aki tudja menjen el.
http://www.leghajo.hu/
alapvetően gyerekbetegségekről és életmentésről van szó. tudni, hogy ha baj van mit kell tenni.
nekem döbbenetes élmény volt, mert sosem gondoltam volna, hogy ha egy csecsemőt újra kell éleszteni, akkor milyen nagyon be kell nyomni a mellkasát, vagy hogy hogyan kell pontosan lélegeztetni.
Ha van légzésfigyelő csak akkor van értelme, ha tudjuk, mit kell tenni ha baj van, és nem téves a riasztás.
Addig csináltatják egyébként veled a gyakorlatokat, míg nem csinálod jól. És adnak egy nagyon jó írásos összefoglalót a betegségekről a gyerektünetekről, mérgezésről.... stb.
én császárral szültem, mert Máté -A- faros baba volt, és ikreket így megszülni nem lehet, mivel nincs helye megcsinálni a faros születéshez szükséges forgásokat
éjszaka: a párom éppen projektben, szóval ő hétfőn megy pestre, szerdán hazajön és péntekig megint fenn van.
úgyhogy az éjszaka az enyém.
ha itthon van, akkor meg nem ébred fel
de reggel segít
KZSV: köldökzsinórvér levétel. mi levetettük.
többféle nézet is van.