Új privát üzeneted érkezett!

Heni! :lol:

Én is gratulálok, itt mosolygok a kis mosolygós fejeken amiket csak úgy küldtél. Olyan aranyosan örülsz!

Vigyázz magadtokra! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Ági!
Köszi a nem túl bíztató infót. Ez gyógyszer, nem csak valami gyógynövényből készült izé???, nekem a doki azt mondta, hogy ez nem gyogyi, mert feleslegesen most nem akarok gyogyit beszedni.

Rolly!
Köszi aranyos vagy :D , igen vannak csodák, és bár tavaly a világ legtermészetesebb dolgának gondoltam azt, hogy majd babónk lesz, de most már ott tartunk, hogy bizony segítség, vagy csoda kell hozzá. Bár az andrológus szerint már az is csoda volt, hogy kétszer is összejött nekünk a baba ilyen eredmények mellett.

Timika!
Kristóf továbbra is nagyon szép kisfiú, vagy inkább egyre szebb :D :wink: .
Nem tudom, hogy mennyire ment össze a huzat, de én rendszeresen kimosom az IKEA-s fa karfás fotel fehér huzatját, és mosás vasalás után csak úgy tudom behúzni, hogy behajlítva van a szivacs a huzatban, de egy-két nap után "rányúlik" vissza a szivacsra a huzat. Ha esetleg ennyire fel tudnád húzni és beraknád valami alá amin súly van, talán ez is kinyúlna újra, csak hogy ne dobjatok ki ennyi pénzt az ablakon.

dido
dido

Sziasztok!

Heni!
Gratulálok!!! :D :D :D

Mindenkinek kellemes vasárnapot!
tina82

Sziasztok!
Egy éve olvasgatlak titeket, most Dido késztetett válaszra.
Dido!
Én szedtem a Premenst, szerintem nagyon jó!! Nem gyógyszer, barátcserje kivonatot tartalmaz! Az igaz, hogy 1-1.5 hónap szedés után nem biztos, hogy jelentkezik a jótékony hatása. Nekem nem a dokim mondta, magam találtam rá, nekem is magam volt a prolaktinom, és lement. Egyébként a premenstruációs tünetek enyhítésére ajánlják fôleg, de minden hormonális dologgal jót tesz.
A dokid nagyon okos, hogy ezt az utat választotta neked. A bromocriptin, amit szintén a magas prolaktinra adnak elég durva mellékhatásokkal rendelkezik.
Természetesen akinek nagyon magas prolaktinja fontos, hogy a gyógyszert szedje, de nálad errôl szó sincs. Szedd be nyugodtan, ha találsz akkor a 90db-osat vedd meg, mert elôfordult, hogy csak az 5. gyógyszertárban találtam!

Mindenkinek minden jót!
Lona

Kép
lona1

Jó reggelt!

Heni!

Gratulálok!!!

Kép

Esetleg a róka családomból ne küldjek pár tagot???

Kezd már nagyon elegem lenni belőlük!!! Éjfélkor is ettem egy joghurtot, mert majd éhen haltam, erre nemcsak a joghurt, de szerintem délig visszamneőleg minden kijött ... Most is szédelgek, mint a hajnali légy, szerintem a vércukim + a vérnyomim is a béka popója közelében jár, és most is itt ólálkodnak lomposék, úgyhogy megyek szopogatok egy kis mirelit gyümit ...

kacsa14

Heni!

Gratulalok a csikokhoz! :D :D :D :D :D
Boldog babavarast kivanok Neked!!!

Zsu!

Tudom milyen amikor veget er egy kapcsolat es meg szereted az illetöt! Ugyhogy nagy boldogsag ujbol egymasra talalni! :D :D :D

Dido! :D

Nagyon szoritok Nektek, hogy minel elöbb rendezödjenek a dolgok!

Mindenkinek szep vasarnapot! :D

Judit

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!

Hát ez a nap csodálatosan kezdődik. Reggel az első, amit olvasok egy e-mail a barátnőmtől (akiktől megvettük a lakást),h. kisbabát vár.

És most itt is!! :lol: :lol:

Heni!!!!

GRATULÁLOK!!!! Kép

Igyekszem csajok!! :oops: HIÁNYOZTOK!
Vendég

képzeljétek el,ma reggel mentünk szavazni,és beléptem a középsuliba, ahová tartozunk.és önkéntelenül egybő mátra jutott eszembe, hogy ő ide járt.
AGYAMRA MENT A BABANET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
lola29

Képzeljétek,most írt nekem az a csaj, aki az iwiwen ismerőse a mátrának.
azt írja, hogy gimiben 4.o-ban voltak osztálytársak.nagyon fura lány volt olyan,öreges,így nem barátkozott vele.
tavaly volt az érettségi találk.későn jött korán ment,és semmilyen babaügyet nem említett.
kaptam egy fotót,ahol egy kisbabát tart,az az ő babája?
ja és ez az ismim le volt döbbenve rajta.azt írta, ha tud vmit,ír nekem.
lola29

ja meg azt írta,hogy fura volt komoly, a talin még pasiról,betegségről se beszélt.
lola29

Sziasztok!

Nagyon gyorsan megpróbálok írni, míg Kendém alszik... Ma és tegnap extra nyügi volt, nem tudom, mi a baj, szinte csak kézben van el... Lehet, hogy a fogacskája, mert állandóan tömködi a kezét, rág, és folyik a nyála. Meg többször eszik, de kevesebbet... Nem tudom, majd megoldódik (remélem...). Szerencsére éjszaka nincs gond, kétszer ébred.

Csheni!
Óriási gratulációm!!! A dokid meg törölje ki a diplomájával az altáját... :twisted:

Most nem nagyon olvastam vissza, csak az utsó oldalt, bocsi... Még úgyis jövök Nektek a szüléstörivel is... :oops:

Megpróbálkozom, jó? :D

Pussz!

Kép
Kép
norwell

Helló Csajok!Nagyon jó érzés idejönni úgy,hogy szivesen láttok! :lol:
Megpróbálok mindenkinek válaszolni,aki nekem irt!Ha valaki kimaradna BOCS! :oops:
Anikó! :) Szia!Ez volt a vágyad,hogy ITT legyek ÚJRA!!Hát tessék! :lol: (De azért az én kis csapatomat sem hanyagolom! :) Igérem,ahogy lesz időm,mindig irok magunkról IDE nektek is!!
Köszönöm Ádikáról a dicséretet! :lol: Nomibogár neked is! :wink:
Timika!A Brendonban voltunk a 4D-és UH-án!Én a nőgyógyászom szülésznőjét fogom választani valószinűleg!De úgy hallottam,hogy a szülőszoba látogatásnál meg is választhatom a szülésznőt!Még erről nemtudok mit irni!Talán kedden már okosabb leszek!
Rolly!Aranyos vagy,hogy a másik topikban is szemmel tartottál,hogy van velem! :lol:
Brill!Neked is köszi Ádika dicséretét.Valakitől azt hallottam,hogy mégcsak nem is hasonlit majd a baba a születése után a 4D-és képre!REz vajon tényleg igaz? :shock:
Csibe!Nem irigyellek! :shock: Én már nagyon-nagyon türelmetlen lennék!Nemsokára nekem is eljön az idő!A Dokim aztmondta,hogy a 36.héttől bármikor megszülhetek!Illetve nem csak én,hanem BÁRKI más is!Junko!Neked is KÖSZI a dicséretet Ádiról! :lol: :?
Azthiszem mindenkinek irtam!Remélem..............!

Kép
bea27

Most akkor nagyon hosszú leszek... 8)

Kende baba érkezése:

Igazából három-négy nappal a szülés előtt már jóslófájtam. Akkor reménykedtem, hogy nem kell indítani majd a szülést, hanem megindul magától. Június 24-én, szombat este már voltak tízperces fájdogálásaim, de el tudtam tőlük aludni, úgyhogy gondoltam, hogy ebből nem lesz még mostanában gyerek. :wink: Aztán egy óra körül ébredtem arra, hogy már ötpercesek, és nem tudok tőlük aludni. Vártam kettőig, addig fájtam ötpercenként, és elég erős fájásokkal. Akkor szóltam apának, hogy én most felhívnám a szülészetet, hogy megyünk... :P Ő átment anyuért (az én lökött éccsanyám előző napokban viccelődött, hogy akár éjjel kettőkor is feltétlen szóljunk ám, mit ad Isten, mikor indul meg a szülés???), mi meg anyósommal összecuccoltunk. Beértünk a kórházba, akkor már jó négypercesek voltak a fájások, bő egyujjnyira voltam kitágulva. Ez volt olyan fél négy körül. Reggel 8-ig járkáltam a folyosón, akkor még nem voltak olyan erőteljes fájások, de azért nem volt kutya. Közben volt két NST is, és előkészítettek (beöntés, borotválás), aztán nyolckor az ügyeletes doki megrepesztette a burkot (ja, az én dokim még Nógrádban volt ekkor, onnan indult, de szólt, hogy várjuk meg... :roll: ), és innentől jött a feketeleves: percenként jöttek a fájások, és baromi erősek voltak. Kipróbáltam a labdát, de nem volt valami kényelmes ülni rajta, aztán a szülésznő odahozta a szülőszéket, na, az nagyon bejött!!! Ott vajúdtam rajta elég sokáig, anyum ült a hátam mögött, és masszírozta a derekamat, amikor kértem. Olyan háromnegyed 12 körül kérdezte a szülésznő, hogy megpróbáljunk-e nyomni. Én már akkor egy jó fél órája úgy éreztem, hogy nyomnom kell, de a szülésznő gondolom látta, hogy hol tartunk, mert csak akkor szólt, hogy próbálkozzunk. A dokim is odaért végre, és akkor kaptam egy adag fájáserősítőt (na nem mintha nem lettek volna elég erős fájásaim... :roll: ). Nagy nehezen felmásztam a szülőágyra, és akkor kezdtük a nyomást. Az elsőknél is óriási erőt fejtettem ki, közben meg csak az járt a fejemben, hogy nemsokára a kezemben tarthatom a kisfiamat! Akkor annyira nem is éreztem a fájdalmat, mintha valami önkívületi állapot lett volna úrrá rajtam… Kb. az ötödik-hatodik fájásra (és a tizenötödik nyomásra) lett meg Kende baba. Sajnos a végén a szívhangja 80-as lett, ezért a doki a vákum mellett döntött. Na, az volt egy borzalom a köbön! Ugye a kis feje nagyon fenn volt még, és azt a vákumot jó alaposan fel kellett raknia a dokinak, hogy rácuppanhasson a fejecskéjére. Ennek következményeként repedtem nagyon, annyira, hogy a doki a harmincadik öltés után már nem számolta… :evil: Amikor a hasamra tették, az valami fantasztikus érzés volt! Úgy maszatosan, ahogy volt, ordított, mint a veszedelem, már akkor is jó erős hangja volt! :D Ő volt a leggyönyörűbb baba, akit valaha láttam, pedig csúcsfeje volt és véres is volt kicsit. Aztán elvitték lemosdatni, engem összestoppolt a doki. Nemsokára visszahozták és közben szóltak apának, hogy ha akar, bejöhet. Természetesen bejött, és ő fogta Kendét, míg én kicsit erőre kaptam. Két órán keresztül voltunk az őrzőben: Kende, apa és én. Életem legszebb két órája volt!
Szóval bármikor újracsinálnám, akár most is azonnal, de azért a vákum kimaradhat... :wink: A szülésznő, aki velem volt, nagyon lelkiismeretesen, kedvesen állt hozzám, pedig nem is volt fogadott. A dokimban egy kicsit csalódtam, mert a szülés utolsó félórájára ért oda, és hát azért a fogadott orvostól nem ezt várja az ember… És lehet, hogy disznóság, de csak ennek megfelelő mértékben is voltunk „hálásak” neki…
No, de aztán a kórházban már minden nap meglátogatott ám, mintha lelkiismeret-furdalása lett volna, no de volt is miért…
Aztán a kórházi tartózkodás nem volt egy leányálom, de nem a nővérekkel volt baj, hanem azzal, hogy a negyedik napon (vasárnap született, tehát csütörtökön) Kendém eljátszotta a kínai figurát, 350-es bilirubin-értéke lett (200-ig jó). Ezért gyorsan kivitték mellőlem az újszülött-osztályra, kékfény alá rakták, infúziót kapott a kis fejébe… Ott bőgtem a gyerekem mellett, szörnyű volt látni, hogy tű van a fejében, meg a legrosszabb az volt, hogy három napig mellettem volt, aztán meg csak szopira mentem az osztályra mindig (persze bemehettem bármikor, de hát nem ülhettem állandóan a nyakukon…). Négy napig volt az osztályon, aztán vasárnap végre lement a bilirubinja 250-re, így kihozták újra a szobába, a kékfénnyel együtt. De bántam is én, nagyon örültem, hogy végre ott van újra mellettem, és bizony volt olyan nap, hogy többet volt a cicimen, meg mellettem, mint a kékfény alatt (de azt mondták, hogy igazából a szopi többet ér, mint a fény…). Hétfőn már csak 150 volt a bilirubin, úgyhogy megszületett az ítélet: kedden jöhetünk haza.

A hazajöveteltől már ismeritek a többit, mert utána már írtam. :) Ne haragudjatok, h csak most írtam le, de összecsapni nem akartam, azt szerettem volna, ha egy kicsit legalább át tudom adni Nektek azt, amit én akkor átéltem.

Kép
Kép
norwell

Bea!!!

Én is gratulálok a kisfiadhoz, gyönyörű már most!!! (bocs az előbb kimaradt, tudod, szitaagy... :oops: )

Kép
Kép
norwell

Heni!

GratuGratulálokálok én is! Itt a zebrád:

Kép
Küldtem privát üzenetet, hátha tudsz vele kezdeni valamit.

Bea!

Nagyon szép kis pofija van Ádinak. Szerintem mondjuk az a szép, hogy nem tudod teljesen milyen is lesz valójában. Legalább ennyi meglepi legyen :-)

Dido!

Röstellem, hogy nem válaszoltam, de egyszerűen elfelejtettem, meg azóta volt, egy még lezáratlan ügyem. Ne add fel, jól alakulnak a dolgaitok!!!

Holnap jövök, addig is szép estét! Norwell, még nem olvastam a törtéetet, de nagyon várom. Utólag is nagyon szép volt Kende a keresztelőjén! Puszáld meg a kis angyalkát.

tjuca

Heni :)

Tiszta szívből gratulálok, vigyázz magadra és a picúrodra!

Juca :)

Vakbélműtétből repeta? Az sem lehetett semmi...... :(
Ez mikor történt?
Remélem egy kicsit csillapodtak a viharok a lelkedben, és örülök, hogy nem tűntél el.
Félve kérdem, de történt valami pénteken, mikor letelt a határidő?

Jucmuc :)

Érdekes, mert úgy látom, hogy nagyon változó tapasztalatok vannak a HSG-vel kapcsolatban.
Őszintén megmondom, hogy nekem az kellemetlenebb volt , amikor feltették a katétert, mert amilyen szerencsés vagyok túl fent van a méhszájam, és le kellett húzni valami szerkentyűvel :evil:
Utána a röntgen alatt már csak erős mensis görcsöket éreztem, az inkább kellemetlenebb volt. De ne izgulj, mikor mondta a doki, hogy átment a kontrasztanyag mind a két oldalon, el is felejtettem mindent. Szurkolok nagyon !!! Próbálj meg lazítani, nagyon gyorsan vége !!!

Anikó :)

Remélem már nyugodtabb már, és minden rendben.
Minden rendben lesz........

Brill :)

Hogy érzed magad? Tünetek?

Norwell :)

Gratulálok Kende keresztelőjéhez, nagyon szép volt :D
Köszönjük, hogy leírtad a szülés történetedet, fantasztikus élmény lehetett a nehézségek ellenére.

Junko :D

Remélem most már lassan a mi zebráink is idetalálnak. Kicsit elcsatangoltak, pedig nagyon jó kis társaság várja már őket :D

Narco :D

Hogy vagy? Tágítják az otthonukat a picurkák?

Jó pihenést Mindenkinek,

Puszi Borsó
borsó

Sziasztok!

Kb 1 órája értünk haza, Bicskén voltunk, sógornőméknél. ! 4 éves a kislányuk Edina, egy igazi kis ördög. Majd teszek fel képet róla, a szeme se állj jól.

Petra teljesen kipurcant, elég nyügi volt. Ahogy elindultunk, kb 3 másodperc múlva aludt. Aztán Pesten felébredt, elég türelmetlen volt, mert korgott a poci. De hogy ne legyen olyan egyszerű az életem, Ricsi kitalálta hogy nagyon éhes. Mc' Donalds, ahol persze várni kellett az egyik szendvicsre. Az autopálya torkolatánál a dugóról már nem is beszélek...

Szóval eléggé elfáradtunk, én agyilag, a gyerkőcök mindenképp. Már mind a ketten alszanak. Megvárom Apát, mert még 1 óra mire hazaér, aztán fekszek én is.

Kihasználom a csendet, bár Petra napok óta reggel 6- ig alszik. Olyan is előfordult, hogy reggel háromnegyed hétkor én keltettem, mert már majd kidurrand a mellem. Aztán visszaaludt, 9-ig nyomta. (este 9-től) Remélem, ez így is marad. Nemsokára kezdjük a krumplit, először ebédre, aztán estére is. Kíváncsi vagyok, milyen hatása lesz.

Na megyek fürdeni, jó éjt mindenkinek.
Vendég

Sziasztok!

Heni!
Nagyon-nagyon gratulálok!!!Kívánok minden szépet és jót, jó egészséget, és problémamentes babavárást! :D

Norwell!
Köszönjük a szép és megható történetet!

Évi!
Milyen volt a vacsi?

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Sziasztok!

Heni!
Gratulálok a két csíkhoz!:)

Csibe!
Kitartást még, nemsokára kezedben tarthatod Gábort!

Juca!
Én is remélem, nem mész el, olyan jó volt olvsani hozzászólásaidat, tanácsaidat!

Én is tartozom a szüléstörténettel. Megpróbálom összefoglalni.
Izabella majdnem 3 héttel hamarabb érkezett a kiírtnál, bár a doki azt mondta, szept.20-ig nem fogom húzni, szerinte 10-e előtt meglesz. Ehhez képest aug.31-én hajnali 3/4 4 körül egy pukkanásra ébredtem. Felültem az ágyon, és szinte a pukkanással egyidőben elkezdett folyni 'valami'-persze hamar rájöttem, hogy a magzatvíz, mert ugye nem lehetett visszatartani.
Hirtelen annyira megijedtem, hisz, olyan váratlanul jött, hogy szülök, hogy olyan remegés fogott el, nem tudtam megállítani. Persze, felocsúdtunk aztán a párommal, és még a hiányzó dolgokat kezdtük el bepakolni. Na, ezt ne csináljátok utánam. 8)
Felhívtam a dokim, aki azt mondta, menjünk be most a kórházba, ne pakolásszunk. Végülis, 6 óra körül értünk be, ahol az ügyeletes orvos vizsgált meg, 1 ujjnyira voltam kitágulva, lepakoltam, sőt kicsit később leborotváltak,és még egy kicsit később megkaptam a beöntést is. Rosszabbra számítottam, de nem volt olyan szörnyű.
A vajúdóban megágyaztak, a párom hazament egy kicsit pihenni, hisz, nem is voltak még fájásaim, és anyu váltotta fel. Az orvosom, olyan 8-9 körül jött, és miután megvizsgált, azt mondta, másnap reggelig meglesz. Gondoltam, jóval bíztat. :?
Aztán el is ment még valami ünnepségre, de tartottuk a kapcsolatot telefonon. Aztán 11 körül kezdtek jönni 5-6 perces fájások, amik 2 órára erősödtek 4-5 percesekre. Az nst akkor már nem volt kellemes, mert ülni is nehéz volt. Szóval kezdett elég "kellemetlen" lenni a dolog. :shock:
A dokim visszaért közben, és 3-4 körül már majdnem 3 ujjnyi voltam. Azt mondta, jól haladunk, és 5 körül mondta azt, hogy 7-kor, mikor húgom koncertje elkezdődik az esztergomi Bazilikában, meglesz a baba. Azt tudni kell, hogy ő is el akart menni erre a koncertre. :P És igaza is lett! Ez annyira érdekes volt, mert bejött az előrejelzése. 5 óra utántól, kb., már elég rendesen fájt, állva volt a legjobb, párom és anyu maszírozták a derekam. A labdát én is kipróbáltam, ami kicsit enyhítette a fájdalmakat. Ekkor már a szülőszobában voltam. Fél 7-3/4 7 körül már a szülőágyon voltam, és már néha úgy éreztem, nyomni kell, aztán végre 'lehetett'. Egy méhlazító infúziót kaptam, hogy eltűnjön a méhszáj teljesen. A szülésznő is és a dokim is nagyon rendesek voltak, és a párom és anyu jelenléte is hatalmas erőt adott, és segített a fájdalmak elviselésében.
A tolásnál elmondták, hogy vegyek levegőt, meddig tartsam bent, mit kell tennem. Végülis olyan 5 tolásra megszületett Izabellánk, este 7 órakor! Tehát igaza lett az orvosomnak. Érdekes volt ez az egybeesés. :)
A tolófájások sokkal 'jobbak' voltak,mint az előtte lévők, mert akkor már belead az ember mindent, és arra törekszik, hogy végre kijöjjön az a kisember onnan.
Amikor a mellemhez tették az csodálatos érzés volt. Még most is érzem a kis, ragacsos, meleg testét a bőrömön. Mindenki sírt, de tényleg, nagyon megható az a pillanat. A párom vágta el a köldökzsinórt, amit a dokim le is fényképezett.
Miközben varrtak, én a babánknak dúdoltam azt az éneket, amit a hasamban is hallhatott. :roll:
Az örzőben még eltöltöttünk egy pár órát a babával, meg családdal, meg lement az infúzió is. Próbált szopizni, és boldogok voltunk. Most is, persze!:)
Aznap éjjel nem sokat aludtam, annyira friss volt az élmény, izgalmak. A baba ott volt szinte végig velem, hisz bababarát kórház a miénk, itt Esztergomban.
4 és fél nap után hazamehettünk, és azóta tanulgatjuk az új életet, és örülünk egymásnak.
Igaz, a szülés nem volt fájdalom nélküli, de megéri, ki lehet bírni, mint sokmindent, és a végén egy gyönyörű kisbaba az eredmény, aki sokkal fontosabb mindennél.

Kicsit hosszú voltam, de talán nem baj.

Jó éjt!
Bogi
dbogica

Sziasztok Lányok!

Elég zsufi volt ez a hétvége, de most van egy pici időm.
Remélem nektek jól telt.

Először is! :lol:
Heni!!!
Gratulálok neked, boldog, egészséges babavárást.
Kép
Anyukáddal beszélgettem a talin. Úgy tűnt ugyanaz a problémánk volt az előző dokival, most olvastam, hogy ez sem korrektebb orvos. Ha szeretnéd nekem van egy nagyon aranyos, lelkiismeretes dokim a MÁV kórházban. Aki magánban, és sztk-s rendelésen is nagyon korrektül ellátott engem. Írja, ha szeretnél bővebb infót .
Nagyon örülök neked :lol:
Ja és tényleg be ne szedd a Clostylt. Puszi.

Csibe!
Hogy vagy? :wink:

Tina!
Nincs jó lelkem, de úgy gondolom, hogy most mindenkinek ez lenne a jó megoldás.

Annácska!
Azt meg lehet kérdezni, hogy a masszőröd menniyért dologzik? Persze, ha nem titkos. Köszi.

Timika!
Következő Uh azt hiszem 1,5 hét múlva lesz, persze, ha össze tudom szerveznia dolgokat. Remélem jó sokat híztak a drágáim :)
Akkor Kristóf is tud jó sokat enni, ez szuper. Jó az étvágya, az ízlése. :lol:

Beuka!
Üdv közöttünk :)
Hát neked is már csak 3 hét van. Ez szuper. Hogy viseled? Izgulsz?

Babus!
Ismerlek :) Mi újság veletek?
Na sikerült a MÁV-ban elhelyezkednem. Remélem szuper lesz. Dolgoztál is fent a szülőszobán? Elég szupernek tűnik, sehol nem láttam még vajúdó-társalgót. Szerintem nagyon szuper ötlet a részükről.

Junkó!
Mindenképpen elolvasoma cikket. Bár úgy gondolom, hogy itt sokan írhatnánk sok félét. Remélem egyszer sor kerül erre is.
Kitartűst neked, meg tudod csinálni, ezt tudom. Babaáért mindent :lol: :wink:

Anikó!
A simogatást majd te is érezni fogod, nagy örömömre, nemsokára.
Remélem jól vagy.

Brill!
Mi újság?

Jucmuc!
De, nagyon nyomnak. Az epegörcseim elég gyilkosak tudnak lenni, de csak azért nem írom ide, mert ti többen sokkal többet kiálltok, mint én. Az egyetlen, amiért pánikolok, az a babák, néha. A háziorvosom megnyugtatott, segíteni is próbált. Azt mondta, bármi van, menjek, segít. Ugyanez az influenza helyzet is, beszéltünk róla. Szerintem ez nagyon fontos, hogy van egy doki, akivel lehet beszélgetni, tanácsokat ad. Ezt érdemes megtalálni.

Dido!
Hiányzol!
Remélem az eredmények azért jók lettek. Azért milyen furcsa, hogy eddig nem a teherbeesés volt a problémád, és most azt mondják, még ez is csoda. Szerintem nagoyn szuper. Ez is mutatja, hogy mindenre van esély. Remélem sikerrel jártok.
PREMENS: http://www.hazipatika.com/drugs/prod?pid=3209 oldalon minden le van írva róla. Remélem bejön a gyógyszer.

Lona!
Üdv közöttünk!

Norwell!
Köszönöm a szüléstörténetet. Kicsit irigyellek ám, azt tudod ugye? :wink: Csodás érzés lehetett, főleg, amikor a mellkasodra tették. Én is ezt szeretném nagyon, de hát....

Borsó!
örülök, hogy jó eredménye lett a HSG-nek. Szóval akkor mégsem olyan borzalmas? Ez már fél siker nem?
Köszi jól vagyunk, alsó kijárat tágul, és érzem, de jó, hogy tágul, mert ki kell férniük rajta :)

Kép
narco

Bogi!
Ez gyönyörű volt. Köszönöm. Összeszorult a szívem. Téged is nagyon irígy-irígy :wink:

Lányok!
Még annyit, hogy sikerült letölteni a national Geographic élet az anyaméhben c. filmet. Holnap feltöltöm a honlapunkra, és onnan le lehet szedni.
Nem a 700 megás, hanem egy kicsit gyengébb minőségű 200 megás jött le, sajna a nagyobbra nincs esély, warez oldalakon nem találtuk a hétvégén. De szerintem megnézhető, sőt élevezhető, a 2. részéből láttam. Picit pixeles, de jó.
Holnap szólok, hogy merre található a videjó. :lol:

Kép
narco

Kedves Juca!

Én egy másik topicban szoktam írni,de időnként a tietekét is olvasom. Innen tudom, hogy te jártál a Raffaihoz. Tudnál róla írni pár dolgot (mikortól kell járni, mennyit, milyen érzés, könnyű időpontot kapni stb. )? Előre is köszönöm a válaszod! Ha neked jobb, priviben is válaszolhatsz.

Minden babavárónak gratula, és a hamarosan szülni fogóknak pedik drukk. És még nagyobb drukk azoknak, akik készülődnek a babavárásra.

Mazsola
Kép
mazsola78

Sziasztok!

Még nem olvastam rendesen vissza, nem tudom, kivel mi történt, de Heni miatt muszáj volt írnom!
Henikém, óriási, hatalmasságos gratula a zebrádhoz! Nagyon-nagyon boldog, gondtalan pocakosságot kívánok!
Az orvos témához csak annyit, hogy a drágadoktorúrnak ha kb. 2 ponttal magasabb lenne az IQ-ja, akkor már nyugodtan lehetne akár sültkrumpli :evil:
Ha még aktuális az orvoskeresés, én tiszta szívvel tudom ajánlani az én dokinénimet, akinél Dóri született. Ő az Istvánban dolgozik, ha érdekel, írok elérhetőséget :) Én tuti, hogy a következő gyereke(i)met is nála szeretném szülni :)
Na, valamikor megpróbálok visszaolvasni, és írni, de ezzel nem tudtam várni!!!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Petrababa!

Nagyon boldog névnapot kívánok Neked!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Kép Kép Kép

KépKépKépKép
aniko24

Jó reggelt!

Kati!
Boldog névnapot kívánok Petrának!Küldök neki cuppanósat, kéretik átadni! :lol:

Bogica!
Neked is köszönöm a storyt, igen meghatódtam. :D Én is ilyen szülést kívánok mindenkinek!

Nárcisz!
Akkor várjuk a moviet! :D Nagyon kíváncsi vagyok rá!
Szerinted ha babot eszek, akkor a gázképző anyagok átjutnak a babába?Lehet neki is puffadása?Ilyeneken agyaltam éjjel.

Tegnap este hajnali 3-ig nem aludtam, pokoli éjszaka volt :x
Babgulyás volt 7végén, és estére olyan voltam mint az Espumisan reklámban a pasas :roll: Nagyon szenvedtem, Mocorgóm sem cáfolt rá a nevére, felé-alá kóválygott, sehogy sem volt jó feküdni. :(
Ma nem merek semmit enni, most olyan vagyok mint a mosott sz...

Brill!
Ma uh :!: Drukkolok!Aztán kérjük a beszámolót! :D

Lányok!
Ma érdekes lesz a Csak csajok az RTL-en!(vetélés, babahazavitel a kórházból)
Olvasta vki a Suttogó titkai című könyvet?Nagyon érdekes, és szerintem hasznos, a csecsemő gondozással, neveléssel foglalkozik, de nem a testi oldaláról, hanem a bablelkével inkább(miért sír, hogy lehet megnyugtatni, következetesen nevelni, mi a jó a babának, stb.)Más könyvekben nem igen találkoztam ezekkel a témákkal ilyen megközelítésben.Ajánlom figyelmetekbe.

Hú de várom már a pénteket!Most nem izgulok az uh miatt, mint eddig, most kíváncsian várom, hogy milyen a babókám, mekkorát nőtt.
De nem csacsogok tovább, szép napot Mindenkinek! :D

Kép
pankaa

Kati!

Boldog névnapot Petrának!

Anikó!

Nagyon fincsi volt!!! Egytől egyig, és már kedvencünk is van, úgyhogy felfedezzük lassan a hídon túli világot is :-)

Borsó!

Hát nem volt egyszerű, pláne, hogy kihúztak az egyetemi névsorból, mert gólyaként nem jelentem meg az első öt hétben, utána meg mindenkinek magyarázkodnom kellett. Viszont, ha már addig nem jártam előadásra... utána már minek. Egy életre elkanászodtam :twisted:

Norwell, Bogi!

Gyönyörűek voltak a szüléstörténetek. Hát igen Norwell igazad van az orvossal kapcsolatban. Én ezért maradok az én orvosomnál, a csecsemősök, és az egész háttértár ellenére, mert nagyon a toppon volt, és nem csak velem. Úgy érzem emberként is normális, és megjártuk együtt a poklot és a mennyet is, és csak tisztelettel tudok róla beszélni. Az a minimum, hogyha szükség van rá, akkor legyen ott, pláne, ha megígérte.

Lányok!

Igen haladtam. Egy tyúklépést. Amint komolyabb előrelépés lesz beszámolok róla. Mert lesz! Ilyen vagy olyan de lesz!

tjuca

Heni!

Gratulálok. Boldog babavárást. :)
Érdekes ez az orvos történet. :shock:
Vendég

Panka!
Nem hiszem, hogy baja lenne a babának a bab miatt. Szreintem nem megy át. Amire vigyázni kell, hogy kerülni kell a cifra hasmenést, mert az görcsöket okozhat, de hát ez sem garantálható.
A könyvajánlót köszi. Megpróbálom megszerezni, amint elolvastam Juca könyvét :)

Kép
narco

Nárcisz!
Köszi az infót, szerencsére nincs cifrám :wink: , csak" a gázok :D
A könyv tényleg nagyon jó, milyen jó lett volna, ha már a suliban tanították volna, a babysitteres korszakomat nagyon megkönnyítette volna!De még most sem késő! :wink:
Van egyébként egy 2. része is, az már a kisgyermekekről szól.

Juca!
Örülök hogy haladsz! :D Csak így tovább!

Kép
pankaa

Panka!
Sajna pont ezeket a fontos dolgokat nem nagyon tanítják az iskolákban. Pedig lehet nem lenne ennyi gyerekgyilkosság, meg elhanyagolt, problémás gyermek.

Kép
narco

Heni :)
Hatalmas boldogságod engem is megérintett! Kicsi nosztalgia :oops:
Nagyon boldog babavárást kívánok Neked! Gratulálok! :)

Annácska :)
Nagyon ügyi Petike! Akkor ezek szerint nemcsak az énlányom nem hízik 150g-okat hetente :lol: Én meg már parázok miatta... Peti mennyiket hízik hetente? :)
Laura kezd felülni, rémes, hogy néha mennyire igyekszik. Teljesen nekifeszül, amikor az ölemben van. :)
A kúszással ott tartunk, hogy elkezdte emelgetni a popóját, tehát: középhaladó fázisban vagyunk :) Lehet, hogy előbb fog járni, mert ha háton van, úgy jár a lába, mintha maratont akarna futni :twisted:
Kajcsi fronton semmi előrehaladás. :(

Anikó :)
Gyümivel kezdtünk, alma, barack. Már kapott sárgarépát és sütőtököt is, meg krumplit, de ez utóbbi nem nagy favorit. :(
Néha keverek hozzá Sinlac-ot is, meg persze az elmaradhatatlan anyatej... De még így sem elég vonzó. :(

Lassan pszichológushoz fordulok, hogy mi a baj Laura kanalazásával. :( Megeszik 2-3 kanállal jóízűen, tehát tudja, mi a dörgés. Majd szájzár. Ha közelít a kanál, akkor még erősebb szájzár. :( De nagyon ízlik neki, mert ugyanakkor a legutolsó cseppgi lenyalja magáról. :)
Szóval már ott tartok, hogy én vagyok a hibás, valamit rosszul csinálhatok. :(
Ha elvonjuk a figyelmét valamivel, akkor valamivel jobb, de max. 30-40g-ot tudok neki "rendesen" adni, a többi kínszenvedés, gyerek sír, stb-stb. Ugyanakkor muszáj, mert kijött a második fogacskája is és kezd körvonalazódni előttem, milyen érzés, amikor valaki harapdálja a mellemet. Már sokáig nem lesz tartható az állandó szopi... :( ha tudtok, segítsetek, pls.... Teljesen el vagyok keseredve miatta. :evil:

Puszi

KépKép
unique

Timika :)
Írtam privit!

KépKép
unique

Sziasztok Lányok!

Most olvastam egy darabig vissza és komolyan ráz a hideg alig akarom elhinni Mátrát!

Viszont örömmel tapasztalom hogy egyre többen vagyunk most sietek kezelésre utánna jövök.

Heni!
Gratula!!! :D

Kép

Kép
bellanitta

Unique!

Védőnéni, orvos, mit mondanak? Én csak azt tudom mondani, hogy ne koncentrálj rá ennyire. Nálunk alvás ügyben van hasonló amikor nem akarom mindenáron, hogy aludjon, akkor alszik a kis bestia. Egyszer olvastam valami könyvben (Spock talán :twisted: ), hogy azzal nyiffantják ki a szülőket a gyerekek, amiben a leggyengébbek, és amire nagyon koncentrálnak. Dafke, csak azért is. Így vannak hisztis, nem evő, nem alvó, nem köszönős beilleszkedős idegenek között üvöltős gyerekek :evil: Kérdezd meg a SZAGEMBERT!
Mászással most mi is itt tartunk, nagyon hiper, kicsit belassulhatna a lyány :evil: hatalmasakat nyög, majd ordít. Ha nem halad azért, ha halad, de rácsba ütközik, akkor meg azért. (utóbbi sűrűbb) Olyan a technikája most már, hogy lenn van a homloka, fenn a feneke meg a karját is kinyomja, és irgalmatlan energiával löki magát előre, általában este alvás helyett vastag hálózsákban. Köszi a levelet :-)
Milyen volt a keresztelő???

Timi!

Adásban volt egy szülész, aki közölte, hogyha az első gyerek császárral születik a 2. is 98,8% valószínűséggel azzal fog. Ezen folyt a vita a játszin, és ott két ellenpélda is volt. Azt mondták, hogy mindkettőnek nézegették UH-n a heget. Meg az egyik úgy ért be a kórházba, hogy már előkészítésre sem volt idő a tolófájások jöttek, és negyed óra múlva kinn volt a baba :wink: Kérdezz rá az orvosodnál, hogy ő hogyan áll hozzá. TV-s krapi nagyon negatív volt.
De én azt hallottam, hogy akinek lézerrel operálják a szemét, annak is csaszi. Most az uncsitesóm felesége a negyedik gyerekét is simán szülte, holott előtte volt szemműtéte, és semmi baj sem lett belőle.
A babauszival kapcs. akartam kérdezni, hogy Kristóf hogyan szokta meg a hűvös vizet? Kinga becsurrant, annyira fázik, ha nem 37 fokos a víz, csak 35. Amúgy szeret pancsizni nagyon.

tjuca

Juca :)
Tudom én, hogy nem szabad koncentrálni a kajcsira ennyire, de nehéz... Pláne, hogy kint van 2 fogica, és szereti a cicin élezni őket :shock: Még hagyján, de ha majd nagyobbak lesznek, jaj nekem :(
Keresztelő most lesz vasárnap. :) Referálok, és persze tutira lesznek majd képek :)
Szegény Kinga... Úgy sajnálom ezek miatt a nagy koppanások miatt :( A hétvégén Laura is adott magának egy tockost a kiságyában, de szó nélkül ment tovább a menet :twisted:
Ja, tegnap voltunk az unokatesóméknál babalátogatóban (2,5 hónapos kisfiú). Hááát. olyan a szobája, tiszta hóferhér benne minden, tiszta fodor, masni... A kiságy akkora, mint Laura bölcsője volt, amit 4 hónaposan kinőtt. pelenkázó szekrény kb. 40 cm széles, minekutána a pelenkázó feltét fele lelóg róla. Jó sok pínzt ráköltöttek pedig, merthogy első baba, meghogy olyan, mint az amerikai újságokban vannak képek az álom babaszobákról...
Jó, most még kicsi a baba, talán elég neki (bevallom, a rengeteg kacat láttán olyan bezártság érzetem is lett abban a pici szobában, ahol még egy gombostűt sem lehet már elejteni), tükör, csillár a mennyezeten, minden hófehér és minden fodros, mindenhol anyag, anyag, gyerek párnával alszik... Komolyan nem értem, mire volt jó ennyi pízt belefeccölni... :( Na mindegy jó volt kiírni...
Úszás hőm: fokozatosan kell szoktatni a hidegebb vízhez, kb 7-9 nap alatt kell levinni 37-ről 33/34-re a hőfokot, elvileg megszokják. Laura is nehezen bírja, 34 fokban már libabőrös a lábikója. Most csüt-ön is azért visítot Laura az úszáson, mert fázott :evil: nem is úsztunk. Lehet, nem is fogunk :(

Pusza

KépKép
unique

Sziasztok!

Egyszerűen nem érek az olvasás végére. Ami nem megy, ne erőltessük :) Majd visszakapcsolódok innen. Pipi egyre aktívabb, már csak halvány emlékeim vannaka 3 órás alvásairól :lol: Egyre nyílik neki a világ, és minden sokkal fontosabb és érdekesebb, mint az alvás :)
Most is csak lesek, hogy már megfőztem a vacsit, az ő ebédjét, összepakoltam, és még mindig húzza a pacibőrt :roll:

Unique!

Miért nem próbálod meg azt, hogy szopi után adod neki a kanalast? Akkor biztos nyugodtabb, és tuti annyit fog enni, amennyi jólesik neki. Hmmm? Azért merem ezt ajánlgatni, mert nekünk bevált. Horpadtra szívja a cicit, aztán lazán utánaküld 2 deci főzeléket meg fél deci piát. Mondjuk nem szopi után közvetlenül, hanem mondjuk fél óra, egy óra múlva kapja.
Ha már túl vagytok ezen is, akkor bocsi!

A szüléstörténeteket köszi, egyszerűen imádom ezeket olvasni! A Kismama magazinban is mindig ezt olvasom el először :) Apropó, nem lesz valakinek felesleges belépője a Bababörzére novemberre? Szívesen megvenném a jegyét, ha esetleg lenne...

Dido!

Az én férjemnek is volt ilyen visszeres műtéte, utána 3-szorosa lett a spermaszáma és a mozgékonyság is javult. gyorsan túl volt rajta, de azért egy ideig kímélni kellett :oops:

Jucmuc!

Drukk a HSG-hez, de nem lesz semmi baj. Simán fogod venni az akadályt. Nekem szerencsére egyáltalán nem volt vészes. Mire kezdett kicsit kellemetlen lenni, és már kezdtem elhúzni a számat, hogy aúúú, addigra már kész is volt. Remélem nálad se lesz semmi gond, de miért is lenne?

Nárcisz!

Én legalább 168-szor láttam az Élet az anyaméhben-t, de tuti megézem újra, ha felteszitek. Ezzel nem lehet betelni!!! Simi a csajoknak!

Panka, Kacsa!

Szegényeim, remélem mindkettengyorsan-gyorsan jobbanl esztek!!!

Jó kis kapkodós lett a levelem, ha valami fontos kimaradt, akkor bocsi! Rohanok tovább tenni-venni :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Unique!

Akkor keresztelő ügyben félreértettem az időpontot.
Nálunk nagy a tér, mert nincsenek bútorok, ez az albán stílus nagy előnye :twisted:
Színes, és vannak nagy tükörfelületek, na azt nem lehet überelni, max. a bohóccal :lol: Kingának elmagyaráztam a fizika törvényeit, de mint a falrahányt borsó. Így meg koppan, hát igen Laura már nagy lány nem fejjel megy az ágyrácsnak, vagy ha mégis, akkor angolosan távozik :-)
Szerintem nálunk nem lesz babauszi. A második gyerekkel már úgyse tudnék menni, meg mivel én nagyon fülbajos voltam/vagyok, ezért egy kicsit ódzkodok is tőle. Marad a fürdőszobai pancs.

tjuca

Sziasztok!

Megkerültem, nem vesztem ám el, csak átalakultam. :shock: Hogy mivé, az még kérdéses... :?

Visszaolvasgattam, de csak felületesen, de ennyi kihagyás után nem is lenne időm alaposabban. :oops:

Ami nagyon ledöbbentett, az Mátra esete. Nem is érdemes szót pazarolni egy ilyen emberre! Megértem, hogy sokakat kiborított, de nem éri meg mérgezni saját magatokat mások hülyeségei miatt. Egy ilyen ember meg pláne nem érdemli meg, hogy miatta stesszeljétek magatokat és a csöpp babáitokat! Majd a sors... inkább nem is folytatom. :evil:

CsHeni!
Nagy gratula neked! Jó látni, hogy ennyire tudsz örülni! Kívánok gondtalan 8 hónapot nektek! És keress gyorsan egy normális dokit! :twisted:

Kacsa!
Sajnálom a rosszulléteket... Nekem csak a 16. héten múltak el, addig minden délután használhatatlan voltam. Rajtam egyedül a jéghideg Canada Dry segített. Próba szerencse. :)

Valér!
de jó újra itt látni. Emlékszem meggyi szomorúság volt benned, amikor elmentél. Nagyon örülök, hogy rendeződnek a dolgaitok! Remélem ezúttal így is marad! :)

Norwell!
Elolvastam a születéstörténetet, nagyon meghatódtam rajta. Nővérem is vákummal szült, sajnos nme mindig úgy történnek a dolgok, ahogyan elképzeljük. De a végeredmény a lényeg, meg az, hogy összességében jó élményként maradt meg benned. :)

Kati!
Először is, boldog névnapot Petrának! :) Milyen jó alvókája van,hogy 6-ig alszik! És miért adsz neki már most krumplit, hosz még nincs 3 hónapos. Kevés a tejed, vagy más oka van?

Dbogi!
Nagyon szép a te szüléstörténeted is! És milyen pontosan érkezett a csajszika! Egészen megkönnyeztem a végét, nagyon megható lehetett! Jó olvasni, hogy ilyen nagy szetetet van bennetek. :)

Narco!
Sajnálom az epegörcsöket.:( Remélem azért a két porontyka akik benned fejlődnek kicsi emberekké kárpótolnak minden kellemetlen érzésért! A babákkal nem lesz semmi gond, nem lehet! :) Az meg külön jó, hogy van egy ilyen rendes dokid.

Pankaa!
Babgulyás...:( Át tudom érezni, és is jártam így egyszer.
A suttogó nekem is megvan, sokat segített az első időszakban. Jó, hogy még szülés előtt elolvasod, mert akkor jobban fel tudsz készülni rá. :)

Juca!
Újra meg újra megnéztem a képeket Kingáról a honlapotokon. Annyira édes a kiscsaj! Nagyon huncut, látszik rajta! :wink:
A tyúklépés is lépés, de tökös csaj vagy, és tudom, hogy meg lesz a kegyelemdöfés is. :) :twisted:
A babúszást mi ki fogjuk próbálni, csak megvárom amíg meggyógyul Levi. Mer egyébként imád fürdeni, ordít, amikor kivesszük a kádból. Volt már, hogy együtt ültünk be a nagykádba, hát az volt a kedvence! és mivel sajnos nem lesz másik babám, akkor neki megadok mindent amit tudok.

Biztosan kihagytam valakit,majd most kicsit aktívabb leszek, és igyekszem képben lenni. Tudom, mindig ezt mondom, :oops: de a szándék a fontos, talán most sikerülni is fog. :roll:

Rólunk nincs semmi jó, így inkább nem is írok semmit. Inkább teszek fel egy képet. Kép

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
adriana

:D :D :D :D
Most látom, azt írtam, hogy babúszás! :D :D
Az babaúszás!!!
:D

Kép

Kép
adriana

Tudtam, hogy kihagytam valakit!

Annácska!
Köszi, hogy hiányoltál! :)
Petike 6 és fél kiló? Az én Levim már 7 és fél, pedig fiatalabb... :shock: És mostanában nem is egyik szinte semmit...

Unique!
Sajnálom, hogy Laura így áll a kanálhoz. Erre én semmi okosságot nem tudok mindani, majd a tapasztaltabb anyukák. :)
Remélem hamar kiderül az oka.

Megyek, most bekapok egy gyors ebédet, mert aztán jön az etetés ideje, és az mostanság nem könnyű dolog... :?

Pusz

Kép

Kép
adriana

Sziasztok lányok! Kép

CsHeni! :D
Nagyon nagyon örülök neked! Kép
És nagyon boldog nyolc honapot kivánok neked!
És persze az elmaradhatatlan zebra! Kép

Norwell! :D
Annyira jo volt olvasni a szüléstörténetet! :D
Én végig bögtem!
Talán kicsit tul érzékeny vagyok mostanság! :shock:
Édesek a babák a kersztelős képeken!

Bea! :D
Igen,nagyon örülök,hogy visszajöttél!
És ha gondolod a táblába is szivesen vissza tennélek!

Borso! :D
Köszönöm kérdésed,teljesen megnyugodtam! :D
Jol megátkoztam ezt a némbert és mivel az enyém nagyon fog és nem száll vissza(tapasztalat) igy teljes nyugalom töltött el!Sok jora nem számithat!Persze más téren sem! :wink: Rossz lora tett,de erre hamar rá fog jönni ő is! Kép

Jucmuc! :D
Én a novemberi talin 100% hogy ott leszek!
Már alig várom hogy megismerjelek!
Nagyon szoritok a hsg-hez!!!! :D
Nekem nem fájt! :D

Bogica! :D
A te történeted is végig bőgtem!
Olyan jo olvasni őket! :D
Örülök,hogy jol vagytok! :D

Kati! :D
Petrának nagyon boldog névnapot kivánok!!! Kép

Panka! :D
A pénteket már én is nagyon várom!!!

Juca! :D
Ennek szivből örülök!!!
Kedves egészségetekre! :D

Unique! :D
Nekem a következő vállt be(most sokan megfognak kövezni)!!
Szoval akkor jött be a Szörny rt.cimü mese színes volt és borzaszto érdekes az én kis picikémnek!Mivel ő is szájzárat kapott a kanál látványátol igy együtt sirtunk az ebéd felett!
Bekapcsoltam a mesét oda huztam az etetőt hogy jol lássa a tévét és tátott szájjal nézte én meg gyorsan belekanalaztam a kaját!
Késöbb már ez sem jött be de az elején nagyon jol müködött!

Anita! :D
Milyen kezelésre mész?

Adri! :D
Örülök,hogy jelentkeztél!
Sajnálom hogy nem javul az a fránya helyzet! :(
Szépek vagytok a képen!

KépKépKépKép
aniko24

Évi! :D
Milyen volt a vacsi? Kép

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok!

Rolly!
Köszi a drukkokat! :lol:

Dido!
Nálunk tényleg "csoda" volt, ahogy Gábor fogant!

Timika!
Te kihez jársz gyerekorvoshoz?Vélemény?Tapasztalat? Kimegy házhoz?stb.

Bogi, Norwell!
Nagyon szépek voltak a szüléstörténetek! Erőt adtak nekem is!

Kati!
Petrának BOLDOG NÉVNAPOT!
Kép

Nárcisz!
Jól vagyunk, köszönjük! :lol:

Jucmuc!
Drukkolok a hsg-hez!
Én is voltam annak idején!Szorítok!

Még benézek!

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Norwell! :D Bogica! :D

Nagyon meghato volt mindkettötök születes törtenete, teljesen beleeltem magam amikor olvastam! Köszönöm!

Narcisz!

Sajnalom ezeket az epegörcsöket, bar nem tudom milyen erzes de ahogy irsz rola biztos szörnyü! Es az tenyleg nagyon jo dolog, hogy az orvosod ilyen rendes segitökesz! Meglatod ki fognak ferni a babak! :D

Kati!

Sok boldogsagot a pici lanyodnak nevnapja alkalmabol! :D

Panka!

Sajnalom, hogy igy kitolt veled a babgulyas, remelem mar jobb egy kicsit! :D

Juca!

Hajra! :D :D :D

Unique! :D

Nagyon sajnalom, hogy ilyen nehezkes most Lauraval az etetes, :( sajnos en nem sok mindent tudok erröl, de az itteni tapasztalt anyukak biztos tudnak majd segiteni!
De mar latom is Juca es Evi is irt! :D

Evi!

Hogy telt az evfordulo? :D
Orülök, hogy mar egyre több idöd jut mast is csinalni, ez igy is lesz egeszen addig amig el nem indul. :D Az en unokaöcsem mar junius ota megy, hat ne tudd meg semi nincs biztonsagban töle! :lol:
De imadom meg tudnam zabalni! Mar ismeri a hinta-palintat is, mindig azt enekelgetem neki mikor hintaztatom. Olaszul nem is tudja mi a hinta de magyarul mar majdnem tisztan mondja! Amugy nem beszel meg (15 honapos) csak par szot.

Nagyon köszönöm a drukkokat, olyan jol esik! Most mar tenyleg itt van a nyakamon.

Adriana! :D

Orülök, hogy irtal, viszont sajnalom nagyon, hogy a helyzet nem valtozott. Kitartast es nyugalmat kivanok neked!

Aniko!

Annyira örülök, hogy ezt irod! Köszönöm!!! :D En is nagyon varom mar, hogy talalkozzunk!
De jo, hogy neked nem is fajt a hsg. Akkor ez is biztos egyen függö. Akkor lehet, hogy nekem sem fog. Evi is azt irta, hogy alig erzett valamit.

Csibe!

Nagyon köszönöm Neked is! :D

Judit

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!

Túlvagyunk a három hónapos oltáson, jelentem: kisfiam, mint egy angyal, olyan volt! :D Míg dokinéni beszúrta a fenekébe a szurit, vidáman flörtölt a védőnénivel… :P Nagyon édes volt, meg sem nyikkant. Ja, és 6640 gramm és 63,5 centi. Szóval jól megnőtt, és a doktor néni is azt mondta, idézem: gyönyörű, formás baba! Csak úgy dagadoztam a büszkeségtől!!! :D :D :D Hazajöttünk, kapott egy fél Germicid C-t, most egyelőre durmol.

Köszönöm a gratulációkat a keresztelőre, nagyon aranyosak vagytok!!! Remélem, a szüléstörténetben tényleg át tudtam adni egy kicsit az élményt. De úgyis mindenki átéli nemsokára!!

Kati!!!
Petruskának nagyon-nagyon boldog névnapot kívánok!!!

Kép

Bogi!
Nagyon megható volt olvasni Iza születésének történetét. Újra átéltem az én szülésemet, a hideg futkos a hátamon… :wink:

Narco!
Kitartás Neked, és ragaszkodj az elképzeléseidhez tűzön-vízen át! Jogod van ehhez, akkor is, ha ikreket szülsz, sőt, talán épp ezért! Ha jól emlékszem, valamelyik kismamában volt egy ikres szülés képekben, a nő hüvelyi úton szülte a (szintén) lányokat. Fantasztikus volt!

Juca!
Tudod, az igazság az, hogy én is azt hittem, hogy a dokim megbízható(bb)… :roll: De ahogy utólag visszagondolok, lehet, hogy nem is ő a hibás. Ugyanis mi fél négykor értünk a kórházba, akkor mondtam, hogy ki a dokim, és hogy nincs itthon, szólni kellene neki, mert X km-t kell jönnie. Erre mondta az akkori szülésznő (nem az, akinél szültem), hogy jó, majd szólunk neki. Reggel 8-kor a burokrepesztésnél mondta az ügyeletes doki, hogy nemrég szóltunk az orvosnak… :roll: Na most, ha szóltak volna neki hajnali fél négykor, hogy „doktor úr, a kismamája négyperces fájásokkal jött be”, akkor még biciklivel is hazaért volna Nógrádból… :?

Unique!
Várom a képeket a keresztelőről! Fogügyben passz, mi még csak nyálzunk, és a kezünket tömködjük, igaz, hogy a helyei már szépen dudorodnak. Épp ma mondta a védőnő, hogy ha volt a családban olyan, akinek hamarabb kijött, akkor van esély Kendénél is ugyanerre (apjának és apai nagyapjának három hónaposan kinn volt az alsó két foga... :wink: ).

Adri!
Gyönyörűek vagytok!!! Úgy drukkolok Nektek, hogy rendbe jöjjön minden…

Anikó!
Én is sírva írtam a sztorit, elhiheted… Most is könnybe lábad a szemem, ha visszagondolok. :)

Csibe!
Hogy vagy így az utolsó napokban? Zabszem-effektus??? :)

Jucmuc!
Nagyon drukkolok a HSG-hez!

Ja, meg aztán egy kis gondom akadt: két-három napja mintha egy kicsit kevesebb lenne a tejcsim. Említettem a doktornéninek, hogy ilyenkor most mi van. Erre nagyon nagy örömömre azt mondta, kitartás, anyuka, szoptasson annyit és annyiszor, amennyit és ahányszor a gyerek szeretné!!! Féltem pedig attól, hogy esetleg mindjárt tápszert ír, nehogy gond legyen, de nem, és olyan jó érzés volt ez a pozitív megerősítés! Úgyhogy nem keseredek el, hanem teszem azt, ami a gyerekemnek jó! :D

Most megyek, még este próbálok jönni.

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
norwell

Ezeket most kaptam emilen, gondoltam megosztom veletek!

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Lányok!
Az NG film fent van az oldalunkon: www.flogi.atw.hu , majd babáink, majd ultrahang videók, és legalul a lap alján. Rá kell kattintani, felajánlja, hogy hová mentsd, kiválasztod, majd mentés, és elkezdi letölteni. 2 részben van fölrakva. Media Playerrel össze lehet majd fűzni, és egyben megnézni. Jó szórakozást.

Évi!
A dumád még mindig haláli :lol: remélem Dóri is örökli majd :lol:

Petra!
Boldog névnapot!!!!!
Kép

Unique!
Szerintem semmi baj nincs Laurával. Egyszerűen a babáknak nagyon unalmas az evés. Mi annak idején brűgtünk,meg mindenfélét csináltunk az unokaöcséimnek. Beizzítottunk jó pár játékot, plusz meg kell várni náluk, hogy megforgassák, plusz lenyeljéka kajcsit. Pici falatokat kell nekik venni egy picike kanálra, plusz egy a kezükbe. Na így csináltuk. A pszichológusok szerinte ez alapvetően hibás felállás, és gyakorlat, de etessenek akkor ők gyereket. :lol:

Adriana!
Jó, hogy itt vagy újra.
Nagyon aranyosak vagytok így együtt. Látszik,hogy szeretitek egymást. Levika nagyon kis bájos baba. :lol: HOgy ráncolja a homolkát :lol:

Norwell!
Kende igazán szuper kisbaba. És hogy ilyen bátran viselkedett, szuper. :lol:
Nagyon sokat harcolok a szülésemért, de valahogy még nem látom a végét, mega fényt az alagút végén. Na de majd a pénz hátha mindent elintéz :wink:

Csibe!
Szuperek a képek!!!
megmutatoma férjemnek is, ha hazajön :lol:

Kép
narco

Sziasztok!! Csak egy gyors-gyors bekukk:

Heni: yupeeee!!! Gratulalok!!! a dokid meg elmegetne egy masik dokihoz... Na de te vigyazz magadra, es problemamentes pocakosodast!

Dido, Adriana: jo ujra itt latni Titeket, ne adjatok fel, csodak mindig vannak! Gyertek Ti is gyakrabban.
Pupy! Teged is jo latni. Ha egy kicsit tobbet is irnal magadrol... :wink:

Norwell, Bogica: a szuletestortenetekre feltetlenul idot fogok szoritani!!!

Puszi Mindenkinek!

Nomibogar
Kép
nomibogar

Csibe!
Szenzációsak a képek!!!

Narco!
Na ja, Kende tiszta anyja... :D :D :D
Egyébként sikerült dokit találnod, aki szerint az "ikrek" szónak nem a "császármetszés" a szinonimája? Na ja, a pénz az ilyenkor jól jön, de azért az én igazságérzetem eszeveszetten tiltakozik... Csak sajnos hiába. :roll:

Kép
Kép
norwell

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?