Sziasztok!!
Igen, a klub újra beindul, amint van rá igény! A hely adott, és minden változatlan, egyelőre kedd-csüt délelőtt, de ha lesz rá igény akkor délután is lehet menni. Nyáron a játszótérre mentek az anyukák - teljesen érthetően - az apróságokkal, de már jön a rossz idő, úgyhogy lassan visszaszokunk a klubra.
Priti! Üdv itt! Lehet, hogy nem volt ám még senki tegnap, mert hát ragyogó napsütéses időnk van még szerencsére. De bementél egészen a szobáig ?? Mert a mamikák elöl vannak, nekünk a folyosó hátsó részében van a klubszobánk! Be lehet ám menni, ha nincs ismég ott senki, mert ott a sok játék, van magnó, gyerekdalokkal, aztán majdcsak beindul újra.
Szia Rita! Örülök, hogy Te is itt vagy! Épp tegnap beszéltem Vikivel, hogy újra ki kéne plakátolni/ hírdetni at újságban, hogy a klub októbertől újra nyitva lesz. Hogy vagytok?
Gratulálok a babaruha börzéhez!
Timi, Priti! Boga már a református oviba jár! Szeptember 5-én indult, Lámpás Református Óvoda néven, a régi kisiskola egyik szárnyában (Iskola utca elején).
Ami építkezés még folyik a sulinál, az ha jól tudom, a Bocskai Ált. Iskola bővítése 3 tanteremmel.
Timi! Livike nagyon édi azon a képen!! Mekkora haja van, és milyen szöszke lett!!!!! Hogy megy a suli?