Sziasztok!
Ma de. hazajottunk!
(tegnap nem engedtek, mert a picimnek meg jart ket szuri)
Koszonom, h gondoltatok rank!! Koszonok minden drukkot, jokivansagot, nagyon jol esett, dragak vagytok! Bea, Bogi titeket kulon-kulon is a szivembe zartalak.
Csak par percre jottem, de holnap megprobalok leszakadni picit kisfiamrol es majd reagalok/meselek. Ugy latszik eleg para-mama vagyok, fura erzeseim vannak, az egy het korhaz utan mintha kicsit elveszettnek ereztem magam itthon, a biztonsagot jelento csecsemos noverek, dokik kozelsege utan, vagy nem is tudom mit erzek, de fura na!
es mar a legzesfigyelorol is megvaltozotta velemenyem, de remelem holnapra rajovok, h mekkora csacsi vok
nem akarom elkiabalni, de egyelore ez az edes merleg bebi nagyon nyugodt
alszik, alszik, nezelodik, szopizik, nezelodik, eszik, neha picit riii, de csak annyira, h megnyugtasson tud O olyat is
es!!! pld. egy-egy rotyogtatas utan edesen mosolyog
es itthon tuti felismerte a Lap-fele zenet, mert fulelt es vagy 5x egymas utan elmosolyodott
azt hittem megeszem! nagyon cukor.
Bea mar irta, de leirom en is az alap infokat: szerdan 27.-en 12.30-kor szuletett (31,5 oraval azutan, h elkezdett elzuttyogni a magzatviz, szal hosszu volt nekem a szerdara virrado ejszaka
apropo! Babancs, majd dobom az infot a homeopatias cuccrol, nekem naon jol jottek azok a bigyok) 49 cm es 2980 gr (mondom, h cukorfalat
)
Holnap csatolok kepeket is, most nem bajlodok veluk, meg fogalmam nincs hogyan kell.
Puszilunk mindenkit!
Holnap a vonalzot is megcsinalom