Sziasztok!
Hihetetlen, hogy hogy elszaladt ez a hét, s még időm sem volt idejutni.
Olyan fáradtnak érzem magam egész héten, van olyan, hogy őszi fáradtság?
Semmi extra dolgot nem csinálok az eddigieken kívűl, s mégis.
Pedig most jön majd 2 kemény hét, ugyanis apát alig-alig fogjuk látni, sőt 1 hétig itthon sem lesz.
A gyerekek viszont nem fáradtabbak, mint akik felvannak húzva, úgy pörgetik le magukat alvásig.
De, ez jó, mert legalább nem betegek.
Cat!
Lehet Neked egy örökké valóságnak tűnt, amíg beszoktak és nem is gondoltad, hogy ilyen gyorsan, okosan ezt megteszik, de ez tényleg szuper gyors volt!
Majd hét elején mindig egy kicsit " anyásabbak" lesznek, aztán hétvége fele, már futnak be a csoportba. Ez is csak egy ideig lesz, mert lesz olyan, hogy várni fogják, hogy mehessenek.
De szó mi szó : Gratulálok, nagyon ügyesek, okosak ezek a srácok!
Jók az alapok.
Mikor mész vissza? Addig gondolom, nem unatkozol. A 2 éves lemaradást nem semmi behozni, én már csak tudom. Nálam még csak a " tűzoltás " van.
Lilla!
Ismerős volt a helyzeted. Én Kristófnál voltam így, akkor diplomáztam. Ezt is meg kell szokni, hiszen bizonyítottan nem csak velünk vannak el, nem csak mi tudjuk nekik a mindennapokat biztosítani.
De, ügyik voltak a gyerekeid, hogy nem cirkuszoltak anyuka nélkül. Azóta sem nyújtották be a " panasz könyvet " ?
Brigi!
Rékádra nem találok szavakat. Lányban ez a masszív fizikai kitartás ritka!
Még nem írtam le, de csomószor mikor írod mit csinálnak a lányok, visszapörögnek az események az agyamban, s mintha az enyémeket látnám. A motorozást, s ilyentájt kezdtük, s azóta is imádják! Hány cipő bánta ezt!
Már van külön motoros cipőjük.
Az enyémek is visítanak, ha leszívatom az orrukat, de azonnal abba hagyják, ha én is. Meg utána már mondogatják, most jó. ( gondolom, hogy kapnak levegőt). Szerintem is iszonyú kellemetlen, kipóbáltam én is. Kristófom viszont állítja, hogy fáj is.
Marcsi!
Nem tudok Neked segíteni, hiszen én is nagy gondban vagyok. Ma hívatott fel a főnököm egyik kedvenc koleganőmmel ( gondolta, vele nagyon jóban vagyok, neki nem mondok azonnal nemet, mint neki), hogy nem akarok-e most visszamennni. De, nálunk az a helyzet, hogy Apa azt szeretné, hogy 1 évig még tuti itthon. Meg még utána is csak rész munka.
Ő sokat dolgozik, tréningezik, így nem tudna segíteni nekem, böcsiztetni, iskolába vinni, edzésre vinni, szakkörre vinni, a gyerekeket .
Majd alakul, meglátjuk.
Andi!
Ha vegyes, ha nem mindegy is, bár egy jó arány könnyebbséget adhatna, de mindennel biztos vagyok ügyesen megfogtok bírkózni.
A lényeg, hogy rendben találták őket!
Jó éjszakát mindenkinek.
( nem olvasok vissza, bocsesz a hibákért)