Márti, sajnálom, h ilyen komoly a szitu.
De legalább nem kell befeküdni, hamar megvan és megszűnik a kínlódás.
Tényleg jobb túlesni rajta.Már csak azért is, mert Bendegúz is egyre nehezebb lesz és egyre több energia kell hozzá.
Majd holnap meséld el milyen speckó vizsgálat volt, mert érdekel.
Tünde, gyere csak anyudhoz , ha jól emlékszem Budaörsön lakik, ugye? Onnan elég jól be lehet jönni a városba, valamit biztosan össze tudunk hozni.
Manka, Réka, jelentem én is a homokozós anyukák közé tartozom.Ráadásul Fanninak nem pálya az egy helyben ülök és lapátolom a homokot..ő négykézláb bejárja az egészet, csúszdán csiszatolja a homokot, úgyhogy a bejárati ajtó elött veszem le a cipőjét, és folyamatosan megy a söprés, felmosás...
Annyiban jó, h egy idő után megunja a homokot és akkor hinta illetve mások kismotorjának a tologatása jön, ami alatt egy csomó homok kiszóródik a ruhájából, és ilyenkor általában már nem akar visszamenni a homokozóba.
Ayse, emlékszem a könyvekre, a 3*24-ből kicsit sokat nyomott az Aula, mert még mindig van belőle.A Wirtschaftdeutsch jobban ment.
Én 2002 augusztusában mentem oda dolgozni és akkor ezek már megvoltak.
Azért ez jó hír magamnak, mert ha "netán" visszamegyek dolgozni a címekkel nem lesz baj.
Na megyek pihenni, holnap várunk Titeket.Fanni kábé 10-12:30-ig szokott aludni.
1-től jöhettek, de persze ha valakinek korábban jó nem gond, csak akkor kiszorulunk az ebédlőbe, mivel Fanninak nincs külön szobája.
De az ebédlőben is lehet randalírozni, mert hely az van.